Design & Developed BY Patira

صفحه 15 از 20 نخستنخست ... 51314151617 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 200
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    May 2009
    نوشته ها
    2,377
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

    Jadid مهمترین اخبار و حواشی ذوب اهن اصفهان

    به نام خدا
    مهمترین اخبار و حواشی ذوب اهن اصفهان در اینجا قرار میگیرد.
    برای شروع:ابراهيم‌زاده: از اينكه 3 گل از تراكتورسازي نخورديم، خوشحالم
    سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: از اينکه تبريز را بدون گل خورده و با نتيجه تساوي ترک مي‌کنيم، خوشحالم.



    منصور ابراهيم زاده پس از تساوي بدون گل برابر تراکتورسازي تبريز در جمع خبرنگاران عنوان کرد: بعد از مدت‌ها من به تبريز آمدم. فوتبال اين خطه همچنان پتانسيل عالي دارد. تراکتورسازي نشان داد به هيچ تيمي در تبريز باج نخواهد داد. من از اين نتيجه راضي هستم و از اينکه 3 گل نخورديم، خرسندم.
    وي ادامه داد: تراکتورسازي اگر مورد حمايت مسئولان استان قرار بگيرد بهتر نتيجه خواهد گرفت زيرا آنطور که شنيده‌ام اين باشگاه با مشکل مالي مواجه است.
    سرمربي ذوب‌آهن در مورد داوري اين مسابقه گفت: دوست ندارم در مورد داوري صحبتي بکنم اما اجازه بدهيد از بازيکنان و مربي جوان تراکتورسازي تعريف کنم. مي‌دانستم ديدار سختي در تبريز داريم اما اين تيم فراتر از انتظارم ظاهر شد.

    football3.ir

  2. 5 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .


  3. #141
    مدیر هواداران چلسی

    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    اهواز
    سن
    29
    پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

    IranChelseaRealMadrid

    John Terry

    نوشته ها
    3,829
    تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

    zob-ahan

    مشکلات مالي ذوب‌آهن همچنان پابرجاست

    مديرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان گفت: بازيکنان تيم ما با وجود اعتراض به تاريخ چک‌ها آن‌ها را قبول کردند.




    خسرو ابراهیمی در مورد مشکلات مالی باشگاه و قبول نکردن چک‌ از سوی بازیکنان گفت: مشکلات مالی که همچنان پابرجاست اما بازیکنان با وجود اعتراضی که به تاریخ چک داشتند چک‌ها را دریافت کردند.

    وی در مورد شعارهایی که علیه برخی بازیکنان و سرمربی تیم بعد از بازی با استقلال سرداده شد گفت: تماشاگران و طرفداران زمانی که تیم محبوب‌شان نتیجه مطلوب و دلخواه را نمی‌گیرد چنین واکنش‌هایی دارند. علیه حمید استیلی هم شعار سرداده می‌شد. علیه من در ورزشگاه فولادشهر اصفهان هم شعار دادند؛ منظورم این است که چنین مسایلی در ورزش ما وجود دارد. رفتار تماشاگران برخی اوقات قابل پیش بینی نیست.

    مدیرعامل ذوب آهن در مورد اینکه بازیکنان این تیم روز چهارشنبه برابر نفت تهران به میدان می‌روند یا نه گفت: قرار نیست آنها مقابل نفت بازی نکنند و ظاهرا برخی رسانه‌ها پیش بینی می‌کنند در حالی که بازیکنان ما برابر نفت به میدان خواهند رفت.

    گفتنی است، در تمرین روز گذشته ذوب آهن چند بازیکن اصلی تیم حاضر به تمرین نشدند. نفراتی چون فرشید طالبی، حسین ماهینی، محمد قاضی، محمد صلصالی و... از جمله نفراتی بودند که در اعتراض به مشکلات مالی تمرین نکردند.






    منبع :







    ************************************************** *****



    JT Cappitan Leader , Legend


    ************************************************** ****

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]




  4. #142
    مدیر هواداران چلسی

    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    اهواز
    سن
    29
    پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

    IranChelseaRealMadrid

    John Terry

    نوشته ها
    3,829
    تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

    zob-ahan

    ابراهيم‌زاده: در آسيا شانس با استقلال يار بود

    سرمربي ذوب آهن گفت: در روزهاي گذشته 10 تا 12 بازيکن در تمرين ما حضور نداشتند.




