Design & Developed BY Patira

صفحه 35 از 78 نخستنخست ... 25333435363745 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 341 تا 350 , از مجموع 772
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

perspolis @@هواداران دو آتیشه علی کریمی (جادوگر) در پرسپوليس

سلام!

بالاخره بعد از اين همه انتظار و خون دل خوردن علي كريمي به خونه خودش يعني پرسپوليس بازگشت!!

به نوبه ي خودم اين اتفاق خوب رو به همه هواداران علي كريمي و پرسپوليس تبريك ميگم..

در اين تايپيك فقط بحث و تبادل نظر صورت ميگيره ، لطف كنيد خبرهاي مربوطه رو در بخش آخرين اخبار از باشگاه قرار بديد!!

اميدوارم خبرهاي خوب و بحث هاي فني مفيدي در اين فصل داشته باشيم!

به اميد قهرماني و گرفتن جام توسط كاپيتان كريمي!!

ali
    only
    karimi

ویرایش توسط nobody11 : 06-19-2011 در ساعت 13:15

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    818
    تشکر شده 3,692 در 579 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

بلاژویچ را باید با کلماتش شناخت وجملاتی که از ترکیب آنها می سازد. او حالا باید برای بار دوم در ایران روزهای رویایی اش را غلاف کند واز مس برود. چیرو در مصاحبه با مجله فوتبال خاطره ای از علی کریمی می گوید که خواندنی است« علی کریمی را بزرگترین بازیکن ایران می دانم. بزرگتر از اون نیست. دایی هم گلزن بزرگتری بود. یه استعداد فوتبالی سالم.من بازیکن های بزرگی داشتم. بوروچاگای آرژانتینی،شوکر، بوبان و...اما نمی توانم از کریمی چشم پوشی کنم.اون می تونست منو توجام جهانی مطرح کنه. بازی با ایرلند دوبار تک به تک رو از دست داد. دو بار.بذار یه واقعیتی رو بگم.دایی وکریمی با هم اختلاف داشتند. یک بازی درون تیمی داشتیم. کریمی داشت همه اونایی را که من دوست داشتم دریبل می زد.همه را به ترتیب دریبل زد.به من برخورد.10 سال جوانتر از امروز بودم.سرمربی ایران بودم. مغرور بودم. تو دلم گفتم:فکر کردی کی هستی که داری ترتیب تیم منو میدی؟الان خودم میام یه جوری حالتو می گیرم که دیگه لات بازی درنیاری. گفتم میرم تو زمین دهنشو سرویس می کنم!کاور پوشیدم رفتم تو زمین.دوتا تیم داشتن بازی میکردن. کریمی اصلا حواسش به من نبود.دویدم جلو وعین سرخپوست ها داد زدم ورفتم جلوش.منو دید وخندید.تو یه صدم ثانیه اتفاق افتاد.رفتم بکشمش. یه اشاره داد که میخواد بره اینور.گفتم...هاهاها....الان بلاژ پیر حالتو میگیره.من

3. 8 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

امروز این پسر علارقم وزن زیادش (185 کیلو) وقتی که با کریمی روبه رو شده بود از جاش بلند شد در حالی که برا بقیه که بهش دست دادن نشسته بودن ، این حرکت (بلند شدن) برخلاف خواسته کریمی بود چرا که کرینمی اصرار داشت که با او نشسته حرف بزند پ.ن: دم جادوگر گرم که عشقش تو همه جا و تو هر دلی هست و برخلاف بعضی های دیگه به.... خاصی وابسته نیست

5. 8 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    d-e-n-i-z-l-i
    بازیکن محبوب
    K-a-r-i-m-i _-_ l-a-m-p-a-r-d
    اسم واقعی شما
    a-h-m-a-d-R-e-z-a

GermanyPersepolisChelsea

تشکر ها
    27
    تشکر شده 77 در 10 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

خـــدایا به خاطر آفرینش علی کریمی ازت ممنونیم ...

