همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
به دربي خوش اومديد...............
اميدواريم روزهاي خوبي اينجا داشته باشيد.....
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
راستی یه دفه یادم اومد که خودمو معرفی نکردم ! چراشم نمیدونم !
داود (ولی بهم میگن دیوید) هستم 21 ساله از اهواز ترم 4 کامپیوترم و عاشق شهرم هستم ! به موزیک هم علاقه ی شدیدی دارم .
از زمانی که یادم میاد طرفدار و عاشق بارسا و میلان بودم از سال 2009 هم من سیتی شده خوراکمزیاد به فوتبال داخلی علاقه ای ندارم ولی بازی های پرسپولیس و فولاد رو دنبال میکنم !
ویرایش توسط fcb10 : 02-25-2012 در ساعت 17:35
سجاد 20 ساله از شیراز
غاشق ارژانتین و لیورپول بودم از وقتی مسی اومده بارسایی هم شدم
خیلی فوتبال و دوس دارم
به اون داداش 16 سالمونم بگم به جای این کارای بیهوده مثل ویرایش و اینا بیاد تا سنش کمه بره سخت بچسبه ب فوتبال تا یه چیزی شه ما ک کسی نبود بمون بگه
آرمان هستم 14 ساله از اصفهان ...
عاشق بارسلونا و تیم های ملی اسپانیا و آرژانتین ... زیاد تیم های داخلی رو دوست ندارم ولی طرفدار سپاهان هستم ..
عاشق یاس و رپ هستم (چه ربطی داشت ؟ )
امیدوارم بتونم عضو خوبی برای این انجمن باشم![]()
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
خب منم دینا (هر کی از راه میرسه،معنیش رو میپرسه!هر جا یه جیزی نوشته ولی در کل یه اسم یونانی هست،در ضمن با دنیا اشتباه نگیرید!)
15 سالمه
متولد شیرازم ولی اهواز بزرگ شدم!دیوونه ی بارسا و گواردیولا و بازیکنای بارسام (مخصوصا سسک) و احترام خیلی ویژه ای هم برای آرسنال و آرسن ونگر قائلم و عاشقشونم (دلیلشم نمیدونم)
و گفتن نداره که پرسپولیسی هستم.حالا یکی بیاد به من بگه منظورم از اینکه بعد از چند ماه عضویت اومدم،خودمو معرفی میکنم چی بود؟!
نمیدونم چرا تا حالا این بخش رو ندیده بودم؟؟
امیرمحمد هستم 14/5 ساله از رامسر
6 ماهه که تو دربی عضوم
توی تیمها
1پرسپولیس2رئال3من یونایتد4میلان
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
منم مجتبی 16 سالمه بچه خوزستان دزفول
طرفدار ریال مادریدم
تازه با این سایت اشنا شدم امیدوارم روزهای خوشی رو در کنار بچه های این سایت داشته باشم
ویرایش توسط mojtabadj88 : 03-02-2012 در ساعت 19:36
منم تا حالا این بخش رو ندیده بودم
من عادل از کرمانم 15 سالمه
از وقتی یاد میدن طرفدار من یونایتد بودم ولی نمیدونم چرا حالا ازش متنفرمشاید هم بخاطر بارساست
الان طرفدار سرسخت بارسلونام
از بازیکنان بارسا به ویژه مسی و ژاوی و پدرو و والدز خیلی خوشم میاد
از پارسال هم طرفدار من سیتی شدم
از تیم های داخلی هم بازی های استقلال و مس کرمان رو میبینم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
به همتون خوشامد میگم و امیدوارم یه عضو فعال تو دربی باشین
![]()
یه روز خوب میاد ...
ولی دوستان خوزستانی ها خیلی زیادن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)