چاق سلامتي گرم عزيزمحمدي با علي کريمي+عکس
عزيز محمدي و مهدي تاج چاق سلامتي گرمي با علي کريمي کردند.
خبرآنلاين: در حاشيه کنفرانس مطبوعاتي تيم ملي قبل از بازي با قطر ، عزيز محمدي و مهدي تاج براي لحظاتي با علي کريمي ديدار کردند. اين دو که براي همايش تجليل از ستاره هاي فوتسال به کمپ رفته بودند وقتي ديدند علي کريمي گوشه اي از حياط کمپ ايستاده به سمتش رفتند تا با او خوش و بشي کنند. کريمي و عزيز محمدي که کمتر از دو ماه قبل گرد و خاکي اساسي داشتند ، اين بار جلوي لنز دوربين ها تا توانستند همديگر را بوسيدند تا نشان دهند آسمان رفاقت شان هيچ ابري ندارد. عزيز محمدي از کاپيتان کريمي پرسيد:« راستي جواد نکونام کجاست؟ » کريمي هم در پاسخ گفت:« راستش جواد و اشکان تازه صبح رسيدند به اردو و حسابي خسته بودند براي همين من آمدم کنفرانس مطبوعاتي . » سردار که اين روزها حسابي درگير بحث انتخابات فدراسيون است ، همين طور خودجوش دلش هواي کاپيتان تيم ملي را هم کرده است و به علي گفت:« علي جان جواد را ديدي بگو يک زنگ به من بزند کارش دارم!» البته نکونام بعد از بازي به اسپانيا بر مي گردد و قطعا در روز مجمع در تهران نيست و راي او در روز مجمع مي سوزد سردار هم حتما اين نکته را مي داند!

کريمي هم طعنه اي به مراسمي زد که عزيز محمدي و تاج برگزارش کرده بودند:« سردار چه خبر بود؟ من يک سر آمدم توي سالن فکر کردم داريد تعزيه برگزار مي کنيد. حسابي شلوغ پلوغ بود!» اين جمله را گفت و خنديد . عزيز و تاج هم با خنده گفتند:« مراسم داشتيم براي تجليل از فوتسالي ها. تو به موقع آهنگ خواندن رسيده بودي.»
بعد سردار براي اينکه نشان دهد چقدر کريمي و پرسپوليس را دوست دارد ، گفت:« شرايط که خوب است براي ليگ قهرمانان؟ بازي هاي تان که فشرده نيست؟» و کاپيتان پرسپوليس در پاسخ تشکر کرد و گفت:« شرايط که خوب است . مشکلي نيست. ما فرداي بازي تيم ملي مي رويم قطر. انشاالله که بتوانيم از بازي با الهلال جان سالم به در ببريم.»