به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
دانی آلوس:بارسلونا باشگاه بدبینی است؛اگر رئال قهرمان شد، به آنها تبریک می گوئیم
ستاره برزیلی معتقد است که آبی اناری ها باید تلاشی سه برابر برای قهرمانی در لالیگا داشته باشند
دانی آلوس، ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در کنفرانس خبری قبل از بازی تیمش در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا حضور پیدا کرد و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد.
آلوس دربخشی از صحبتهایش به شرایط بارسا در لالیگا اشاره کرد و گفت:« در لالیگا بارسلونا باید تلاش سه برابری برای بازگشت به مسیر قهرمانی انجام دهد. با تلاش دو برابر نمی توانیم به هدفمان برسیم ولی تا زمانی که از نظر محاسبات ریاض، قهرمان مشخص نشده، ما به تلاش و مبارزه ادامه می دهیم و خواهیم دید که در پایان چه خواهد شد. امسال ما تعادل نداریم و در خارج از خانه نمی توانیم به امتیازاتی که در خانه به دست می آوریم، دست بیابیم.»
تا آخر می جنگیمبا وجود اختلاف ده امتیازی میان رئال و بارسلونا در صدر جدول لالیگا، آلوس همچنان امیدوار است:« سعی می کنیم تا آخر رقابتها مبارزه کنیم و اگر در نهایت رئال به قهرمانی رسید، به آنها تبریک خواهیم گفت.برخی ها فکر می کنند که این غیرممکن است و برخی ها نه. ده امتیاز فاصله، شرایط رقابتهاست. در ابتدای فصل حتی نمی توانستیم تصورش را هم بکنیم ولی شرایط بدین ترتیب است. این فاصله زیادی است ولی ما برای مبارزه کردن ساخته شده ایم.»به ما اجازه بازی دربرنابئو را نمی دهندآلوس در پاسخ به این سوال که آیا دوست دارد تا فینال جام حذفی اسپانیا در برنابئو برگزار شود یا نه گفت:« آنچه من دوست دارم، این است که فینال دیگری را برگزار می کنیم. این بازی در هر ورزشگاهی، به جز ورزشگاه خانگی اتلتیک برگزار شود، برای ما فرقی نمی کند. از نظر گنجایش ورزشگاه و امنیت، ورزشگاه برنابئو بهتر است ولی هیچ وقت به ما اجازه نخواهند داد تا در برنابئو بازی کنیم. ما هرجا که به ما بگویند بازی خواهیم کرد.»بدبینی دربارسااو در پاسخ به سوالی درمورد انگیزه بازیکنان بارسا برای بازی در لالیگا با اختلاف 10 امتیازی گفت:« در باشگاه بارسلونا، افراد بدبین زیادی هستند.باید تا پایان مبارزه کرد و تا زمانی که شانس داریم باید برای غرورمان و برای پرچم باشگاهی که نماینده اش هستیم مبارزه کنیم.»آلوس درمورد بازی مقابل لورکوزن در لیگ قهرمانان اروپا گفت:« در هر تورنمنتی سعی می کنیم که تا بازی فینال پیش برویم. در برخی رقابتها می توانیم و در برخی دیگر نه. ما مقابل لورکوزن دوران جدیدی را شروع می کنیم و باید اگر می خواهیم به فینال برسیم، باید درسطح خیلی بالایی باشیم. حریفان ما هم دوست ندارند مقابل بارسلونا بازی کنند.»خودخواه هستماو در مورد نیمکت نشینی اش در بازیهای اخیر بارسا گفت:« بارسایی ها مرا خریدند تا تلاش کنم و درخدمت مربی باشم. برای احترام به هم تیمی هایم و افراد حرفه ای ای که اینجا کار می کنند، به تمام تصمیمات احترام می گذارم ولی همیشه می خواهم در تلاشهای تیم شریک باشم. اگر کسی که مرا به زمین می فرستاد ترجیح می دهد که از بیرون زمین کمک کنم، همین کار را می کنم. همیشه دوست دارم داخل زمین باشم ولی من در این زمینه کمی خودخواه هستم.»مشکل از خود ماست، نه داورآخرین موضوعی که آلوس درمورد آن صحبت کرد، موضوع داوری ها بود. ستاره برزیلی ترجیح داد که به ارزیابی کمک ها یا اشتباهات داوران نپردازد و گفت:« گریه کردن و حسرت خوردن کار ما نیست. ما می دانیم که سه یا چهار نفر هستند که سعی می کنند به بهترین نحو ممکن کار خودشان را انجام دهند.بعضی روزها موفق هستند و برخی روزها نه.ولی ما نمی خواهیم به ارزیابی این مسائل بپردازیم. اگر ما به پیروزی نرسیدیم و امتیازی کسب نکرده ایم، یعنی اینکه یک جای کار ما می لنگد.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مدیر برنامه های تیاگو سیلوا: پیوستن او به بارسا شایعه است
اخیرا شایعاتی در مورد علاقه مندی باشگاه بارسلونا برای خرید سیلوا در پایان فصل منتشر شد اما به نظر می رسد این ستاره برزیلی قصد ندارد سن سیرو را ترک کند
- پائولو فرناندو تونیه تو، مدیر برنامه های تیاگو سیلوا، اعلام کرد این ملی پوش برزیلی از حضور این باشگاه بسیار راضی است و به جدایی از روسونری فکر نمی کند.این در حالی است که اخیرا شایعاتی در مورد علاقه مندی باشگاه بارسلونا برای خرید سیلوا در پایان فصل منتشر شد اما به نظر می رسد این ستاره برزیلی قصد ندارد سن سیرو را ترک کند.تونیه تو در گفتگو با کالچو مرکاتو گفت:" تیاگو از بودن در میلان راضی است.او انسان آرامی است و می داند که برای باشگاه بزرگی بازی می کند. اگر او در میلان نماند، تنها به این دلیل خواهد بود که باشگاه او را نخواسته است.او بهترین بازیکن دنیا در پست خودش است به همین دلیل ساده است که شایعه پیوستنش به بارسا منتشر شود اما نه بارسا و نه میلان در این مورد صحبتی نکرده اند. اینها همه شایعه است.ممکن است او دوران فوتبالش را در میلان به پایان برساند؟او 27 ساله است و قراردادی 4 ساله دارد؛ پس ممکن است این اتفاق رخ دهد."سیلوا در سال 2009 از فلومیننزه به میلان پیوست و خیلی زود به یکی از بازیکنان کلیدی این باشگاه تبدیل شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبس وتکذیب اختلاف با مسی: رابطه خوبی با «کوتوله»دارم
ستاره 28 ساله آرژآنتینی در صحبتهایی اعلام کرد که رابطه خوبی با مسی دارد و او را بهترین بازیکن دنیا خواند
کارلوس تبس مهاجم آرژآنتینی باشگاه منچسترسیتی در صحبتهایی اعلام کرد که رابطه خوبی با لیونل مسی دارد
این درحالی است که گزارشهای منتشره در رسانه های آرژانتینی حکایت از آن داشت که تبس و مسی که جزو بامهارت ترین بازیکنان حال حاضر دنیای فوتبال هستند رابطه خوبی با هم ندارند و در تیم جای یکی از این دو نفر استاما تبس با تکذیب این صحبتها به فاکس سپورتس گفت:« اینجا مردم می گویند یا تبس و یا مسی. ولی اصلا نباید این طور باشد. چون من رابطه خوبی با کوتوله دارم. مردم اشتباه می کنند. مسی بچه ای است که زیاد حرف نمی زند و من دوست ندارم که مردم می گویند که مارابطه خوبی نداریم. من رابطه خوبی با مسی دارم. بازی کردن با او آسان است. اگر مسی توپ را داشته باشد، سه بازیکن به دنبال متوقف کردن او هستند و او بزرگترین بازی دنیاست.»
تبس ادامه داد:« در زمانی که باتیستا مربی تیم بود و برای دیدار دوستانه با برزیل ، من به مسی زنگ زدم تا از او پیراهنش را برای بنیاد خیریه ام بخواهم. بعد اواز من پرسید که چرا به تیم ملی دعوت نشده ام. من به او گفتم که وقتی باتیستا به منچسترسفر کرد، او با زابالتا صحبت کرد و نه با من. مسی در آن زمان به من گفت که با مسئولان اتحادیه فوتبال آرژانتین صحبت خواهد کرد و این همان کاری بود که من هم آن را انجام دادم. من با لوئیس براون و آلبرتو رودریگس صحبت کردم و آنها به من گفتند که من در کوپاآمه ریکا حضور نخواهم داشت و باید تلاش کنم تا در جام جهانی 2014 حضور پیدا کنم.»تبس ادامه داد:« من به آنها گفتم که اگر به کوپا آمه ریکا نروم، در جام جهانی هم بازی نخواهم کرد.بعد از آن بود که باتیستا به من زنگ زد و تمام مشکلات حل شد.»تبس که در بازار نقل و انتقالات مورد توجه سران پاری سن ژرمن ، میلان و اینتر قرار گرفته بود، درنهایت در سیتی باقی ماند . او اکنون در صحبتهایش از آرزویش برای بازگشت به بوکاجونیورس می گوید؛ تیمی که در طول سالهای 1997 تا 2004 درآن توپ می زد:« رویای من بازگشت به بوکا است. من از راسینگ کلوب و تیگره هم پیشنهاداتی داشتم و از آنها متشکرم. ولی درآرژانتین من تنها برای بوکا بازی می کنم و بس.»
فدراسیون فوتبال کاتالونیا نخستین نسخه از نظرسنجی برای مراسم معروف به «گالا کاتالان فوتبال» برای انتخاب بهترین بازیکن و مربی سال کاتالان را منتشر کرد. مراسم اهدای جوایز 21 فوریه برگزار می شود. باشگاهها، مردم، هیئت داوران، روزنامه نگاران، سیاست مداران، فوتبالیست ها و مدیران مطرح؛ جوزپ گواردیولا را به عنوان بهترین مربی سال کاتالان انتخاب کردند.
برندگان اولین نظر سنجی «گالا کاتالان فوتبال» که توسط فدراسیون فوتبال اسپانیا صورت گرفت اعلام شد. ژاوی هرناندز، هافبک باشگاه بارسلونا و همچنین جوزپ گواردیولا، سرمربی بارسا به عنوان بهترین مربی و بازیکن سال کاتالان انتخاب شدند.
برندگان:
در فوتبال: ژاوی هرناندز بهترین بازیکن مرد، تریجون مارتا بهترین بازیکن زن، گواردیولا بهترین مربی سال و آنا زاردین بهترین داور لقب گرفتند.
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
آتش سوزی در خانه سیدو کیه تا
عصر روز دوشنبه بود که خانه سیدو کیه تا، ستاره مالیایی باشگاه بارسلونا در منطقه گاوا دچار آتش سوزی شد. این طور به نظر می رسد که صندلی ماساژی که در تراس خانه کیه تا قرار داشت دچار آتش سوزی شده بود ولی خوشبختانه این آتش سوزی آسیب زیادی به همراه نداشت و کارگرانی که در خانه اش او مشغول به کار بودند، بلافاصله آتش را مهار کردند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
دنی آلوس: امکان ندارد فینال کوپا دل ری در برنابئو برگزار شود
دنی آلوس، مدافع بارسا، معتقد است هیچ احتمالی وجود ندارد که دیدار فینال این فصل کوپا دل ری بین بارسا و اتلتیک بیلبائو، در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار شود.
برنابئو یکی از گزینه های فدراسیون فوتبال اسپانیا برای برگزاری دیدار فینال کوپا دل ری است اما باشگاه رئال به خاطر وجود گرایشات ضد اسپانیایی در میان بخشی از هواداران بارسا و بیلبائو با این مسئله مخالف است.
بارسا و بیلبائو در سال 2009 نیز در فینال کوپا دل ری مقابل هم قرار گرفتند و بعضی از طرفداران آنها در هنگام پخش سرود ملی اسپانیا، به نشانه اعتراض سرو صدا کردند.
