به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
شرایط فصل پیش بسیار شبیه به شرایط کنونی بوده است. بارسا در کالدرون پیروز شد اما مسی بازی مقابل استوریایی ها را به دلیل مصدومیت از دست داد. از سال 2009 تاکنون بارسا بدون حضور این بازیکن آرژانتینی در زمین شکست نخورده است.
بارسلونا آخر این هفته در مقابل اسپورتینگ گیخون قرار خواهد گرفت. مسی به دلیل دریافت پنجمین کارت زرد این فصل خود در ویسنته کالدرون در این بازی حضور نخواهد داشت. اما این برای جوزپ گواردیولایی که فصل پیش نیز می بایست با مشکلی مشابه کنار می آمد چیز جدیدی نیست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از اتلتیکو تا اسپورتینگ
در سال پیش،تکل اویفالوژی بر روی مسی به او را مجبور به ترک زمین کرد، با این وجود بارسا با نتیجه 2-1 برنده میدان بود. پس از آن بازی تیم مقابل اسپورتینگ قرار گرفت که با گل ویا موفق به برد شد (1-0).
چهار برد و یک تساوی بدون حضور مسی
لئو مسی تنها سه بازی از 44 بازی انجام شده تا این جای فصل را از دست داده است. بازی های رفت و برگشت در جام مقابل هوسپیتالت که برد 1-0 و 9-0 بارسا همراه بود، و برد 4-0 مقابل باته بوریسوف در مرحله گروهی لیگ قهرمانان، نتایج این سه بازی بود؛ سه برد از سه بازی.
این بازیکن آرژانتینی همچینین در دو بازی طی تعویض هایی به زمین آمد. یک بار در بازی مقابل انوئتا در لیگ (2-2) و دیگری در مرحله رفت جام حذفی مقابل اوساسونا (4-0) که او حتی موفق شد 2 گل نیز به ثمر رساند. او 39 بازی رسمی دیگر را این فصل آغاز کرده است.
از سال 2009 بدون باخت
فصل پیش مسی 6 بازی را از دست داد (اسپورتینگ گیخون، اتلتیک بیلبائو، سیوتا، لوانته، دپورتیوو و مالاگا) که 5 بازی با برد و یکی از آن ها با نتیجه تساوی پایان یافت. در فصل 2009/10 تیم بدون مسی بازنده نبوده است و در حقیقت آخرین باری که تیم بدون حضور او باخته است در 2008/09 بود که آن ها در 23 می در خانه 1-0 به اوساسونا شکست خوردند. در این بازی چند بازیکن مهم تیم به خاطر فینال لیگ قهرمانان در رم مشغول استراحت بودند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
هافبک ملی پوش تیم بارسلونا، طی مصاحبه ای با FCBJunior گفته است که از حضور خود در مصاف این تیم مقابل سانتوس بسیار لذت برده است.
تقریبا هفت ماه از زمانی که سسک فابرگاس به مقصد بارسلون، لندن را ترک کرد می گذرد و طی این مدت، او با بارسا به سه قهرمانی رسیده است؛ سوپر کاپ اسپانیا و اروپا و جام باشگاه های جهان. در واقع، سسک یکی از بهترین بازی هایش برای بارسا را در فینال جام باشگاه های جهان انجام داده است. او در مصاحبه ای با سایت اعضای جوان بارسا، اف سی بی جونیور (FCBJunior)، بازی با سانتوس (0-4) را به عنوان لذت بخش ترین بازی خود در بارسا برگزیده است: «برگزیدن یک بازی کار سختی ست؛ اما از بین بازی های چند ماه اخیر، فینال جام باشگاه های جهان را انتخاب می کنم؛ در این بازی توانستم نمایشی عالی داشته باشم».
«چیزهای زیادی یاد می گیرم»
این هافبک احساس خود را درباره اینکه برای بار دیگری جزوی از بارساست، توضیح داد: «چیز های زیادی یاد می گیرم و از فوتبال اینجا بسیار لذت می برم. من عاشق رقابت کردن هستم و ما تا لحظه آخر پای رقابت می ایستیم». سسک فرق بارسلونا و دیگر تیم ها را در این می داند که «بارسا همیشه ملزم به برد است؛ در حالی که دیگر باشگاه ها اینطور نیستند».
