به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
گر لاپورتا بود با بارسلونا چنين رفتاري نميشد
نايب رئيس پيشين باشگاه بارسلونا اسپانيا گفت: به خاطر کارهاي روسل متاسفم، اگر لاپورتا بود با بارسلونا چنين رفتاري نميشد.
به نقل از آس اسپانیا، آلفونسو گودال، دوست صمیمی خوان لاپورتا و از منتقدین جدی حضور الساندرو روسل در جایگاه مدیرعاملی باشگاه بارسلونا تصریح کرد: ناداوری تا حد آزاردهندهای در بازیهای بارسلونا مشهود است، البته بارسلونا تنها تیمی نیست که از ناداوری گله دارد اما در شان باشگاه ما نیست که هر بار از داوران پراشتباه اسپانیایی به کمیتههای انضباطی و داوران شکایت کند.
وی افزود: یک داور پر اشتباه با جرارد پیکه درگیری لفظی داشته، همه دیدهاند که این داور به طرز غیر قابل انکاری از ابتدای بازی با پیکه مشکل داشت و در نهایت او را مستقیما اخراج کرده است. اگر لاپورتا بود کاری میکرد که تنها ساعاتی پس از بازی کارت قرمز پیکه بخشیده شود اما روسل در نامهای از فدراسیون فوتبال اسپانیا عذرخواهی کرده است!
گودال ادامه داد: چقدر باید تحقیر شویم؟ قهرمان جام باشگاههای دنیا و یکی از پرافتخارترین تیمهای باشگاهی اسپانیا و اروپا باید سه هفته منتظر بماند تا متوجه شود فینال جام پادشاهی اسپانیا کی و کجا است! هواداران بارسلونا باید منتظر بمانند تا ببینند بلیت بازی فینال را برای چه مقصدی تهیه کنند؟
گودال در پایان خاطرنشان کرد: در زمان مدیریت خوان لاپورتا آبروی بارسلونا حفظ میشد، قرار نیست رویاییترین پذیرایی از مدیرعامل باشگاه رئال مادرید صورت بگیرد اما همین شخص در پاسخ به رفتار خوب ما، اجازه ندهد فینال جام حذفی ذر برنابئو باشد![برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Argentina te quiero para siempre
نيمار: اميدوارم روزي به سطح مسي برسم
ستاره 20 ساله در ديدار تيمش مقابل اينترناسيونال هت تريکي تماشايي را به اجرا گذاشت.
نیمار،ستاره برزیلی باشگاه سانتوس در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ رقابتی میان او و لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا وجود ندارد و از رویاهایش برای رسیدن به سطح مسی، دارنده توپ طلای سال 2012 گفت.
مهاجم جوان سانتوس در جریان دیدار تیمش در کوپا لیبرتادورس مقابل اینترناسیونال که با برد 1-3 سانتوس همراه بود، هر سه گل تیمش را به ثمر رساند واین درحالی بود که در همان روزها، مسی هم در دیدار با بایرلورکوزن 5 گل از 7 گل بارسا را زد.
البته نیمار درصحبتهایی اعلام کرده که تمایلی به مقایسه او با مسی ندارد. نیمار به ایی.اس پی ان گفت:« چیزی که رقابت بین من و مسی خوانده می شود، اصلا وجود ندارد. او در سطح دیگری است. من قبل از این هم گفته ام که مسی بهترین بازیکن دنیاست و هیچ شکی دراین نیست.»
نیمار ادامه داد:« من خودم را هوادار مسی می دانم و امیدوارم که او بازیهای این چنینی زیادی را انجام دهد. من تمام تلاشم را به کار می گیرم تا روزی بتوانم به سطح مسی برسم. او الان در اوج است و امیدوارم روزی بتوانم به این سطح برسم.»
موریسی رامالیو، مربی سانتوس هم در صحبتهایش درطول این هفته نیمار را یک پدیده خوانده و اعلام کرده که این بازیکن 20 ساله، یکی از پنج بازیکن برتر دنیاست.
مورينيو: خشم بارسا از ناداوري برايم جالب است
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: اين روزها خشم بارسا از ناداوري برايم جالب است.
به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو در نشست خبری پیش از بازی مقابل رئال بتیس تصریح کرد: وقتی از ناداوری حرف میزدم، خود گواردیولا در سخنانش برایم ابراز تاسف میکرد، مقامات بارسلونا من و تیمم را به آرامش دعوت میکردند اما حالا میبینم که گواردیولا هم به روی میز میکوبد.
مورینیو ادامه داد: هر چند مطمئن هستم که برخورد یوفا یا فدراسیون فوتبال اسپانیا با من و گواردیولا یکسان نیست اما توقع بیش از این هم ندارم و از این که همیشه زیر ذرهبین هستم و دشمنان زیادی دارم خوشحالم.
مورینیو افزود: اگر بارسلونا تا پایان فصل زیر فشار شدید ناداوری قرار داشته باشد شاید با ما مساوی شود و به نظر من این روزها برای کوبیدن روی میز زود است. از طرفی گواردیولا مراقب توهین به داوران باشد، چرا که میزان جریمههای نقدی فدراسیون فوتبال اسپانیا قابل پیش بینی نیست.
لئو پادشاه دنیای اعداد / من ، مسی رکوردها را خرد می کنم!
مسی برای اولین بار در سن 19 سالگی در لیگ قهرمانان اروپا دروازه لورکوزن را گشود ، اما او پس از گذشت 5 سال توانست در سن 24 سالگی 5 گل را به تور دروازه لورکوزن گره بزند
![]()
آنالیز
نگاهی به آمار و ارقامی فقط مسی توان خلق آن ها را در دنیای فوتبال دارد، هر هوادار فوتبالی را متقاعد می کند که بپذیرد مسی ، چهره استثنایی تاریخ فوتبال است.
از دست ندهید
- [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در این مقاله به تشریح این آمار و ارقام می پردازیم.
لیونل پنج گلی را به ثمر رساند که هرکدام برای هر مهاجم دنیایی از درس و نکته آموزنده است. لیو آنقدر مبتکر و خلاق است که هیچ دوگلی از این پنج گل را نمی توان به هم شبیه دانست. لیونل در نهایت خلاقیت و دقت ، ذوق و هنرش را در فوتبال به رخ همگان کشید و نشان داد توان آن را دارد که در سایه نام و عناوین خود نام بزرگانی همچون پله و مارادونا را کم رنگ سازد.
بی شک گواردیولا و بارسلونا نیمی از موفقیت های خود را مدیون هنرنمایی ستاره آرژانتینی خود می دانند ، همین امر نیز باعث می شود که گواردیولا همچنان برای ترک نیوکمپ تردید داشته باشد. زیرا او بخوبی می داند در تمامی تیم های بزرگ دنیا حتی رئال مادرید خبری از اسطوره ای به نام مسی نیست ، اسطوره ای که در یک لحظه می تواند شکست را پیروزی ، سقوط را با اوج گیری ، حذف را با صعود و ... جابجا کند.
3- اسطوره تا کنون در لیگ قهرمانان اروپا موفق به انجام سه هت تریک شده است که از این حیث با رکورد فیلیپو اینزاگی برابری می کند. قبل از لیو ، تنها سه بازیکن از بارسلونا یعنی ریوالدو ، رونالدینیو و اتوئو توانسته اند در رقابت های اروپایی برای بارسلونا هت تریک کنند. اسطوره همچنین تنها بازیکنی بوده است که توانسته در یک فصل از لیگ قهرمانان اروپا دو بار هت تریک نماید.
3- اسطوره آرژانتینی بارسلونا امسال برای سومین بار عنوان برترین بازیکن جهان را از آن خود کرد تا از این حیث با رکورد میشل پلاتینی ، مارکو فان باستن و یوهان کرایف برابری کند. اما نباید غافل شویم که مسی در سن 24 سالگی با رکورد این بزرگان برابری کرد.
4- مسی در سه دوره گذشته لیگ قهرمانان اروپا موفق به کسب عنوان آقای گلی شده است و با پنج گلی که در دیدار با لورکوزن زد ، بدون تردید برای چهارمین بار نیز عنوان آقای گلی لیگ قهرمانان را از آن خود خواهد کرد و با رکورد گرد مولر ، اسطوره آلمان غربی و باشگاه بایرن مونیخ ، که تنها بازیکنی که توانسته 4 بار در لیگ قهرمانان و جام اروپا عنوان آقای گلی را از آن خود کند. لازم به تذکر است که مولر در لیگ قهرمانان اروپا فقط دو بار عنوان آقای گلی را کسب کرده است و مسی در آستانه کسب چهارمین عنوان آقای گلی در این رقابت ها است.
