Design & Developed BY Patira

صفحه 71 از 83 نخستنخست ... 2161697071727381 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 701 تا 710 , از مجموع 828
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus  اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2011 - 2012 

اخبار و حواشي مهم باشگاه يوونتوس در فصل 2011- 2012 در اين تايپيك قرار گرفته مي شود .
    از قرار دادن مصاحبه هاي روزمره بازيكنان و خبرهاي بي پايه و اساس خودداري كنيد .

منبع خبر را حتما ذكر كنيد در غير اينصورت بدون اطلاع قبلي پست شما توسط مدير مربوطه پاك خواهد شد .

2. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

NetherlandsJuventusArsenal

Delpiero

تشکر ها
    4,301
    تشکر شده 2,555 در 522 پست

میلان - یووه سرنوشت ساز خواهد شد

برخلاف سایرین معتقد است این بازی سرنوشت ساز خواهد بود و هر نتیجه ای که در این بازی به دست بیاید می تواند برای نتیجه نهایی موثر و تعیین کننده باشد. مدافع ملی پوش یووه با این جمله که این بازی سرنوشت ساز است مصاحبه خود را شروع می کند.

جورجو کیه لینی به اظهارات امبروزینی اشاره می کند " امبروزینی به من گفت که جاسوس هستم، اما من تنها حقیقت را گفتم، من تنها به سوالاتی پاسخ دادم، میلان بدون ایبرا هم تیم بزرگی ست، می دانم که میلان می تواند بازگردد و خیلی زود شکست هایش را جبران کند. "

کیه لینی به نمایش تاثیرگذار پیرلو نیز اشاره می کند " حقیقت این است که پیرلو تغییراتی را در نمایش ما ایجاد کرده، او با تجربه ای که دارد توانست تیم را در میانه میدان به خوبی رهبری کند. فکر می کنم که در بازی شنبه شب هم او یک بار دیگر نقش و تجربه خود را به سود ما نشان دهد. "

وی از نمایش تیم در دیدار برابر کاتانیا نیز خوشحال است " می دانستیم که باید به برتری برسیم. این بازی برای ما اهمیت زیادی داشت و باید برنده از میدان خارج می شدیم. خوشحالیم که به هدفی که داشتیم رسیدیم و سه امتیاز را پس از دو تساوی به دست اوردیم. "
    منبع : juventus.ir
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

Delpiero

تشکر ها
    4,301

کراسیچ تصمیم اشتباهی گرفت

مدیر برنامه های میلوش کراسیچ ستاره ی افول کرده تیم یوونتوس اعلام کرد به نظر او تصمیم به ماندن در یووه از سوی موکل وی اشتباه بوده و او می توانست شانس های خود را امتحان کند.

کراسیچ که مدت زیادی است حتی بر روی نیمکت ذخیره های یوونتوس حضور ندارد از باشگاه های زیادی پیشنهاد داشت اما تصمیم گرفت نیم فصل دوم در یووه بماند.

موکل وی در این باره گفت: "به نظر من کراسیچ تصمیم اشتباه گرفت ولی به نظر وی احترام می گذارم و در صورت ادامه ی این روند مذاکرات خود را برای فروش وی در تابستان ادامه می دهیم."

"کراسیچ به من گفت در تورین کسی به به وی نگفته در یوونتوس بازی نمی کند اما به نظر من از شواهد موجود می توان چنین برداشتی کرد که با توجه به شرایط، وی نمی تواند در ترکیب اصلی یوونتوس به میدان برود."

"ما پیشنهادات زیادی در زمستان داشتیم ولی اکثریت آنها به صورت قرضی بود و کراسیچ علاقه ای به قرارداد قرضی نداشت و تصمیم گرفت در یوونتوس بماند."
    منبع : juventus.ir
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

Delpiero

تشکر ها
    4,301

35 میلیون یورو برای جذب سوارز

رسانه های کشور انگلیس امروز از علاقه مندی سران تیم یوونتوس برای جذب لوئیس سوارز مهاجم اروگوئه ای باشگاه لیورپول خبر دادند و گلزن قرمز پوشان را یکی از اهداف اصلی سران یووه قلمداد کردند.

یوونتوسی ها که در فصل جاری با مشکل گلزنی توسط مهاجمان خود رو به رو بوده اند در تلاش هستند نام بزرگی را برای فصل آینده راهی تورین کنند و به نظر می رسد سوارز گزینه ی اول آنها می باشد.

سوارز در سال 2011 از تیم آژاکس راهی لیورپول شد و در 33 بازی با پیراهن تیم انگلیسی 10 گل به ثمر رسانده است. گفتنی است مبلغ پیشنهادی یوونتوس برای جذب مهاجم 25 ساله ی لیورپول 35 میلیون یورو می باشد.

6. کاربر روبرو از پست مفید king123 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

Delpiero

تشکر ها
    4,301

بوفون از تاثير پيرلو در يووه مي گويد
    این هافبک 32 ساله در تابستان به یووه پیوست. او پیش از آن یک دهه در میلان حضور داشت و در این فصل نقشی کلیدی در احیای یوونتوس داشته است.

