همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام به همه ی فوتبالدوستان
من صادق هستم از برازجان استان بوشهر
براتون لحظه های خوشی رو آرزو میکنم![]()
سلام به همه ی دوستای خوبم. من سجاد هستم 21 از کاشمر خراسان ر دانشجوی رشته ی مترجمی زبان هستم و خییییییلی خوشحالم که با اینهمه بروبx فوتبالی آشنا میشم!!!!![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام.اسمم فاضل سنم 16 و از کودکی طرفدار رئال هستم نه مثل بعضی ها که رئالی بودن ودر این روزهایی که بارسا نتایج خوبتری نسبت به رئال میگیره رفتن بارسایی شدن.تا دنیا دنیاست من رئالی بودم وخواهم بود![]()
سلام دوستای عزیز
شهاب هستم 24 ساله از کرج
عاشق فوتبال تا حدودی اما دیوونه ی بازی فیفا 12
واسه ادیت هم من میتونم کمک کنم و هم ممنون میشم اگه به من کمک کنین واسه ادیت این بازی
سلام
من رضا - 21 ساله از تبریز
عاشق تراختور و هوادار دو آتیشه ی آن
مدیر یکی از سایت های هواداری تراختور هستم که خوشحال میشم اگه توش عضو بشین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Milan back to the era Avjt
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)