Design & Developed BY Patira

صفحه 15 از 16 نخستنخست ... 513141516 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 152
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

Jadide [$]آخرين اخبار نقل و انتقالات آرسنال در فصل 2011-2012[$]

Hi
    تمامی اخبار نقل انتقالات باشگاه آرسنال در این بخش قرار خواهد گرفت .
    به نکات زیر توجه فرمایید :

1- از ارسال خبرهای تكراری خودداری كنيد.

2- تمامی نظرات شخصی خود را در تاپيك "بحث و تبادل نظر توپچي هاي لندن" ارسال كنيد.

3- در این تاپیک فقط و فقط اخبار نقل و انتقالات قرار می گیرند.

مرسي

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

2. 4 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

پودولسکی به احتمال 90 درصد به آرسنال می پیوندد

بنابه اظهارات رینر کالموند مربی لورکوزن لوکاس پودولسکی به احتمال 90 درصد تابستان به آرسنال ملحق می شود.
    کالموند می گوید:"من ثروتم را روی این ماجرا شرط می بندم!من با پودولسکی صحبت کردم،حضور او در باشگاههای انگلستان تثبیت شده است و من فکر میکنم به احتمال 90 درصد او به آرسنال ملحق خواهد شد."

"هنوز هیچ چیز رسمی نشده است،کلن 20 میلیون یورو برای او می خواهد.آرسنال،با این حال نمی خواهد به راحتی برای بازیکنی که فقط یک سال از قراردادش باقی مانده 20 میلیون یورو پرداخت کند."
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    یه روز خوب میاد ...

4. 4 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بانی
    مربی مورد علاقه
    Roberto di Matteo/Gus Hiddink/moriniho
    بازیکن محبوب
    Farhad Majidi/Buffon/Lampard/Nedved
    اسم واقعی شما
    Amin

NetherlandsChelseaSS_Tehran

تشکر ها
    23
    تشکر شده 184 در 65 پست

پودولسکي رسما به آرسنال ملحق شد
    مهاجم شماره 10 تيم فوتبال اف.سي کلن آلمان با مبلغ 13 ميليون يورو راهي آرسنال شد.

به نقل از رویترز، لوکاس پودولسکی متولد ۱۹۸۵ سیلیزیای لهستان با قبول شرایط مندرج در قرارداد ارسالی باشگاه آرسنال رسما به اردوی تفنگداران لندن ملحق شد.

روزنامه بیلد چاپ آلمان نیز در سایت اینترنتی خود این خبر را تایید کرده و آورده است: لوکاس پودولسکی مهاجم ملی‌پوش اف.سی کلن آلمان فصل آینده را در لندن سپری خواهد کرد.

ارزش قرارداد لوکاس 13میلیون یورو عنوان شده است. قرارداد کلن با این بازیکن در تابستان ۲۰۱۳ خاتمه می‌یافت و این مبلغ برای طرف آلمانی نیز رقم قابل قبولی به شمار می‌رود.

پودولسکی یک فصل ناموفقی را در لباس بایرن مونیخ تجربه کرد و بار دیگر به کلن بازگشت. وی یکی از مهره‌های کلیدی تیم آلمان بوده که مقامات فوتبال این کشور برای درخشش در یورو ۲۰۱۲ نیز به او دل بسته‌اند.

GianluiGi BUFFON

6. 6 کاربر از پست مفید Amin-J-H تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CMF
    مربی مورد علاقه
    Arsene Wenger
    بازیکن محبوب
    T.Henry
    اسم واقعی شما
    Milad

ArgentinaArsenalShahinBoushehr

تشکر ها
    167
    تشکر شده 193 در 37 پست

آرسنال پودلسکی: هنوز تصمیم نگرفتم

پودلسکی هنوز در مقابل علاقه آرسنال تصمیم گیری نکرده است.
    پودلسکی بعد از شکست مقابل هرتابرلین که با اخراج او همراه بود به اسکای آلمان گفت که هنوز در مورد آینده اش تصمیم نگرفته است.

" برخلاف گزارشهایی که این روزها پخش شده هنوز در مورد آینده ام تصمیم نگرفته اتم."

