این چند روز حسابی مشغول بودم و فرصت سر خاروندن نداشتم !
بازی رو دیدم اما واسم زهر مارشد !
واسه این که بازی برام هیجان داشته باشه با توجه به سرعت پایینی که داشتم گفتم می گیرم می خوابم و با تاخیر بازی رو از شبکه 3 می بینم .
ساعت 9 خوابیدم و به هم اتاقیا گفتم نتیجه رو بم نگن ! ساعت 12:30 بیدار شدم رفتم بشینم بازی رو ببینم !
5 دقیق از بازی نگذشته بود یه از خدا بی خبر اومد گفت واسه چی بازی رو میبینی ! بازی 1 - 1 تموم میشه !
حسابی خورد تو ذوقم !
برسیم به بازی !
اول از همه باید از این ترکیب نیمه اول کونته گله کنیم !
حضور بوریلو ، استیگاریبیا و کوالیارلا توی 11 تای اصلی غیر قابل تصور بود !
بازی از خط دفاع شروع می شد و راحت با بازی روی زمین توپ می رسید به فاز حمله منتها به واسطه حضور این 3 نفر و افت عجیب مارکیزیو همه توپا لو می رفت ! همین دلیل شده بود میلان بازی بهتری رو نسبت به یووه تو نیمه اول انجام بده ! خیلی از توپ های ضد حمله میلان و موقعیت های خطرناک هم سر همین بی دقتی بوریلو و بالاخص استیگاریبیا به دست اومد . واقعا برام جای تعجب داشت وقتی ووچنیچ و ماتری این همه آماده هستند چرا ازشون بازی نمیگریه و جالب تر با وجود دل پیرو بازی به بوریلو میرسه !
نیمه اول که اصلا هیچی برای گفتن نداشتیم . یوونتوس می خواست گل نخوره اول بازی تا بازی و کنترل کنه منتها بازم بونوچی تیم رو به چیز داد و بازی رو به هم ریخت ! اعصاب آدم بیشتر خرد میشه وقتی میبینه جریان گل چی بود ! یه توپ از بوفون رسید به بونوچی اونم توپو لو. داد و با خوش شانسی توپ گل نشد و رفت کرنر ! بعد از دو تا کرنر میلان دوباره بازی آروم شد و همون توپو دوباره دادن بونوچی بازم توپو دو دستی تقدیم کرد به اونا !!! بعد هم روی ضربه نوچرینو تاثیر گذاشت تا توپ مسیرش عوض بشه و کار بوفون سخت بشه !
نیمه دوم با اومدن په په ، ووچنیچ و ماتری تیم از این رو به اون رو شد . بازی متوسطی انجام دادیم ! و خوشبختانه با تلاشی که داشتیم بالاخره گل مساوی رو زدیم .
در مورد حضور اون 3 نفر اعجوبهمن دو تا حدس دارم !
1 - احتمالا کونته با توجه به اون طرز فکری که از اول فصل داشته از این 3 تا استفاده کرده چون انگیزه اونا به مراتب بالاتر از ووچنیچ و ماتری بوده . چون به نظر میاد یه حالت شکم سیری به این دوتا دست داده . از این چند بازی اخیر یووه میشه یه همچین چیزی برداشت کرد .
2 - یووه خواسته نیمه اول و شاید بیشتر بازی رو کنترل کنه و ازا ینا برای خسته کردن دفاع میلان استفاده کنه و نیمه دوم با اوردن ماتری وو وچنیچ و احتمالا جاکرینی از ضد حمله و سرعت اونا استفاده کنه ! کاری که توی گوپا ایتالیا با میلان کرد .1
در مورد داوری ! این که بگیم 2 - 0 یووه رو از هم می پاشوند یه نظر منتفی هست ! من نظر احمد رو دارم . خوشبختانه گل 100% ماتری هم آفساید اعلام شد تا همه بفهمند داوری این فصل هیچ وقت برای یووه نبود . حتی اون صحنه اخراج نشدن مکسس و یا اخراج سختگیرانه ویدال ....
یه عده ای باز دهنشون باز شده و میگن مافیا ؟!!!! کاش این بازی رو می باختیم ولی در عوض بازی با پارما اون پنالتی رو روی پیرلو می گرفتن ! و ما می بردیم .
اون موقع ما اینجا 1 امتیاز رو از دست می دادیم و لی اونجا 2 امتیاز می گرفتیم و با 1 بازی کمتر دقیقا هم امتیاز میلان می شدیم !
ما تو طول فصل بارها و بارها مورد لطف داوران قرار گرفتیم تاجایی که صدای کونته و ندود در اومده و رئیس کمیته داوران مجبور به عذر خواهی شده !