سلام.سريع بريم سر اصل مطلب
ما اين تايپك رو ايجاد كرديم تا شما بتونين دليل اينكه طرفدار ......هستيد رو بگيد.
![]()
سلام.سريع بريم سر اصل مطلب
ما اين تايپك رو ايجاد كرديم تا شما بتونين دليل اينكه طرفدار ......هستيد رو بگيد.
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فرانچسکو توتی _ اینکه دیگه پرسیدن نداره چون یکی از برترین گلزنان تاریخ سری آ هست .رم در موقع بود و نبود کاپیتان توتی زمین تا آسمون فرق داره .ضربات آزادش که شهره ی خاص و عام هست،پاسهاش که حرف نداره،هر پاسش میتونه یه موقعیت گل باشه و پنالتیهاش رو هیچ دروازه بانی نمیتونه بگیره .از مباحث فنی که بگذریم ویژگی های اخلاقی بی شماری داره یکیش این که با این که از تیمهای بزرگی چون میلان و رئال پیشنهاد داشت اما باز هم در رم موند تا در تیم محبوبش یعنی آاس رمبازی کنه همیشه سعی می کنه که به هیچ بازیکن یا تیمی بی احترامی نکنه اینها فقط ذره ای از خصوصیات کاپیتان جالوروسی هست
![]()
فقط داوید ویا!
خیلی ماهه!
گلزن قاهریه!
من عاشقشم!
ویرایش توسط AlexDelpiero : 10-03-2010 در ساعت 22:07 دلیل: تایپ فینگیلیش
آله
دلیلش رو فکر کنم همه میدونند
تعصب
هوش
تکنیک
محبوب ترین فرد ایتالیا
با اخلاق
سخت کوش
.
.
.
ویرایش توسط AlexDelpiero : 09-04-2011 در ساعت 17:57
سلام
مسی دلیلش همیشه حال رئالی ها رو می گیره
چون نامه جرم ما به هم پیچیدند / بردند به دیوان عمل سنجیدندبیش ازهمگان گناه مابود ولی / ما را به محبت علی(ع)بخشیدند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داوید ویا سانچز
بدلیل این که تمام خصوصیات یک مهاجم گل زن رو داره![]()
رونالدو برزيلي...................................... ..........................خلاصه اخر فوتبال يعني اون
فوتبال یعنی جرارد![]()
سلام
من نیز طبق معمول ژاوی رو عاشقشم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نیزهمش لمپارد رو عاشقشم
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)