" اگر خبری بود به شما اطلاع میدهم! "
    منبع : arsenal.ir

8. 4 کاربر از پست مفید arsenal4everz تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

آرسنال به دنبال جذب مدافع تيم فوتبال آژاکس

تيم فوتبال آرسنال انگليس به دنبال جذب يان فرتونگن مدافع 24 ساله آژاکس هلند است.

به گزارش روز یکشنبه سایت ''الکورة'' روزنامه دیلی میرور در این باره نوشت: علاوه بر آرسنال، تاتنهام نیز از ابتدای فصل جاری به دنبال جذب این بازیکن بود و برای بدست آوردن او حاضر است 10 میلیون یورو بپردازد.
    این روزنامه می افزاید:فرتونگن سه شنبه هفته گذشته برای تماشای بازی آرسنال با آ.ث میلان مخفیانه به لندن سفر و در آنجا با هموطن خود ''توماس فرمالین'' بازیکن آرسنال دیدار کرد.
    وی در این دیدار ابراز امیدواری کرده است روزی برای بازی به لیگ برتر انگلیس منتقل شود.
    یک سال تا پایان قرارداد یان فرتونگن با آژاکس هلند باقی مانده است و این تیم برای جلوگیری از فروش این بازیکن قیمت وی را 20 میلیون یورو اعلام کرده است.
    یان فرتونگن نزدیک به شش سال است که در آژاکس بازی می کند و تاکنون اصرارهای این تیم برای تمدید قراردادش را نپذیرفته است.

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

10. 3 کاربر از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تدافعی
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    علی کریمی ، علی عسگری ، ویلشر
    اسم واقعی شما
    محسن

IranPersepolisArsenal

تشکر ها
    3,947
    تشکر شده 1,161 در 200 پست

انتقال پودولسکی قطعی شد
    آرسنال بر سر مبلغ قرارداد پودولسکی به توافق رسید.
    بنا به گزارش اسپورت اسمایل سران آرسنال روز جمعه به ملاقات مسئولین کلن رفته اند و در نهایت این معامله را کامل کرده اند.

لوکاس پودولسکی با قراردادی 4 ساله به ارزش 10.9میلیون پوند و حقوق هفتگی 100 هزار پوند به آرسنال می پیوندد.در پایان فصل جزئیات بیشتری در رابطه با این قرارداد منتشر خواهد شد.
    مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .

12. 2 کاربر از پست مفید Ali Asgar تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

توماس روسیچکی قرارداد خود را تمدید کرد
    توماس روسیچکی قرارداد جدیدی با آرسنال امضا کرد.

کاپیتان تیم ملی جمهوری چک تعهد خود را به آرسنال با تمدید قراردادش اعلام کرد. فرم خوب او در بازی های اخیر باعث شد در سه بازی گذشته دو گل به ثمر برساند.

روسیچکی در ماه می سال 2006 از بورسیا دورتموند آلمان به آرسنال پیوست و جمعا 156 بازی برای تیم آرسن ونگر بازی کرد که در این بین 19 گل هم به ثمر رساند. او در 28 بازی این فصل خود، توانست نقشی حیاتی در قلب خط هافبک ایفا کند.

در مقطع ملی، این بازیکن 31 ساله 85 بازی برای جمهوری چک انجام داده است و در رقابت های یورو 2000 و 2004 برای تیمش به میدان رفته است. او همچنین در جام جهانی 2006 حضور داشته و همان سال بازوبند کاپیتانی تیمش را به عهده گرفت.

توماس بعد از تمدید قرارداد گفت : " افتخار بزرگیست که با آرسنال قرارداد جدید امضا کردم! عاشق این باشگاه هستم و افتخار می کنم که پیراهن آرسنال را بر تن می کنم. از وقتی که شش سال قبل به اینجا آمدم، احساس بودن در خانه را دارم و نمی توانم خوشحال تر از این باشم که تعهد خود را به این تیم نشان دهم.

