به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز در ورزشگاه درفشیفر پیگیری شد.
تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس پس از یک روز استراحت از ساعت 12 صبح امروز در ورزشگاه درفشی فر دنبال شد. در این تمرین بازیکنان 45 دقیقه بدنسازی کردند و سپس بازیکنان اصلی در دیدار برابر الهلال رفتند و سایر بازیکنان زیر نظر دنیزلی به فوتبال دستگرمی پرداختند.
* تمرین امروز در غیاب هوادران و با حضور خبرنگاران برگزار شد. مسئول ورزشگاه درفشی فر برخورد خوبی در تمرین امروز با هواداران نداشت. او بسیاری از هواداران را پشت در بسته نگه داشته بود اما تعدادی از اقوام خود را به داخل ورزشگاه راه داد که همین موضوع باعث اعتراض هواداران شد.
* هادی نوروزی تمرین نکرد.
* مهدوی کیا، علی عسگر، بادامکی و زارع غایب بودند.
* علی کریمی جداگانه و به صورت اختصاصی تمرین کرد.
* خندههای دنیزلی در تمرین امروز در نوع خود جالب بود.
* در تمرین امروز بازیکنان پیگیر قرعهکشی مسابقات مرحله دوم راهیابی تیم ملی به جام جهانی بودند که پس از مشخص شدن قرعه ایران و اعلام آن، ملی پوشان پرسپولیس از این بابت ابراز رضایت کردند.
* پیش از بازی دو تیم پرسپولیس و الهلال مصطفی دنیزلی تصمیم گرفت دو نفر از اعضای کادر خود را برای آنالیز بازی الغرافه و الشباب از رقبای پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا به امارات بفرستد تا این بازی را از نزدیک تماشا کنند. نمایندگاه باشگاه امروز گزارشی کامل از وضعیت بازیکنان و آنالیز بازی را به دنیزلی دادند.
* با نظر مصطفی دنیزلی و بنا به اعلام رضا ریاضتی مدیر رسانهای باشگاه پرسپولیس، تمرینات این تیم روزهای شنبه و یکشنبه پشت درهای بسته و در غیاب هواداران و خبرنگاران برگزار خواهد شد.
پرسپولیس روز دوشنبه در ورزشگاه آزادی مقابل مس کرمان قرار خواهد گرفت. این تیم در دومین بازی آسیایی خود، دوم فروردین در تهران میزبان الشباب امارات است.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
مهرداد پولادي معتقد است، ازبكستان مهمترين حريف ايران در راه رسيدن به جام جهاني است.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس درباره ديدار اين تيم مقابل الهلال و همگروهي ايران با تيمهاي كرهجنوبي، ازبكستان، قطر و لبنان در مرحله نهايي انتخابي جام جهاني صحبت كرد. متن گفتوگوي پولادي را در زير ميخوانيد:
ـ پرسپوليس در عربستان يك امتياز از الهلال گرفت، اين بازي چطور بود؟
بازي بسيار سختي با الهلال داشتيم. آنها واقعا تيم خوبي بودند كه حتي بعد از 10 نفره شدن روند هجوميشان هيچ تغييري نكرد. اين نشان ميدهد كه تيمهاي عربستاني براي فوتبالشان سرمايهگذاري كردهاند و حضور بازيكنان خارجي باكيفيت در اين تيمها هم حرف من را تاييد ميكند. الهلال واقعا به ما فشار آورد اما خدا را شكر كه توانستيم يك امتياز از عربستان بگيريم، هر چند ميتوانستيم با توجه به اخراج بازيكن حريف سه امتياز بازي را هم كسب كنيم.
ـ بعد از چند ماه دوري از ميادين باشگاهي مقابل الهلال براي پرسپوليس به ميدان رفتي...
من يكي دو ماه با پرسپوليس تمرين كرده بودم و منتظر بودم كه بالاخره خودم را نشان دهم، البته بازي كردن در آسيا هم سخت است، به ويژه براي بازيكني كه از ميانههاي فصل به تيمي رفته، هماهنگ شدن با ساير بازيكنان سخت است اما خوشبختانه من و ديگر مدافعان در آن بازي عملكرد خوبي داشتيم. در كل فكر ميكنم خودم عملكرد خوبي داشتم و اميدوارم كه در بازيهاي آينده هم براي پرسپوليس مفيد باشم.
