Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 85
    عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

Post گرگهاي رم (( اخبار, حواشي ,گزارش بازيها)) As Roma Fans

به نام خدا

شما دوستان با رجوع به این تایپیک میتوانید از اخبار , حواشي , گزارش بازيهای رم در طول یک هفته با خبر شوید ، البته شما دوستان و هواداران گرگهاي رم هم مي توانيد نظرات و ديدگاههاي خودتون درباره مسائل مختلف باشگاه رو اينجا بيان كنيد .
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 6 کاربر از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

رم 1 - 0 باری

بعدازظهری آرام در سنت نیكولا و پیروزی گرگها...

گرگهای پایتخت امروز در دیداری حساس توانستند میزبان خود را با تك گل میركو شكست دهند تا همچنان دركورس قهرمانی با اینتر بمانند.
    بازی با سوت ریتزولی آغاز شد و این رم بود كه توپ و میدان را در اختیار گرفته بود و از دقایق ابتدایی دست به حملات حساب شده ای زد و شاگردان ونتورا را تحت فشار قرار داده بود. رانیری سیستم 4-2-3-1 را در این دیدار انتخاب كرده بود.
    در دقیقه 16 توتی سانتر زیبایی را از سمت راست كرد اما تونی كه روی توپ های هوایی تبهر خاصی دارد، در عین ناباوری این سانتر زیبا را از دست داد.
    3 دقیقه بعد رم در حمله ای حساب شده و با استفاده از مثلث طلایی خود یعنی ووچینیچ،توتی و تونی توانست به گل برسد. در این صحنه توتی پشت محوطه جریمه پاس خوبی را به تونی داد و تونی نیز بدون تعلل پاس تودری به میركو ووچینیچ داد تا میركو در موقعیتی تك به تك ژیله را مغلوب كند.
    پس از این گل رم بازی را ارام تر پی گیری می كرد اما دست از حمله نكشیده بود. چند دقیقه بعد ووچینیچ از سمت چپ با دریبل های خود وارد محوطه جریمه شد و پاس رو به عقب زیبایی را برای دروسی فرستاد. اما دروسی با اینكه در موقعیتی استثنایی برای شوت قرار داشت توپ را به آسمان زد..!!!
    باری نیز در این نیمه حملات وضد حملات خوبی را از كناره ها مخصوصا توسط آلوارز انجام می داد اما عملكرد زیبای خوان و بوردیسو و تكل های عالی این بازیكنان مانع گل زنی باری شد. البته از بازی خوب كاستی و ریسه و همچنین عكس العمل های عالی سرجیو در نیمه اول نیز نمی توان گذشت.
    در نیمه دوم رم كاملا محتاط و حساب شده بازی می كرد و توسط پیزارو بازی را در میانه میدان در دست گرفته بود. اما موقعیت های آنچنان خطرناكی به وجود نیاورد. از موقعیت های خوب رم در این نیمه می توان به شوت دروسی از روی ضربه ایستگاهی و همچنین پاس چیپ توتی به تونی اشاره كرد كه تونی در موقعیت مناسبی قرار نداشت و این توپ را نیز از دست داد. در دقیقه 64 نیز ووچینیچ جای خود را به باپتیستا داد. بریگی نیز در دقیقه 72 به جای توتی به میدان آمد.
    رم كه در 3 دیدار خارج از خانه زخم خورده بود و بازی های برده را از دست داده بود نمی خواست در این بازی نیز به این سرنوشت دچار شود بنابرین در دقایق پایانی بازی، رم اصلا تمایلی به گل زنی نداشت و 15 دقیقه پایانی بیشتر به پاس كاری و نگه داشتن بازی گذشت. حملات باری هم به جایی نرسید تا سرانجام سوت پایان بازی توسط ریتزولی به صدا درامد و رم 3 امتیاز مهم دیگر را گرفت. ریتزولی برخلاف گذشته این بار خاطره خوبی را برای رم گذاشت و تقریبا می توان گفت كه اشتباهی در این دیدار آرام نكرد و قضاوت درستی داشت.
    در این دیدار خط دفاعی و دروازه بان عالی ظاهر شدند و اشتباهی را مرتكب نشدند و این یكی از دلایل اصلی گل نخوردن رم بود. در خط میانی پیزارو مثل همیشه عالی بود و تاثیری فوق العاده در این بازی داشت. دروسی هم هنوز به اوج نرسیده و نوسان زیادی در بازی داشت. گاهی اوقات توپ لو میداد و گاهی عالی بازی می كرد. تادی هم تاثیر خاصی در روند بازی نداشت و نسبت به سایر بازیكنان ضعیف بود. در حمله نیز ووچینیچ خوب بازی كرد و تك گلی زیركانه را به ثمر رساند. تونی توپ های زیادی از دست داد اما در مجموع خوب بود. توتی نیز كه بیش از 1 ماه مصدوم بود بازی قابل قبولی را ارائه داد. باپتیستا نیز در این 30 دقیقه چیز خاصی نشان نداد. بریگی نیز كه به جای توتی به بازی آمده بود دوندگی خوبی داشت.
    رم با این پیروزی 65 امتیازی شد. در سایر دیدارها اینتر 3 بر صفر بولونیا را شكست داد و میلان نیز 3-2 كالیاری را مغلوب كرد. هفته آینده نیز رم میزبان اتلانتا و اینتر میهمان فیورنتینا خواهد بود.
    تركیب و نمرات بازیكنان رم: سرجیو(6.5)-كاستی(7)-خوان(6.5)-بوردیسو(7.5)-ریسه(6.5)-پیزارو(7.5)-تادی(6)-دروسی(6)-ووچینیچ(6.5)-توتی(6.5)-تونی(6.5)

