به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
باید خودشو باور بکنه و به آمادگی برسه![]()
سلامي به سردي آلپ !
بازيرو در حالي باختيم كه انصافا نمايشش ضعيفي داشتيم و نميشه اينو انكار كنيم !
در مورد داوري هم به قول علي داعي متاسفانه متاسفانه داور مارو بازوند
اگه بخوام در مورد مسائل فني صحبت كنم بايد روي بيلبائو تمركز كنم و تيم ما بازي تاكتيكي رو به نمايش نگذاشت !
يه چيزو مطمئنم ! اينكه با تمام تلاش هايي كه براي ايجاد انگيزه بين بازيكنان براي فتح اين جام داشتيم تو اين چند بازي شاهد عملكرد ضعيف تيم بوديم كه به بي انگيزه بودن تيم برميگرده ! بله شايد طبيعي باشه براي تيمي به بزرگي يونايتد كه سالها تو جام قهرمانان مدعي بوده !
با شناختي كه از بيلبائو پيدا كردم و اين تيم بي انگيزه ما نميشه به بازي برگشت اميد داشت و بردن بيلبائو با اختلاف 2 گل و يا 3بر2 و بيشتر خيلي بعيد به نظر ميرسه !
ولي جدايي همه اين مسائل شما وقتي به خط دفاعي و گلر يونايتد نگاه ميكنيد چند بازيكن جوون و بي تجربه ميبينيد ! به نظرم دليل قانع كننده اي هست براي عملكرد ضعيف خط دفاع ! ويديچ و ريو زوج موفق يونايتد مدت هاست كه در كنار هم نيستند حال اينكه تو اين بازي حتي ريو هم تو تركيب قرار نگرفت !
امسال رو صرف جوون هامون كرديم و به اميد خدا سال بعد حضوري قدرتمندانه در جام قهرمانان خواهيم داشت ! البته تو ليگ همچنان اميد داريم ولي اگه قهرمان نشيم نبايد ناراحت باشيم ! سيتي با پولهايي كه خرج خريد بازيكن كرد محكوم به قهرماني هست و اگه اونا قهرمان نشن جاي تعجب داره !
اما همون طور كه گفتم وعده ما فصل بعد ! بلاخره فوتبال همينه ! گاهي در فينال جام قهرمانان و صدر ليگ برتر و گاهي نتايجي اين چنين !
از هواداران متعصب يونايتد ميخوام صبور باشند ! مطمئنا آينده اي خوب در انتظار تيم جوان ما هست.
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
من تسلیت میگم شکست 3-2 برابر بیلبائو رو ولی عجب بازی هیجان انگیز و جذابی بود.....
تسليت...
البته من به برگشت اميدوارم....![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز ساعت 30/18 منچستر با وست برومویج بازی داره ما پیروزیم![]()
منچستر یونایتد - وست بروم استادیوم : Old Trafford لیگ برتر انگلیس ساعت 17:30:00
ویرایش توسط ibrahim : 03-10-2012 در ساعت 23:56
بازي ساعت 18:30 برگذار ميشه![]()
ویرایش توسط ManUtd : 03-10-2012 در ساعت 15:06
![]()
![]()
هفته بيست و هشتم ليگ جزيره
تاريخ و زمان برگذاري مسابقه : يكشنبه 21 اسفند , ساعت 17:30 به وقت تهران
استاديوم : اولدترافورد
جايگاه دو تيم در جدول:
منچستر يونايتد با 64 امتياز در رده دوم
وست برومويچ با 35 امتياز در رده دهم
داور بازي : لي پرابرت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شبكه هاي پوشش دهنده بازي:
ویرایش توسط ManUtd : 03-10-2012 در ساعت 15:49
به امید اینکه به دوران اوج خودمون برگردیم
واقعا این فصل بد یارگیری کردیم
HE IS A HERO
ميخوام كمي در مورد ده خئا صحبت كنم , بازيكني كه بلاخره ثابت كرد كه لياقت جانشيني وندرسار رو داره .
خيلي وقته كه گاه و بيگاه اعتراضاتي عمدتا ناعادلانه نسبت به ده خئا به گوش ميرسيد ! بارها خريد اونو اشتباه خوندند و فرگيرو به خاطر اينكار به باد انتقاد گرفتند ! به هر حال من و يه عده ديگه بر اين باور بوديم كه ده خئا استعداد فوق العاده اي داره ! پس از نمايش ضعيف ده خئا در چند بازي همچنان به آينده اين بازيكن اميدوار بوديم !
هرچند من به شخصه فكر نميكردم ده خئا تو اين فصل بتونه به اوج برسه ! ولي مثل اينكه اين بازيكن كم كم داره خودشو پيدا ميكنه و با شرايط ليگ جزيره آشنايي پيدا كرده , حالا با اعتماد به نفس بيشتر ميتونه توانايي هايشو به نمايش بزاره .
بازي با چلسي رو همه به ياد داريم و اون نمايش فوق العاده ! ادامه اين روند و بلاخره در بازي با بيلبائو واكنشهايي از وي ديديم كه مارو ياد وندرسار انداخت ! به طوري كه مثل چند سال پيش احساس كرديم گلري درون دروازه ما هست كه ميتونه مارو نجات بده ! بله عكس العملهاي اين جوون مايه دلگرمي تمامي هواداران يونايتد بود اونم در شبي كه تيم به بدترين شكل ممكن بازي كرد ! ميشه گفت تنها نكته مثبت اون بازي واسه هواداران بازي خوب ده خئا بود.
سرعت عمل و هوش بسيار بالاي وي از شاخصه هاي مهم اين گلر هستند.مشكل اصلي ده خئا از لحاظ بدني هست و او هنوز به يه فرم ايده آل از لحاظ آمادگي بدني نرسيده ! اميدوارم با تمرينات بدنسازي بيشتر اين نقص ده خئا مرتفع بشه.
ده خئا بسيار بسيار جوونه و همين كه تونسته رضايت مارو جلب كنه موفقيت بزرگي به حساب مياد.روز به روز بر تجربه اين جوون افزوده خواهد شده و او همچنان در حاله پيشرفته ! من به او و آينده درخشان او اعتقاد دارم و شك ندارم كه در آينده اي نچندان دور خودشو به عنوان يكي از بهترين هاي جهان معرفي خواهد كرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)