ونگر، بورل و گواردیولا
«آرسن ونگر کسی ست که بیشتر دانسته های فوتبالی ام را به من آموخت و در سطح جوانان، رودلف فیرخو، مربی ام در آلوین (زیر 12 سال) این نقش را ایفا می کرد. هم چنین پپ، او کسی بود که به بازگشت من اصرار داشت». این پاسخ سسک درباره مهم ترین مربی او طی دوران حرفه ایش بود. او هم چنین گفت: «شادترین روز فوتبالیم روزی بود که به بارسا بازگشتم؛ در عین حال ناراحت کنده ترین روزم، روزی بود که آرسنال را ترک گفتم».
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
سوییس 1 – آرژانتین 3: هتتریک مسی
سه گل لیونل مسی باعث شد آرژانتین در خانه سوییس رد دیداری دوستانه به پیروزی برسد.
لیونل مسی هتتریکی دیرهنگام داشت تا تیم آرژانتین سوییس را سه بر یک در ورزشگاه سوییس وانکدورف ببرد.
طرفداران 20 دقیقه صبر کردند تا اولین موقعیت جدی بازی را ببینند. مسی توپ را به سرخیو آگوئرو سپرد و او توپ را بدون نگاه کردن به مسی برگرداند. مسی هم از فاصله 18 متری گلی دیدنی زد.
سپس مردان الخاندرو سابهیا بازی را در دست گرفتند و به دنبال گل دوم بودند.
با این حال سوییس در دقیقه 49 بود که گل تساوی را زد. ژردان شاکری سانتر استفان لیشتاشتاینر را بدون تعلل و با زیبایی با ضربهای چرخشی وارد گوشه بالای دروازه آرژانتین کرد.
اما مسی در دقیقه 88 گل دوم را زد. او روی حرکتی انفرادی توپ را سعی کرد به پشت سر دروازهبان بفرستد و توپ پس از برخورد به تیر افقی وارد دروازه شد.
مسی در دقیقه 93 گل سوم را هم زد. گونسالو ایگواین در محوطه جریمه سرنگون شد و مسی پنالتی حاصل را به گوشه سمت چپ درازه زد.
مسي: منتظر چنين روزهايي بودم
کاپیتان آلبی سلسته درپایان این دیدار خوشحالی اش را از این بابت ابراز کرد و به خبرنگاران گفت:« مدتها بود که درانتظار چنین روزی در تیم ملی بودم. دربازیهای زیادی به دنبال گل بودم ولی به گل نمی رسیدم ولی در بازی 4شنبه توانستم 3 گل بزنم و 4شنبه روز ویژه ای برای من بود؛ چرا که تیم ملی کشورم هم به پیروزی رسید.توپ این مسابقه را برای یادگاری به خانه می برم.»
درچندین بازی اخیر هواداران تیم ملی آرژانتین معتقد بودند که مسی درحد و اندازه هایی که برای بارسا بازی می کند، نیست. خود او درپایان این دیدار دوستانه گفت:«راستش را بخواهید خیلی خوشحالم. این اتفاقی است که مدتها درانتظارش بودم و این فرصت در اختیار من قرار نمی گرفت ولی این بار توانستم گل بزنم و تیمم به پیروزی رسید. پس خوشحالم. این همان کاری است که برای انجام آن تلاش می کنیم. ما به دنبال آن هستیم که به عنوان یک گروه، قوی باشیم و به رشدمان ادامه دهیم. باز هم می توانیم بهتر از اینها باشیم ؛ خودمان هم می دانیم ولی برد خیلی خوب است.»