باپتیستا دقیقه 64 به جای ووچینیچ (5)

بریگی دقیقه 72 به جای توتی (6)

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 5 کاربر از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

میرکو عاشق جالوروسی است

میرکو:عاشق جیالوروسی هستم!
    من عاشق تو هستم استفانی، من عاشق رم هستم و من عاشق تو هستم لچه! میرکو ووچینیچ بعد از گلزنی مقابل باری به سمت دوربین تلویزیون رفت و این جملات را بیان کرد.میرکو توضیح می‌دهد.من عاشق زرد و قرمز هستم.هفت سال در لچه زندگی کردم و این بازی برای من یک دربی بود.این گل به همه‌ی مردم لچه تقدیم شد.در آن منطقه باری لاتزیوی ما محسوب می‌شد.(البته میرکو با پیراهن لچه مقابل لاتزیو هت ریک کرده است!) نابغه با داشتن دو انگیزه در وجودش وارد زمین شد.اول اینکه این بازی یک دربی برای او بود و دوم برای باقی ماندن در کورس قهرمانی رم به برد نیاز داشت.نابغه مونته نگرو ادامه می‌دهد.بازی سختی بود اما همه عالی بودند و رنج بسیاری کشیدند و نود دقیقه زمین را در کنترل خودمان داشتیم و صاحب سه امتیاز شدیم.موضوع مهم در حال حاضر این است که این مسیر درست را ادامه دهیم.
    ستاره رم در مورد اینکه بهترین فصلش را در رم سپری می‌کند می‌گوید:قضاوت را به دیگران واگذار می‌کنم.
    دیگران چه کسانی هستند؟روزنامه‌نگاران؟ نه! اعداد این کار را به خوبی انجام می‌دهند.
    میرکو در 28 بازی سری‌آ 10 گل به ثمر رسانده است و یک گل با رکورد فصل پیش خودش در رم فاصله دارد جایی که در 27 بازی، 11 گل زد. او نسبت به سه فصل پیش در گلزنی موفق‌تر عمل می‌کند.شماره 9 رم در فصل 2007/8 در 33 بازی 9 گل زده بود.شایان ذکر است که ستاره رم در زمان عضویت در لچه در فصل 2004/5 در 28 بازی 19 گل برای لچه به ثمر رساند و توجه باشگاههای بزرگ را به خودش جلب کرد.