    منصور ابراهیم‌زاده در نشست مطبوعاتی پیش از دیدار فردای تیم‌های نفت تهران و ذوب آهن اصفهان گفت: چیزی که هست اینکه زندگی ادامه دارد و ما سعی می‌کنیم به آینده فکر کنیم. امسال شرایطی برای ما به وجود آمد که جام حذفی و لیگ را از دست دادیم و در آسیا شانس با استقلال یار بود. امیدوارم آبی پوشان در ادامه راه آسیایی موفق باشند. در ادامه مسیر باید بیشتر به فکر خوب بودن ذوب آهن باشیم و به عنوان تیمی قوی دوباره مطرح شویم.

    وی یادآور شد: تیم نفت تهران به خاطر هماهنگی که به دست آورده و قدرت فوتبالی که دارد و همچنین حمایت مسئولان و تعصب و تجربه و جوانی بازیکنانش امسال قوی ظاهر شد اما در این دو سال اخیر حتی در بازی رفت امسال که برخلاف نفت ما شرایط خوبی نداشتیم، همیشه مقابل این حریف نتایج خوبی را به دست آورده‌ایم. برای بازی فردا هم با توجه به همه مشکلاتی که داشتیم، می‌توانیم به این مهم برسیم.

    وی خاطرنشان کرد: با توجه به عدم تمرین چند بازیکن باید با برنامه و مصمم در زمین حاضر شویم و امیدوارم بازی خوبی را به نمایش بگذاریم.

    وی درپاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در هفته‌ای که گذشت در غیاب چند بازیکن اصلی تمرینات این تیم برگزار شد و آیا این موضوع در بازی فردا مشکلی را ایجاد نخواهد کرد،‌ گفت: 10 تا 12 بازیکن در تمرین حضور نداشتند و اینکه بازیکنی خودش برود و تمرین کند و یا در هر یک ساعت 4 نفر جداگانه تمرین کنند، این دیگر تمرین تیمی نیست. چیزی که در وجود بازیکنان است این است که آنها دنبال پیروزی و موفقیت هستند و در همین زمینه اگر اشتباهاتی که مقابل استقلال کردیم را انجام ندهیم فکر نمی‌کنم تیمی جلوی ما موفق باشد.


    ابراهیم‌زاده اضافه کرد: در بازی استقلال هم در یک مورد تعقیب بازیکن رعایت نشد در یک مورد هم در آفساید گیری عملکرد خوبی نداشتیم که البته به نظر من آرش برهانی در زمان زدن گل دوم در آفساید قرار داشت. در مجموع در این اواخر شرایط بدی نداشتیم.

    سرمربی ذوب آهن تاکید کرد: فرهادی و حسینی آسیب دیده هستند و با کمبود بازیکن مواجه هستیم. منصوری هم بعد از دیدار با پرسپولیس نتوانست ما را همراهی کند البته این بازیکن را برای دیدار فردا داریم. ما خوشبین هستیم فوتبال خوبی را ارائه دهیم.

    وی یادآور شد: پس از دیدار فردا تا 20 اسفند فرصت داریم تا مشکلات‌مان را حل و برای آنها راهکار پیدا کنیم تا ذوب آهن باز هم مسیرش را پیدا کرده تا بتوانیم به آینده این تیم فکر کنیم.

    گفتنی است، در ادامه خبرنگاری از ابراهیم زاده پرسید عدم حضور مجید صالح تا چه اندازه در کسب نتایج ضعیف ذوب آهن موثر است، که وی گفت: نمی‌دانم چرا این سؤال را عنوان می‌کنید. او در حال حاضر در تیم سایپا حضور دارد. ببینید این تیم چه جایگاهی را در جدول دارد. او مربی و آنالیزور خوبی است اما یک بار هم از او سؤال کنید که ابراهیم‌زاده چه طور آنالیزوری هست. معتقدم اگر یک نفر از یک خانواده جدا شود ممکن است آن خانواده دچار مشکل شود اما اینکه چرا ما امسال موفق نبودیم دلایل زیادی دارد.

    وی افزود: ابتدا اینکه کار را دیر آغاز کردیم و 5 بازیکن ملی پوش هم دو روز مانده به آغاز لیگ به ما اضافه شدند. جابجایی مدیریتی داشتیم و قاسم حدادی‌فر هم آسیب دید. ضمن اینکه نیم فصل از ما جدا شد و هوار محمد هم به دلایل نامشخص به اصفهان برنگشت. همچنین ما نتوانستیم نیم فصل بازیکن جذب کنیم و به اردو برویم.