با این سه گل، مسی توانست از رکورد گلهای لوکه پیشی گرفته و پنجمین گلزن برتر تاریخ تیم ملی آرژانتین لقب بگیرد:« هنوز کارهای زیادی مانده و حاشیه بهبود زیادی داریم. مهم این است که با خوشحالی و رضایت سوئیس را ترک می کنیم. تیم ملی ما باید به همین شیوه حرکتش را ادامه دهد . دراین گروه تغییراتی دیدم. ما دو روز کنار هم تمرین کردیم و خسته هم بودیم ولی تیممان واکنش خوبی نشان داد. باید از هر لحاظ بهتر شویم، به ویژه از نظر تیمی باید رشد کنیم. همیشه برد خیلی خوب است.»
سرخیو آگوئرو ، دیگر ستاره تیم ملی آرژانتین هم عملکرد خیلی خوبی در این بازی داشت و درپایان این دیدار دوستانه در صفحه توئیترش نوشت:« مسی؟ اگر دیروز می گفتم که تمرین کرد با او برایم یک رویاست، اما الان درکنار او بازی می کنم. لیو چه بازیکن بزرگی است.اولین هت تریک او برای تیم ملی را شاهد بودیم.»
او در ادامه یادآوری کرد:« تبریک برای برد و به خاطر اینکه در طول 90 دقیقه با جان و دل بازی کردیم. این برای تقویت گروه و رشد تیمی مفید است.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
کيتا: ليورپول از بهترين تيم هاي دنيا است
سيدو کيتا، ستاره خط مياني باشگاه بارسلونا در صحبتهايي اعلام کرده که از پيشنهاد انتقال به ليورپول خوشحال شده است.
رسانه های انگلیسی در گزارشهایی به این نکته اشاره کرده اند که کنی دالگلیش، مربی لیورپول تمایل زیادی دارد تا این بازیکن مالیایی را دربازار نقل و انتقالات تابستانی به رختکن تیمش بیاورد.
کیتا که در سال 2008 به بارسلونا پیوست در ترکیب اصلی تیم کاتالان جایی ندارد و در رقابتهای این فصل تنها در 14 دیدار برای بارسا به میدان رفته است.
ستاره سابق باشگاه سویا اکنون به دنبال تیم دیگری است تا بتواند در ترکیب اصلی تیم به میدان برود وازهمین رو از پیشنهاد انتقال به لیورپول استقبال کرده است.
کیتا در صحبتهایی که در اسکای سپورتس بازتاب یافت گفت:« از ابراز تمایل لیورپول به شدت خوشحال شدم. لیورپول یکی از بزرگترین تیمهای دنیاست. البته باید تا پایان فصل صبرکنم و ببینم که در نهایت چه می شود.»
این بازیکن مالیایی ادامه داد:« من بارسلونا را دوست دارم و سخت است بتوان تیمی بهتراز بارسلونا یافت. ولی من هم انگیزه های زیادی دارم و دوست دارم تا هر هفته در ترکیب تیم به میدان برود. چالشی جدید در جایی دیگر برای من جذاب است و لیورپول هم تیمی تراز اولی است که بازیکنان خیلی خوبی هم دارد.»
WWW.varzesh3.COM
کرويف: عملکرد مسي به دليل توانايي ژاوي است
يوهان کرويف، اسطوره باشگاه بارسا، اعلام کرد ژاوي، جلوتر از مسي، بهترين بازيکن دنياست.
ستاره آرژانتینی کاتالان ها را بسیاری بهترین بازیکن سال های اخیر دنیا می دانند اما کرویف علی رغم تایید توانایی های مسی، معتقد است سه توپ طلای پیاپی مسی بدون قابلیت های بازی سازی ژاوی به دست نمی آمد.
کرویف در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بهترین بازیکن دنیا وجود ندارد زیرا در فوتبال پست های زیادی وجود دارد. بازیکنان شگفت انگیزی مثل مسی وجود دارند اما اگر به بازیکنی مانند ژاوی نگاه کنید که بازی را کنترل می کند و ضرباهنگ بازی را کنترل می کند، می بینید که او هم فوق العاده است اما کاملا با مسی متفاوت است.
گفتن اینکه کدام یک بهترین است، دشوار است. به نظر من، مسی شگفت انگیزترین و ژاوی بهترین است."