خیلی دوست دارم فریاد بزنم و بگم علی کریمی کی میبینید ماله ماست .. پرسپولیسیه.
    شادیش شادیه ماستو شادیه ما شادیش ....
    وقتی ما از باخت پرسپولیس غمگینیم اونم غمگینه ...
    استقلالیا به ما حسودی میکنن که مثل ما با داش علی هم حــــــــــس نیستن ..
    خدایا شکرت ..
    بابت اینکه کسیو آوردی توی فوتبال که همه از دریبلاش شگفت زده اند ..
    وقتی توی بایرن مونیخ گل میزد باورشون نمیشد که یک ایرانی داره اینطوری گل میزنه .
    وقتی آلمانیا رو جا میزاشت بازیکنای بزرگ آلمانی توی دلشون میگفتن این جادوگره .
    خدایا شکرت که ما علی کریمیو داریم ...

علی کریمی همیشه زنده و سلامت باشی دادا .

• ̅A̅̅ ̅̅L̅̅ ̅̅i̅̅ ̅̅ ̅̅ ̅̅ ̅̅ ̅̅k̅̅ ̅̅A̅̅ ̅̅R̅̅ ̅̅i̅̅ ̅̅M̅̅ ̅̅i̅ ، جادوگر هستی و خواهی ماند

7. 10 کاربر از پست مفید K-a-r-i-m-i تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک راست
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    رائول گنزالز-علی کریمی

ArgentinaPersepolisMilan

تشکر ها
    177
    تشکر شده 260 در 121 پست

زنده باد علی کریمی

]

9. 10 کاربر از پست مفید mohammad_444_0o تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

جادوگر مردانگی را در زمین مسابقه هم معنا کرد

علاوه بر رفتار انسان دوستانه ای که علی کریمی در قبال چاق ترین پسر ایرانی در بازی دیروز داشت، در زمین مسابقه هم اتفاقی افتاد که نمی توان به سادگی از کنار آن گذشت.
    تنها سه دقیقه از نواخته شدن سوت آغاز بازی پرسپولیس و صبا گذشته بود که علی کریمی یک موقعیت ایده آل برای ارسال توپ روی دروازه حریف و خلق موقعیت برای هم تیمی هایش پیدا کرد.

اما علی کریمی که برخوردی با مدافع صبا داشت و منجر به مصدومیت نسبتا شدید مدافع این تیم شده بود وقتی دید داور دستور به ادامه بازی داده است شخصا توپ را به بیرون فرستاد و «فیرپلی» را در فوتبال ایران معنا کرد.

این در حالیست که کریمی فرصت مناسبی برای خلق موقعیت روی دروازه صبا داشت اما در روزهایی که خبری از روحیه جوانمردی در فوتبال و جامعه ایران نیست، کریمی در زمین مسابقه هم بزرگی خود را به رخ کشید.

کاپیتان پرسپولیس بین دو نیمه هم به سراغ چاق ترین پسر ایران رفت و او را در آغوش کشید. تصاویر اشک های این پسر بچه پس از آنکه کریمی به یادگار پیراهن خود را به او اهدا کرد بدون شک در تاریخچه فوتبال ایران ثبت خواهد شد.

11. 8 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    d-e-n-i-z-l-i
    بازیکن محبوب
    K-a-r-i-m-i _-_ l-a-m-p-a-r-d
    اسم واقعی شما
    a-h-m-a-d-R-e-z-a

GermanyPersepolisChelsea

تشکر ها
    27
    تشکر شده 77 در 10 پست

در روزگار سوبله چوبله ها و دلارهای "تیام"نما/مردی از جنس شرف و غیرت نزدیک ماست

علی کریمی بارها نشان داده که مردی غیرقابل پیش‌بینی است. در روزی که هیچ فوتبالیستی در مراسم سالگرد تختی حاضر نمی‌شود او رسم جوانمردی را به جا می‌آورد و در ابن‌بابویه حاضر می‌شود و در سالمرگ محراب شاهرخی بر سر مزار او مي‌رود تا هر چه بیشتر بر میزان این محبوبیت افزوده شود.