    ابراهیم‌زاده گفت: اینها چیزهایی بودند که دست به دست هم دادند تا به اضافه مسائل مالی که همه عنوان می‌کنند برای ما مشکلاتی ایجاد کنند. مسائل مالی از قبل هم بود اما مدیریت می‌شد در حال حاضر هم باید مشکلات را مدیریت کنیم چرا که این بازیکن می‌تواند آینده خوبی برای تیم رقم بزند.

    وی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید فرگوسن سرمربی منچستر گفته بود با تجربه‌ای که دارم تیمم را به مسابقات برمی‌گردانم آیا شما هم می‌توانید این چنین عمل کنید یا خیر، گفت: فرگوسن مدیر کل منچستر است و مسائل فوتبالی و مالی در اختیار اوست. اما موارد فنی ذوب‌آهن در اختیار من است. ما سال گذشته دکتر روانشناس هم داشتیم که امسال به خاطر مشکلاتی که داشتیم نتوانستیم از وجودش بهره‌برداری کنیم. با این حال اگر مجموعه ما به هم اعتماد کنند، می‌توانیم آینده خوبی را رقم بزنیم.

    سرمربی ذوب آهن در پایان در پاسخ به سؤالی مبنی بر عدم حضور هوار محمد در ذوب آهن و مذاکراتش به یک تیم عراقی گفت: این بازیکن دو سال با ما قرارداد دارد و برای پیوستن به هر تیمی دیگری تکلیفش را با ذوب آهن مشخص کند.




    منبع :







    ************************************************** *****



    JT Cappitan Leader , Legend


    ************************************************** ****

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]




  5. #143
    مدیر هواداران چلسی

    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    اهواز
    سن
    29
    پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

    IranChelseaRealMadrid

    John Terry

    نوشته ها
    3,829
    تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

    zob-ahan

    هوار بايد نظر باشگاه را جلب کند

    معاون فني باشگاه ذوب آهن اصفهان با بيان اينکه 'هوار ملامحمد' بازيکن عراقي با تيم فوتبال اين باشگاه قرارداد دارد،گفت:وي براي انتقال به تيم هاي ديگر بايد رضايت باشگاه ذوب آهن را حاصل و با اين باشگاه تسويه حساب کند.




    محمدعلی عسگری در گفت وگو با ایرنا افزود: این بازیکن عراقی که در تعطیلات نیم فصل برای استراحت به کشورش بازگشته تاکنون حاضر به ادامه همکاری نشده است.

    وی بابیان اینکه از این بازیکن شاکی هستند، افزود: غیبت این بازیکن را به سازمان لیگ برتر گزارش کرده ایم و از این سازمان خواسته ایم تا اقدامات لازم را برای ارسال شکواییه باشگاه ذوب آهن از این بازیکن به مراجع ذیربط انجام دهد.

    معاون فنی باشگاه ذوب آهن اصفهان درباره اظهارات اخیر مدیرعامل باشگاه ''زاخو'' عراق مبنی بر مذاکره با باشگاه ذوب آهن برای جذب ''هوار ملامحمد '' گفت : تاکنون درخواستی از این باشگاه عراقی برای جذب ملامحمد به دستمان نرسیده است .

    وی در عین حال تصریح کرد: پیش از این نیز باشگاه اربیل عراق برای جذب این بازیکن از طریق فدراسیون فوتبال با باشگاه ذوب آهن مکاتبه کرد اما پاسخ ما به این درخواست منفی بود.
    روزنامه ''استاد'' دوحه قطر روز گذشته نوشت: باشگاه ''زاخو'' عراق برای جذب ''هوار ملامحمد'' بازیکن عراقی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با این باشگاه ایرانی مذاکره می کند.

    روزنامه یاد شده اضافه کرد: ''هوار ملامحمد'' بازیکن عراقی تیم فوتبال ذوب آهن ایران که پس از بازگشت به عراق، تمایلی به بازی در تیم ذوب آهن ندارد، برای بازی در تیم ''زاخو'' عراق ابراز تمایل کرد.

    ''عبدالوهاب البرزانی'' مدیرعامل باشگاه زاخو عراق افزود: برای انتقال این بازیکن به تیم فوتبال زاخو، تماسی با باشگاه ذوب آهن برقرار خواهیم کرد تا زمینه انتقال این بازیکن را در تیم زاخو فراهم کنیم.





