Design & Developed BY Patira

صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 41213141516 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 152
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

Jadide [$]آخرين اخبار نقل و انتقالات آرسنال در فصل 2011-2012[$]

Hi
    تمامی اخبار نقل انتقالات باشگاه آرسنال در این بخش قرار خواهد گرفت .
    به نکات زیر توجه فرمایید :

1- از ارسال خبرهای تكراری خودداری كنيد.

2- تمامی نظرات شخصی خود را در تاپيك "بحث و تبادل نظر توپچي هاي لندن" ارسال كنيد.

3- در این تاپیک فقط و فقط اخبار نقل و انتقالات قرار می گیرند.

مرسي

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

2. 4 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

آرسنال توماس ایسفیلد آرسنالی شد

هافبک جوان دورتموند با یک قرارداد بلند مدت به آرسنال پیوست

Arsenal.ir
    این بازیکن 19 ساله در تیم زیر 19 ساله های دورتموند عملکرد درخشانی داشت و در 12 بازی 6 گل و 6 پاس گل در کارنامه او دیده می شود.

ایسفیلد هفت سال در آکادمی فوتبال دورتموند حضور داشته و در تیمهای رده های سنی پایین آلمان هم سابقه بازی دارد، او کاپیتان تیم ملی زیر 15 سال آلمان هم بوده است.

او بعد از ینس لمن و توماس روسیچکی سومین بازیکنی است که دورتموند را به مقصد آرسنال ترک می کند.

او بعد از انتقالش به آرسنال گفت:

"امضای قرارداد با آرسنال یک افتخار برای من است، این یک باشگاه بزرگ است با بازیکنانی بزرگ و از پیوستن به آرسنال خیلی خوشحالم.

اینکه با بازیکنان بزرگی هم بازی شده ام و اینکه هر روز با بازیکنانی مثل توماس روسیچکی - کسی که از کودکی بازیهایش را در دورتموند نگاه میکردم - تمرین کنم افتخار بزرگی برای من است. من تمام تلاشم را خواهم کرد و سعی می کنم کاری کنم مربی، بازیکنان و هواداران خوشحال شوند.

همچنین می خواهم از بورسیا دورتموند به خاطر کارهایی که در این هفت سال برای من انجام دادند تشکر کنم، من دوران خوبی در آنجا داشتم و مربیانی فوق العاده به من کمک کردند تا به بازیکنی که امروز هستم تبدیل شوم."

آرسن ونگر هم در مورد خرید جدیدش گفت:

"توماس بازیکنی است که مدتی به او علاقه مند بودیم، در این فصل شرایط او را به دقت بررسی کردیم که او عملکردی عالی در تیم جوانان دورتموند داشت.

او جوان است اما به ما ثابت کرده است که می تواند بازی کند و این نگرش و توانایی را دارد که یک بازیکن ارزشمند در ترکیب ما باشد، به او خوشامد می گوییم و امیدواریم در فصلهای پیش رو بازیکن مفیدی برای ما باشد."

4. 3 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر-پیر جزیره
    بازیکن محبوب
    جک ویلشیر
    اسم واقعی شما
    پویان

IranArsenalPersepolis

تشکر ها
    3,390
    تشکر شده 2,517 در 487 پست

ریو بطور قرضی به بولتون واندررز پیوست
    هافبک کناری ژاپنی با انتقالی موقت به ورزشگاه ریبوک رفت
    پایگاه خبری GunnersTrust:
    گوش ژاپنی جوان آرسنال تا پایان فصل بطور قرضی به بولتون واندررز ملحق شد.
    ریو، که در این فصل 2 بار برای آرسنال به میدان رفت که هر دو در جام اتحادیه بود، به ترکیب اوون کویل ملحق شد تا تجارب ارزشمندی در فرایند پیشرفت خود کسب کند. فوروارد خوش تکنیک توپچی ها جا پای جک ویلشیر گذاشت که در سال 2010 دوره موفق قرضی را در بولتون پشت سر گذاشت.

