سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
سلام خدمت دوستان کاتالانی 4 گل مسی وبرد بارسا رو تبریک میگم
منم این برد شیرینو تبریک میگم
مسی اگه همینطور ادامه بده توپ طلا بعدی رو هم می گیره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
تبریک میگم بردمونو
وای خدا من تا از در مدرسه رفتم تو کل مدرسه با جیغم خراب شد
مسی 4 تا زد ،یا هت تریک نمیکنه یا اگرم بکنه 4تا 4تا میزنه
بارسا با این برد به همه نشون داد هنوز توی دوران اوجشه و اون افتشم فقط به خاطر خستگی بوده
بازم تبرییییککککککککک![]()
سلام بر دوستان بارسائی.
برد بارسا با فور تریک مسی رو تبریک میگم!
امسال سی ال و حذفی واسه ماست،لیگ هم خدا بزرگه..
مشاا..... بزنید به تخته
من تاحالا بجز مسی کسی رو زیاد ندیده بودم " هتتریک هیرو " کنه !
همه ی بازیکنا تو اوج بازیشون 3تا گل تو یه مسابقه میزنن ! حالا ایم مسی ما .........![]()
بچه ها یکم شل گرفتن لیگ رو رسانه ها هرچی خواستن بهشون بستن.لازم بود یک بازی رو بکوبن تا دهن رسانه ها بسته بشه.تبریک میگم.میبخشید دیر شد دوشنبه ها فقط از 7 به بعد میتونم پست بدم
هوووووووووووووووو هوووووووووووووووو به به!
عجب بردی بود و مشتی بر دهان رئالی ها! ایشالله امید برنده لیگ باشیم![]()
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
بازی بعدی بارسا 6 روز دیگست این فاصله برای بعضی بازیکنان خوبه و برای بعضی هاشونم بده
اگه بازی با اتلتیکو رو هم با گل زیاد ببریم رئال دیگه باید به فکر جام های ایالتی باشه![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
ببخشيد دير شد ولي به هر حال تبريك!!
روح روانم به آرامش رسيد با اين برد!
خيلي وقت بود اينطور با انگيزه و با انرژي بازي نكرده بوديم،لئو هم خيلي وقت بود كه مثل هميشه نبود و تو اين بازي به خودش اومد...به من كه خيلي چسبيد
ولي حيف كه تو بازيهايه قبل شل گرفتيم و امسال لاليگا رو دو دستي داديم رئال.
كسي ميدونه چند تا بازي تا پايان فصل مونده؟
14 بازی تا پایان فصل مونده.میشه 42 امتیاز
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)