به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
بهترین زمان برای رفتن ونگر واوردن مربی جوان مکتب ونگر ساخت بازیکنان جوان وتبدیل انها به ستاره ایند وفروش با کم ترین پول به بارسلونا اگر ارسنال جام وقهرمانی می خواهد باید ونگر از تیم بروددوران قهرمانی باکمترین خرج تمام شوداگرتیمی قهرمان میخواهد باید هزینه کندمثل منچسترسیتی وچلسی که چندسال پیش اروزی چهار وتاهشتم شودن درلیگ بودولی در این سال باهزینه زیاد خودرابه تیم اول شهر خود کردند درمورد بازی ارسنال ومیلان مهاجم میلان درمقابل تیم هایی که درمقابل که هجومی بازی میکند بهتر کار مکند وازفاصله خط دفاع وهافبگ بهترین استفاده می کندمثل بازی میلان وبارسلوناودرمقابل باتیم که درمقابل که دفاعی بازی کندوفاصله خط دفاع وهافبگ کم باشد به سخت بازی می کندبازی مقابل اینترومقابل تاتنهام سال پیش
Sanderland - Arsenal
Fa Cup | Nor
1390/11/29 | 20:45 | Saturday
ویرایش توسط Mohammad : 02-17-2012 در ساعت 03:18
این آرسنالی ها کجان ـــــــــــ نباید که به خاطر یه باخت پشت تیموتونو خالی کنید ـ فردا با ساندرلند بازی داریم اونم تو جام حذفی ــ مطمئن باشید حذفی مال آرسناله دیگه بازی با میلانو باید فراموش کنیم اون بازی تموم شدست و نتیجه اش هم رقم خورده باید به فکر 2.3 بازی حساسمون با ساندرلند و تاتنهام و لیورپول باشیم ـ به امید موفقیت آرسنال![]()
به این میگن یه آرسنالی اصیل __ جنکینسون از بچگی طرفدار آرسنال بوده![]()
واقعا همه تو شوک هستن.. ایشالا تو fa کاپ یه کاری کنن سنگینی باخت از دل هوادارا پاک بشه![]()
WENGER 4 EVER
ویرایش توسط pooyan_wenger : 02-17-2012 در ساعت 15:33
من که هنوز به لیگ قهرمانان امیدوارم
اف ای کاپ هم که مال ماست
سهمیه ی جام باشگاه ها ی اروپا رو باید بگیریم امسال
دلم نمیاد امسال رو هم بی جام سپری کنیم
باید اف ای کاپ رو بگیریم![]()
یه روز خوب میاد ...
9 دلیل منطقی برای ادامه حمایت از ونگر...........
1) مکان کنونی آرسنال در لیگ
آرسنال به هر ترتیب توانست تا مکان چهارم لیگ خود را بالا بیآورد و از همین رو نمیتوان به این تیم خورده گرفت . لیورپول با 110 میلیون هزینه امروز پایینتر از آرسنال است.
2) شکست 4-0 در لیگ قهرمانان
درست است که ونگر 4-0 شکست خورده است اما 14 سال است آرسنال را در همین سطح ( لیگ قهرمانان ) نگه داشته است. رئال هم سابقه پیروزی 4-0 در برابر تاتنهام را داشته است !
3) وضعیت مالی در لیگ انگلستان به ونگر ضربه میزند.
در آلمان شرایط متفاوتی داریم ، هواداران نقش زیادی در نگه داری تیم ها دارند و خبری از دلار های نفتی و عربی نیست ! در لیگ آلمان در 5 سال 4 تیم مختلف قهرمان شده اند.منچستر سیتی هرگز تا 5 سال پیش مدعی نبوده اما با هزینه های سنگین امسال مدعی سرسخت قهرمانی است .
4) بازی زیبای آرسنال
بی تردید آرسنال به زیبایی بازی های 2 یا 3 سال پیش نیستند.بازی های اوایل قرن که واقعا دست نیافتنی به نظر میرسد اما به هر ترتیب آرسنال در سال های اخیر با ارائه بازی زیبا نتوانسته است جام بگیرد.
5) نگاهی باز تر
سال پیش ونگر بارسلونا را در لندن شکست داد.تیمی که یکی از بهترین های تاریخ فوتبال است. در بازی برگشت با بدشانسی و بی دلیل ون پرسی را از دست داد. بنتنر یک فرصت 100% گل را از دست داد ... فابرگاس همواره میخواست که تیم را ترک کند ، در این فصل ویلشایر مصدوم شد .نصری به میلیون ها پاند تبدیل شد ! چمبرلین و فریمپونگ هم بازی های متفاوتی را نشان دادند که میتوان به آنیده آنها امیدوار بود.
6) جایگزین ندارد !!!
جابگزین آرسن ونگر کیست ؟! به مورینیو فکر نکنید ، او به تیمی نمیرود که پول خرج نکند.وارنوک ؟ بروس ؟! یا میک مکارتی ؟! ( یا شاید ریکارد ) .... شما انتخاب کنید !
7) او با شرایط کنار امده است !
بعد از شکست در میلان همه منتظر رفتار متفاوتی از ونگر بودند ، اما او آرام بود و مسلط و البته کمی ناراحت ! ونگر شرایط آرسنال را درک کرده و میتواند آنرا سر و سامان دهد.
8) میلان ترسناک بود !
کمتر کسی فکر میکرد ، میلان با بوآتنگ ، زالاتان و روبینیو بازی کند، ناپولی که باعث خروج منچستر سیتی از لیگ قهرمانان شد امروز با 13 امتیاز اختلاف از صدر ( میلان ) در رده هفتم ایستاده است. به منچستر یونایتد نگاه کنید ، بازل آنها را متوقف کرده است، شکست در براب راین میلان آماده اتفاق خیلی دور از ذهنی نبوده است !
9) ونگر متعهد ماند ، پس هواداران هم بمانند
ونگر در سال 2009 میتوانست به تیم بزرگتری برود.شکی نبود که ونگر میتوانست به مادرید برود و تیمی داشته باشد که بهترین های جهان در آن جمع میشوند.هر بازیکنی را که بخواهید به دست میآورید و اگر مربی کار کشته ای باشید قهرمانی ها خواهند امد. آرسنال هنوز هم میتواند قهرمان FaCup شود و همه را راضی کند/
ویرایش توسط Mohammad : 02-17-2012 در ساعت 23:24
خب
اینم از یه باخت دیگه تو اف ای کاپ
اینو دیگه نمیدونم چجوری توجیحش کنم
شاید دیگه سیاست های ونگر رو باید برابر با منقرض شدن ارسنال بدونیم
خیل دلم الان گرفته
شاید بعضی دوستان راست بگن
ارسنال دیگه اون ارسنال همیشه نیست
فعلا نظری ندارم
من برم گریه کنم
امسالم بی جامیم
![]()
یه روز خوب میاد ...
خب یه نتیجه بد دیگه با چاشنی بد شانسی و گل بخودی
ارسنال بی جام موند و طلسم پا برجاست
بهرحال تیم بسیار کم تجربس و فکر کنم این سیاست باعث رفتنه دیگر بزرگانمون از جمله ون پرسی و ..............
بهرحال بازم من از ونگر حمایت میکنم اما دیگه این همه بی تجربگی یه جورایی بی توجه بودن به هواداره
متاسفم واسه حذف ارسنال و امیدوارم مشکلات هر چه سریعتر حل شه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)