[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بلاژویچ را باید با کلماتش شناخت وجملاتی که از ترکیب آنها می سازد. او حالا باید برای بار دوم در ایران روزهای رویایی اش را غلاف کند واز مس برود. چیرو در مصاحبه با مجله فوتبال خاطره ای از علی کریمی می گوید که خواندنی است« علی کریمی را بزرگترین بازیکن ایران می دانم. بزرگتر از اون نیست. دایی هم گلزن بزرگتری بود. یه استعداد فوتبالی سالم.من بازیکن های بزرگی داشتم. بوروچاگای آرژانتینی،شوکر، بوبان و...اما نمی توانم از کریمی چشم پوشی کنم.اون می تونست منو توجام جهانی مطرح کنه. بازی با ایرلند دوبار تک به تک رو از دست داد. دو بار.بذار یه واقعیتی رو بگم.دایی وکریمی با هم اختلاف داشتند. یک بازی درون تیمی داشتیم. کریمی داشت همه اونایی را که من دوست داشتم دریبل می زد.همه را به ترتیب دریبل زد.به من برخورد.10 سال جوانتر از امروز بودم.سرمربی ایران بودم. مغرور بودم. تو دلم گفتم:فکر کردی کی هستی که داری ترتیب تیم منو میدی؟الان خودم میام یه جوری حالتو می گیرم که دیگه لات بازی درنیاری. گفتم میرم تو زمین دهنشو سرویس می کنم!کاور پوشیدم رفتم تو زمین.دوتا تیم داشتن بازی میکردن. کریمی اصلا حواسش به من نبود.دویدم جلو وعین سرخپوست ها داد زدم ورفتم جلوش.منو دید وخندید.تو یه صدم ثانیه اتفاق افتاد.رفتم بکشمش. یه اشاره داد که میخواد بره اینور.گفتم...هاهاها....الان بلاژ پیر حالتو میگیره.من