5- لیونل ، اولین بازیکن تاریخ لیگ قهرمانان است که سابقه زدن پنج گل در یک دیدار را دارد. سورن لربی نیز اولین بازیکنی است که سابقه زدن پنج گل را در جام اروپا دارد.جالب آن است که اولین بازیکنی که در تیم بارسلونا موفق به زدن 5 گل در یک بازی شد ، زالدوآ در سال 1995 بود.
6- اسطوره که اهل شهر روزاریو است ، در این فصل برای بارسلونا در شش رقابت متفاوت موفق به گلزنی شده است. مسی در این فصل با پیراهن بارسا در لا لیگا ، کوپا دل ری ، سوپر کاپ اسپانیا ، سوپر کاپ اروپا ، لیگ قهرمانان اروپا و جام باشگاه های جهان گل زده است.
قبل از مسی ، پدرو هم تیمی مسی در سال 2009 توانست با پیراهن بارسا به این مهم دست یابد.
10- مسی پس از درخشش برابر لورکوزن توانست نمره کامل یعنی 10 را از سایت گل دریافت نماید.
12- لیونل در حال حاضر در لیگ قهرمانان اروپا 12 گل به ثمر رسانده است ، او همین تعداد گل را در فصل پیش لیگ قهرمانان اروپا از خود به جا گذاشت و توانست با رکورد رود فان نیستلروی برابری کند. در این فصل نیز بطور حتم توان آن را خواهد داشت که رکورد جدیدی را از خود به جای بگذارد ، رکوردی که شاید سال ها دست نیافتنی باقی بماند.
18- اسطوره آرژانتینی از زمان حضوش در تیم اصلی بارسلونا تاکنون توانسته 18 عنوان را با این تیم در اسپانیا ، اروپا . جهان کسب کند.
22- لیو پس از آنکه مقابل سوئیس توانست برای تیم ملی آرژانتین هت تریک کند ، شمار گل هایش را به عدد 22 رساند. او این تعداد گل را در 67 مسابقه به ثمر رسانده است. جالب آن است که مارادونا در 91 بازی ملی خود توانست 34 گل را برای آلبی سلسته به ثمر برساند.
24- مسی برای اولین بار در سن 19 سالگی در لیگ قهرمانان اروپا دروازه لورکوزن را گشود ، اما او پس از گذشت 5 سال توانست در سن 24 سالگی 5 گل را به تور دروازه لورکوزن گره بزند.
49- ستاره تکرار نشدنی بارسلونا ، با پنج گلی که مقابل لورکوزن در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساند ، شمار گل های اروپایی خود را به عدد 49 رساند و بالاتر از بزرگانی همچون الکساندرو دل پیرو (42) ، فیلیپو اینزاگی (46) و آندره شوچنکو (48) قرار گرفت.همچنین مسی توانست با رکورد دی استفانو اسطوره رئال مادرید نیز برابری کند. با توجه به توانایی های اسطوره زدن رکورد تیری آنری (51) ، رود فان نیستلروی (54) و حتی رائول (71) دور از دسترس نیست.
53- مسی فصل قبل توانست در کلیه رقابت های باشگاهی ، 53 گل را به ثمر برساند ، که از این حیث در همان فصل با رکورد کریستیانو رونالدو ، ستاره پرتغالی رئال مادرید ، برابری کرد.این بازیکن تاکنون در این فصل 53 گل برای بارسلونا و آرژانتین به ثمر رسانده است.
93- از سال 2004 تا کنون مسی 93 پاس منجر به گل با پیراهن بارسلونا داده است ، که از این تعداد 20 تای آن مربوط به فصل جاری می باشد.
188- از زمان حضور گواردیولا به عنوان سرمربی بارسلونا ، مسی در 201 دیدار به میدان رفته است و موفق به زدن 188 گل نیز شده است.
228- اسطوره تا کنون 311 بازی برای بارسلونا انجام داده است و 228 گل نیز به ثمر رسانده است که از این حیث فقط 7 گل دیگر با رکورد سزار رودریگو فاصله دارد تا جای این مهاجم را به عنوان برترین گلزن تاریخ بارسلونا بگیرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لیونل مسی تبدیل به نخستین فرد در تاریخ لیگ قهرمانان شد که در یک بازی 5 گل به ثمر می رساند. این بازیکن آرژانتینی 49 گل در لیگ قهرمانان به نام خودش ثبت کرده است.مسی علیرغم نمایش خیره کننده اش در این دیدار در پایان بازی متواضعانه گفت: «مهم ترین چیز پیروزی تیم بود، این چیزی بود که ما می خواستیم».