کرویف به تازگی به عنوان مشاور باشگاه مکزیکی چیواس مشغول به کار شد. او در مورد اینکه آیا این باشگاه هم می تواندموفقیت های آژاکس و بارسا را تکرار کند، گفت:" همه همیشه می گویند نه اما این تنها باعث بیشتر شدن انگیزه من می شود. این تیم من را به یاد آژاکس قدیمی و لاماسیا می اندازد. آنها فاکتورهایی دارند که به من انگیزه می دهد تا اینجا کار کنم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
هنوز منتظر تصميم گوارديولا هستيم
ساندرو روسل، رئيس باشگاه بارسا، اعلام کرد اين باشگاه همچنان در انتظار تصميم گوارديولا براي آينده اش باقي مي ماند.
او به تازگی اعلام کرد شایعات در مورد تمدید قراردادش خسته کننده شده است و اکنون رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرد هیچ عجله برای شنیدن تصمیم نهایی گواردیولا ندارد.
روسل در گفتگو با خبرنگاران گفت:" باطری صبر ما برای تمدید قرارداد گواردیولا هنوز تمام نشده است. این باطری خورشیدی است و خوشبختانه اینجا آفتاب همیشه وجود دارد."
گواردیولا چند روز قبل اعلام کرد قهرمانی بارسا در رقابت های این فصل لالیگا تقریبا غیرممکن است اما روسل با او هم عقیده نیست.
" کلمه غیرممکن وجود دارد اما در این مورد استفاده نمی شود. غیرممکن تنها زمانی است که از نظر ریاضی دیگر نتوانیم قهرمان شویم. تا آن زمان هیچ چیز غیرممکن نیست."
روسل همچنین در مورد حرکت په په، مدافع پرتغالی رئال، در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری که دست مسی را لگد کرد، صحبت کرد و از فدراسیون فوتبال اسپانیا خواست تصمیم مناسبی در این مورد بگیرد.
" وقتی کاری مانند آنچه په په انجام داد بدون تنبیه می ماند دوست داریم از فدراسیون فوتبال اسپانیا بخواهیم به تصمیمات اتحادیه فوتبال انگلیس نگه کند."
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
پیکه، پویول، بوسکتس، ژاوی، سسک و اینیستا در یک شب خوب به یاد ماندنی، همگی در بازی فوق العاده اسپانیا مقابل ونزوئلا سهمی داشتند (5-0). اینیستا اولین گل اسپانیا را در روزالدوا به ثمر رساند. همچنین والدس و تیاگو تنها بازیکنان بارسا بودند که بازی نکردند.
آندرس اینیستا سکان دار تیم ملی اسپانیا بود و این تیم را در مسیر برد کوبنده 5-0 مقابل ونزوئلا هدایت کرد. نمایش این هافبک آبی اناری طی 45 دقیقه حضورش در زمین را می توان در یک کلمه، فوق العاده نامید. در ضمن، او اولین گل بازی را با یک شوت عالی با پای راست به ثمر رساند.
چهار بازیکن از بارسا در ترکیب اولیه
دل بوسکه چهار بازیکن بارسا را در ترکیب اولیه خود جای داده بود: اینیستا، سسک، پیکه و بوسکتس. کنترل حملات ونزوئلا از جناحین کمی برای بوسکتس و پیکه مشکل ساز شده بود؛ در حالی که سسک و اینیستا همراه سیلوا حملات را به طور کامل و عالی پوشش می دادند. این سه بازیکن هجومی با پاس ها و جای گیری منحصر به فرد، بازی را برای اسپانیا تحت کنترل نگه داشتند.
گل دوم با پاس پشت پای سسک و ضربه آخر سیلوا شکل گرفت. در نیمه دوم بازی، سولدادو با یک هت تریک کار حریف را تمام کرد. برای سولدادو که در نیمه دوم خط شکن اصلی به شمار می رفت، در مقابل دروازه ترحم تعریف نشده بود. ایکر مونیان، در اولین بازی ملی خود، فوتبال مسحور کننده ای را به نمایش گذاشت.
