آقای گل لیگ فرانسه زیر ذره بین آرسنال
الیور گیرود می گوید بازی در آرسنال برای او رویایی خواهد بود اما تا پایان فصل در مورد آینده خود تصمیم نمی گیرد.
در حالی که با خرج های نجومی مالک جدید پاریس سنت ژرمن خیلی ها انها را قدرت اول فوتبال فرانسه می دانستند، اما این مونپلیر است که صدر جدول را در اختیار دارد و خیلی ها دلیل اصلی ان را عملکرد خوب مهاجم اول این تیم، الیور گیرود می دانند.
مهاجم 25 ساله فرانسوی در این فصل توانسته 20 گل در 27 دیدار به ثمر برساند و اکنون به تنهایی آقای گل لیگ کشورش است.
استعداد یاب های آرسنال در جریان تساوی 2 - 2 مقابل پاریس سنت ژرمن عملکرد وی را از نزدیک تحت بررسی قرار دادند و گیرود در مصاحبه با رسانه های فرانسه اعلام کرد که از بازی در لیگ انگلستان استقبال می کند.
" عاشق حس فرانسوی موجود در آرسنال و جوی که توسط هواداران شکل می گیرد هستم، آنها همیشه بازیکنان خود را حمایت می کنند.
برای من هیچ تردیدی نیست که لیگ برتر بهترین لیگ در جهان است. عاشق تماشای بازی های آنها از تلویزیون هستم. برای من این رویایی است که یک روز در آنجا بازی کنم.
اما بدون بی احترامی به باشگاه، من در این لحظه آینده ام را در نظر نگرفته ام اما به زودی تصمیم خواهیم گرفت بهترین راه حل برای هر دو طربف چیست."