لیونل مسی با داشتن شماره 10 بر روی پیراهن خود، مقابل بایر لورکوزن عملکردی پنج ستاره را به نمایش گذاشت. این بازیکن آرژانتینی در این دیدار 5 گل به ثمر رساند؛ دو گل در نیمه اول و سه گل در نیمه دوم. لئو مسی با نمایش فوق العاده اش رکورد هایی را جا به جا کرد که سال ها در اروپا دور از دسترس بودند. مسی علیرغم عملکرد فرا زمینی اش در این دیدار همچنان فروتن بود و گفت: «مهم ترین چیز پیروزی تیم بود، این چیزی بود که ما می خواستیم». او این حرف را در لحظه ای گفت که به او اعلام کردند که تو اولین فردی هستی که در تاریخ لیگ قهرمانان 5 گل در یک بازی به ثمر می رسانی.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در اینجا به برخی حقایق و آمارهایی جالب از بازی های بین المللی لیونل مسی می پردازیم:
مسی اولین بازیکن تاریخ لیگ قهرمانان اروپا است که در یک دیدار پنج گل به ثمر رسانده است.
او نخستین بازیکن تاریخ جام های اروپایی می باشد که در این مرحله از این رقابت 5 گل در یک بازی می زند.
بازیکن آرژانتینی تا اینجای کار 12 گل در این تورنمنت به ثمر رسانده است، درست همان تعدادی که فصل گذشته در این رقابت به ثمر رساند. (مسی در فصل گذشته لیگ قهرمانان برترین گلزن این رقابت شد)
درست یک سال پیش در چنین روز هایی، لیونل مسی در لیگ قهرمانان، در تاریخ 8 مارس 2011 در نیوکمپ مقابل آرسنال موفق به زدن گل شده بود.
مسی دومین بازیکن تاریخ باشگاه بارسلونا است که در یک بازی از دیدار های اروپایی، پنج گل در آن می زند. (زالدوئا در 6 اکتبر 1965 پنج گل به ثمر رسانده بود)
با پنج گلی که مسی به ثمر رساند، در حال حاضر او تنها هفت گل نیاز دارد تا بهترین گلزن تاریخ بارسلونا بشود. (235)
او نخستین بازیکن از لالیگای اسپانیا است که در یک بازی لیگ قهرمانان موفق به ثبت پنج گل می شود.
مسی یازدهمین بازیکن تاریخ لیگ قهرمانان است که در یک بازی پنج گل می زند. (دیگر کسانی که 5 گل زده اند مربوط به زمان فرمت های قدیمی لیگ قهرمانان می شود و در فرمت جدید تنها مسی این کار را انجام داده است. قبل از مسی آخرین کسی که 5 گل زد لربی همراه با تیم آجاس در سال 1979 برابر اومونیا بود)
مسی در کل، 49 گل در لیگ قهرمانان به ثمر رسانده است و همراه با آلفردو دی استفانو ششمین گلزن برتر تاریخ لیگ قهرمانان اروپا است.
از 49 گلی که وی در لیگ قهرمانان به ثمر رسانده است، 25 بار آن در نیوکمپ بوده است و 22 گل هم در خارج از خانه. او 2 بار هم در فینال این رقابتها و استادیومی بی طرف گلزنی کرده است.
مسی تا به حال 54 گل در دیدار های بین المللی به ثمر رسانده است که عبارتند از: 49 گل در لیگ قهرمانان، 4 گل در جام باشگاه های جهان و 1 گل در سوپرجام اروپا.
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه بارسلونا اسپانیا ظرف چند روز آینده منتظر پاسخ مثبت گواردیولا برای تمدید قرارداد است.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسپورت کاتالونیا، الساندرو روسل از سرمربی تیم بزرگسالان بارسلونا خواسته تا ظرف چند روز آینده پاسخ صریح و رسمی خود را برای تمدید قرارداد اعلام کند.
گواردیولا که شایعه انتقالش به تیمهای مختلفی چون منچستریونایتد، چلسی، منچستر سیتی، چند تیم ایتالیایی و حتی تیمهای لالیگایی بر سر زبانها افتاده همچنان برای تمدید رسمی قرارداد خود وقت را تلف کرده و هر بار به بهانهای از فشار ناشی از این ابهامات شانه خالی میکند.
