به اطلاع دوستان عزیز می رسانیم که از این پس تمامی کاربران می تونن یک موزیک رو به عنوام موزیک من در قسمت پروفایل خودشون قرار بدن تا مراجعین بتونن گوش کنند
برای قرار دادن موزیک کافی است موزیک مورد دلخواه خودتون رو فقط با پسوند mp3 در یک جا آپلود کنید و یا اینکه یک لینک موزیک با پسوند mp3 که جایی اپلود شده رو در قسمت[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] قرار دهید .
در پایین ترین قسمت بخش اطلاعات خود را ویرایش کنید یک کادر قرار داره که باید لینک موزیک خودتون که فقط با پسوند mp3 هست رو اونجا قرار دهید
دوستان عزیز چند مورد رو در نظر داشته باشند:
1ـ از موریک های مناسب برای این بخش استفاده کنید. موزیک های نامناسب حذف شده و با کاربران خاطی برخورد می شود.
2ـ سعی کنید که موزیک هایی با حجم نه چندان زیاد قرار بدین که بلافاصله پس از ورود دیگر کاربران به پروفایل شما موزیک شروع به پخش کند.
3ـ هر چند مدت به پروفایل شخصی خودتون مراجعه کنید تا در صورت خراب شدن و یا از بین رفتن لینک موزیکی که قرار داده اید اقدام به تعویض لینک خودتون کنید.
در انتها از دوستانی که در نصب پلاگین ها و آپدیت قالب سایت و دیگر بخش ها به من کمک کردند از جمله آقا مجتبی و محسن عزیز تشکر می کنم.