به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
دفعه ی پیش که به ص 100 رسیدیم با رقص چشن گرفتیم و گشت ارشاد ( فری جون )اومد و ما رو جمع کرد .
الان رسیدیم به ص 100 و با صلواتی بر محمد و آل محمد این صفحه رو شروع میکنم.
اللهم صل علی محمد و آل محمد
خب دوستان همونطور که همه ی دوستان میگن باید به فکر لیگ برتر باشیم و نزاریم ستاره هامون تو تابستون از تیم جدا بشن .
باید به فکر بازی بعدیمون باشیم
یه روز خوب میاد ...
منم وصول ص 100 رو به همه خادمین این عرصه تبریک میگم و استعلا و برکاته روز افزون را برای همه ارزو مندم
باید با این تیم پر روحیه تا میتونیم ادامه فصلو امتیاز جمع کنیم
واقعا حیفه اینقد دیر به این پختگی رسیدیم
کاشکی این پختگی 2 ماه پیش ایجاد شده بود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبر خوش برای توپچی ها :
لوکاس پودولسکی رسما به آرسنال پیوست
Podolski Welcome To Arsenal
خب ورود پودولسکی رو به لندن و جمع توپچی ها رو تبریک میگم
امیدوارم واسمون بهترین بازی ها رو انجام بده
الان یه هافبک خلاق کنار روسیچکی نیازمندیم تا فشارمون رو هر تیم چند برابر کنیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی مگه مهلت نقل و انتقالات تموم نشده؟
چجوری پودولسکی اومد ؟
![]()
یه روز خوب میاد ...
تقصیر من نیست اخه منبع معتبر بود __ صبح که داشتم خبرها رو تو سایت رسمی ارسنال میخوندم دیدم از طرف روزنامه دیلی تلگراف انگلیسی نوشته بود پودولسکی رسما به ارسنال پیوست ولی مطمئا باشید همه چیز قطعی شده _ اما اینکه کی میاد هنوز مشخص نیست !!!
یک جمله زیبا ...
هر اتفاقی رخ دهد لیگ قهرمانان بدون این آرسنال وجهه شاعرانه خود را از دست داده است.روی سکوهای امیریتس پارچه نوشته ای با مضمون ((ما ایمان داریم)) به رخ دوربینهای تلویزیون کشیده میشد.آرسنال ایمان دارد;نه به معجزه بلکه به ونگر که هیجان فوتبال را به لذت دست بردن به جعبه شکلات تبدیل کرده است.وقتی به جعبه شکلات شبیخون میزنید،نمیدانید چه مدل طعمی از شیرینی را تجربه خواهید کرد اما به هر حال کامتان شیرین میشود.وقتی طرفدار آرسنال میشوید،بر خلاف طرفداران من یو،بارسا یا سایر تیمها،بهترینها نصیبتان نمیشود اما تیمتان حتی هنگام باخت،کام فوتبال را شیرین میکند،درست مثل این سه شنبه دراماتیک...
حال کردم خیلی باحال بود
کی نوشته اینو؟
خودت؟
اما هر چی بود قشنگ بود
واقعا جام باشگاه های اروپا بی آرسنال و هواداراش معنی نداره
امیدوارم سال دیگه همه چیو جبران کنیم
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)