![]()
اسکودتو شبیه به معجزه
انتونیو کونته سرمربی یوونتوس که در اواسط نیمه دوم به دستور داور از زمین بازی اخراج شد در پایان دیدار مقابل بولونیا به خبرنگاران گفت اگر یووه بتواند در این فصل اسکودتو را کسب کند معجره کرده است.
"من نمی توانم از بازیکنانم انتظار بیشتری داشته باشم زیرا در مقابل یک تیم عالی با سازماندهی خوب تمام تلاش خود را کردند و افسوس می خورم که با وجود تلاش فراوان نتوانستیم به برتری دست پیدا کنیم."
"بازیکنان من از باختن نفرت دارند و می توانید این موضوع را در نیمه ی دوم در چهره ی تک تک آنها مشاهده کنید و بابت گلی که میرکو به ثمر رساند خیلی خوشحال هستیم زیر تحت فشار کمتری خواهد بود."
"نبود بازیکنان اصلی باید باعث رشد و انسجام تیمی ما شود و بازی مقابل جنوا از ویدال به عنوان مدافع اخر استفاده خواهم کرد زیرا هیچ کدام از مدافعان اصلی خود را در اختیار نخواهم داشت."
"بوریلوو بازیکنی است که قدرت بدنی بالایی دارد و می تواند توپ را به خوبی به نفع یووه نگه دارد و به بقیه ی بازیکنان فرصت برای فضاسازی دهد و من از بازی وی راضی هستم."
"اخیرا ما بازی های زیادی انجام داده ایم و به طور مداوم در زمین بودهایم و چرخش بین بازیکنان اجتناب ناپدیر است و من قبول ندارم که یوونتوس کند شده، ما امروز با تمام وجود تلاش کردیم و نشان دادیم مردان بزرگی هستیم."
وی در پایان در مورد کسب اسکودتو گفت: "اگر یوونتوس بتواند در این فصل اسکودتو را کسب کند معجزه ای خواهد بود که باعث شادی همه خواهد شد."