علی کریمی بارها و بارها در بیرون از مستطیل سبز در قالب وجه اخلاقی، بزرگي خودش را نشان داده تا بر میزان محبوبیتش بیش از پیش افزوده شود.

ماه رمضان دو سال قبل را به یاد می‌آوریم که احسان علیخانی جوانی شمالی را به برنامه‌اش دعوت کرده بود که به‌خاطر نامناسب بودن غدد داخلی قدش به طور نامتعارف زیاد شده بود و او به‌خاطر سنگین بودن هزینه عمل همچنان در حال رشد بود.

در آن برنامه وقتی علیخانی از آرزوهای ان پسرک پرسید او ملاقات با علی کریمی را به عنوان آرزویش ذکر کرد تا علیخانی ساعتی پس از این برنامه علی کریمی را از این واقعه مطلع کند. او بلافاصله با علاقه به دیدن جوان رفت تا آرزویش محقق شود. کریمی بعدها هزینه عمل جراحي آن جوان را هم تقبل كرد.

امروز در ورزشگاه قم بار دیگر علی کریمی نشان داد که محبوبیتش فراتر از درون زمین فوتبال است. او در حاشيه بازی امروز به سمت نوجوانی رفت که چاق‌ترین پسر ایرانی است و او را در آغوش گرفت و پیراهنش را به این نوجوان پرسپولیسی هدیه داد.
    علی کریمی بار دیگر نشان داد محبوبیتش فراتر از مرزهای فوتبال است.

• ̅A̅̅ ̅̅L̅̅ ̅̅i̅̅ ̅̅ ̅̅ ̅̅ ̅̅ ̅̅k̅̅ ̅̅A̅̅ ̅̅R̅̅ ̅̅i̅̅ ̅̅M̅̅ ̅̅i̅ ، جادوگر هستی و خواهی ماند

13. 8 کاربر از پست مفید K-a-r-i-m-i تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

فیلم اهدا کردن پیراهن کریمی به چاق ترین پسر ایران

15. 9 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

دم خدای غیرت فوتبال ایران وپرسپولیس گرم خدایی داش علی کریمی تکی

17. 8 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis

کسی صحنه یا تصویری از فریاد علی رو سر شکوری نداره؟
    یعنی خداییش وقتی که این خبر رو شنیدم حال کردم واسه خودم
    آخه این بی خاصیت با طرز فوتبال بازی کردن چه چیزی رو میخاد به بقیه نشون بده!؟

اصرار به دریبل زدنش منو کشته . یعنی دیگه تیم اینقد حقیر شده که این بشر بشه دریبل زن تیم!
    حالا با یکی دوتا هم کوتاه نمیاد! خداییش کریمی با این همه سابقه اعتماد به نفس این بشر رو نداره!
    دم علی گرم
    بالاخره یکی باید جلوی این دسته از افرادی که فقط دارن به تیم ضربه میزنن بایسته. فقط بادامکی هم چاشنی کارش قرار بده که دیگه یلی عالی میشه!

!!! No Totti No Party

19. 10 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

تشکر ها
    818

پورمحمدی: پیراهن علی کریمی را قاب کردم و به دیوار چسباندم

نوجوان قمی می گوید پیراهن علی کریمی را قاب کرده و به دیوار اتاقش چسبانده است.

محسن پورمحمدی که چاق ترین پسر ایران است سوژه بازی پرسپولیس و صبا در ورزشگاه یادگار امام بود. او که از طرفداران دو آتیشه پرسپولیس است از حرکت علی کریمی به وجود آمده.

چاق ترین پسر ایران می گوید: فکر نمی کردم علی کریمی انقدر بزرگ و خوش اخلاق باشد، پیراهن او را قاب کردم و به دیوار اتاقم چسباندم.

چاق ترین پسر ایران می گوید: هزینه های درمان و داروهای من بسیار بالاست و خانواده من حتی پولی برای انجام عمل جراحی ندارند. امیدوارم با کمک مسئولان مشکلات من برطرف شود.

21. 4 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

صفحه 35 از 78 نخستنخست ... 25333435363745 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع