Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1044

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

manutd

نقل قول نوشته اصلی توسط ashly نمایش پست ها
    تو این چند سال اخیر منچستر خوب تونسته از پس تاتنهام بر بیاد حتی در بدترین شرایط با اینکه در خط دفاع مشکل داریم ولی خط هافبک خوبی داریم که قابل اتکا هست و نقطه قوت ما نسبت به تاتنهام هست که اونجور در مقابل آرسنال وا دادن و یه چیز دیگه نبودن اسکات پارکر به دلیل محرومیت که یه جورایی به نفع ما شد احتمال زیاد رونی بازی میکنه ولی کلورلی با بیلبائو آماده میشه
    به امید بردی پرگل
    داداش درسته هافبكامون قوي هستن(البته هافبكايه تاتنهامم بد نيستن)ولي اون آدبايور خيلي فرصت طلبه،خط دفاعمونم كه....دروازبانمونم كه از دفاع بدتر....البته به قوله شما ما معمولا جلويه تاتنها زياد به مشكل نمي‌خوريم ولي خب،من دلواپسم...
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 2 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

manutd

...دروازبانمونم كه از دفاع بدتر....

نمیدونم سیوهای دخیا و حرکاتش جلو نوریچ رو دیدی یا نه واقعا دو تا سیو فوق العاده داشت

ونشون داده که در حال پیشرفته من که بهش اعتقاد دارم و مطمئن هستم یه روز دروازبان بزرگی میشه
    Good Bye Berba

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 2 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

manutd

نقل قول نوشته اصلی توسط ashly نمایش پست ها
    ...دروازبانمونم كه از دفاع بدتر....

نمیدونم سیوهای دخیا و حرکاتش جلو نوریچ رو دیدی یا نه واقعا دو تا سیو فوق العاده داشت

ونشون داده که در حال پیشرفته من که بهش اعتقاد دارم و مطمئن هستم یه روز دروازبان بزرگی میشه
    ديدم!فصل‌هايه قبل تر هم سيو‌هاشو تو ليگ اسپانيا ديدم و حتي از وقتي كه تونست آسنجيو رو نيمكت نشين كنه خيلي ازش خوشم مياد...ولي دقيقا همونطور كه اشاره كردين دروازبانه آينده داريه و نسبت به سنش آحتمالا بهترين دروازبانه....ولي به قوله خودتون در حاله پيشرفته و يه روزي دروازبانه بزرگي ميشه!!در صورتي كه ما الان به يه دروازبانه بزرگ احتياج داريم...

6. 2 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd

نقل قول نوشته اصلی توسط raptor نمایش پست ها
    ديدم!فصل‌هايه قبل تر هم سيو‌هاشو تو ليگ اسپانيا ديدم و حتي از وقتي كه تونست آسنجيو رو نيمكت نشين كنه خيلي ازش خوشم مياد...ولي دقيقا همونطور كه اشاره كردين دروازبانه آينده داريه و نسبت به سنش آحتمالا بهترين دروازبانه....ولي به قوله خودتون در حاله پيشرفته و يه روزي دروازبانه بزرگي ميشه!!در صورتي كه ما الان به يه دروازبانه بزرگ احتياج داريم...

دوست عزيز شما بايد در مورد اين نظرتون كمي بيشتر فكر كنيد, اين حرف شما مخالف با تمام سياستها و عقايد فرگوسن و باشگاهه!

ما هيچ وقت عادت نكرديم از بازيكنان و ستارگان بقيه تيمها استفاده كنيم ! هميشه به خودمون متكي بوديم و بسيار جواناني بودند كه تو اين باشگاه تبديل به ستاره شده و به جهان معرفي شدند ! ما سعي نداريم براي رسيدن به موفقيت دست به خريد بازيكنهايي بزنيم كه تو باشگاهي ديگه پرورش پيدا كردند ! بله درك اين عقايد براي خيلي ها سخته ! تنها فرگي هست كه اين چنين نگرشي نسبت به خريد بازيكن داره !
    شما فكر ميكني چرا فرگي 20 مليون پوند بابت ده خئا داد؟ آيا ميدونستي كه گلرهاي درجه يك اروپا رو ميشه با پولي كمتر از اين خريد؟ پس چرا ...؟ چون باشگاه ما بر اين باور هست كه بايد خودمون جوون هارو پرورش بديم و به ستاره تبديل كنيم تا بعد از سالها حضور در تيم به اسطوره هايي واقعي تبديل بشن ! ما كلورلي رو داريم در صورتي كه ميتونيم كسي مثل لمپارد رو بخريم تا 2 3 سال واسمون بازي كنه و خيلي هم موثر باشه ! ولي اين بازيكن بعد از 3 سال واسه ما تموم ميشه ! اما كسي مثل اسكولز كه از اول دوران فوتباليش تو بدنه همين تيم بود به جاي رسيده كه منچستر رو مهمترين بخش زنديگش ميدونه و تا پاي جونش واسه موفقيت تيمش تلاش ميكنه ! مسلما اگه به يه بازيكن مثل اشنايدر 40 مليون بدي نميتونه غيرتي رو كه اسكولز داره رو نسبت به تيم داشته باشه ! اونوقت ما هم ميشديم يكي مثل سيتي !
    منچستر يونايتد يك فرهنگ بزرگ فوتبالي

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

8. 7 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)