ریو در ژانویه 2011 قرارداد بلند مدتی را با آرسنال به امضا رساند، پیش از آن که بصورت قرضی به فاینورد هلند برود. این بازیکن 19 ساله دوره موفقی را در هلند پشت سر گذاشت و در 12 دیدار لیگ که به میدان رفت 3 گل به ثمر رساند و 5 پاس گل فراهم کرد.

بازی مستقیم، تکنیک ناب و سرعت ویران کننده ریو در دوره پیش فصل همه را تحت تاثیر قرار داد، او در مقابل تیم های منتخب مالزی، هانگژو گرین تاون و بنفیکا به میدان رفت.

پسر 19 ساله آرسنال در این فصل زیر نظر نیل بنفیلد در تیم رزرو 8 بازی انجام داد و در نخستین دیدار خود مقابل ویگان در اگوست 2011 گلزنی کرد. او همچنین عضو تیم ملی جوانان ژاپن است و در رده های سنی زیر 15، 16، 17 و 19 سال بازی کرده است.

بنا به قوانین انتقالات قرضی لیگ برتر، ریو مجاز نیست تا در دیدار چهارشنبه آرسنال و بولتون در ورزشگاه ریباک به میدان برود.

همه اعضای باشگاه بهترین آرزوها را برای ریو در دوره حضورش در بولتون دارند.

WENGER 4 EVER

6. 3 کاربر از پست مفید pooyan_wenger تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

پارک در فکر ترک امارات

پارک چو یانگ پس از اینکه نتوانسته در آرسنال قابلیت هایش را نشان بدهد می خواهد تابستان امارات را ترک کند.
    این مهاجم کره ای در تابستان گذشته با مبلغی 3 میلیون پاندی از موناکو راهی امارات شد.
    او تا کنون تنها 5 بازی برای آرسنال بازی کرده و یک گل به ثمر رسانده است.

مدیر برنامه های پارک می گوید:اگر وضعیت فعلی ادامه پیدا کند،ما می خواهیم در نقل و انتقالات تابستان حضور داشته باشیم.

در ژانویه شایعاتی مبنی بر حضور قرضی پارک در فولهام وجود داشت اما مورانا اصرار دارد چنین چیزی وجود نداشته است.

او میگوید : در رسانه های انگلیسی گفته شده بود که آرسنال پیشنهاد قرضی برای پارک را رد کرده است.

با این حال این آن چیزی نبود که شایعه شده بود و هیچ انتقال قرضی وجود نداشت.
    یه روز خوب میاد ...

8. 2 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

لغو قرارداد فریمپونگ

فریمپونگ بعد از مصدومیت به آرسنال بازگشت...

امانوئل فریمپونگ ، هافبک آرسنال که در پنجره نقل و انتقالات ژانویه به وولوز قرض داده شده بود ، پس از مصدومیت در دیدار برابر کیو پی آر به باشگا ه اصلی خود بازگشت. رباط صلیبی قدامی فریمپونگ در زانوی پای راست وی دچار آسیب شدید و پاره گی شده است. فریمپونگ در دقیقه 24 بازی در برابر کیو پی آر که با برتری دو بر یک وولوز همراه بود به ناچار زمین مسابقه را ترک کرد.اما اسکن زانوی پای او حاوی بدترین اخبار برای این بازیکن بیست ساله بود.

هر دو باشگاه در بیانیه هایی تایید کردند که این بازیکن قبل از جراحی و شروع دوران نقاهت ، در روزهای آتی ، با متخصصان در لندن مشاوره خواهد نمود. این هافبک جوان که در سال 2010 مصدومیت مشابهی در زانوی پای چپ خود را تجربه کرده ، بعد از پیوستن به مشکی و طلایی پوشان و حضور در پنج بازی اخیر آنها ، بازی های خوبی از خود ارائه نموده بود. مسئولین باشگاه وولوز به این نتیجه رسیدند که فریمپونگ ماه های طولانی از میادین به دور خواهد بود ، بنابراین این فصل را نیز به طور کامل از دست خواهد داد. آنها همچنین اعلام نموده اند بابت زحماتی که فریمپونگ در مدت حضورش برای وولوز کشیده است از او تقدیر می کنند و آرزومند بهبود سریع او در بازگشت به آرسنال هستند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    یه روز خوب میاد ...