فدراسیون فوتبال اسپانیا هنوز در مورد مکان برگزاری دیدار فینال تصمیم گیری نکرده اما آلوس مطمئن است که دیدار فینال در برنابئو برگزار نمی شود.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما می دانیم که به دلیل ظرفیت بالا، برنابئو یکی از بهترین گزینه هاست اما من معتقدم هرگز به بارسا اجازه داده نمی شود که دیدار فینال را در برنابئو برگزار کند.
برای ما فرقی ندارد کجا بازی کنیم. فقط می خواهیم بازی در زمین بیلبائو نباشد."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
سفر 70کيلومتري رائول براي ديدارباگوارديولاوتيمش
رائول گونسالس بلانکو، ستاره اسپانيايي باشگاه شالکه امروز به کلن سفر کرد تا با کاروان بارسلونا که براي مصاف با باير لورکوزن در دور رفت مرحله يک هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا به آلمان سفر کرده ديدار کند.
هدف رائول از این سفر 70 کیلومتری دیدار با برخی از هم تیمی های سابقش در تیم ملی و دوست خوب و صمیمی اش پپ گواردیولا بود.
طبق گزارش منتشره در روزنامه ال موندو دپورتیوو، رائول بعد از تمرین عصر امروز بارسلونا در بای آرنای لورکوزن و در هنگام صرف شام به دیدن گواردیولا و شاگردانش رفت و بازیکنان بارسا از دیدن رائول، کاپیتان سابق رئال در جمعشان به شدت تعجب کرده بودند
رائول دقایقی را در کنار دوستش گواردیولا سپری کرد و برای او در آستانه بازی امشب آرزوی موفقیت نمود.
لورکوزن با یک لشگر غایب منتظر بارساست
شورله تنها امید لورکوزنی ها در بازی مقابل بارساست
در حالی که در چاچوب دور رفت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان سه شنبه شب در مصافی نفس گیر بایر لورکوزن باید در خانه پذیرای آبی و اناری پوشان کاتالان باشد دغدغه اصلی این تیم مصدومیت چند ستاره کلیدی خود است .
به گزارش سایت گللورکوزنی ها که شنبه گذشته نیز در دیداری حساس مغلوب صدرنشین بوندس لیگا دورتموند شده اند همچنان با مشکل مصدومیت مهره های کلیدی خود مواجه هستند از جمله مصدومین سرشناس لورکوزن می توان به: بارنتا - میشائیل بالاک - سیدنی سام رنه ادلر و اومر توپراک به همراه ارن دردیوک اشاره کرد که به طور قطع دیدار حساس برابر بارسا را از دست خواهند داد .
همچنین حضور یا عدم حضور رناتو آگوستو ستاره برزیلی سرخ و مشکلی پوشان بای آره نا در هاله ای از ابهام قرار دارد . شاید چشمان هواداران لورکوزن به درخشش آندره شورله ستاره خوش تکنیک و ملی پوش این تیم دوخته شده است .
حال باید منتظر نشست و دید نایب قهرمان سال 2002/2001 لیگ قهرمانان با لشگری از مصدوم چه عملکردی در برابر بارسلونا خواهد داشت .
گوارديولا:لورکوزن از نظر فيزيکي از ما قويتر است
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا در آستانه ديدار با بايرلورکوزن در ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا گفت، اين تيم آلماني از نظر فيزيکي از تيم او قوي تر است.
پپ گواردیولا پیش از این بازی که امشب در لورکوزن برگزار می شود، به خبرنگاران گفت: آنها از نظر فیزیکی از ما قوی تر هستند و اگر ما مالکیت توپ را در اختیار نداشته باشیم، آنها قدرتمندتر از ما می توانند بازی کنند.
وی افزود: این تیم در ضربات ایستگاهی و استفاده از موقعیت های توپ مرده خطرناک است و در بازی هوایی قدرت زیادی دارد.