اما واقعا طبیعت او چیست؟او مرد بازی‌های حساس است.کافی است گل‌های او را در برابر منچستریونایتد،چلسی،رئال مادرید،میلان و اینتر به یاد بیاوریم.او کلکسیونی از گل‌های زیبا دارد و گل‌های زیادی هم می‌سازد.اما چیزی که او را به یک قهرمان مبدل می‌کند عشق او به جیالوروسی است.آیا این طور نیست؟

6. 3 کاربر از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

قراردادهای جدید

قرارداد رانیری
    بعد از شروع ضعیف رم در سری‌آ، اکنون تیم برای کسب اسکودتو مبارزه می‌کند و در این بین نقش کلودیو رانیری انکارناپذیر است. قرارداد این مربی توانا در سال 2011 به اتمام می‌رسد و باشگاه آماده است تا با او قراردادی تا پایان سال 2013 به امضاء برساند. ارزش قرارداد او 3.7 میلیون یورو در سال خواهد بود. اما گفته می‌شود که رانیری تمایل دارد تا پایان جام جهانی برای تمدید قراردادش صبر کند تا هم پایان کار رم را در این فصل ببیند و هم اینکه درهای ورود به تیم ملی را به روی خودش باز بگذارد.
    اوکاکا در فولام می ماند؟
    ستاره جوان رم که به طور قرضی در فولام بازی می‌کند در بازی با ویگان موفق به گلزنی شد. چوکا از حضور در لندن خوشحال است. اینجا احساس خوبی دارم و باقی ماندن برای من مشکلی نیست. البته من دوست دارم که در اینجا باقی بمانم اما باید ببینم که چه پیش خواهد آمد. این برای من شانس بزرگی است که در بیست سالگی به یک کشور غریب آمده‌ام و در چنین سطح بالایی تجربه کسب می‌کنم.
    پانا به دنبال برج مراقبت!
    شایعات حاکی از آن است که باشگاه یونانی برای جذب مدافع فرانسوی رم علاقه‌مند است. پاناتیناکوس به رم پیشنهاد داده است که برای به خدمت گرفتن فیلیپ، نینیس و مقداری پول پرداخت کند. البته پیشنهاد یونانی‌ها از یوونتوس بهتر نیست و به نظر نمی‌رسد که رمی‌ها این پیشنهاد را جدی بگیرند.
    معاوضه سانتانا و تادی
    گفته می‌شود که رم و فیورنتینا برای تعویض دو بازیکن دور میز مذاکره نشسته‌اند و به توافقاتی هم رسیده‌اند. سانتانا درپایتخت و تادی در فلورانس. تادی مدت‌هاست که مورد توجه فلورانسی‌ها قرار دارد و البته او برای بستن قراردادی جدید با رم آماده است.
    لوچی، وکیل تادی و سرجیو روز جمعه با پراده جلسه‌ای خواهد داشت و با او در مورد تمدید قرارداد دو بازیکن برزیلی به گفتگو خواهد پرداخت.
    ابوئه بی‌اطلاع است
    امانوئل ابوئه تحمل نیمکت‌نشینی را ندارد و همین موضوع باعث ایجاد شایعاتی در مورد آینده او شده است. اما او تمام این شایعات را تکذیب می‌کند. من بازیکن آرسنال هستم و نمی‌خواهم در مورد این مسائل صحبت کنم. همه بازیکنان دوست دارند که هر هفته بازی کنند ولی هفته به هفته شرایط من تغییری نمی‌کند اما در مورد این موضوع نظری ندارم.

8. 3 کاربر از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

مونتلای خوشحال!

مونتلا به زوج سه نفره امیدوار است
    هواپیمای تک نفره رم از خودش و رم می‌گوید. مربیگری در تیم‌‌های پایه من را بسیار راضی کرده است. برای بودن در کنار این جوانان شوق زیادی دارم. در رقابت‌های جذابی حضور داریم و توانستیم لاتزیو را در فینال چهار بر صفر شکست دهیم. در بازی رم مقابل اینتر، الیمپیکو پر شد و این جادویی بود. از خداحافظی پشیمان نیستم و فکر می‌کنم این بهتر باشد که قبل از این که دیگران زمان خداحافظی‌تان را به شما یادآوری کنند، خودتان این کار را انجام دهید و من زمان خداحافظی‌ام را فهمیدم. آموزش جوانان از نتیجه‌گیری با آنان مهم‌تر است. این خیلی مهم است که بازیکنان جوان و خانواده‌هایشان بفهمند که این یک شانس است و نباید به آن بی‌تفاوت بود و باید نسبت به تمرینات جدی باشند.
    با نظر رانیری موافق هستم. رم کنونی با سال 2001 متفاوت است. رم سال 2001 مانند اینتر کنونی، قوی‌تر از سایر تیم‌ها بود. آن تیم با سرمایه‌گذاری زیادی ساخته شد و اگر قهرمان نمی‌شد شکست بزرگی بود.
    اکنون تیم رم مثل سال 2001 از یک نیزه سه شاخ در خط حمله بهره می‌برد و مونتلا این دو را با هم مقایسه می‌کند. تونی می‌تواند مانند باتیستوتا باشد. توتی هم پس از ده سال مثل همیشه است اما من ووچینیچ نیستم چون ما با هم تفاوت‌های زیادی داریم. میرکو مهاجم کاملی است و هر کاری می‌تواند انجام دهد.، اما گاهی اوقات افت می‌کند. در باری او را مانند یک بازیساز دیدم. گاهی اوقات عقب می‌آمد و با دیگران درگیر می‌شد. رم باید بازی خودش را ارائه دهد و به اینتر فکر نکند. اینتر ممکن است در فلورانس امتیاز از دست دهد اما رم نباید روی این موضوع حساب کند. رانیری برای رم بسیار مفید بوده و تجربیات بالایی دارد. از محبت هواداران نسبت به خودم احساس غرور می‌کنم.
    بدشانسی برای برزیلی ها
    در بازی مقابل آتالانتا ممکن است رم دو مهره کلیدی خودش در خط دفاعی را در اختیار نداشته باشد. خوان و سرجیو که تمرینات را نیمه کاره رها کردند شاید برای بازی یکشنبه آماده نباشند. سرجیو آنفولانزا گرفته و خوان هم دچار کشیدگی عضله ران شده است.
    البته در صورت غیبت این دو بازیکن، رانیری دو مهره شایسته برای جانشینی آنها دارد.

10. 3 کاربر از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

صعود به صدر جدول

صعود به صدر جدول
    عصری باشكوه و ورزشگاهی مملوء از تماشاگر. دیگر خبری از صندلی های خالی اوایل فصل نبود، صندلی هایی كه فقط در بازی با تیم های بزرگ پر میشد!!! هواداران برای حمایت تیم محبوبشان آمده بودند. تیمی كه در هفته دوم در رده 20 جدول قرار داشت اما با همت و فداكاری های این بازیكنان با غیرت و همچنین تدابیر بی نظیر مربی جدید خود اكنون توانست صدر جدول را از آن خود كند. تیمی كه كه در فصل نقل و انتقالات مانند دیگر تیم ها خرید بزرگی نداشت كه هیچ بلكه یكی از محبوبترین جوانان خود را نیز از دست داد، آلبرتوی جوان هم رفت تا دیگر هیچ كس امیدی به اسكوتوی این فصل نیز نداشته باشد. بله، این تیم بزرگ و باغیرت نیاز به این چنین حمایت بزرگ و پرشوری نیز دارد. و در 5 بازی باقی مانده بیشتر هم خواهد شد...