    منبع :







    ************************************************** *****



    JT Cappitan Leader , Legend


    ************************************************** ****

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]




  6. #144
    مدیر هواداران چلسی

    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    اهواز
    سن
    29
    پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

    IranChelseaRealMadrid

    John Terry

    نوشته ها
    3,829
    تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

    zob-ahan

    ابراهيم‌زاده:همبستگي خود را نشان داديم

    سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان ضمن تقدير از عملکرد شاگردانش در مصاف با نفت تهران گفت: شاگردانم با پيروزي در اين مسابقه همبستگي خود را نشان دادند.




    منصور ابراهیم زاده پس از برتری یک بر صفر تیمش مقابل نفت تهران با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در کنفرانس ورزشگاه تختی تهران گفت: قبل از اینکه بخواهم در مورد فوتبال صحبت کنم باید یک خدا قوت به مسئولان، مربیان و بازیکنان نفت بگویم که با وجود مشکلاتی که این تیم فصل گذشته داشت در فصل جاری آنقدر خوب کار کرده اند که در بیشتر هفته ها جزو تیم‌های بالای جدول بوده اند.

    وی به نقش تعیین کننده تیم های پشتیبان در موفقیت یک مجموعه یاد کرد و در خصوص دیدار نفت - ذوب آهن گفت: بازیکنانم به دلایلی که همه شما می دانید دو روز سر تمرین نیامده بودند و ما به همین خاطر هدف تمرینی و برنامه تاکتیکی برای مسابقه نداشتیم و کارمان بر اساس شرایط کلی تیم و شناختی بود که بازیکنان از هم داشتند.

    سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با اذعان به اینکه اگر تیمش به صورت کامل در روزهای گذشته تمرین کرده بود، مقابل نفت به مراتب بهتر بازی می کرد، افزود: در هر دو نیمه شرایط ما بهتر از تیم نفت بود و در عین حال از موقعیت هایمان بهتر استفاده کردیم.

    ابراهیم زاده خاطرنشان کرد: شاید اگر پنالتی که برای تیم نفت گرفت گل می شد نتیجه ای دیگر رقم می خورد اما خوشبختانه تیم ما توانست به پیروزی برسد. به همین خاطر به شاگردانم خدا قوت می گویم چرا که با این پیروزی همبستگی خود را نشان دادند.

    ابراهیم زاده در پاسخ به خبرنگار مهر که نظرش را در خصوص اهداف تیم ذوب آهن در فصل جاری لیگ برتر جویا شد؟ اظهار داشت: ما فرصت حضور در لیگ قهرمانان آسیا و رسیدن به قهرمانی جام حذفی را از دست دادیم و در شرایط فعلی کار دشواری برای رسیدن به صدر جدول داریم، با این حال بازیکنانمان انگیزه زیادی دارند تا برای نام ذوب آهن و صلابت این باشگاه تلاش کنند. ما وام دار آیندگان ذوب آهن هستیم و باید با دقت عمل کنیم تا در اندازه نام باشگاه نتیجه بگیریم.





    منبع :







    ************************************************** *****



    JT Cappitan Leader , Legend


    ************************************************** ****

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]




  7. #145
    مدیر هواداران چلسی

    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    اهواز
    سن
    29
    پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

    IranChelseaRealMadrid

    John Terry

    نوشته ها
    3,829
    تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

    zob-ahan

    ذوب‌آهن هفته آينده در کيش اردو مي‌زند

    تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان هفته آينده اردويي تدارکاتي در جزيره کيش برگزار مي‌کند.



    تمرینات تیم فوتبال ذوب آهن از فردا در اصفهان آغاز می‌شود و بازیکنان خارجی این تیم روز جمعه قرار است به جمع ذوبی‌ها ملحق شوند.

    ذوب آهن هفته آینده اردویی تدارکاتی در جزیره کیش برگزار می‌کند و در این اردو احتمالا یک یا دو بازی تدارکاتی هم خواهد داشت.




    منبع :







    ************************************************** *****



    JT Cappitan Leader , Legend


    ************************************************** ****

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]




  8. #146
    مدیر هواداران چلسی

    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    اهواز
    سن
    29
    پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

    IranChelseaRealMadrid

    John Terry

    نوشته ها
    3,829
    تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

    zob-ahan

    هوار بايد 500 هزار دلار به ذوب آهن پرداخت کند

    مديرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان گفت : هوار ملامحمد بازيکن عراقي تيم فوتبال اين باشگاه براي اخذ رضايتنامه از اين باشگاه بايد 500 هزار دلار پرداخت کند.




    ''خسرو ابراهیمی'' گفت: این بازیکن عراقی از طریق مدیر برنامه هایش از باشگاه ذوب آهن اصفهان درخواست رضایتنامه کرده است.