هواداران باشگاه بارسلونا نیز بیصبرانه منتظر روشن شدن تکلیف قرارداد گواردیولا هستند و نباید فراموش کرد که این تاخیر معنیدار میتواند سیاست باشگاه برای تزریق یک بمب خبری روحیه بخش به تیم نیز باشد.
در هر حال و با توجه به قاطعیت روسل در سخنان اخیرش به نظر میرسد باید تا چند روز آینده منتظر تمدید قرارداد گواردیولا با بارسلونا باشیم.
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
تتوی تصویر لیونل مسی روی بازوی برادربزرگترش
ماتیاس مسی 29 ساله برادر بزرگ لیونل، عکس برادر کوچکترش را روی بازویش تتو کرده است
ماتیاس مسی، برادر بزرگتر لیونل مسی و یکی از بزرگترین هواداران او از موفقتیهای اخیر برادش در تیم ملی آرژانتین به شدت خوشحال است. او در صحبتهایی دراین باره گفته:« لئو روزهای خوبی را پشت سر می گذارد.او درخشش در کارنامه ورزشی اش در تیم ملی را کم داشت. او به لطف مربیان قبلی اش از جمله دیگو، باتیستا و ال کوکو، رشد و پیشرفت زیادی داشته.»
ماتیاس 29 ساله ادامه داد:« مسی هنوز یک پسربچه است و فقط مانده تا در جام جهانی به قهرمانی برسد.»
برادر لیونل مسی درادامه به این نکته اشاره کرد که تصویر لیونل را روی بازویش تتو کرده است
طبق اعلام روزنامه آرژانتینی اوله، اعضای خانواده مسی حتی تماشای یکی از بازیهای او را از دست نمی دهند و از عملکرد فوق العاده او متعجبند :« مسی از سیاره دیگری است. هر بازی ای که تمام می شود، برای او یک اس ام اس می فرستم، چه نتیجه بازی خوب بوده باشد و چه بد. ولی اخیرا پیغامهای بدین ترتیب هستند:" الان دیگر نمی دانم که به تو چه بگویم".هرروز بیشتر از قبل سورپرایز می شویم.»
طبق اعلام برادر بزرگتر مسی، این ستاره ریز نقش نمی داند که در چه مسیری درحال حرکت است:« لئو در نظر ندارد که می تواند رکوردهایی بشکند. اینها را به او می گویند و ما اینها را به او می گوئیم و گاهی وقتها هم هم تیمی هایش به او می گویند.البته هدف مسی شکستن تمام رکوردهاست.»
فابرگاس: بارساي فعلي بهترين تيم است
سسک فابرگاس، هافبک بارسا، تيمش را بهترين تيمي که تا به حال در عمرش ديده توصيف کرد.
![]()
این ستاره 24 ساله در تابستان گذشته از آرسنال به بارسا بازگشت و در این مدت دوران خوبی را در نوکمپ سپری کرده است.
او در گفتگو با نشریه گاردین گفت:" تمرینات باورنکردنی است. این بهترین گروه بازیکنانی است که من در عمرم دیده ام. اگر جلسات تمرینی را ببینید، آن را باور نخواهید کرد.
کیفیت بازیکنان شگفت انگیز است. من چنین چیزی را هرگز ندیده و تجربه نکرده بودم. بازیکنان تیم بسیار فروتن هستن و جو تیم بهترین جوی است که من دیده ام."
فابرگاس همچنین جاه طلبی باشگاه کاتالانی را مورد ستایش قرار داد و گفت:" این چیزی است که بیشتر از همه من را شوکه کرد. این تیم در چهار سال اخیر به بیشتر جام های ممکن دست پیدا کرد اما همچنان به دنبال جام های بیشتر است.
آنها می خواهند خوب کار کنند و هر بازیکنی که خوب بازی نکند، نگران می شود. این شور و اشتیاق کمک می کند تا تیم برای مدتی طولانی در همین مسیر باقی بماند."
بارسا در حال حاضر با 10 امتیاز اختلاف نسبت به رئال در مکان دوم جدول رده بندی لا لیگا قرار دارد.
گواردیولا: اگر شبیه به مورینیو باشم باید در رفتارم تجدیدنظر کنم / مورینیو خوشتیپ است و ما روراست
مربی کاتالانها رفتار ژوزه مورینیو را نکوهش کرده و گفته هیچ اشتراکی با او ندارد، به جز در میل به پیروزی!