ـ پرسپوليس در هفته بعدي ليگ برتر بايد با تيم سابقت يعني مس كرمان بازي كند.
البته من كه نميتوانم در اين بازي براي پرسپوليس به ميدان بروم. شرايط ما در ليگ طوري است كه بايد هر طور شده اين بازي را ببريم و خود را به بالاي جدول برسانيم. انشاءالله بازيكنان با قدرتي كه دارند اين كار را خواهند كرد.
ـ با توجه به قرعهكشي انجام شده در رقابتهاي انتخابي جام جهاني، چقدر به صعود ايران از اين گروه خوشبين هستيد؟
فكر ميكنم در گروه نسبتا آساني قرار گرفتهايم، البته هيچ تيمي در اين مرحله آسان نيست و نبايد هيچ حريفي را دستكم بگيريم. فكر ميكنم ايران و كره شانسهاي اصلي صعود هستند اما ازبكستان مهمترين رقيب ما در اين گروه است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
محمد نصرتي ميگويد آرزو دارد براي دومين بار با تيم ملي در جام جهاني بازي كند.
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس درباره ديدار اين تيم مقابل الهلال اظهار كرد: بازي بسيار سختي داشتيم. خود من در آن فضاي سنگين علاوه بر استرس، درد زيادي هم از ناحيه دندههايم داشتم و با درد زياد بازي ميكردم.
وي ادامه داد: با اين حال دوست داشتم دينم را به پرسپوليس و همه كساني كه در اين مدت به من محبت داشتند پاسخ بدهم. پزشكان قبل از بازي با يك آمپول من را به بازي رساندند. در 20 دقيقه اول با درد شديدي بازي ميكردم اما خوشبختانه در نيمه دوم وضعيتم بهتر شد.
نصرتي افزود: با توجه به اينكه من در دو ماهه گذشته در تمرينها خيلي خوب كار كرده بودم و از لحاظ آمادگي در سطح بالايي قرار داشتم، نميتوانستم براي پرسپوليس بازي نكنم چرا كه خيليها از جمله خانوادهام چشم اميدشان به بازي من در اين ديدار بود و اگر هم بازي نميكردم امكان داشت كه بگويند نصرتي ترسيده و بازي نكرده است. البته من از دنيزلي تشكر ميكنم، خدا را شكر من و شيث رضايي عملكرد بدي در بازي با الهلال نداشتيم.
مدافع پرسپوليس با اشاره به اينكه الهلال توپ و ميدان را در اختيار داشت اما موقعيت ايدهآلي به دست نياورد، گفت: شك نكنيد كه الهلال سختترين حريف ما در اين گروه است. اگر اين بازي را ميبرديم با اطمينان ميگفتم كه به دور بعد صعود كردهايم، با اين حال در ادامه بازيها بايد نهايت تلاشمان را به كار ببريم تا از گروه صعود كنيم. همين يك امتياز هم براي ما خوب و قانعكننده بود. پرسپوليس در ادامه بهتر كار خواهد كرد.
محمد نصرتي با اشاره به اينكه دوست دارد با بازي مقابل مس كرمان پس از چند ماه دوري از فوتبال به ورزشگاه آزادي و بازي كردن جلوي تماشاگران پرسپوليس بازگردد، گفت: يك بازي حساس با مس داريم كه خودم خيلي دوست دارم به ورزشگاه آزادي باز گردم. البته هنوز مصدوميتم به طور كامل رفع نشده و قرار است به توصيه پزشك تيم دنده خود را با عسل درمان كنم.
مدافع پيشين تيم ملي فوتبال درباره قرعهكشي مرحله نهايي رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل هم گفت: فكر ميكنم در گروه خوبي قرار گرفتهايم. استراليا تيمي بود كه نوع بازي كردنش به ما شبيه بود اما همين كه با ژاپن و استراليا همگروه نشدهايم يك موقعيت خوب است. ضمن اينكه بقيه تيمهاي گروه هم در كنار كره جنوبي قوي هستند. خود من هم تلاش ميكنم كه با ارائه يك نمايش خوب در چند ماه آينده بار ديگر به تيم ملي دعوت شوم چرا كه تمام تلاش و آرزويم اين است كه براي دومين بار در جام جهاني بازي كنم.
جواد كاظميان ميگويد پرسپوليس ميتواند از گروهش در ليگ قهرمانان آسيا صعود كند.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس جمع خبرنگاران اظهار كرد: گرفتن يك امتياز از الهلال در عربستان براي ما خوب بود. اما ما با توجه به 10نفره شدن حريف ميتوانستيم بازي را ببريم و آن گلي كه خورديم كمي نتيجه را براي ما تلخ كرد.
وي ادامه داد: واقعا بازي سختي داشتيم خود من تا به حال در رده باشگاهي چنين بازي سخت و سنگيني را تجربه نكرده بودم فكر ميكنم الهلال يكي از سه تيم برتر آسياست و آنها واقعا در آن بازي به ما فشار آوردند.
كاظميان با بيان اينكه در مجموع از كسب مساوي در عربستان راضي هستيم گفت: ميدانستيم كه الهلال چگونه حمله ميكند و راههاي نفوذ آنها را از دو جناح بسته بوديم. البته با 10 نفره شدن آنها اين موقعيت را داشتيم كه بازي را ببريم اما اينكه در نيمه دوم عقب كشيديم كاملا احساسي بود و شرايط بازي آن كار را ايجاب ميكرد.
مهاجم پرسپوليس ادامه داد: خوشبختانه در اين بازي تركيب جديد دفاعي تيم خوب كار كرد و پولادي و نصرتي و شيث رضايي هماهنگي خوبي داشتند. در مجموع عملكرد تيم اميدوار كننده بود و اميدوارم در ادامه كار الشباب و الغرافه را ببريم تا كارمان به روز آخر مقابل الهلال كشيده نشود. در حال حاضر صدرنشين گروه هستيم اما اين صدر نشيني موقت است با اين حال خود من خيلي اميدوارم كه از اين گروه صعود كنيم و در اين راه رقيب اصليمان هم الهلال است.
جواد كاظميان همچنين درباره ديدار روز دوشنبه پرسپوليس مقابل مس كرمان در ليگ برتر گفت: ما تازه از مسافرت بازگشتهايم و هنوز خستهايم. دوبازي پشت سر هم در تهران داريم. ليگ را خيلي جدي ميگيريم چرا كه وضعيت ما در جدول خوب نيست و ممكن است با يك مساوي يا يك باخت چند رده پايينتر بياييم. البته اختلافمان با تيمهاي چهارم پنجم جدول هفت هشت امتياز بيشتر نيست و اگر خودمان بازيهايمان را ببريم كسب سهميه آسيايي هم براي ما دور از دسترس نخواهد بود و اگر از هشت بازي باقيمانده شش بازي را ببريم ميتوانيم يكي از سهميهها را بدست آوريم.
مهاجم ملي پوش پرسپوليس همچنين درباره قرعه كشي مرحله نهايي انتخابي جام جهاني گفت: فكر ميكنم تيم ملي در گروه خوبي افتاده است. كره جنوبي رقيب اصلي ماست و ساير تيمها را هم نميشود دست كم گرفت اما فكر ميكنم فرصت خوبي داريم كه بتوانيم براي چهارمين بار به جام جهاني صعود كنيم.
تمرین روز شنبه پرسپولیس در غیاب مازیار زارع، مهدی مهدوی کیا و حسین بادامکی در مجموعه ورزشی درفشی فر زیر نظر مصطفی دنیزلی انجام شد.
تمرین پرسپولیس از ساعت ۱۱ در ورزشگاه درفشیفر دنبال شد. مازیار زارع، بادامکی و مهدویکیا غایب بودند.
* کنعانی بازیکن جوان قرمزپوشان برای حضور در تیم ملی جوانان از دنیزلی اجازه گرفت و رفت.
* تمرین امروز پرسپولیس پشت درهای بسته برگزار شد و فردا نیز پشت درهای بسته پیگیری خواهد شد.
پرسپولیس روز دوشنبه در تهران میهمان مس کرمان است.
حسین بادامکی گفت: هر چند که شانس پیروزی هم داشتیم اما قسمت ما کسب همین تساوی بود.
هافبک دفاعی سرخپوشان گفت: قبل از بازی همه نگاه ها این بود که اگر پرسپولیس یک امتیاز هم از الهلال بگیرد مثل این است که پیروز شده است. ما البته با برنامه ای که داشتیم می توانستیم به پیروزی هم برسیم.
وی افزود: البته نباید از یاد ببریم که الهلال چه تیم خوبی بود و تدابیر کادر فنی و اجرای آن توسط بازیکنان باعث شد که عربستانی ها دچار مشکل شوند. ده نفره شدن آنها هم حاصل همین تدابیر و اجراها بود.