مربی، هم تیمی ها، کارکنان، هواداران، ... همه نقش خود را در ساختن این باشگاه بزرگ ایفا می کنند و من هم احساس می کنم جزئی از آن هستم. معتقدم ما گروه واقعا با استعدادی از بازیکنان را داریم که با هم همراه این مربی، آینده درخشانی در انتظار ماست. همیشه هدف من بوده تا اینجا در آرسنال جام ببرم و به سختی مبارزه می کنم به این رویا در اینجا برسم. "

آرسن ونگر می گوید : " من همیشه یکی از بزرگترین تحسین کنندگان توانایی توماس هستم و خوشحالم که او انتخاب کرد تا آینده خود را به این باشگاه متعهد کند. معتقدم او بازیکن خاصی است. بک فوتبالیست ذاتی که از لحاظ تکنیکی کلاس بالایی دارد.

او سبکی را بازی می کند که ما اینجا با آن قهرمان شدیم و فلسفه ما را کاملا در بر میگیرد. او همیشه آماده است تا برای باشگاه کار کند و تیم برای او همیشه در اولویت قرار دارد. من احترام عظیمی برای او قائلم! "
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

14. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ونگر دروازه بان جوان بیرمنگام را هدف گرفته است
    آرسن ونگر می خواهد جک بوتلند دروازه بان جوان بیرمنگام را به خدمت بگیرد
    آرسن ونگر خواستار جذب جک بوتلند دروازه بان 19 ساله بیرمنگام است تا در تابستان ترکیب خود را ترمیم کند.
    او که اکنون به طور قرضی در چلتنهام بازی می کند چشم استعدادیاب های آرسنال را گرفته است. قیمت او برای شمال لندنی ها 1 میلیون پوند برآورد می شود که بنا بر تعداد بازی های او می تواند تا 5 میلیون پوند نیز افزایش پیدا کند.
    بنا بر گزارش ساندی میرور تاتنهام نیز بوتلند را زیر نظر دارد تا در آینده جایگزین برد فریدل کند.
    بوتلند در تمامی سطوح تیم های ملی انگلیس حضور داشته است و می تواند جانشین خوبی برای دروازه بان شماره 1 آرسنال ووجیچ چزنی باشد.
    این انتقال می تواند روی آینده ی لوکاس فابیانسکی اثر بگذارد و او را مجبور به خروج از باشگاه کند.
    بولتلند نیز به لیست بلند بالای تابستان و نقل و انتقالاتی که در کنار این باشگاه به گوش می رسد اضافه می شود. بازیکنان نظیر ماریو گوتزه، لوکاس پودولسکی، یان ورتونگن و خاویر مارتینز همگی در ارتباط با باشگاه آرسنال مطرح شده اند.

16. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ونگر: انتقال پودولسکی تمام نشده است
    آرسن ونگر تاکید دارد آرسنال انتقال لوکاس پودولسکی را تکمیل نکرده است.
    در هفته های اخیر شایعاتی مبنی بر حضور لوکاس پودولسکی در تست پزشکی باشگاه آرسنال به گوش می رسید که موجبات تکمیل انتقال این بازیکن به شمال لندن را فراهم آورد.

اما آرسن ونگر این موضوع را رد می کند و تاکید دارد که نمی توان زمان دقیقی برای آن اعلام کرد.

" هیچ چیز تمام نشده، نه، او تست پزشکی نداشته.

من هیچ زمانی را اعلام نمی کنم زیرا این تنها به ما بستگی ندارد. می تواند به زودی اتفاق بیوفتد، می تواند دیرتر افتاق بیوفتد، نمی دانم.

این همیشه یک نگرانی است که تیم دیگری برای جذب او اقدام کند. سرعت شما در انجام این کارها اهمیت دارد اما در پایان کار این بازیکن است که تصمیمات را میگیرد. این مساله به میزان علاقه آنها برای ملحق شدن به ما بستگی دارد."

ویرایش توسط GOLL : 03-24-2012 در ساعت 00:16

18. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ونگر: برای کمک به موامبا اجازه خروج او را دارم
    آرسن ونگر می گوید برای کمک به فابریس موامبا اجازه خروج او از باشگاه را صادر کرد.

هافبک 23 ساله باشگاه بولتون که بین سال های 2002 تا 2007 در آرسنال حضور داشت، در نهایت تصمیم به ترک توپچی ها گرفت و به بیرمنگهام محلق شد.