سایت گل – پپ گواردیولا، مربی بارسلونا گفته تنها شباهتی که به ژوزه مورینیو دارد در اشتیاق این دو نفر برای موفقیت است و او برخلاف مربی پرتغالی همواره روراست بوده است.مورینیو جمعه گفته بود که هرچند گواردیولا «هوشمندانه» رفتار کرده و «تصویر بهتری» از خود ساخته، اما این دو مربی در واقع اشتراکات فراوانی دارند، بیش از آن چه که به چشم میآید.ما مربی بارسا در نشست خبری پیش از بازی با راسینگ سانتاندر گفته نمیخواهد با مورینیو مقایسه شود: «میدانم که مورینیو گفته ما در نهایت بسیار بیشتر از آن که به نظر میرسد شبیه به هم هستیم. بله، ما از این جهت به هم شباهت داریم که هر دو میخواهیم پیروز شویم، و در این تردیدی نیست.ا
ما اگر در جهات دیگر من شبیه به او رفتار کرده باشم باید در رفتارم تجدید نظر کنم.
ما همیشه روراست و صادق بودهایم و به همین دلیل است که حس نمیکنم خیلی به هم شبیه باشیم. من هرگز دوست نداشتهام به سطحی که او در آن قرار دارد برسم.»
او ادامه داد: «در این دوران تصاویری ثبت شده و سخنانی گفته شده که
هر کدام به اندازه هزار کلمه حرف دارند. هزاران نشست خبری برگزار شده و میتوانید خودتان به آنها مراجعه کنید.
ما هر دو میخواهیم پیروز شویم، اما رفتار ما متفاوت است. اگر میگویند ما شبیه به هم هستیم این یعنی من خوشتیپتر شدهام! هدف من این است که پشت باشگاه و بازیکنان را خالی نکنم.
شاید گاهی در برخی نشستهای خبری من باعث شرمساری باشگاه شده باشم، اما تلاش میکنم مردم را مطمئن کنم که باشگاه و طرفداران بابت من شرمنده نیستند.»[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط saeid_8992 : 03-10-2012 در ساعت 22:10
پدربزرگ مسی: نوه دیگری دارم که مثل لیونل بازی می کند
پدربزرگ مسی در گفتگو با رادیو میتره اعلام کرد که نوه دیگری دارد که فوتبالش مشابه با مسی است
سایت گل- آنتونیو پدربزرگ مادری لیونل مسی در صحبتهایی اعلام کرده که نوه دیگری دارد که مثل لیونل مسی بازی می کند. او اعلام کرده که این نوه اش 13 سال سن دارد و برادر ماکسیمیلیانو و امانوئل بیانکوچی است.
پدربزرگ مسی دراین باره به رادیو میتره گفت:« یک نوه دیگری دارم که فرزند یکی دیگر از دخترهایم است. او برادر دو پسری است که در پاراگوئه فوتبالشان را دنبال می کنند .این پسر13 ساله مثل مسی بازی می کند.»
این پسر 13 ساله برونو بیانکوچی نام دارد که در حال حاضر در تیمهای پایه ای رناتو سسارینی در روساریوی آرژانتین بازی می کند. هر دو برادر برونو، در پاراگوئه فوتبالشان را دنبال می کنند. ماکسیمیلیانو در کلوب الیمپیکوی پاراگوئه بازی می کند و امانوئل در ایندپندینته د کمپو گرانده بازی می کند.
پدربزرگ مسی ادامه داد:« دو نوه دیگرم که در پاراگوئه بازی می کنند هم قهرمان هستند.من می خواهم که هر سه نوه هایم موفق باشد. یک نوه کوچکتر دارم که 13 ساله است ولی باید ببینید که چطور بازی می کند: فوتبال او مثل لیونل است.»
البتته او در ادامه یادآوری کرد که شاید الان زمان مناسبی نباشد تا او فوتبال آرژآنتین را ترک کند:« می ترسم که او هم مثل لیو شود: او را به اروپا ببرند. ولی او خیلی به مادرش وابسته است.»
پدربزرگ مسی در بخش پایانی صحبتهایش درمورد دوران کودکی لیونل هم صحبت کرد و گفت:« زمانی که لیو 5 یا 6 سال سن داشت، فوق العاده بازی می کرد. مردمی که با دوچرخه یا اتومبیل درحال تردد بودند،م ایستادند تا بازی مسی را ببینند. مسی اصلا برای فوتبال به دنیا آمده است.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)