10. 4 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    Joachim Löw
    بازیکن محبوب
    bastian schweinisteiger و کلا همه ی بازیکنان آلمانی
    اسم واقعی شما
    mehran

GermanyBayernSchalke

تشکر ها
    5
    تشکر شده 8 در 4 پست

هانري: در آرسنال نمي‌مانم

مهاجم فرانسوي تيم فوتبال آرسنال قصد تمديد قرارداد کوتاه مدتش‌ با توپچي‌ها را ندارد.

به نقل از دیلی‌استار «تیری هانری» که هفته آینده پس از بازی با رفت با آ.ث‌میلان در لیگ قهرمانان اروپا مدت همکاری دو ماهه‌اش با لندنی‌ها به پایان می رسد، موظف به حضور در تمرینات آماده سازی قبل از شروع فصل تیم رد‌بولز نیویورک است.

این مهاجم ۳۴ ساله که از تابستان سال گذشته عضو تیم نیویورکی است، ابتدای ژانویه قراردادی کوتاه مدت به مدت ۸ هفته با آرسنال منعقد کرد.

هانری در این باره گفت: با خاتمه مدت قراردادم با آرسنال موظف به بازگشت به رد‌بولز هستم. کاری که حتما انجام خواهم داد چون نسبت به این تیم متعهد هستم. در مدت کوتاهی که در آرسنال هستم،‌ تجربیات ارزشمندی کسب کردم اما چون با ردبولز قرارداد دارم، مایل نیستم درخواست تمدید ادامه حضور در لندن کنم.

12. 3 کاربر از پست مفید mehran german تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

تيري آنري بار ديگر به ليگ آمريکا باز مي گردد

اسطوره باشگاه آرسنال با به پايان رسيدن قرارداد قرضي‌اش با باشگاه به آمريکا برمي‌گردد.

در حالي که هواداران آرسنال اميدوار بودند که تيري‌ آنري بتواند قرارداد قرضي‌اش را با باشگاه ‌آرسنال تمديد کند اين اتفاق رخ نداد تا مهاجم گلزن اين تيم بار ديگر به ليگ آمريکا بازگردد.
    تيري آنري که در نخستين ديدار پس از بازگشت به باشگاه قبلي‌اش موفق به گلزني شده بود هفته آينده بايد به آمريکا بازگردد.اين بازيکن در آخرين ديدار آرسنالي‌ها که با برتري هفت بر يک اين تيم همراه شد هم موفق به گلزني شده بود.
    آرسن ونگر سرمربي آرسنال با اعلام خبر جدايي اين بازيکن گفت: با آنري صحبت کرده‌ام و او به من گفت که صد درصد هفدهم فوريه بايد به آمريکا بازگردم. هر چيزي که در رسانه‌ها وجود دارد تنها شايعه است و هيچ موضوعي درباره تمديد قرارداد او حداقل به گوش من يکي که نرسيده است.
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

14. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

جان تورال با باشگاه قرارداد حرفه ای امضا كرد

اين هافبك تهاجمی كه در تابستان گذشته از بارسلونا به آكادمی آرسنال پيوسته بود توانست در اين مدت توجه همگان را به خود جلب كند. زدن 3 گل در 12 ديداری كه او تا كنون برای تيم زير 18 سال به ميدان رفته بود موجب شد تا در هفته های اخير نيز توسط نيل بنفيلد در تيم رزرو ها به بازی گرفته شود و اولين بازی او در تيم رزرو در تساوی 1-1 ماه ژانويه مقابل آستون ويلا رقم خورد.

همه عوامل باشگاه آرسنال امضای اولين قراداد حرفه ای جان را به وی ‌تبريك می‌گويند و مشتاقانه در انتظار پيشرفت روز افزون وی در باشگاه هستند.