بازی با سوت آقای روكی آغاز شد. در نیمه اول رم كاملا برتر بود و توپ و میدان را سریعا در اختیار گرفت. در همان 10 دقیقه ابتدایی چندین موقعیت خطرناك را به وجود آورد. تا اینكه در دقیقه 12 میركو ووچینیچ پشت محوطه جریمه صاحب توپ شد و با یك شوت محكم گل اول رم را رقم زد. در این صحنه دروازه بان آتلانتا نیز اشتباه كرد تا توپ میركو به راحتی درون دروازه قرار گیرد.
    بعد از این گل رم همچنان بازی را در دست داشت و دست از حمله نكشیده بود. در دقیقه 26 مدافع آتلانتا درون محوطه جریمه مرتكب خطای هند شد اما داور توجهی نكرد روی همان صحنه كاستی نیز در موقعیتی مشكوك به پنالتی روی زمین افتاد اما باز هم داور بازی را ادامه داد 10 ثانیه پعد از همین صحنه، توتی پشت محوطه جریمه دریبل زیبایی كرد و سانتر استادانه ای را به روی دروازه كرد كه كاستی با یك ضربه سر شیرجه ای زیبا توانست گل دوم را به ثمر برساند. به این ترتیب رم با 2 گل از حریف خود پیش افتاد. در سایر دقایق نیمه اول رم چندین حمله داشت اما منجر به گل نشد. اتلانتا نیز در این نیمه نتوانست خطر خاصی را به روی دروازه رم ایجاد كند.
    در نیمه دوم ووچینیچ كه از ناحیه زانو احساس درد میكرد جای خود را به لوكا تونی داد. در این نیمه رم تمایلی به حمله كردن نداشت و بیشتر سعی در نگه داشتن بازی و نتیجه داشت. در دقیقه 52 در ضد حمله ای كه برای اتلانتا بدست آمده بود توپی كه ریسه تكل كرده بود به اشتباه تریبوكی را در موقعیتی تك به تك قرار داد تا آتلانتا بتواند یكی از گلها رو جبران كند.
    در دقیقه 74 نیز باز هم تریبوكی با سرجیو تك به تك شد اما این بار سرجیو رم را نجات داد. هرچه به دقایق پایانی بازی نزدیكتر میشدیم آتلانتا فشار بیشتری را به روی دروازه ایجاد می كرد و رم نیز استرس بیشتری داشت. اما عملكرد خوب خط میانی و دفاعی و همچنین برتری مكسز روی توپ های هوایی اجازه گلزنی به آتلانتا را نداد. رم نیز در این نیمه چندین موقعیت گلزنی توسط تونی ،توتی و منز را داشت اما مدافعین آتلانتا اجازه این كار را ندادند.
    در دقایق پایانی بازی نیز توتی در زمین آتلانتا با دریبل ها و حفظ توپ خود دائما خطا می گرفت تا بازی به نفع رم سپری شود. سرانجام سوت پایان بازی نیز به صدا درامد تا ورزشگاه غرق در شادی شود.
    در این بازی تمامی بازیكنان خوب بودند و بازی قابل قبول و حساب شده ای را به نمایش گذاشتند. در خط دفاعی جای خالی خوان احساس نشد و كاستی و ریسه نیز عالی بازی كردند. جلوتر از آنها پیزارو دروسی حضور داشتند و به بازی سازی می پرداختند و در دفاع نیز فعال بودند. منز در سمت راست خط میانی قرار داشت،پروتا وسط و میركو نیز طبق معمول در چپ یود و توتی نیز تك مهاجم جلوتر از این 3 بازیكن حضور داشت.
    رانیری هر 3تعویض خود را در این بازی انجام داد. در دقیقه 75 تادی به جای پروتا و در دقیقه 79 بریگی به جای منز به میدان آمد.
    رم با این پیروزی 68 امتیازی شد و اینتر با 67 و میلان با 64 امتیاز در رده های بعدی قرار گرفتند تا سری آ شاهد 5 هفته جذاب باقی مانده باشد...

تركیب رم و نمرات بازیكنان : سرجیو(6)- كاستی(7)- مكسز(6)- بوردیسو(8)- ریسه(6)- پیزارو(7)- دروسی(6.5)- منز(6)- پروتا(6)- ووچینیچ(6.5)- توتی(6.5)

تونی (5.5) به جای ووچینیچ

تادی(n/a) به جای پروتا('74)

بریگی(n/a) به جای منز (79')

12. 3 کاربر از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

دربی!

