پله.مارادونا.زیدان.رونالدو برزیلی و......
پله.مارادونا.زیدان.رونالدو برزیلی و......
maradona
مارادونا نابغه دنیای مستطیل سبز
1- تیم ناپولی ایتالیا تنها دوبار قهرمان لیگ ایتالیا شده که با حضور مارادونا بود ه در سالهای 19787 و 1989 البته مارادونا از تیمهای ثروتمند ایتالیا پیشنهادات زیادی داشتو لی چون خودش از خانواده فقیر بود ترجیح داد به ناپولی بره ، هنوزم که هنوزه پیزا فروشی های زیادی به نا ممارادونا در ناپل پیدا میشه و بسیاری از مردمان اونجا به عشق مارادونا اسم دیگو رو رو بچه هاشون میزارن
2-تمیملی اؤزانتین در جام جهانی 1982 با مارادون ااز گروه خودش بالا اومد وبه دور دوم گروهی رسید (شکل مسابقات اونموقع فرق داشت) تا اینکه با لگد مارادونا به بازیکن برزیل کارت قرمز گرفت وبا اخراج مارادون اآرژانتین مغلوب برزیل شد
3-جام جهانی 1986 که گل سرسبد حرکات مارادونا هست وگل معروف دست خدا وبهترین گل قرن با دریل 7 انگلیسی زده شد ، تو این جام مارادون اتیم متوسط آرژانیت رو به جرات میشه گفت به تنهایی قهرمان جام جهانی کرد
4- در جام جهانی 1990 مارادونا آرزانتین رو به فینال رسوند که لبته اینبار آؤژانتین نایب قهرمان شد
5- جام جهانی 1994 تیم آرژانتین با درخشش مارادونا ابتدا خوش درخشید تا اینکه نتیجه دوپینگ مارادونا مثبت درومد و تایم ارژانیت بدون حضور مارادونا در برابر رومانی مغلوب وحذف شد
از همه اینا بگذریم مارادونا دریبل وسبک مخصوص به خودش رو داشته که ترکیبی از حرکات نمایشی و حرکات پا توپ فوقالعاده بوده
-ضمن اینکه دریبل زیدانی که فردوسی پور بیسواد به زیدان نسبت داده مال مارادونا هست یا حداقل مارادونا خیلی قبل تر از زیدان اونو اجرا کرده، سال 1978 تو بوکاجونیوز مارادونا به وفور این دریبل زیدانی رو زده وهمچنین تو ناپولی و بارسلونا و...
-به قول مارادونا در زان بازیگری او مدافعان همانند سگ های وحشی بودن چرا که قوانین برای تکل محکم نبوده ، همونطوری که در بازی بارسلونا با اتلتیک بیلبائو (اگه اشتباه نکنم) با تکل فوقالعاده خشن مچ پاش رو شکستن ومارادونا رو بیهوش کردن
-گل تحقر آمیز مارادونا به رئال مادرید هم خیلی زیبا بود، مارادونا با یه فرار زیبا از پشت مدافعان با دروازه بان تک به تک شد وپس از دریبل زدن دروازه بان رئال توپ رو نزدیک خط دروازه قرار داد، مدافع رئال هم از دور با یه تکل برای مارادونا و توپ اومد که مارادونا به یه سر توپ اونو دریبل زد ومدافع رئال به تیر دروازه برخورد کرد و اونوقت مارادونا توپ رو گل کرد، البته مدافع رئال به خاطر این حقارت فوش هایی رو نثار دیگو کرد
در کل مارادونا نابغه ای برای تمام دوران تاریخ هست و فک نکنم تا دنیا هست کسی مثل مارادونا متولد بشه
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه بخوایم نسل قدیمی رو حساب کنیم بدون شک زین الدین زیدان کبیر
اگه بخوایم نسل جدید فوتبال رو حساب کنیم کریس بهترینه
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1 زیدان
2 رونالدو برزیلی
در حال حاضر : لئو مسی
ولی عشق فقط الساندرو دلپیرو![]()
juve & chelsea
خب دوستان نظرشون رو گفتند ولی دلیل پس چی شد.
1_پله: پله شاید در دورانی بازی میکرد که تقریبا خیلی فوتبال حرفه ای نبود و مدافعان خیلی خوب نبودن ولی کسی که با اون توپ های سنگین و اون بازی خشن اون موقع میتونست همچنین میتونه سه قهرمانی با کشورش به دست بیاره و گل های بیشماری رو به ثمر برسونه به علاوه ی اون تکنیک و قدرت بالا واقعا بی نظیر هست.
2_مارادونا:شاید مارادونا در بیرون از زمین فوتبال خیلی آدم جالب و مثبت و بی حاشیه ای نبود اما در زمین فوتبال اگر حاشیه هاش رو کنار بذارین یه نابغه و فوتبالیست بی نظیر بود یه بازیکن همه فن حریف و ریز نقش که خودش رو از بقیه ی بازیکنان جدا میکنه ولی حاشیه هاش کار دستش داد.
3_زیدان و بکنبایر:بین این دو نمیتونم یکی رو انتخاب کنم و بگم کدوم بهتره.من بازی های کلاسیک رو زیاد میبینم و بکنبایر یه مدافع فوقالعاده بود که در هر سه پست بازی کرد و درخشید و به عنوان یه مدافع از تکنیک و قدرت بازی سازی بسیار بالایی برخوردار بود که یه رهبر واقعی در تیمش به حساب میرفت.
از زیدان هم هرچی بگی کم گفتی و نیاز به تعریف نداره.
از بین این چهار نفر واقعا نمیشه یکی رو انتخاب کرد ولی این رتبه هایی که من دادم فاصله شون بسیار کم هست و بعد از اینها هم که تعداد زیاد هست ولی بازیکن فوقالعاده زیاد هست و انتخاب خیلی سخت.
ronaldo brazili va ronaldinho
همه یک نظری دارند به نظر من فقط ربرتو باجو
....
از اول که بگم از پله خیلی خوش میومد ، بعد از فان باستن ، بعدش هم ریوالدو رونالدوتی برزیلی اون زمانی که بارسا بازی می کردند چیزی تو مایه های مسی الان بودند ، روبرتو کالوس مدافع تکرار نشدنی و کافو هم اونوقت که تو رم به اسم ترن سریع السیر معروف بود فوق العاده بود ،
زیندان هم خیلی عالی بازی می کرد و هم شخصیت بسیاری خوبی داشت ،
به نظر من کرستیانو خیلی منفوره و اصلا شخصیت نداره و من سگ کاکا و رونالدینیو رو به کرستیانو نمی دم
اما در حال حاضر به نظر من لیونل مسی بهترین
اما یاتون باشه ، همه میان و میارن ، رونالدینیو رو بخاطر بیاری که 4 سال پیش با رئال چه کرد ، به هر حال در حال حاضر مسی تک
PRINCE LEO
....King Of Football....
1.steven gerrard
2.ronaldo(brazil)
3.thiery henry
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)