زلاتان ابراهیموویچ، بهترین گلزن میلان در این فصل با 15 گل در سری آ مقابل یوونتوس محروم و غایب است. بوفون می‌گوید: «پیرلو در این فصل از ابراهیموویچ اثربخش‌تر بوده. ایبرا بی‌تردید برندگی خاص خود را دارد و به میلان کمک کرده در همان سطح فصل گذشته بماند.

پیرلو شکاف بین میلان و یوونتوس را پر کرده است.
    آیا پیرلو هدیه‌ای از سوی میلان بود؟ من که این طور فکر نمی‌کنم. او می‌خواست به این‌جا بیاید و چالشی جدید داشته باشد.»
    ملی‌پوش ایتالیایی گفت از این که یوونتوس بار دیگر به دنبال فتح اسکودتو است خوشحال است، به ویژه پس از نتایج ضعیف یووه در فصول گذشته: «اوضاع بسیار رضایت‌بخش است، هرچند که در این فصل اوضاع کمی متفاوت بوده: اینتر دچار مشکل شده و ناپولی هم در لیگ قهرمانان حضور داشته، و به این ترتیب نبرد اسکودتو به میلان و یوونتوس محدود شده است.
    اما این شگفتی بزرگی است، چرا که در ابتدای فصل کسی تصور نمی‌کرد این اتفاق روی دهد. این به سود سری آ است. اگر این طور نبود میلان به آسانی فاتح اسکودتو می‌شد.»

دروازه‌بان 34 ساله یوونتوس همچنین فکر نمی‌کند نتیجه دیدار یکشنبه تکلیف قهرمانی را روشن کند: «هنوز زود است. اگر ما پیروز شویم فکر نمی‌کنم به اسکودتو نزدیک‌تر شویم. برای میلان هم همین طور. اگر ما ببازیم آنها هم به قهرمانی نزدیک نخواهند شد.»
    منبع : varzesh3.ir

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

Delpiero

تشکر ها
    4,301

ندود: داوران عليه يوونتوس سوت مي زنند

پاول ندود، اسطوره باشگاه یوونتوس، معتقد است از زمان رسوایی کالچوپولی، داوران علیه یوونتوس قضاوت می کنند.
    یوونتوسی ها به دلیل دخالت در رسوایی کالچوپولی علاوه بر اینکه دو قهرمانی شان را از دست دادند، به سری بی فرستاده شدند. ندود که از فصل گذشته در هیئت مدیره یوونتوس فعالیت می کند، معتقد است این باشگاه هنوز هزینه نقش داشتن در کالچوپولی را می پردازد و با کونته که اخیرا اعلام کرده بود داوران از گرفتن پنالتی برای یووه می ترسند، موافق است.

او در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" ما نمی خواهیم داوران از ما حمایت کنند، فقط می خواهیم رفتار عادلانه ای داشته باشند. این یک واقعیت است که آنها علیه ما موضع دارند. بعد از سال 2006، آنها پنالتی های کمی برای ما گرفتند."

یوونتوسی ها امشب در دیداری حساس به مصاف میلان خواهند رفت و ندود از اینکه زلاتان ابراهیموویچ، ستاره سوئدی میلان، نمی تواند در این دیدار حضور داشته باشد، اظهار تاسف کرد.
    " من به خاطر غیبت او متاسفم. او این دیدار را از دست خواهد داد. وقتی او در زمین باشد، تماشاگران از بازی لذت بیشتری می برند."

منبع : varzesh3.ir

9. کاربر روبرو از پست مفید king123 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

Delpiero

تشکر ها
    4,301

توصیه تونی به ریبری

در نقل و انتقالات زمستانی راهی دوبی شد تا در این شهر به فوتبال خود ادامه دهد، لوکا تونی که با پیراهن یووه نزدیک به یک فصل را گذراند به فرانک ریبری توصیه کرد به یوونتوس بپیوندد. تونی در گفت گو با خبرنگار توتواسپرت به این مسئله اشاره کرد

" به فرانک ریبری توصیه کردم اگر پیشنهاد خوبی به دستت رسید و می توانستی بایرن را ترک کنی به تو که دوست من هستی پیشنهاد می کنم به یوونتوس بری. "

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

Delpiero

تشکر ها
    4,301

جیجی وظیفه خود را انجام داد

همراه تیم جوانان یووه به دنبال افتخار افرینی و کسب پیروزی های ارزشمند است تا جوانان شایسته ای را راهی تیم بزرگسالان بیانکونری کند. جان لوکا پسوتو،مهره سابق یووه در خصوص عملکرد بانوی پیر در دیدار مقابل میلان و واکنش جیجی بوفون گفت

" جیجی در ان صحنه به دنبال واکنشی بود که هر سنگربانی از خود نشان می دهد، دروازه بان وظیفه بسته نگاه داشتن دروازه تیمش را دارد و باید در هر صورت توپ را مال خود کند، اینکه توپ از خط دروازه گذشته یا نه را در حین بازی نمی تواند یک سنگربان تشخیص دهد زیرا وی به دنبال نگاه داشتن توپ است.