چه کسی انتظار چنین رمی را داشت؟
    رانیری و مردانش قصد دارند صدر جدول را از اینتر پس بگیرند. جیالوروسی به سه امتیاز این بازی نیاز دارد اما سرمربی رم می‌داند که تیم او نباید مثل یک دربی بازی کند بلکه باید هوشیارانه و مانند بازی با اینتر حساب شده و دقیق برنامه‌هایش را پیش ببرد. تمام تمرکز مسئولین رم هم روی این مسئله معطوف شده و مونتالی از بازیکنان خواسته که این بازی را حساس نکنند.
    سقوط یعنی همین...
    بعد از قهرمانی در سوپر کاپ هواداران بیانکوچلستی تصور می‌کردند که فصل خوبی را پشت سر خواهند گذاشت اما بالاردینی که برای تحول آمده بود خیلی زود رختکن تیم را از دست داد و همین مسئله باعث سقوط لاتزیو به قعر جدول شد. رجا از کرواسی فراخوانده شد تا منجی لاتزیو شود. اکنون رجا و تیمش در آرامش خوبی به سر می‌برند. آنها در پنج بازی اخیرشان سه برد و دو تساوی کسب کرده‌اند و شاید توقف میلان در سن سیرو بهترین نتیجه آنها در هفته‌های اخیر باشد. سرمربی لاتزیو به حساسیت‌های دربی آگاه است و می‌داند که که بعد از دربی، بازی‌های سختی در انتظار او و تیمش خواهد بود و برد در این مسابقه می‌تواند حکم بقای آنها در سری‌آ باشد.
    نبردی خونین
    لاتزیو می‌خواهد رویای قهرمانی رم را نابود کند. این هدف بروکی و دوستانش است. وقتی به فصل 2003/4 یا 2007/8 نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که لاتزیو تا چه حد از قهرمانی رم متنفر است. البته رمی‌ها هم همین احساس را نسبت به قهرمانی لاتزیو دارند، کافی است به فصل 98/99 رجوع کنیم.
    در این فصل هیچ کس تصور نمی‌کرد که سرنوشت تیم‌های پایتخت این گونه رقم بخورد. لاتزیو که خیلی خوب شروع کرده بود تا مرز نابودی پیش رفت و برعکس رمی که در آستانه‌ی نابودی قرار داشت با حضور رانیری تبدیل به یک قدرت درجه یک شد.
    اولین دربی در 8 دسامبر 1929 به انجام رسید. رم و لاتزیو تاکنون 131 بار در سری‌آ، 16 بار در کوپا ایتالیا و 15 بازی دوستانه برابر هم به میدان رفته‌اند. در سری‌آ، 43 بازی رم پیروز شده، 34 بازی لاتزیو و 54 بازی هم به تساوی انجامیده است. تعداد گل‌های زده رم 154 و لاتزیو 126 است. آخرین بازی که جیالوروسی دربی را به میزبانی لاتزیو پیروز شد، در 26 فوریه 2006 بود که دو گل تادی و آکوئیلانی شادی را به اردوی جیالوروسی آورد.
    ترکیب احتمالی دو تیم
    رم 4 2 3 1 سرجیو، کاستی، خوان، بوردیسو، ریسه، پیزارو، دروسی، پروتا، ووچینیچ، توتی و لوکا
    جیالوروسی بازیکن مصدومی ندارد و رانیری می‌تواند ترکیب مورد علاقه‌اش را با خیال راحت به زمین بفرستد.
    لاتزیو 3 5 2 موسلرا، استنداردو، رادو، دیاس، لیختشتاینر، کولارف، بروکی، لدسما، مائوری، روکی و فلوکاری
    رجا در زمان حضور در ناپل هم به سیستم 3 5 2 علاقه زیادی داشت و اکنون لاتزیو را هم با این سیستم به زمین مسابقه می‌فرستند. به همین دلیل انتقاداتی به او وارد
    می‌شود اما شاید قدرت تهاجمی این سیستم، ضعف‌های دفاعی تیم را پوشش دهد.

