به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
خوب تو شبي كه خوب نبوديم باختيم و بايد قبول كنيم كه در حد انتظار ظاهر نشديم !
تو پست قبليم قبل بازي هم گفتم كه نبايد به اين تيم به خاطر بازي ضعيف تو بهضي بازيها خرده گرفت ! واقعا از خط دفاعي كه ميانگين سني حدود 22 سال رو داره و گلري كه 19 سال داره نميشه انتظار بيش از اين داشت ! بلاخره اين جوون ها نياز به اين شكست ها دارند تا به پختگي كامل برسند ! فرگي اين ريسك رو به جوون خريده و به جووناش ميدون داده تا چند سال بعد همينا به بازيكناني كامل تبديل بشن .
تو اين فصل از اين بازيها زياد داشتيم , ولي بايد صبور باشيم و مثل فرگي آينده نگر .
بازي خوب آژاكس هم قابل تحسين بود , مخصوصا بازي اريكسون زيادي تو چشم بود! بازيكن بسيار خوبيه و اميدوارم فصل بعد يك شيطان سرخ باشه
حالا اين مرحله با تمام سختي هايي كه براي ما داشت بخير گذشت و بايد آماده بازي بعد باشيم و اينو در نظر بگيريم كه دسته كم گرفتن تيم هاي كوچيك نتيجه اي جز حذف رو برامون در پي نخواهد داشت ! اگه اشتباه نكنم دور بعد بايد به مصاف بيلبائو بريم ! تيم خوبيه و هرچند در حد آژاكس نيست ولي نميشه گفت كار راحتي داريم.
اميدوارم تو بازي هاي بعد جبران كنيم و بازي هاي خوبي به نمايش بزاريم
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
خوب بازی کردیم ولی ....
اریکسون از اون بازیکنای اینده داره
منچستر بازی ساز کم داره که امیدوارم همین اریکسون یا اشنایدر رو تابستون بگیریم
توز هم که اماده شده برای سیتی از این بدتر نمیشد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
HE IS A HERO
پل اسکولز در اولین ماه بعد از بازگشت از خداحافظیش بهترین بازیکن ماه جزیره شد.![]()
True RED DEVIL
با گل های اسکولز و گیگز بردیم
گیگز هم که گل سه امتیازی زد
هرچی در وصف گیگز بگیم کمه بازم تبریک
Good Bye Berba
تبریک گیگزیه افسانه ای ! 900 تاییییییییییییی شد گیگزی
به منچستری ها هم تبریک میگم مثل ارسنال بازی باخته رو تونستید ببرید _ اونم دقیقه 90 _ تبریک![]()
این بازی زیبا.دو گل از هم تیمیهای کهنه کار.اسکولز و گیگز.اسکولز گل اول و گیگز دقیقه91 گل دوم.دخیا هم نسبتا خوب بود ایشالا این من سیتی چاه نفتیو زودتر سرنگون کنید.
اين واسه اولين بار بود كه اصلا نميدونستم بازي داريم ! بازي برگزار شد ! بعدش اومدم ميبينم همه تبريك گفتن ! خودم باورم نميشه ! اين روزا خيلي خيلي سرم شلوغه و فكرم مشغوله ! الانم كلي عصبي هستم كه بازي رو از دست دادم
اينجور كه پيداست گيگز و اسكولز گلزني كردند ! واقعا جاي خوشحالي داره كه اين دو با اين انگيزه بازي ميكنند !
ديگه چيزي ندارم بگم ! فقط ميتونم بگم شرمنده ام ! هنوزم باورم نشده كه من نميدوستم منچستر بازي داره
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
منم به منچستری های گل بردتونو تبریک میگم![]()
یه روز خوب میاد ...
اقا یه سوال کسی گزینه های خرید منچستر برای تابستون رو نداره
میگن اریکسون همون بازی سازه ازاکس با گلیزر ها به توافق های اولیه رسیدن
HE IS A HERO
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)