سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
بازی رفت رو هم 1:0 تو خونشون بردیم!!
این بازی رو که حتما بردیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
چرا میذاره تو سایت شبکه 3 نوشته با تاخیر ساعت 1:00 بامداد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
به خاطر اینکه میخوان سریال های مسخره خودشون رو نشون بدن.دوستان یکم بحث فنی بکنیم راجع به بازی.
اسپورتینگ تیم قوی نمیتونه باشه مخصوصا تو نیوکمپ.الان فعلا بحران اصلی ما توی این بازی هافبک دفاعی هست.کیتا معمولا به ماسکرانو ترجیح داده شده ولی با توجه به ابراز تمایل به جدایی از بارسا شاید به غیرت کاتالان ها بر خورده باشه نخوان بهش بازی بدن.از طرفی ماسکرانو خیلی دفاعی تر از بوسکتس هست.یک نگاه به بازی با والنسیا بندازید بوسکتس خیلی جلو بود حتی پاس گل 4 مسی رو هم خودش داد.نسبتا قابلیت طراحی بالا تری داره بوسکتس.البته ناگفته نماند سوتی های زشتی تو دفاع میده.به نظرم از اونجایی که الوز هم نیست مجبور باشیم ماسکرانو رو بزاریم خط دفاع در اونصورت اگه بخوایم هافبک کیتا نباشه اونوقت دردسر میشه چون باید اینیستا رو بازی بدیم و ریسک مصدومیتش میره بالا.به نظرم بهترین حالت اینه که کیتا هم بازی کنه چون واقعا در نبود یک مدافع و یک هافبک دفاعی به وجودش نیاز هست.خط حمله نسبتا مشخصه.پپ به ایکوئنکا اطمینان داره.از طرفی الکسیس هم این فصل تو میانه بد نبوده.پدرو هم میتونه برای افزایش روحیه بازی کنه و به فرم خودش برگرده.البته به نظر من با وجود خستگی الکسیس یکم اوضاع سخت میشه.اونوقت باید سسک بیاد خط حمله اونوقت دیگه حتما حتما باید از کیتا استفاده کنیم.البته اینا در صورتی بود که پپ نخواد از جوون ها در پست هافبک دفاعی و مدافع استفاده کنه.اگه بخواد از جوونا استفاده کنه که نه به کیتا نیاز پیدا میکنیم نه الوز ولی خب امکان سوتی بازیکنای جوون خیلی بیشتره
منم فکر میکنم با وجود مصدومیت هایی که توی دفاع داریم شاید ماسکرانو بره دفاع و کیتا بشه هافبک دفاعی تیم و پویول سمت راست بازی کنه البته چون بازی توی نیوکمپ احتمال داره پپ به بازیکنای جوون تیم فرصت بده و مونتویا تو دفاع راست قرار بگیره و با این وجود ماسکرانو بشه هافبک دفاعی تیم . فکر هم نمیکنم که واسه پست حساس هافبک دفاعی پپ از بازیکنای جوون استفاده کنه و بعد رومئو که به چلسی رفت هم فکر نمیکنم تو این پست بازیکن زیاد خوبی رو بین جوونا داشته باشیم .
پدرو هم با فیکس بودن توی این بازی شاید بتونه به روزای اوجش برگرده یادم میاد تو سال 2010 مقابل مایورکا که اون بازی هم لئو محرو م بود ( البته محروم یا مصدوم رو زیاد مطمئن نیستم ) پدرو 2 تا گل زد و 1 پاس گل داد
اینیستا هم احتمال بازی کردنش زیاده چون وقتی لئو نیست به نظرم تیم نیاز به یک بازیکنی مثل خودش داره که تو خط حمله بتونه بازی سازی کنه و با دریبلها و حرکاتش واسه بازیکنا موقعیت سازی کنه البته شایدم از اینیستا به عنوان هافبک تهاجمی استفاده کنه و کوئنکا یا حتی تلو رو تو خط حمله بزاره ولی باز هم اینیستا میتونه یه سری از وظایف مسی رو تو زمین انجام بده البته با کمک ژاوی
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
ویرایش توسط Saeid~Barca : 03-03-2012 در ساعت 17:14
به نظر من بهتره از مونتويا،پويول،ماسكرانو و ادريانو تو خط دفاع استفاده كنيم.مونتويا هم كه تو بازي با والنسيا خوب كار كرد...تو خط هافبكم از نظره من بهتره از كيتا،ژاوي و سسك (البته كمي دفاعي،استفاده كنيم،تا اينطوري هم از دفاع غافل نشيم،هم تو حمله خلاقيت خوبي داشته باشيم،تو حمله هم من خيلي دوست دارم تيو و كوئنكا رو همزمان ببينم!!يعني يكيشون راست يكيشون چپ،سانچزيا پدرو هم وسط ميتونن باشن!
خیلی برام جالبه که چرا انقد فکر میکنن ماسکرانو خوبه جاش بوسکتس خوب نیست؟؟؟؟؟البته به نظر من بازیش بگیر نگیر داره زیادی هم رو به جلو بازی میکنه دفاع هامون کلا رو به جلو هستن یادمه تو بازی قبلی تنها چیزی که خیلی نظرمو جلب میکرد وجود پیکه توی محوطه جریمه حریف بودولی خب هر چی پپ بگه ما هم همونو قبول داریم
لین پدرو هم نمیدونم چرا برنمیگرده و انقد بد بازی میکنه البته سانچز واسه روحیه خیلی بهتره البته با دیر آوردن پدزو تو زمین هم زیاد موافق نیستم بچه پاش به توپ نمیخوره یه ذره برگرده به روزای اوجش
جای آفلای منم خیلی خالی
به هر حال امیدوارم امشب درست درمون ببریم حالم جا بیاد![]()
من فکر کنم اگه بخواد پدرو رو بازی بده بهتره گوشه کار کنه نوک خیلی خوب کار نمی کنه بیشتر پاس بده بهتره
اینکه تلو و کوئنکا باهم بازی کنن خیلی دیدنی میشه توی خط حمله سانچز . کوئنکا که قطعا هستن ولی با بودن پدرو یا تلو شک دارم
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
اگه کوئنکا و تلو با هم بازی کنن یه خورده تجربه ی تیم توی حمله می آد پایین اون وقت پپ باید از ژاوی و اینیستا کمک بگیره که به نظرم اینیستا رو بازی نمیده.
به نظر من سانچز و پدرو هر دوشون بازی میکنن(اینجور وقتاس که آدم یاد ویا میوفته!)![]()
من فکر میکنم امشب پدرو توی ترکیب باشه و اگه پپ بخواد خیلی تهاجمی کار کنه خط حمله ی پدرو . کوئنکا . الکسیس رو داشته باشیم تلو هم به عنوان بازیکن جایگزین بازی میکنه
پدرو هم کسی ازش انتظار نوک بازی کردن رو نداره چون کاملا یک بازیکن گوشه
به امید پیروزی![]()
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)