    وی افزود: درخواست باشگاه ذوب آهن اصفهان مبنی بر پرداخت 500 هزار دلار به مدیر برنامه های ''هوار ملامحمد'' ابلاغ شده است.

    مدیر باشگاه ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه این بازیکن با تیم فوتبال ذوب آهن قرارداد دارد و بدون اطلاع قبلی تمرینات این تیم را ترک و به عراق رفته است، تاکید کرد: انتقال این بازیکن به تیم های دیگر بدون اخذ رضایتنامه از باشگاه ذوب آهن اصفهان غیر قانونی است.

    وی افزود: شکایت باشگاه ذوب آهن از این بازیکن عراقی از طریق فدراسیون فوتبال به فیفا ارائه شده است و این پیگیری تا حصول حقوق باشگاه ادامه خواهد داشت.




    منبع :







    ************************************************** *****



    JT Cappitan Leader , Legend


    ************************************************** ****

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]




  9. #147
    مدیر هواداران چلسی

    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    اهواز
    سن
    29
    پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

    IranChelseaRealMadrid

    John Terry

    نوشته ها
    3,829
    تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

    zob-ahan

    درصد از مطالبات ذوبي ها پرداخت مي شود

    مديرعامل باشگاه ذوب آهن از تامين منابع مالي براي پرداخت 20 درصد ديگر از مطالبات مالي بازيکنان تا پيش از پايان سال جاري خبر داد.




    خسرو ابراهیمی در گفتگو با مهر در خصوص آخرین وضعیت تیم ذوب آهن و حل مشکلات مالی بازیکنان این تیم گفت: در حال حاضر شرایط تیم عادی است و وضعیت بازیکنان نسبت به چند هفته اخیر بهتر شده، به طوریکه که می‌توانیم بگوییم تیم ذوب آهن به یک آرامش نسبی رسیده است.

    وی در خصوص بازیکنانی که پیش از دیدار ذوب آهن و نفت تهران قهر کرده بودند، افزود: با بازیکنان صحبت کرده‌ایم و با تامین منابع مالی قصد داریم 20 درصد دیگر از مطالبات مالی آنها را در یک فقره چکی که موعد سررسید آن در تاریخ 25 اسفند است، پرداخت کنیم تا بدین شکل به طور میانگین حدود 40 در صد از قراردادهای بازیکنان را پرداخت کرده باشیم.
    مدیرعامل باشگاه ذوب آهن تاکید کرد: بازیکنان ما حق دارند که به حق و حقوق خود برسند اما ما انتظار داشتیم که تحمل بیشتری داشته باشند و در آستانه بازی‌های حساس تیم قهر نکنند. در حال حاضر همه بازیکنان در تمرینات تیم حاضر هستند و قرار است از 8 اسفند اردویی را در جزیره کیش برگزار کنیم.

    وی با بیان اینکه بدهی 10 میلیارد تومانی سال گذشته باشگاه نیز فشار مشکلات مالی ذوبی‌ها را در این فصل بیشتر کرده است، تاکید کرد: در حال حاضر به دنبال تامین منابع مالی دیگری هستیم تا مطالبات مالی بازیکنان را پیش از اتمام رقابت‌های این فصل لیگ برتر به طور کامل پرداخت کنیم.

    ابراهیمی در خصوص وضعیت "هوار ملامحمد" نیز خاطر نشان کرد: ما با مدیر برنامه وی توافق کردیم اما هنوز این بازیکن به ایران نیامده که با وی به توافق نهایی برسیم اما آنچه که مسلم است این است که تا وی رضایت باشگاه ذوب آهن را جلب نکند، هیچ مجوزی جهت حضورش در باشگاهی دیگر را صادر نخواهیم کرد.




    منبع :







    ************************************************** *****



    JT Cappitan Leader , Legend


    ************************************************** ****

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]




  10. #148
    مدیر هواداران چلسی

    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    اهواز
    سن
    29
    پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

    IranChelseaRealMadrid

    John Terry

    نوشته ها
    3,829
    تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

    zob-ahan

    قاضي: اردوي خوبي در امارات داشتيم

    مهاجم تيم ملي گفت: مي‌خواهيم قطر را در تهران شکست دهيم.



    محمد قاضی در پایان تمرین تیم ملی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اردوی خوبی در امارات داشتیم. در دیدار با اردن در ابتدای مسابقه هنوز به هماهنگی لازم نرسیده بودیم اما با گذشت زمان هماهنگ شدیم. گلی هم که زدم حاصل زحمت تمام بازیکنان بود. انگیزه زیادی داشتیم تا بازنده نشویم. ما برای پیروزی به میدان رفته بودیم.