بایرلورکوزن آخرین تیمی است که در فصل 2001/2002 بارسلونا را در آلمان شکست داد و در هر سه بازی خانگی خود در مرحله گروهی در مقابل تیم هایی چون چلسی و والنسیا به برتری رسیده است. به اعتقاد گواردیولا، بازیکنان بارسلونا در بازی با این تیم مالکیت توپ را حفظ کنند.
این مربی اظهار داشت: بزرگترین نگرانی من شناخت لورکوزن است. من نقاط قوت آنها را می دانم. آنها یک تیم آلمانی هستند. اگر مالکیت تیم را حفظ نکنیم با مشکل روبرو خواهیم شد. مردم فکر می کنند چون مسابقات لالیگا دشوار است پس ما باید به راحتی در لیگ قهرمانان به قهرمانی برسیم و اگر این اتفاق نیفتد، ناکام بوده ایم. ولی هدف ما خوب بازی کردن است.
بارسلونا شنبه شب مقابل اوساسونا با نتیجه 3 بر 2 شکست خورد و در فاصله 10 امتیازی از رئال مادرید صدرنشین لالیگا قرار گرفت.
بایر لورکوزن 1 – بارسلونا 3: برد با سوپر سانچس
الکسیس سانچس دو گل زد و لیونل مسی یک گل زد و یک پاس گل داد تا صعود بارسلونا به مرحله بعد تقریبا مسجل شود.
بارسلونا موفق شد با پیروزی سه بر یک در خانه بایر لورکوزن عملا صعود خود را به مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان قطعی کند.
بایر لورکوزن با وجود بازی بسیار خوبی که داشت نتوانست مانع گلزنی بارسلونا شود.
بارسا بازی را در نیمه اول در اختیار داشت و تقریبا 80 درصد مالکیت توپ داشت اما به دلیل دفاع منسجم و قدرتمند لورکوزن، نمیتوانست موقعیتهای گلزنی خطرناکی ایجاد کند تا این که در دقیقه 41 بود که توانست به گل برسد.
روی پاس عالی لیونل مسی، الکسیس سانچس و سسک فابرگاس در کنار هم از تله آفساید گریختند و سانچس بود که توپ را با ضربهای دقیق از بین پاهای برند لنو وارد دروازه حریف کرد.
لورکوزن در نیمه دوم تهاجمیتر شد و در دقیقه 52 گل تساوی را زد. سانتر ودران کورلوکا را میکال کادلچ با ضربه سر وارد دروازه ویکتور والدس کرد. اما این نتیجه تنها سه دقیقه دوام داشت. در دقیقه 55 بود که پاس عالی فابرگاس به الکسیس رسید و او پس از جا گذاشتن لنو گل دوم خود و تیمش را زد.
لورکوزن به حملات خود ادامه داد و یک بار ضربه گونسالو کاسترو با نوک انگشتان والدس به تیر دروازه برخورد کرد.
اما بارسا هم توپ را به تیر دروازه لورکوزن زد. لیونل مسی دو بازیکن حریف را از پیش رو برداشت و ضربه چیپ او از زاویهای تقریبا بسته به تیر برخورد کرد.
دروازهبانان دو تیم در ادامه روی ضربات سر مهاجمان مجبور به واکنشهایی دیدنی شدند. یک بار ضربه سر اشتفان کیسلینگ تازهوارد را والدس گرفت، و یک بار هم لنو مانع هتتریک الکسیس شد.
در نهایت لیونل مسی بود که در دقیقه 88 گل زد و کاری کرد که بازی برگشت تا حد زیادی تشریفاتی شود. او توپ را به دنی آلوز سپرد و آلوز در حالی که موقعیتی عالی برای گل داشت توپ را برای مسی سانتر کرد و او هم در حالتی نامتعادل گل زد.
چند دقیقه بعد، مسی در موقعیتی که دو بازیکن بارسلونا در آفساید بودند توپ را در وضعیتی کاملا صحیح گرفت و با دروازهبان تک به تک شد که کمک داور به اشتباه آفساید او را اعلام کرد.
اکنون لورکوزن برای این که حذف نشود باید دست کم سه گل در ورزشگاه نوکمپ بزند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)