ونگر در حالی که موامبا را بازیکن درجه یکی می داند، اما تاکید دارد در آن زمان برای کمک به پیشرفت او اجازه خروجش را صادر کرد.

" او بازیکنان بزرگی مقابل خود داشت و بسیار دشوار بود که آنها را کنار بگذارید و در آن زمان از فابریس استفاده کنید.

دلیل دوم این بود که او بسیار با انگیزه است که فکر کردم آماده بازی کردن بود و نیاز داشت بازی کند.

در حرفه یک بازیکن همواره لحظاتی وجود دارد که شما یا در همان لحظه به او بازی می دهید و یا اجازه می دهید برود زیرا من به او بازی نمی دادم. من به او اجازه خروج دادم اما می دانستم که حرفه خوبی را رقم می زند.

من اجازه خروج او را دادم زیرا به نفع او بود و وی نیز خیلی خوب آن را درک کرد. وقتی در بیرمنگهام حضور داشت بارها به اینجا بازگشت و گفتگوی کوتاهی در مورد اینکه اوضاع چطور پیش میرود داشت. احساس کردیم که پیوندی با اینجا دارد زیرا بدون شک می خواستیم او موفق باشد."

آرسن ونگر تاکید دارد که موامبا هر زمان مقابل آرسنال قرار گرفت مستحکم کار کرد و همواره نشانه هایی از پیشرفت در بازی او وجود داشت.

" در مقابل ما او همواره بسیار مشتاق بود تا ثابت کند ما اشتباه کردیم که به او اجازه خروج دادیم. او همواره مقابل ما برجسته ظاهر شد و امیدوارم به زودی بار دیگر این کار را انجام خواهد داد.

امروز نسبت به یک هفته قبل ورحیه بهتری داریم. من یک متخصص پزشکی نیستم و نمی دانم آیا بار دیگر فوتبال بازی می کند یا نه اما مهمترین چیز این است که او کاملا بهبود یابد. پس از ان امیدواریم بار دیگر لذت دیدن او در زمین فوتبال را شاهد باشیم."

20. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

مون پلیه انتظار دارد جیرود در این تیم بماند
    مدعی عنوان قهرمانی لیگ فرانسه امیدوار است تا مهاجم تیمش تابستان این تیم را ترک نکند

صدرنشین لیگ برتر فرانسه مطمئن است که حضور در لیگ قهرمانان اروپا می تواند اولیویه جیرود را متقاعد کند تا در این باشگاه بماند.
    اخبار و شایعات علاقه ی آرسنال به جیرود مهاجم ملی پوش فرانسوی همچنان به گوش می رسد. اما مون پلیه می خواهد این مهاجم 25 ساله را حفظ کند و ادعا می کند هیچ پیشنهادی نمی تواند آن ها را به فروش وی راضی کند.
    آن ها امیدوارند که باشگاه مصمم به کار خود ادامه دهد و از وجود این بازیکن کلیدی در راه قهرمانی و حضور در لیگ قهرمانان اروپا بهره ببرد. لوئیس نیکولین مدیرعامل مون پلیه به اکیپ گفت:
    " اگر فصل آینده در لیگ قهرمانان اروپا بازی کنیم معتقدم او می ماند. وقتی ما او را سال 2010 از تیم تورز به خدمت گرفتیم می دانستیم قمار خوبی را برنده شده ایم. اگر او در مون پلیه بماند حداکثر تلاش خود را خواهد کرد."
    " من نمی توانم حقوقی که دیگر باشگاه ها به او پیشنهاد می دهند به وی بدهم اما ما هنوز پیشنهادی نداشته ایم."
    مون پلیه همچنین امیدوار است که بازیکنان کلیدی خود را در تابستان حفظ کند.
    " همین قضیه در مورد ماپو یانگا امبیوا نیز صادف است که می خواهد باشگاه را ترک کند. ضحیت ها در مورد یونس بلهندا و فروش او نیز بارها مطرح شده است."

22. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

صفحه 15 از 16 نخستنخست ... 513141516 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)