14. 2 کاربر از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

Ohum رم در صدر جدول جاي گرفت

جام جم آنلاين: تيم فوتبال رم توانست با 2 گل همشهري خود لاتزيو را شكست دهد و صدر جدولي را از اينترميلان پس بگيرد.

به گزارش جام‌جم آنلاين در چارچوب هفته سي و چهارم رقابت‌هاي فوتبال باشگاه‌هاي سري آ ايتاليا (كالچيو) تيم رم با نتيجه 2 بر 1 از سد لاتزيو گذشت.
    در دقيقه 14 اين ديدار توماسو روكي گل تيم لاتزيو را به ثمر رساند تا در نيمه اول لاتزيو با خيال راحت به رختكن برود.
    اما در نيمه دوم تيم رم با حملات پياپي توانست در قايق 53 (از روي نقطه پنالتي) و 63 روي ضربه ايستگاهي توسط ووسينيچ گل برتري را به ثمر برساند.
    كريستين لدسما بازيكن تيم لاتزيو نيز در دقيقه 90 از زمين بازي اخراج شد. در جريان اين دربي چندين بار طرفداران دو تيم در سكوهاي تماشاگران با يكديگر درگير شدند كه ناگزير ماموران پليس براي جدا كردن آنها دخالت كردند.

16. 3 کاربر از پست مفید Los Anseleig تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هاهبك تهاجمي
    مربی مورد علاقه
    اسپالتي
    بازیکن محبوب
    توتي و مبعلي

ItaliaPersepolisRoma

Francesco Totti

تشکر ها
    65
    تشکر شده 217 در 42 پست

واقعآ رانیری نشون داد که مربی بزرگیه
    فصل قبل هم از یووه یک تیم خوب ساخت و این فصل هم با اومدنش از رم یه مدعی جدی ساخته
    نقطه قوتش توی تعویض های ستاره های تیمشه
    معمولآ وقتی ستاره های تیم رو بیرون می کشه بازیکنان جانشین اینقدر خوب بازی می کنند که جای هیچ اعتراضی نمی ذاره
    بازی با لازیو هم اوج این کار بود و با بیرون کشیدن توتی و ده روسی در حالی که رم 1 بر 0 عقب بود ریسک بزرگی کرد اما دیدم که نتیجه طور دیگه ای شد
    از مدیر این بخش هم برای مقاله ها و مطالب زیباش تشکر می کنم

18. 2 کاربر از پست مفید AS roma تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    Totti
    تشکر ها
    942
    تشکر شده 745 در 244 پست