پویول و ژاوی سی دقیقه بازی کردند
کارلس پویول و ژاوی هرناندز که روز دوشنبه استراحت کرده بودند، نیم ساعت مانده به آخر بازی وارد زمین شدند. کاپیتان بارسا، رهبری خط دفاعی سه نفره متشکل از آربلوا و پیکه را در دست گرفت و ژاوی جای خالی سسک و اینیستا را در میانه میدان پر کرد.
پیکه و بوسکتس تنها بازیکنان بارسا بودند که 90 دقیقه کامل بازی کردند. سسک 75 دقیقه، اینیستا 45 دقیقه و پویول و ژاوی 30 دقیقه در میدان حضور داشتند، اما والدس و تیاگو فرصت بازی پیدا نکردند. اسپانیا پس از عملکرد ضعیف مقابل تیم های آرژانتین، پرتغال، ایتالیا و کاستا ریکا به نظر می رسد که دوباره روی غلتک افتاده باشد؛ درست به موقع برای جام ملت های اروپا که این تابستان برگزار خواهد شد.
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
بازی های سویا-بارسا، روز یکشنبه هفدهم مارس رأس ساعت 20:00، بارسا-گرانادا، چهارشنبه، 20 مارس، ساعت 21:00 و مایورکا-بارسا، روز شنبه 24 مارس ساعت 18:00 برگزار خواهند شد.
فدراسیون فوتبال اسپانیا تغییر زمان برگزاری بازی های هفته 28، 29 و 30 لالیگا را تأیید کرد. اف سی بارسلونا روز شنبه، هفدهم مارس، رأس ساعت 20:00 به مصاف سویا خواهد رفت. چند روز بعد، یعنی سه شنبه بیستم مارس، رأس ساعت 21:00، شاگردان گواردیولا در یک بازی وسط هفته در خانه پذیرای گرانادا خواهند بود. در نهایت نیز در مورد روز و زمان برگزاری بازی در برابر مایورکا در رقابت های لالیگا، تصمیم گیری شده است. ورزشگاه ايبرو استار، روز شنبه 24 مارس، رأس ساعت 18:00 میزبان دوئل دو تیم خواهد بود.
برنامه زمانی بازی های تیم ب
تیم ب نیز از برنامه ثابت بازی های خود مطلع است. تیم اوزه بیو در هفته 29 ام، روز یکشنبه، هجدهم مارس، ساعت 19:45 در مینی استادی به مصاف آلکوکورن می رود و بازی بین بارسا ب و آلکویا از هفته 31 لالیگا، روز یکشنبه 25 مارس ساعت 19:45 برگزار خواهد شد. هفته 30 ام که در آن بارسای ب در برابر گوادالاخارا قرار خواهد گرفت، به ماه می موکول شده است. استثنائا، این یک بازی وسط هفته تا قبل از روز 23 می خواهد بود. اما تاریخ دقیق و ساعت آن هنوز مشخص نشده است.
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
پاري سن ژرمن به دنبال جذب ژاوي
به گزارش رسانه هاي اسپانيايي، باشگاه پاري سن ژرمن آماده است تا با پيشنهادي 80 ميليون يورويي، ژاوي، هافبک خلاق بارسا را به خدمت بگيرد.
این ملی پوش اسپانیایی که یکی از ارکان اصلی تیم بارسلوناست، تا سال 2014 با این باشگاه قرارداد دارد که البته در صورت توافق طرفین می توانند آن را برای دو سال دیگر تمدید کنند.
به گزارش نشریه آ. اس، مالکان قطری پاری سن ژرمن قصد دارند با پرداخت مبلغ 80 میلیون یورو که به عنوان مبلغ مورد نظر برای جدایی او در نظر گرفته شده، این هافبک خلاق را به پارک دو پرنس ببرند.
این نشریه ادعا کرد باشگاه پاریسی امیدوار است از تردیدهایی که در مورد آینده گواردیولا در نوکمپ وجود دارد، استفاده کرده و این هافبک 32 ساله را به خدمت بگیرند.
ژاوی تمام دوران حرفه ای اش را در نوکمپ سپری کرد اما گفته می شود در سال 1999 در آستانه پیوستن به میلان قرار داد اما به دلیل مخالفت مادرش این انتقال انجام نشد.
ٌ[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)