اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
سلام
خدارو شکر تونستیم از یه بازی سخت یک امتیاز بگیریم و همچنان تنها خط تیره زیر ستون باخت رو تو کل جداول اروپا حفظ کنیم. یوونتوس تیمی نیست که بعد بازیاش بشه داور رو مقصر دونست.
اونا یه گل زدن که کاملا سالم بود و توپ از خط رد شد ولی گل متری هم 100٪ سالم بود و به نظرم کمک داور خواست اشتباهشو جبران کنه وگرنه از سالم بودن گل مطمئن بود.
داور بعد اشتباه نیمه اول به نفع میلان گرفت و مکسس و فن بوملو اخراج نکرد. به نظرم داور بیشتر از یووه تو این بازی به میلان لطف کرد
بدترین بازی یوونتوس کونته رو تو نیمه اول دیدیم حضور استیگاریبا و بوریلو تو ترکیب و بازی اعصاب خورد کن اونا و اشتباهای بچه گانه بونوچی دوباره کار دستمون داد.
بونوچی اصلا در حد تیم اصلی یووه نیست و نهایتش میتونه ذخیره باشه. جورجو عالی بود و همون rock معروف شده بود بارتزالی هم با تکلاش خیلی از حمله های میلانو خنثی کرد.
کلا تاکتیک میلان دوندگی زیاد مخصوصا هافبکاش تو عرض بود که احتمال میرفت نیمه دوم خسته شن. امانوئلسن و پاتو هم به همین خاطر تعویض شدن.
متری باید خیلی زودتر به بازی میومد. همون نیمه اول.
نیمه دوم کونته با تعویضاش بازی رو عالی برگردوند. امیدوارم این روند ادامه داشته باشه. از سه بازی بعدی باید 9 امتیاز بگیریم اگه میخوایم قهرمان شیم. (کیوو جنوا بولونیا)
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
آقا تبریک( به نظرم مساوی عادلانه میومد). ولی خودمونیم مثه اینکه این یووه خیال باختن رو نداره!
بازی جالبی بود من که لذت بردم ( البته 30 دقیقه اول رو ندیدم!)
خیلی وقته میخوام بدونم چرا ووچینیچ کامل بازی نمیکنه ! بحث یه بازی دو بازی نیست من کلا هر باری که بازیهای یووه رو تماشا میکنم این داستان مطرح بوده. و هیچوت کاملا بازی نکرده..
جریانی هست این وسط!؟
آره دقیقا. به هیچوجه نمیتونست آفساید باشه. ولی حمید جان تشخیصش خیلی سخت بود. فاصلشون میلی متری بود! یعنی دیگه کمک داوره خیلی باید حرفه ای باشه که اینو نگیره! ولی بهر حال گل ماتری کاملا سالم بود![]()
!!! No Totti No Party
بر منکرش لعنت که یوونتوس بدتر از میلان بود ولی در مورد گل دوم که میگی شیرازه یووه پاره میشد من مخالفم تو بازی با ناپولی یوونتوس 3.1 عقب بود ولی شیرازش پاره نشد و بازیو 3.3 کرد.پس این اشتباهه که بگیم جبران نتیجه2.0 برای یوونتوس سخته.الان چرا برعکسشو فاکتور میگیری؟اگه یووه گل اولشو داور قبول میکرد و گل دومشم که صحیح بود اونوقت چی؟
این چند روز حسابی مشغول بودم و فرصت سر خاروندن نداشتم !
بازی رو دیدم اما واسم زهر مارشد !
واسه این که بازی برام هیجان داشته باشه با توجه به سرعت پایینی که داشتم گفتم می گیرم می خوابم و با تاخیر بازی رو از شبکه 3 می بینم .
ساعت 9 خوابیدم و به هم اتاقیا گفتم نتیجه رو بم نگن ! ساعت 12:30 بیدار شدم رفتم بشینم بازی رو ببینم !
5 دقیق از بازی نگذشته بود یه از خدا بی خبر اومد گفت واسه چی بازی رو میبینی ! بازی 1 - 1 تموم میشه !
حسابی خورد تو ذوقم !
برسیم به بازی !
اول از همه باید از این ترکیب نیمه اول کونته گله کنیم !
حضور بوریلو ، استیگاریبیا و کوالیارلا توی 11 تای اصلی غیر قابل تصور بود !
بازی از خط دفاع شروع می شد و راحت با بازی روی زمین توپ می رسید به فاز حمله منتها به واسطه حضور این 3 نفر و افت عجیب مارکیزیو همه توپا لو می رفت ! همین دلیل شده بود میلان بازی بهتری رو نسبت به یووه تو نیمه اول انجام بده ! خیلی از توپ های ضد حمله میلان و موقعیت های خطرناک هم سر همین بی دقتی بوریلو و بالاخص استیگاریبیا به دست اومد . واقعا برام جای تعجب داشت وقتی ووچنیچ و ماتری این همه آماده هستند چرا ازشون بازی نمیگریه و جالب تر با وجود دل پیرو بازی به بوریلو میرسه !
