سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
آره داداش طرفدار سر سخت اسپانیا هستممنم وقتی که بازی های اسپانیا رو میبینم تو 90 دقیقه بارسا / رئال یادم میره ! و از اتحاد این دو دوشمن هم لذت میبرم و هم تعجب میکنم !!!
آره داداش منم یه چیزایی در موردش شنیدم ولی مطمئن باشید که IQ مسی یه چیز دیگس و این پسر تکرار نشدنیه !
مطمئنين $$$$ره؟!!ون من برايه 4بار رو لينك كليك كردم،هر چهار بارشم تا مرحله زدن استارت جلو رفت!!!!!داداش اكانتايه مديافاير تا اونجا كه من ميدونم،مجاني نيست...اگه آپلود سنتر رايگان بهتر از فورشرد ميشناسيد بگين...
داداش شهريار از اين تاكه... 4يا5تا كليپ دارم كه البته زياد جالب نيستن....ولي فقط 3تا شونو پيدا كردم...از بازيكنايه جوون هم كليپ دارم (كه البته اكثرا بازيكنايه لاماسيا هستن)فقط بد بختي اينجاس كه يه جورايي تو كامپيوترم گم شدن(نظم رو حال ميكني)!!!!ولي به چشم از اين به بعد هرچي كليپ دان كرد يا از قبليها پيدا كردم ميزارم.
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط raptor : 02-29-2012 در ساعت 22:50
و اسپانسر جدید بارسا
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
دوستان اينم كليپه ديگه:
اينم از بچگيهاش:
حالا يه سواله مهم،تونستين دانلود كنين؟!
راستي منمم با نظر داداش ديويد موافقم!يعني چيزي كه لئو يا به اعتقاد من زيزو رو از بقيه جدا ميكنه،تواناييهايه تكنيكيشون نيست بلكه هوش بالايي كه دارن...
ویرایش توسط raptor : 02-29-2012 در ساعت 23:20
مسی هتتریک کرده واسه آرژانتین![]()
![]()
![]()
ویرایش توسط fcb10 : 03-01-2012 در ساعت 01:16
سلام دوستان.تبریک هتریک لئو رو.حالا باز بیان بگن مسی بدون ژاوی بازی کن نیست.واقعا این مسی راحت دهن همه منتقداش رو میبنده.راستی لینک گل ها رو دارید ما هم ببینیم
عجب بچه ای یه دریبلاش خیلی باحالن مثل مسیه!!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 23 مهمان ها)