به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
سلام به بروبچ ارسنالی بردتون رو تبریک میگم واقعا بازی خیلی خوبی رو انجام دادید .ارسنال اینجا قدرت خودش رو به رخ کشید.
اگه همینطوری هم مقابل میلان با اقتدار بازی کنه میتونه به صعود امیدوار باشه.
REAL MADRID
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک به هواداران با عشق که صبر رو پیشه کردند
![]()
WENGER 4 EVER
منم این برد رو تبریک میگم بهتون !
عجب بازی عجیبی بود !!!
آرسنال خشمگین باز میگردد
تبریک میگم به همه این برد رو
بالاخره صبر هامون نتیجه داد آرسنال خشمشو سر تاتنهام بنده خدا پیاده کرد
ولی ما خوشحالیم هوراااااااااااا
وای خدایا
یه بارم که تلوزیون بازی رو نشون داد من نیمه ی اولو ندیدم ( البته خوب شد ندیدم )
من از نیمه ی دوم دیدم بازی رو
بچه ها به همتون تبریک میگم
یه روز خوب میاد ...
وقتی بتونی بازی ای که اینطوری باختی رو نتیحش رو برگردونی پس بدونید که برد میلان اونم تو جهنم امارات غیر شدنی نیست و مطمئن باشید اگه یکمم خوش شانس باشیم میتونیم میلانو 4.5 تا بزنیم
به آرسنالی های عزیز تبریک میگم
یکی از بیادموندنی ترین فوتبال هایی که دیدم بود
باید قدر ون پرسی رو بدونن و نذارن ار باشگاه بره بهتون تبریک میگم
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آرسنال با سيستم 4-2-3-1 اومد تاتنهام442 !سيستم تاتنهام افتضاح بود اگه اونها هم با همون سيستم آرسنال ميومد به نفع شون بود ولي چه بهتر كه نيومدن
برد فوق العاده ياي بود
ديشب خواب ديدم ساها گل اول بازيو زد و بعدش هم گل دوم خورديم اما گلهاي آرسنال رو نديدم......
برا همين گفتم امروز نميبرن !كه بردن
تو بازي با ميلان اشتباهاتشون كم بود مثه الان اما همون چيزي كه بعد از بازي ميلان گفتم رو درست كردن:پاسهاي تو عمق ،البته از جناحين همكاري خوبي داشتن و ون پرسسي هم خوب از پاسهاي تو عمق استفاده ميكرد
آرتتا هم ديگه تك روي بيخودي نداشت البته هنوز كار داره
هميشه آرسنال نيم فصل دوم بهتر از نيم فصل اوله!
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)