فکر نمی کنم انتقاد از بوفون صحیح باشد زیرا او وظیفه خود را انجام داده و به دنبال متوقف کردن توپ بوده . "

وی در خصوص عملکرد این روزهای یووه نیز گفت " چند هفته ای هست که یووه کمی از نتایج خوب فاصله گرفته اما نباید این مسئله را فراموش کرد که این تیم همچنان در رده بالای جدول ایستاده و شکست نخورده. رقبا برابر این تیم به کسب یک تساوی می اندیشند و این مسئله باعث می شود در دفاع حضوری قوی داشته باشند.

در برابر میلان، یوونتوس ان یووه همیشگی نبود اما خوب تلاش کرد و به مبارزه ادامه داد تا به گل تساوی رسید. قلب ما سرشار از امید است و به اینده این تیم امیدواریم. "

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

Delpiero

تشکر ها
    4,301

پایان دوستی میان میلان و یووه

به نظر می رسد اتفاقات و حوادثی که در دیدار برگشت رقابت های سری A امسال میان یووه و میلان روی داد با پایان بازی به پایان نرسیده و همچنان ادامه دارد. اظهارات جان لوئیجی بوفون، سنگربان بیانکونری در خصوص گل مونتاری در کنار حرکات بازیکنان میلان و درگیری لحظات انتهایی دیدار سوژه خبری مهمی ست.

اندریانو گالیانی، مدیر میلان در اظهار نظری عجیب به پایان دوستی میان یووه و میلان اشاره کرد " دوستی چندین ساله میان یووه و میلان از روز یکشنبه به پایان رسید و حالا ما تنها رقیب ورزشی هستیم. "

این اظهار نظر در حالی صورت گرفت که سران یووه سکوت اختیار کرده اند و از هر اظهار نظری دوری می کنند. با این حال یوونتوسی هرگز وارد بحث دشمنی با میلان نشده اند.

گفتنی ست گالیانی حتی خبر از شکایت داده اما اینکه از چه چیز و از چه کسی شکایت خواهد کرد به طور واضح صحبتی نکرده است.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

Delpiero

تشکر ها
    4,301

پاسخ کوبنده جیجی به واکنش ها

همچنان واکنش ها به اظهارات جان لوئیجی بوفون نسبت به گل مردود میلان ادامه دارد. اینکه سنگربان بیانکونری گفته در ان لحظه نمی دانسته توپ وارد دروازه شده یا نه و اگر هم می دانسته نمی توانسته به داور بازی در این صحنه کمکی کند با عکس العمل های متفاوتی روبرو شده.

این بار شماره یک جهان در خصوص این واکنش ها می گوید " متوجه نمی شوم که چه می گویند، ایا می خواهند که بازیکنان به جای داوران، داوری کنند؟ من به همه این مسائل که می شنوم می خندم."

جیجی در ادامه پاسخ کوبنده ای به این واکنش ها می دهد و با لحنی خاص همراه با قدرت تاکید دارد " ان چیزی که مهم است این است که یوونتوس یک بار دیگر به روزهایی بازگشته که همه از او وحشت دارند و من از این مسئله بسیار خوشحالم . "

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

Delpiero

تشکر ها
    4,301

بوفون نیازی به دفاع ندارد

به نظر می رسد ایتالیایی ها هرگز حاضر به ترک عادت خود برای بزرگ نمایی صحنه های ورزشی کشورشان نیستند. در این فصل رقابت یوونتوس و میلان بسیار فشرده و با حساسیت زیادی دنبال می شود، با بازگشت بیانکونری به دورانی که به ان تعلق داشت یک بار دیگر ترس و واهمه از قدرت گیری یووه سراسر سرزمین چکمه ای را فراگرفته و مخالفین شروع به ضربه زدن مجدد به بانوی پیر اروپا کرده اند.

این بار صحنه ها و اتفاقاتی که در دیدارهای بیانکونری و روسونری روی می دهد شدیدا توجهات را جلب کرده و در ادامه اظهارات بازیکنان و مدیران به بیشتر جلوه کردن این اتفاقات دامن می زند.

چزاره پرندی که امروز نفراتش را برای حضور در اردوی تیم ملی دعوت کرد در خصوص شایعه ای که مطرح شده واکنش تندی نشان داد و گفت " هرگز به گرفتن بازوبند کاپیتانی از جان لوئیجی بوفون فکر نکرده ام و نمی کنم. "

مربی لاجوردی پوشان ایتالیا در خصوص واکنش به اظهارات بوفون در خصوص گل مردود اعلام شده میلان گفت " جیجی اعتماد و اطمینان بزرگ و خاصی دارد و نیازی به دفاع از او نیست، او بارها و بارها شایستگی خود را نشان داده. در بازی ها و درون دروازه بازیکنان شایستگی های خود را نشان می دهند و یک گل و یا یک گلی نپذیرفته نشده ارزش انان را ثابت نمی کند. من تصاویر را دیده ام اما هرگز فکر نمی کنم یک بازیکن به داور کند. در زمین داوران هستند که تصمیم می گیرند. "

15. کاربر روبرو از پست مفید king123 تشکر کرده است .

صفحه 71 از 83 نخستنخست ... 2161697071727381 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)