اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
دختری که باصدای فوتبالیست محبوبش از کما خارج شد!
این فوتبالیست بزرگ ایتالیایی طی 19سال فعالیت ورزشی اش كارهای فوق العاده ای انجام داده است. به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]از درخشش در یونتوس تا بدست گرفتن كاپ جام جهانی و حالا لباس پوشیدن به سبك بابانوئل در كریسمس امسال در خیابانهای تورین و كارهای بشر دوستانه دیگر و حالا نجات یك دختر 12 ساله از كما.
دختر بچه 12 ساله ای به نام : جیادا اسكالیسی ماه گذشته و در حین تماشای مسابقه تیم یوونتوس دچار خونریزی مغزی شد و به كما رفت و بعد از اینكه طی دو هفته حال عمومی وی هیچ تغییری نكرد خانواده اش با الكساندرو دل پیرو تماس گرفتند و از او خواستند تا برای دخترشان یك پیام ویدویی ضبط كند.جیادا یكی از طرفداران تیم یوونتوس در یك شهر كوچك جنوبی بود.
آن شب بعد از پخش پیام ویدویی اتفاق خاصی رخ داد. ابتدا جیادای كوچك دستش را تكان داد و بعد از ساعتی مادرش را صدا كرد. 24 ساعت بعد وی كاملا صحبت كرد و یك بستنی خواست. دل پیرو در پیامش به جیادا گفته بود: سلام من الكساندرو دل پیرو هستم امیدوارم هرچه زودتر بیدارشوی و به تماشای بازی یوونتوس و من بیایی و بالاتر از آن اینكه باهم از نزدیك آشنا شویم.
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
کلودیو مارکیزیو !
مارتین کاسرس !
Rosseneri Killers
این بار ؟!!!
ایبرا بازی مقابل یووه رو از دست داده ولی الشراوی و روبینیو روزهای خوبی رو دارن سپری می کنند . بازی میلان و یووه توی جنگ وسط زمین خلاصه میشه . ما هافبک های آماده ای دارم و با توجه به شل و پل بودن هافبکای میلان کنترل بازی برای یووه خیلی سخت نخواهد بود . میلان اگر بخواد حمله کنه بازی رو دو دستی به ما تحویل داده . با توجه به آماری که از خط دفاعی داریم و سرعت هافبک ها و تغییر سریع فاز دفاع بع فتز حمله و کند بودن خط دفاعی میلان میشه زمینگیرشون کرد . کونته احتمالا برای این بازی بازم از سیستم 3 - 5 - 2 استفاده کنه برای کنترل میانه ی زمین . اگر قرار باشه نتیجه داخل زمین رقم بخوره به نتیجه بازی خیلی امیدوارم . به هر حال باخت تو این بازی ضربه زیادی به تیم خواهد زد . بی صبرانه منتظر این بازی هستم !
سلام به همه.امیدوارم مارکیزیوی متعصب امشب ترتیب میلانو بده
![]()
نيمه اول 1 - 0 به نفع ميلان.....
خدا كنه بزنه....
شانس آورديم با همين نتيجه تموم شد.
اگه 2 تا ميخورديم كار خيلي سخت تر ميشد.
Juve For Ever
گل یوونتوس سالم بود کمک داور اشتباه کرد..گل میلان هم سالم بود
دقیقا تو این بازی یووه به دله پنیریهای شرکت بوووووق گفته بود زکی
بونوچیعجب اشتباهی کرد ولی اشتباه مفتضحتر رو اقای داور.گل مونتاری نامرد بوفون چقدر ریلکس از دروازه بیرون کشید تازه به رو خودشم نیورد
ولی در کل افتضاح بودیم و شانس اوردیم بازی مساوی شد.راستی گل اول متری افساید بود یا نبود؟
من که بازی رو صبح از اخبار دیدم مثل اینکه خیلی شانس آوردیم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم خدا رو شكر تونستيم از اون جهنم 1 امتياز بگيريم....
گل متري هم سالم بود كمك داور كوووووووووووووووووور نديد.....
البته اگه كور نبود گل مونتاري رو هم قبول ميكرد.
در هر صورت 1 امتياز گرفتيم و من از اين بابت خوشحالم.
ايشالا ميريم واسه قهرماني.
Juve For Ever
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)