ماتزونه و ستایش رانیری
    اسطوره باشگاه رم عملکرد سرمربی و دروازه بان رم را ستود. نیمه اول را بسیار زشت دیدم چون لاتزیو بهتر بود اما در نیمه دوم رم روش خود را تغییر داد و توانست با قاطعیت پیروز شود. آن پنالتی می‌توانست بازی را تمام کند. جیالوروسی بسیار خوب به بازی بازگشت و خوش‌شانس هم بود. جنگ برای قهرمانی تا بازی آخر ادامه خواهد داشت و هنوز چهار فینال دیگر باقی مانده است. رانیری مثل یک شیر شجاع است. اعتقاد دارم که این کار در فوتبال ایتالیا بی‌سابقه بود. بیرون کشیدن دو تن از بازیکنان اصلی که دارای توانایی‌های زیادی هستند کار شجاعانه‌ای بود. مهار پنالتی توسط سرجیو برای پیروزی بسیار تاثیرگذار بود. مطمئنا سرجیو مرد اول میدان بود و در آن لحظه کارش را به خوبی انجام داد و امیدوارم موفق باشد. امیدوارم اینتر باز هم بلغزد، آنها درگیر لیگ قهرمانان هستند. من به قهرمانی رم اعتقاد دارم. اینتر حریف قدری است اما رم بسیار مصمم نشان می‌دهد.
    آنتونیولی: آفرین سرجیو
    فرانچسکو آنتونیولی اکنون در سن 40 سالگی در تیم چزنا بازی می‌کند و با بازی‌های خوبش تیمش را جز مدعیان صعود به سری‌آ قرار داده است. او که سابقه‌ی مهار پنالتی در دربی را دارد عملکرد همتایش در رم را تحسین می‌کند.
    رم فصل واقعا عالی داشته و برد در دربی راه قهرمانی را هموار کرد. نتیجه بازی به آن پنالتی بستگی داشت. خیلی خوب شد که سرجیو تا لحظه آخر صبر کرد اما فلوکاری هم خوب ضربه نزد. سرجیو ثابت کرد که دروازه‌بان بزرگی است و فصل فوق‌العاده‌ای دارد. مهار پنالتی در دربی واقعا حس زیبایی دارد.
    موتی: اسکودتو؟ رم و رانیری خارق العاده‌اند
    سرمربی آتالانتا هفته‌ی آینده باید تیمش را در سن سیرو مقابل اینتر به میدان بفرستد. بسیار مشکل است که امیدها را در تیممان زنده نگه داریم. امیدواریم که در میلان هم بازی خوبمان را تکرار کنیم. فکر نمی‌کنم اینتر به دلیل رویارویی با بارسلونا دچار مشکل شود. بازیکنان ذخیره اینتر هم بین المللی هستند و با این پشتوانه آنها قهرمانی لیگ را هم می‌خواهند. رم در این زمان جو خارق‌العاده ای دارد. یک مربی خارق‌العاده دارد که می‌داند چگونه تیمش را به حرکت درآورد.
    لدسما: توتی فاقد اخلاق ورزشی است!
    هافبک بازیساز لاتزیو که در اواخر بازی اخراج شد از حرکت کاپیتان رم عصبانی است. شما باید گاهی اوقات شکست بخورید اما شما باید روش برنده شدن را بلد باشید. آن حرکت در مورد اخلاق ورزشی بود و کسی آن را ندارد. لدسما همچنین داور بازی را هم ملامت می‌کند. توتی باید به خاطر خطا روی دیاس اخراج می‌شد البته اگر داور دیگری در زمین بود. من اشتباه کردم و در زمان برخورد با داور عصبانی بودم.

20. 2 کاربر از پست مفید Gladiature_Roma تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

جام حذفي ايتاليا
    رم حريف اينتر در ديدار نهايي شد

تيم فوتبال رم با وجود شکست مقابل اودينزه جواز حضور در ديدار نهايي مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاه‌هاي ايتاليا را بدست آورد.

آخرین دیدار دور برگشت از مرحله نیمه نهایی مسابقات جام حذفی باشگاه‌های ایتالیا موسوم به کوپا ایتالیا شب گذشته بین دو تیم اودینزه و رم در ورزشگاه فریولی شهر اودینه برگزار شد.

تیم رم که در بازی رفت مقابل اودینزه به برتری 2 برصفر دست یافته بود در بازی برگشت شکست یک برصفر را متحمل شد اما در مجموع دو بازی رفت و برگشت به برتری 2 بریک رسید و حریف اینتر در دیدار نهایی جام حذفی ایتالیا شد.

تک گل تیم اودینزه را در بازی چهارشنبه شب آلکسیس آلخاندرو سانچز در دقیقه 81 به ثمر رساند.

بدین ترتیب دیدار فینال رقابت‌های کوپا ایتالیا، روز پنجم ماه مه 2010 (15 اردیبهشت 1389) میان دو تیم اینترمیلان و رم برگزار می شود و دو تیمی که در رده‌های اول و دوم جدول سری آ قرار دارند، می بایست برای فتح جام حذفی باشگاه‌های ایتالیا نیز نبردی همه جانبه را برگزار کنند .

22. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)