اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
به نظر من حضور زلاتان جلوی یووه با بقیه تیم ها فرق می کنه ! زلاتان هیچ وقت نتونسته مقابل یووه خوب بازی کنه و امیدوارم این بازی هم مثل گذشته خلع سلا بشه ! بونوچی وقتی سوتی میده که توپ دستش باشه والا اگه بذارنش مامور زلاتان از پسش برمیاد !کونته هم بازی وقتا رو اعصاب ملته ! اون از بازی گرفتن بونوچی و این هم دل پیرو !
تا حالا دیدی دل پیرو آماده نباشه ! اگه اون صحنه رو روش پنالتی می گرفتن و خودش پنالتی رو گل می کرد ...
لحظه به لحظه به روز های پایانی حضور آله ر یووه نزدیک میشیم !
آره این زلاتان برخلاف اون چیزی که نشون میده خیلی احساساتیه. هر وقت تو زمین یووه بازی کرده وقتی تماشاچیا هوش میکنن کلا اعصابو تمرکزشو از دست میده.
بازی آخرم انقدر تحت فشار بود که به استوراری سیلی زد.
البته کونته زیاد انتخاب نداشت واسه دفاع وسط. اول وصل کونته بونوچی رو نمیخواست و از است الکسو بگیره. اون امل عرضه نداشت. من زیاد کونته رو مقصر نمیدونم.
من به شخصه تا حالا بازی بد از دل پیرو ندیدم شاید بازی متوسط زیاد داشته ولی هیچ وقت بد نبوده. بعد رفتن اله دیگه نسبت به فوتبال سرد میشم.
به نظرم کونته این فصل کار فوق العاده ای رو انجام داده و انصاف نیست ارزش کارش زیر سوال بره
تنها دلیلی که ممکنه باعث محبوب نشدن کونته (در قالب مربی) واسه ما شه همین بی توجهیش به کاپیتانه.
اگه یکم باهوش بود به جای حسادت به اله با بازی دادنش خودش سود میکرد همه میشد.
دل پیرو کسیه که اگه دوستش داشته باشی بقیه هم دوست دارن
p.s: ای مهدی بگم خدا چیکارت کنه مجبور شدم واسه اسپم نشدن این همه بیخودی فک بزنم![]()
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
ویرایش توسط ale10forever : 03-05-2012 در ساعت 22:08
میلان قهرمانه میگید نه حالا ببینید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خداوند تبارک و تعالی امشب رحم کنه.
ترکیب اعلام شده رسمی میگه بونوچی فیکسه.کاسرس.ده چلیگه.لیختشتاینر.باید معموریت مهارشو بر عهده بگیرند
ولی یه کورسوی امید من برا برد نیمکت نشین شدنه ووچینیچه.
جدا بازیه سختیه آقای نجفی سخت.![]()
انشاا... امروز میبریم اگه بازیکنا اشتباه نکنند و بازی رو از اول تو دست بگیرند به امید قهرمانی![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم مساویهای پی در پی بازم سوتیهای بونوچی بازم افتضاح خط حمله.بازم ضربه از داور.
بازی دو نیمه متفاوت داشت.
نیمه اول که کلا توپ و میدون دو دستی در اختیار حریف بود
نیمه دوم که توپ و میدون دست یووه بود.ولی داور با بولونیا.!
نیمه اول خط حمله و به خصوص بوریلو و ووچینیچ کلا افتضاح بودند.
توپها رو از سر شکم سیری رد میکردند.
نیمه دوم که ووچینیچ نمیدونم دوپینگ کرد و شد ووچینیچه سابق و من یکی خودم باهاش حال کردم.ولی این بوریلوی بی خواصیت هنوز افتضاح بود و بالاخره کونته اون تصمیم کبری رو دقایق پایانی گرفتو با کوآ تعویضش کرد.
در پایان بازی هم کونته و بونوچی اخراج شدند.البته خداییش بونوچی خودشو فدای یه گل کرد.
البته این تساوی هم خالی از لطف نبوده و من به نوبه خود اخراج بونوچیو به همه دوستان یوونتوسی تبریک عرض میکنم.
بونوچی نخودچی بونوچی نخودچی بونوچی نخودچی بونوچی نخودچی دارم دیوونه میشم یکی بیاد منو ببره تیمارستان بونوچی نخودچی بونوچی نخودچی بونوچی نخودچی بونوچی نخودچی ...
ویرایش توسط R.BAGGIO.10 : 03-07-2012 در ساعت 23:16
خداحافظ قهرمانی و اسکودتو...
با این بازی که تیم تو نیمه اول از خودش نشون داد دیگه باید با قهرمانی خدافظی کنیم
با اخراج شدن بونوچی و کونته و با توجه به اینکه بازی بعدی دفاع نداریم بازیکنای خسته و نبود مربی رو نیمکت باید منتظر اولین باخت هم باشیم
حیف که سرنوشت دست خودمون بود و از دستش دادیم حالا باید منتظر باشیم میلان جلوی تیمای کوچیک امتیاز بده و دیگه مساوی نکنیم
با این وضعیت از لاتزیو هم باید ترسید و مقام سومی هم دور از دسترس نیست. میترسم همین مساویا آخر سهمیه رو هم به باد بده...
این نهمین مساوی بیخود این فصل بود. مساوی که باید میبردیم. یعنی 18 امتیاز مفت رو از دست دادیم.
کونته کم کم داره رو اعصاب میره. تعویضاش و ارنج این دفعه با هم مزخرف بودن
دیقه 83 پادوین میخواد چیکار کنه که اله یا ماتری نمیتونن؟
متاسفم واسه اینکه حسادت مربی به اسطوره تیم داره از موفقیت دورمون میکنه...
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
این کونته جنبشو نداره !
بوریلو که با هزار سلام و صلوات و با کلی اعتراض و سر و صدا توی نقل و انتقالات زمستانی اومد یووه باید توی ترکیب ثابت باشه اما امثال ماتری و کوالیارلا و دل پیروبازی بهشون نرسه !
موندم تو بازی دیشب بوریلو چیکار کرد که اینا نمی تونستند انجام بدن ! با اون سبیل شخمیش ! دو تا توپ خوبو خراب کرد دیگه هیچی ازش دیده نشد ! جالب تر اینه که کونته به جای اینکه ماتری و آله رو بازی بده میاد پادوین رو میذاره تو بازی که چی بشه ؟!!! هر چند مثل همیشه یه پنالتی یوونتوس سوخت .. فقط کافی بود اون ضربه مارکیزیو که آفساید بود تبدیل به گل می شد ! اون موقع باز سر زبون یه عده آدم نفهم می افتاد که یوونتوس مافیایی و ... حداقل تا اینجای فصل 7،8 پنالتی برای یووه گرفته نشده ! اگر یوونتوس قهرمان نشه فقط سه تا عامل توش دخیله :
1 - ناداوری
2 - حماقت مقطعی کونته !
3 - بونوچی !
و حالا اون طرف یه عده مدعی :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]![]()
ویرایش توسط AlexDelpiero : 03-08-2012 در ساعت 22:01
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)