او ادامه می دهد: در این بازی من یکبار دیگر به هافبک دفاعی برگشتم. از تهران مشخص بود که تغییر شیوه می دهیم ولی برای حریف غافلگیر کننده بود. اگر آن شوتی که زدم تبدیل به گل می شد، شاید برده بودیم ولی هر چه بود قسمت ما همین تساوی بود که حاصل شد. الهلال سخت ترین حریف ما به حساب می آید و حالا باید به این فکر کنیم که در اولین بازی خانگی، یعنی مقابل الشباب سه امتیاز را بگیریم و البته نباید تصور کنیم که چون در ریاض مساوی کردیم، در تهران حتما الهلال را شکست می دهیم و باید روی تمام بازی های خودمان، تمرکز و انرژی زیادی بگذاریم.
بادامکی در پایان درباره دلیل غیبت خود در تمرینات گفت: متاسفانه برای بازی با مس کرمان سه اخطاره هستم و به همین دلیل آقای دنیزلی با درخواست مرخصی من موافقت کرد و روز دوشنبه از مشهد به تهران بر می گردم.
کاپيتان سابق تيم ملي فوتبال معتقد است ايران در صورت داشتن تدارك خوب مي تواند به طور مستقيم به جام جهاني صعود كند.
حميد استيلي درباره قرعه كشي مرحله نهايي رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2014 برزیل و هم گروهي تیم ملی ايران با تيمهاي كره جنوبي، ازبكستان، قطر و لبنان اظهار كرد:
در اين مرحله ديگر هيچ تيم آساني وجود ندارد و ما بايد براي صعود به جام جهاني تدارك خيلي خوبي ببينيم.
وي ادامه داد: همان طور كه كيروش گفت هيچ بازي راحتي در اين گروه وجود ندارد. براي مثال مقابل همين تيم قطر ما در دو ديدار رفت و برگشت نتوانستيم اين تيم را شكست دهيم كه اين نشان ميدهد در اين مرحله بايد دقت بيشتري داشته باشيم.
استيلي با اشاره به اين كه نبايد در اين گروه از تيمهاي قطر و لبنان غافل شد، گفت: بازي با كره جنوبي هميشه حساسيت خاصي داشته و از آنجا كه ديدار آخر ما در اين گروه در سئول خواهد بود، بايد تكليف صعود را پيش از اين بازي مشخص كرده باشيم. ازبكستان هم حريف قدرتمندي است كه در گروه خود بالاتر از ژاپن قرار گرفت. مهمترين كار ما اين است كه در زمين حريفان حداقل امتياز را بگيريم و در تهران هم آنها را شكست دهيم. اگر تدارك خوبي ببينيم صعود به جام جهاني دور از دسترس نخواهد بود.
بازيكن دهه هفتاد تيم ملي فوتبال درباره اقدام جديد كيروش مبني بر دعوت از بازيكنان دو رگه شاغل در ليگ هاي خارجي به تيم ملي گفت: فكر ميكنم كار خوبي باشد. اشكان دژاگه بازيكن خوبي است كه در عرض دو روز توانست خود را با تيم ملي تطبيق دهد. همه بازيكنان الفباي فوتبال را ميدانند و وقتي در تيمي قرار ميگيرند، مي دانند كه بايد چگونه در كار دفاعي و هجومي شركت كنند. دژاگه هم يك بازيكن بينالمللي است كه اصول حمله و دفاع را به خوبي ميداند، به همين خاطر در بازي قطر براي ايران درخشيد. حتي مهرداد پولادي كه بعد از يكي، دو ماه براي تيم ملي بازي ميكرد و همين طور شيث رضايي و محمد نصرتي كه بعد از چند ماه براي پرسپوليس بازي كردن عملكرد خوبي داشتند. فوتبال ايران بازيكنان بزرگي دارد.
حميد استيلي در ادامه گفت و گو ديدار پرسپوليس مقابل الهلال در ليگ قهرمانان آسيا گفت: اين كه توانستيم در عربستان يك امتياز بگيريم، خيلي خوب بود، اميدوارم پرسپوليس در بازيهاي خانگي همه سه امتيازها را كسب كند، به نظر من تغييراتي كه در خط دفاع و دروازه ايجاد شده بود، مناسب بود و دقيقا در نقطههايي كه پرسپوليس ضعف داشت، يعني دفاع چپ و دروازهبان بازيكنان جديد آمده بودند در كل عملكرد آنها خيلي خوب بود كه ميتواند در آينده هم بهتر شود.