    وی در مورد اینکه با علی دایی مقایسه می‌شود و اینکه می‌تواند جای او را بگیرد گفت: نمی‌توانم جای دایی را بگیرم در این چند روز هم صحبت در این مورد زیاد بوده است. دایی اسطوره فوتبال ایران و جهان است و من خیلی فاصله دارم تا به علی آقا برسم.

    بازیکن ذوب آهن در مورد دیدار با قطر گفت: در دوحه با این تیم مساوی کردیم و اینجا با تمام قوا به میدان می‌رویم تا برنده شویم.

    قاضی در مورد اینکه تصور می‌کند در ترکیب اصلی تیم ملی فیکس شود یا نه گفت: تمام تلاشم را می‌کنم و در تمرینات خوب ظاهر می‌شوم و اگر بتوانم به تیم ملی کمک می‌کنم.

    وی در مورد وضعیت باشگاه ذوب آهن گفت: به ما گفته‌اند در مورد مسائل باشگاهی صحبت نکنید.




    منبع :







    ************************************************** *****



    JT Cappitan Leader , Legend


    ************************************************** ****

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]




  11. #149
    مدیر هواداران چلسی

    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    اهواز
    سن
    29
    پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

    IranChelseaRealMadrid

    John Terry

    نوشته ها
    3,829
    تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

    zob-ahan

    غيبت شهاب گردان در تمرينات ذوب آهن

    دروازه بان ذوب آهن بعد از تعطيلاتي که کادر فني به بازيکنان اين تيم داده، هنوز در تمرينات آفتابي نشده است.




    به گزارش سایت گل، ذوب آهن بعد از تعطیلی یک هفته ای از روز گذشته تمرینات خود را در اصفهان از سر گرفته اما نکته جالب این که هنوز از شهاب گردان دروازه بان این تیم خبری نشده.گردان که در 6 بازی آخر به نیمکت تبعید شده بود و جایش را به محمدباقر صادقی داد، پس از دست دادن پیراهن تیم ملی علیه سرمربی تیمش موضع گیری کرد و معتقد بود که ابراهیم زاده پیراهن تیم ملی را از تنش در آورده است.




    منبع :







    ************************************************** *****



    JT Cappitan Leader , Legend


    ************************************************** ****

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]




  12. #150
    مدیر هواداران چلسی

    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    اهواز
    سن
    29
    پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

    IranChelseaRealMadrid

    John Terry

    نوشته ها
    3,829
    تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

    zob-ahan

    جدايي هوار ملا محمد از ذوب آهن با 150 هزار دلار

    بازيکن سابق ذوب‌آهن گفت که براي بازگشت به تيم اربيل عراق 150 هزار دلار به اين باشگاه پرداخت کرده است.




    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هوار ملا محمد هافبک سابق ذوب آهن در گفت‌وگو با خبرگزاري «اصوات العراق» گفت که براي قطع همکاري با اين باشگاه ايراني و حضور در ترکيب تيم اربيل صدرنشين ليگ عراق در AFC کاپ 150 هزار دلار به اين تيم داده است.

    ملا محمد که در فصل نقل و انتقالات تابستاني به ذوب آهن پيوست، افزود: مي‌خواستم با ذوب آهن قطع همکاري کنم تا بتوانم براي تيم اربيل در AFC کاپ به ميدان بروم و براي اين کار 150 هزار دلار به اين باشگاه ايراني پرداخت کردم. باوجود اين که از طرف باشگاه‌هاي ايراني همچون استقلال و ذوب آهن تماس‌هايي زيادي با من گرفته شده است، اما نمي‌خواهم که به ليگ ايران برگردم چرا که باشگاه‌هاي ايراني به توافقات مالي خود پايبند نيستند، به ويژه اين که من مبلغ توافقي با ذوب آهن را دريافت نکردم.

    وي افزود: اميدوارم که فوتبال خود را با موفقيت در ليگ عراق به پايان برسانم تا شايد بتوانم دين خود را به تماشاگران قدرشناسي که با حمايت خود، من را به اين مرحله رسانده‌اند، ادا کنم.




    منبع :







    ************************************************** *****



    JT Cappitan Leader , Legend


    ************************************************** ****

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]




صفحه 15 از 20 نخستنخست ... 51314151617 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تغییر پس زمینه