اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
نمی دونم چه مرگشون شده ... من که نیمه دومو ندیدم ولی تو همون نیمه اول می شد کارو یه سره کرد . خیلی از موقعیت ها رو خودخواهی و شکم سیری حیف شد . کونته هم کم کم داره میره رو اعصاب . تا اینجای فصل به خاطر نتایجی که گرفته بود و بازی های تا حدودی چشم نواز از اینکه از دل پیرو بازی نمی گرفت خیلی بهش خرده گرفته نمی شد ولی یواش یواش با این ترکیب چیدنش و این مدل بازی کردنا داره محبوبیت گذشتشو از دست میده . وضعیت خیلی بد شده و تقریبا میلان رو باید قهرمان این فصل دونست . یعنی خدا حافظ ستاره سومهر چند در بازی رو در رو ما وضعیت بهتری نسبت به میلان داریم و اگر ... اگر بتونیم اون 3 امتیاز بازی بولونیا رو بگیریم که البته با این وضعیت بازی دیشب سخت به نظر میرسه تازه میرسیم هم امتیاز میلان ! ولی چیزی که مشخصه میلان داره با زلاتان همه تیمارو درو می کنه و ما داریم توی بازی های خونگی جلوی ضعیف ترین های سری آ امتیاز از دست میدیم ! بازی های سخت زیادی دراه هست !!!! اینتر ،رم ، لاتزیو و ناپولی ! اگر قرار باشه مدل بازی دیشب باشیم که فاتحمون خوندس ! بارتزالی هم یه مصدومیت براش پیش اومد بونوچی بی همه چیز باز رفت تو زمین تا گند بزنه به اعصاب ملت ! اون لحظه که بونوچی اومد تو زمین فقط خدا خدا می کردم اختلاف به جایی برسونند که بشه سوتی های احتمالی بونوچی رو جبران کرد . این بونوچی داره یه تنه گند میزنه به این فصل ما !
بونوكي شده كابوس اين فصل...
ما بجاي اينكه به فكر مهاجماي حريف باشيم بايد يه فكري به حال بونوكي كنيم....
نميدونم چرا از كيه ليني اونجا بازي نميگيره اين كونته؟؟؟
آقا ميگه شاگردانم رو ميستايم....
دارم ديوونه ميشم.
آخه اينم شد زندگي؟؟؟
بعد از اين همه سال كلي به اين تيم دل بسته بوديم كه كونته داره خرابش ميكنه.
هر چند همين هماهنگي و بازي روون رو از كونته داريم اما اون ميتونه با دقت بيشتر تركيبهاي بهتري بچينه.
اميدوارم هر چه زودتر اين روند به پايان برسه و بتونيم با چند تا برد خوب دوباره به صدر برگرديم...
ايشالا.....
Juve For Ever
ایشالا صدر جدول مال یووه میشه ناراحت نباشینیووه سرور تمام تیمهای ایتالیا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیشب خیلی گل بدی خورد یووه اصلا حقش نبود ببازه ولی خب شل گرفته بودن ماشالا سوتیم که کم نداد
بعد از اون کاری که باهاش کردن یووه حقشه قرمانی امسال
ایشالا که قهرمان میشیم![]()
وای بد شانسی ازین بدتر نمیشد.دوتا مدافعامون مصدوم شدند.
کیه لینی 4 هفته و بارتزالی 1 هفته.
الان باید 4 هفته بونوچی احمقو تحمل کنیم
نمیدونم نافشو با سوتی ویران کننده بریدن.
کاش لااقل سورنسن نرفته بود تا یکم خیالمون راحت بود.خدا به تیم رحم کنه.
البته کاسرس قابلیت بازی در دفاع مرکزی رو داره و خوشبختانه قبلا تو این پست مثبت جواب داده !
الان داریم حسرت روزهایی رو میخوریم که الکس برزیلی در دسترس بود و ماروتا این دست اون دست کرد تا پرید ! الن باید یه فکری به حال بونوچی بکنیم . باید یکی رو مامور کنترل بونوچی فقط بذاریم !
نبودن کیلینی وبارتزالی که الان آماده ترین دفاع های جهان به شمار میرن برای یووه خیلی گرون تموم خواهد شد !
بازی های که کیلینی رو نداریم :
جنوا ، فیورنتینا ، میلان و اینتر !
این یعنی افتضاح به تمام معنا ! غیر از بازی اول که با جنوا هستش و بازی خونگی بقیه بازی ها خیلی خیلی سخت هستند . خوشبختانه بارتزالی خواهد رسید و احتمالا شاهد زوج کاسرس و بارتزالی باشیم در این سه بازی آخر !
جالب تر اینه که ممکنه کیلینی به بازی با ناپولی هم نرسه !
فرض کنید بونوچی باشه جلوی کاوانی ، لاوتزی و همشیک !
فاتحمون خوندس !![]()
خوشبختانه ممکنه کاوانیو بگیره بقیو رو هم باید انداخت گردن بقیه.
خدایی بازی با میلان تو جام حذفی جدا زلاتانو خوب بست ولی این بازی اخر زلاتانی نبود.
اخه خاک بر سر نفهمیدم اخرش شنبه دم دروازه چیکار میکرد.
چل و خل شدیم از بس سوتی داد.
این کونته ای که من میبینم صددرصد تو این 4.5 بازی بونوچیو فیکس میذاره تو ترکیب.
کاش دیگه اله رو بازی بده.بازی قبلیمون جدا اماده نشون داد.![]()
درسته كه امسال تيم خوبي بسته شده و در كل من اميد به قهرماني دارم ولي منتظر فصل بعد و تيم رويايي يووه هستم چون اين تيم هنوز اون يووه اي ازش انتظار داريم نيست و اين بخاطر اين بود كه فصل قبل هفتم شديم و خيلي از بازيكنها حاضر نبودن به تيمي كه هفتم شده بيان پس امسال اگه تيم حداقل دوم يا سوم هم بشه خوبه چون باعث ميشه كه بازيكنها يووه رو به عنوان يه تيم مدعي بشناسن به يارگيري تيم تو فصل نقل و انتقالات كمك كنه
پ.ن:مهدي اين همون پستيه كه تو فوتيران دادم اونا بهم گيردان
لعنت به باعث و بانی این بغض
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)