وي افزود: مطمئنم كه پرسپوليس در تهران ميتواند الهلال را شكست دهد. بازيهاي ليگ ميتواند تمرين خوبي براي پرسپوليس پيرامون حضور پرقدرت در آسيا باشد. البته نمايندههاي ديگر ايران يعني استقلال و سپاهان هم در روز نخست خيلي خوب بودند كه اين نشان دهنده قدرت فوتبال ايران از نظر داشتن بازيكنان حرفهاي است. سعي مي كنم در بازيهاي خانگي پرسپوليس در آسيا به ورزشگاه بروم.
پزشک تیم پرسپولیس گفت: در حال حاضر وحید هاشمیان بازیکن مصدوم ما است و امیدواریم که محمد نصرتی را برای بازی آماده کنیم.
دکتر وجیه ا... چشمه سری پیرامون وضعیت بازیکنان مصدوم این تیم گفت: علیرضا محمد در حال حاضر مشکل خاصی ندارد. تمرینات را به خوبی انجام می دهد و در اختیار کادر فنی است.
شیث رضایی هم دچار کشیدگی مختصری از ناحیه کشاله شده که با توجه به زمانی که در اختیار داریم، نخواستیم تمرین کند و مشکل خاصی نخواهد داشت.
وی افزود: در حال حاضر تنها مصدوم جدی ما وحید هاشمیان است. او امروز هم برای اینکه کارهای درمانی روی کمرش را دنبال کند، در تمرین حضور نیافت.
پزشک پرسپولیس در پایان درباره وضعیت محمد نصرتی گفت: او متاسفانه در نیمه دوم بازی با الهلال از ناحیه دیگری از قفسه سینه ضربه خورد اما مشکل اصلی به همان کوفتگی قبلی بر می گردد. بهبودی این آسیب دیدگی نیاز به گذشت زمان دارد، هر چند در حال انجام یکسری اقدامات هستیم تا با کاهش درد، برای بازی با مس آماده شود. امروز هم احتیاط کردیم که در تمرین حاضر نشود.
تیم فوتبال پرسپولیس تمرینات خود را برای بازی با مس کرمان در حالی پیگیری می کند که چندین بازیکن خود را در اختیار ندارد.
تمرین امروز (شنبه) در حالی انجام شد که مازیار زارع و حسین بادامکی با توجه به مرخصی که گرفته بودند، غایب بوده و هاشمیان هم پیگیر کارهای درمانی بود و نصرتی و شیث نیز از تمرین معاف شدند.
تمرین شنبه بعد از گرم کردن، با مرور تاکتیک های مورد نظر کادر فنی دنبال شد. سانتر از جناحین نیز بخشی از تمرین بود که در نهایت بازی فوتبال در نیمی از زمین رقم خورد. آسمیر آودوکیچ هم که نمی تواند در لیگ، پرسپولیس را همراهی کند، اختصاصی زیر نظر انور لوگوشیچ تمرین کرد.
گفتنی است؛ پرسپولیس نسبت به بازی با الهلال در مصاف با مس، مازیار زارع، حسین بادامکی، شیث رضایی، مهرداد پولادی و آسمیر آودوکیچ را در اختیار نخواهد داشت.
مهاجم ایرلندی پرسپولیس با رفع کامل مصدومیت مقابل مس کرمان به میدان می رود.
با وجود اینکه ایمون زاید در تمرینات پرسپولیس پیش از بازی با الهلال حاضر بود به علت ادامه یافتن مصدومیت از حضور او در ترکیب سرخپوشان استفاده نشد تا برای بازی با مس کرمان و الشباب امارات آماده شود.
مصطفی دنیزلی پس از بازگشت به تهران وضعیت این بازیکن را زیر نظر دارد و به احتمال فراوان در بازی روز دوشنبه مقابل مس از او استفاده خواهد کرد. مصدومیت زاید با تلاش کادر پزشکی به طور کامل برطرف شده است.
همچنین با توجه به غیبت اسمیر آودووکیچ مقابل مس، دنیزلی از لوگوسیچ خواست تا میثاق معمارزاده را برای بازی روز دوشنبه به مرز آمادگی کامل برساند.
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)