همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
با تشکر از شما دوست عزیز
من از یکی دوستان فروم نویس خودم دعوت به همکاری با این انجمن کردم.امید جان 3 سال هست که در کنار من و تحت نظارت من مشغول به فروم نویسی و فنی نویسی هستند.
ان شاالله که ما 2 نفر به کمک شما دوستان عزیز انجمن را به سمت بالاتری از تخصصی نویسی و فنی نویسی ببریم.
یا علی مدد
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
manam karo hastam 29 sale az shiraz tarafdare sarsakhte esteghlal o barselona
![]()
سلام به همه دوستان
من امید هستم دوست نیما از تهران 29 سالمه طرفدار استقلال ورئال مادریدهستم
امیدوارم بتونم دوست خوبی براتون باشم
سلام
کارو و امید عزیز هر 2 به انجمن خوش آمدید
یا علی مدد
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
سلام به همه بچه های دربی.من امروز عضو شدم خیلی خیلی هم فوتبالیم امیدوارم که بتونیم با کمک هم از این سایت لذت ببریم.![]()
همه ی بچه ها(امید-نیما-حمید-میلاد) خوش اومدین به اینجا![]()
من بنیامین هستم. 20 سالمه. ساکن گرگان. عاااااااااااااااااااااااا ااشق فوتبال... و هوادار رئال مادرید.
چاکر همتونم
مورینیو![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)