به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
سلام....
بحث ليدي ها كه جداست
كارشون درسته ،از ارديبهشت هم فصل جديد سوپر ليگ انگليس شروع ميشه
جام حذفي رو هم گرفتن...
يك ماه آينده هم برنامه هاشونو واسه جام باشگاههاي اروپا چيدن.....
.................................................. .................................................. ...
سانتوس هم الان كه نمياد فيكس بازي كنه خودش نميتونه...بايد صبر كنه،يا صبر كنيم...
ونگر هم در همچين مواردي واقعا مراعات ميكنه!
اگه يه مهره باثبات بود مرته ساكر بود نامروتها مصدومش كردن خيالشون راحت شد!!!!.....
خودمونيما مصدومهاي آرسنال هدف دار نيستند؟!
من چند روزی رو از نت دور بودم بازی با میلانو هم متاسفانه نتونستم ببینم چون تو راه بودم اما همه ی دوستان گذارش لحظه به لحظه بازی رو بهم میدادن چه آرسنالی و چه غیر آرسنالی ، این یعنی ابهت آرسنال مقابل میلان.
در اولین فرصت بازی دانلود کردم و نگاه کردم بازی که تموم شد اشکم در اومد خداییش حقمون حذف نبود همه تون به ژورو گیر می دید علاوه بر ژورو تو بازی رفت چمنم خیلی افتضاح بود.
چند بازی آخر آرسنال همه رو امیدوار کرده توپچی ها واقعا دلیرانه بازی کردن این چند بازی رو >>>>
خيلي مدرن و قشنگ بازي كردن
نميگم حيفش چون بردشون ارزشمننننننننند بود
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
این کلیپو ببینین
تو این کلیپ که بازی تاتنهامو ارسناله
همون که 5 بر 2 شد
وقتی تاتنهام گل میزنه داور خوشحالی میکنه!!!!!!!!!
من میگم این داورا با ما لجن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز خوب میاد ...
حالا درسته ارسنال از داوریم کمی ضربه خورده اما داوره بیچاره بابا خوشحالی نکرده تصادفی به اون شکل در میاد![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی خیلی مجدد خوش آمدی ایشالا از نظراتت مثل قبل استفاده کنیم
==============================================
عبدله داوری مهم نیس بخنده یا گریه کنه مهم اینه ما تو زمین باید با توپ پر وارد شیم از 100تا توپ داور که سوت میزنه 200 دیگه رو خودمون طوری شلیک کنیم که داور نقشی نداشته باشه که تو همین بازی 5-2 هم نشون دادیم![]()
WENGER 4 EVER
یه عکس داغ , تا دیدمش یاد شما ها امدم !
خرید خیلی خوب وعالییه . مبارک
خداییش پیراهن آرسنال خیلی به پودولسکی میاد امیدوارم یازیشم واسه ما شیک باشه.
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
خو پ پودولسکی هم اومد
بابا یکی میگفت تابستون میاد
امروز روزنامه میگفت شاید بیاد
الانم که عکسشو میبینم اومده
یکی به من بگه اصلا شماره ی پودولسکی تو ارسنال چنده خو ؟![]()
یه روز خوب میاد ...
مرسيیه عکس داغ , تا دیدمش یاد شما ها امدم !
خرید خیلی خوب وعالییه . مبارک
پودولسكي !!!!!!!!!!!!!
من هنوز باورم نميشه اومده آرسنال
گفتم اينم ميپره يا راش ميزنن نمياد چون خيلي از بازيكنها اينجوري نميان....
ژسني
گيبز ............کوسیلنی...........مرته ساكر/ورمالن.............سانیا
روسيچكي.................................... ......سانگ
پودولسكي........................آرتتا/آندره/جروينيو ............................ويلشر/والكات
رابين
اين تركيبه اضاف شدن پودولسکی به تيم
البته نظر من اينه....
و اما:
آخرین وضعیت تیم پیش از دیدار با نیوکاسل.
در مورد آندره سانتوس...
اگر نیاز باشد سانتوس دوشنبه شب در ترکیب باشد، در دسترس خواهد بود. او برای 3 ماه خارج از ترکیب بوده. ما 2 ماه بدون مدافعین کنار بازی کردیم بنابراین خوشحالیم که آنها را در اختیار داریم.
در مورد بنایون و دیابی...
دیابی برای دوشنبه در دسترس نیست اما بنایون، اگر همه چیز خوب پیش برود می تواند یکشنبه به تمرینات تیم بازگردد.
در مورد بازگشت بازیکنان برای دیدار مقابل نیوکاسل...
از سه شنبه شب ما هیچ بازیکنی را از دست ندادیم و قطعا آرتتا و رمسی را در اختیار داریم. این اخباری است که در این لحظه داریم.
در مورد جک ویلشیر...
جک امروز یک اسکن داشت. وقتی ساعت 11 به زمین تمرین رفتم هنوز جزئیاتی از ان اسکن نداشتم. پیشرفت در تمرینات بسیار خوب است اما چیزی که نمی خواهید این است که او با تجدید آسیب دیدگی روبرو شود. وقتی به مچ پای او نگاه می کنید می بینید که علائم اولیه بسیار خوب است، ملتهب نیست و اکنون پیشرفت نرمالی دارد.
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)