نیمه اول که اصلا هیچی برای گفتن نداشتیم . یوونتوس می خواست گل نخوره اول بازی تا بازی و کنترل کنه منتها بازم بونوچی تیم رو به چیز داد و بازی رو به هم ریخت ! اعصاب آدم بیشتر خرد میشه وقتی میبینه جریان گل چی بود ! یه توپ از بوفون رسید به بونوچی اونم توپو لو. داد و با خوش شانسی توپ گل نشد و رفت کرنر ! بعد از دو تا کرنر میلان دوباره بازی آروم شد و همون توپو دوباره دادن بونوچی بازم توپو دو دستی تقدیم کرد به اونا !!! بعد هم روی ضربه نوچرینو تاثیر گذاشت تا توپ مسیرش عوض بشه و کار بوفون سخت بشه !
نیمه دوم با اومدن په په ، ووچنیچ و ماتری تیم از این رو به اون رو شد . بازی متوسطی انجام دادیم ! و خوشبختانه با تلاشی که داشتیم بالاخره گل مساوی رو زدیم .
در مورد حضور اون 3 نفر اعجوبهمن دو تا حدس دارم !
1 - احتمالا کونته با توجه به اون طرز فکری که از اول فصل داشته از این 3 تا استفاده کرده چون انگیزه اونا به مراتب بالاتر از ووچنیچ و ماتری بوده . چون به نظر میاد یه حالت شکم سیری به این دوتا دست داده . از این چند بازی اخیر یووه میشه یه همچین چیزی برداشت کرد .
2 - یووه خواسته نیمه اول و شاید بیشتر بازی رو کنترل کنه و ازا ینا برای خسته کردن دفاع میلان استفاده کنه و نیمه دوم با اوردن ماتری وو وچنیچ و احتمالا جاکرینی از ضد حمله و سرعت اونا استفاده کنه ! کاری که توی گوپا ایتالیا با میلان کرد .1
در مورد داوری ! این که بگیم 2 - 0 یووه رو از هم می پاشوند یه نظر منتفی هست ! من نظر احمد رو دارم . خوشبختانه گل 100% ماتری هم آفساید اعلام شد تا همه بفهمند داوری این فصل هیچ وقت برای یووه نبود . حتی اون صحنه اخراج نشدن مکسس و یا اخراج سختگیرانه ویدال ....
یه عده ای باز دهنشون باز شده و میگن مافیا ؟!!!! کاش این بازی رو می باختیم ولی در عوض بازی با پارما اون پنالتی رو روی پیرلو می گرفتن ! و ما می بردیم .
اون موقع ما اینجا 1 امتیاز رو از دست می دادیم و لی اونجا 2 امتیاز می گرفتیم و با 1 بازی کمتر دقیقا هم امتیاز میلان می شدیم !
ما تو طول فصل بارها و بارها مورد لطف داوران قرار گرفتیم تاجایی که صدای کونته و ندود در اومده و رئیس کمیته داوران مجبور به عذر خواهی شده !
چقدر رو بوفون فشارهدربه در یه گلو از تو دروازه کشید بیرون حالا خوب به حاشیش میبرن که دوباره افت و مصدومیت بیاد سراغش.
حالا بوفون به کنار اینا میخوان کلا یووه رو سرنگون بکنند الان تو خبرها دیدم بونوچی مدافع مستحکمو عاری از سوتی
یوونتوسو هم به حاشیه کشیدن.اخه این دربه در توپو رد نمیکنه
اونوقت بیاد تو کالچو اسکومسه دست داشته باشه با عقل جور درمیاد.حالا اگه بگن شرط بندی کار گتوزو بوده
هیشکی ردش نمیکنه ولی نام بونوچی یکم زوره
![]()
اینا همه یه دلیل داره !
همه از یوونتوس الان می ترسند ! دارن زورشونو می زنند تو روند یووه کارشکنی کنند و مانع از این بشن که یووه مثل همیشه آقای ایتالیا باشه .
بوفون هم یه حرف منطقی و درست زده ! دیگه این حرفا کلیشه ای شده . هر کسی باشه هیچ وقت قبول نمی کنه و نمیاد اعتراف کنه !
مونتاری :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا نميدونم اين مسئولان ميلان چرا عين بووووووووووووووق از يووه ميترسن؟ اينجور كه اينا از يوونتوس الان ميترسن فكر كنم سال ديگه كه يووه قوي تر شد تو خودشون بوووووووووووق كنن
دوما چرا اينا انتظار دارن بوفون بياد به داور بگه جناب داور من گل خوردم؟ اگه اين كارش بده چرا مدافعين ميلان نرفتن
به داور بگن كه گل متري آفسايد نبود؟ مگه اينا نمي گن بوفون نامردي كرده پس خودشونم نامردي كردن كه به داور نگفتن گل متري افسايد نبوده...
آخرامن فكرشم نميكردم ميلاني ها بخاطر 2باخت و يك مساوي كه با يووه گرفتن اينقدر بوووووووووووووقشون بسوزه كه جنگ رواني راه بيندازن
لعنت به باعث و بانی این بغض
مهدی اینکه زد بارتزالیو فکر کنم لت و پار کردچرا من این صحنه رو تو تلویزیون ندیدم؟
الان دیگه داریم کم کم به اخر فصل نزدیک میشیم و اون چیزی که برا مجموعه یووه حتمیه کسب سهمیه چمپیونز لیگه.ولی چقدر این کسب سهمیه با رفتن دلپیرو تلخ میشه
مثلا من حالا که فکر میکنم اگه یووه قهرمان بشه چقدر سخته دلپیرو با بازوبند کاپیتانی جامو بالا ببره![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)