16. 2 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    رائول گنزالز-علی کریمی

ArgentinaPersepolisMilan

تشکر ها
    177
    تشکر شده 260 در 121 پست

دوستان گلم این خبر رو به هر کس میشناسید برسونید:
    امیرعلی این روزها در بیمارستان شفای اهواز بستری است و منتظر روزی است که پدرش با خبر خوش برگردد و او را به زندگی بازگرداند.
    این پسرک ۳ ساله که تقریباً نیمی از زندگی‌اش را در جدال با یک نوع سرطان بوده، اکنون با گذراندن یک دوره طولانی‌مدت شیمی‌ درمانی و قرارگرفتن در سراشیبی زندگی نیازمند چند سی‌سی خون نادری است که به گفته پزشکان ممکن است در میان صدها هزار نفر، یک انسان دارای این نوع خون باشد
    .
    پدر امیر علی: به ما گفته امیرعلی نیازمند چند سی‌سی از یک نوع خون است که فرد اهداکننده باید چند خصیصه داشته باشد. B+
    - دارای HLA با ویژگی خونی
    – A*02,*26
    – B*51,BW4
    – DRB1*13,*15
    بوده و فاقد هرگونه بیماری از نوع قلبی، کبدی و غیره باشد و بین ۱۸ تا ۶۰ سال سن داشته باشد.

mohammad_444_0o : چه خوبه هر کس گروه خونی B+ داره یه آزمایش بده شاید خدا خواست و اینطوری بود (همه جای ایران میشه آزمایش داد)
    آدرس سایت:

18. 2 کاربر از پست مفید mohammad_444_0o تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرشاوین بصورت قرضی به زنیت سنت پترزبورگ پیوست

فوروارد 30 ساله باشگاه آرسنال که در 133 بازی خود برای آرسنال 30 گل به ثمر رساند در فوریه سال 2009 به آرسنال ملحق شد.

گل های او شامل 4 گل در یک دیدار مقابل لویرپول در آنفیلد در فصل نخست حضورش در تیم و همچنین گل پیروزی بخش آرسنال مقابل بارسلونا در جریان پیروزی 2 - 1 مقابل این تیم در لیگ قهرمانان فصل گذشته است.

کاپیتان تیم ملی روسیه به شهر زادگاه و باشگاه سابق خود بازگشت، باشگاهی که اکنون تحت هدایت لوچیانو اسپالتی است و او اکنون این فرصت را دارد تا با انجام بازی های بیشتر شانس خود برای حضور ثابت در رقابت های یورو 2012 در ماه زوئن را افزایش دهد.

همه اعضای باشاه آرسنال در دوران حضور اندری در زنیب برای وی آرزوی موفقیت می کنند.

20. 3 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آقای گل لیگ فرانسه زیر ذره بین آرسنال
    الیور گیرود می گوید بازی در آرسنال برای او رویایی خواهد بود اما تا پایان فصل در مورد آینده خود تصمیم نمی گیرد.
    در حالی که با خرج های نجومی مالک جدید پاریس سنت ژرمن خیلی ها انها را قدرت اول فوتبال فرانسه می دانستند، اما این مونپلیر است که صدر جدول را در اختیار دارد و خیلی ها دلیل اصلی ان را عملکرد خوب مهاجم اول این تیم، الیور گیرود می دانند.

مهاجم 25 ساله فرانسوی در این فصل توانسته 20 گل در 27 دیدار به ثمر برساند و اکنون به تنهایی آقای گل لیگ کشورش است.

استعداد یاب های آرسنال در جریان تساوی 2 - 2 مقابل پاریس سنت ژرمن عملکرد وی را از نزدیک تحت بررسی قرار دادند و گیرود در مصاحبه با رسانه های فرانسه اعلام کرد که از بازی در لیگ انگلستان استقبال می کند.

" عاشق حس فرانسوی موجود در آرسنال و جوی که توسط هواداران شکل می گیرد هستم، آنها همیشه بازیکنان خود را حمایت می کنند.

برای من هیچ تردیدی نیست که لیگ برتر بهترین لیگ در جهان است. عاشق تماشای بازی های آنها از تلویزیون هستم. برای من این رویایی است که یک روز در آنجا بازی کنم.

اما بدون بی احترامی به باشگاه، من در این لحظه آینده ام را در نظر نگرفته ام اما به زودی تصمیم خواهیم گرفت بهترین راه حل برای هر دو طربف چیست."

22. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 41213141516 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)