همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام حمید هستم تازه واردم امید وارم دوست خوبی برای شما باشم
طرفدار تیم ملی ایتالیا و باشگاه میلان هستم
در ایران هم طرفدار پرسپولیس هستم
با تشکر
سلام خوش اومدی به دربی ایشالا فعال باشی و همیشه فعال ببینیمت.
شما هم خوش اومدی ایشالا بخش میلانو به همراه بچه ها خوب بگردونی.
البته دوستان زودتر خوش امد گویی گفته بودند ما هم جسارت کردیم بهشون ولی گفتیم به دوستان جدید نیز من هم یه خوش امد گویی بگم.
داداش راحت يه تيم منتخب بزن همشون the bestافشین هستم 26 ساله لقب یوزپلنگ را به دلیل استارتهای انفجاری داشتم در دانشگاه..بهترین فوتبالیست تاریخ دانشگاه ازاد کرج بودم...اومدم در این سایت تا دوستان از تحلیل هایم استفاده کنند..هوادار استقلال و عاشق بازی ابراهیموویچ و مربیگری کلینزمن هستم...بهترینم و لیاقت بهترین ها رو دارم...
خيلي خوش اومدي اميدوارم روزهاي خوبي داشته باشي ....
ما هم اميد واريم دوستهاي خوبي باشيم.....سلام حمید هستم تازه واردم امید وارم دوست خوبی برای شما باشم
طرفدار تیم ملی ایتالیا و باشگاه میلان هستم
در ایران هم طرفدار پرسپولیس هستم
با تشکر
اينجا ميلاني زياده پرسپوليسيهاش بيشتر خيلي خوش اومدي....
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ای بابا
یه خوش آمد گویی هم واسه ما نگه دارین دیگه
همه رو گفتین که
حالا واسه اینکه بیکار نشین من خودمو معرفی میکنم
من عبدالله 18 سال دارم از خراسان رضوی
طرفدار آرسنالم
به من خوش آمد گویی بگین
یه روز خوب میاد ...
عبداله جان دیگه پیشکسوتی تو کهباید جایزه یک عمر تلاش برای آرسنال رو بهت بدن
این بخش رو ندیدم اصلا
پویان
20 الی 21
پایتخت
من یک توپچی هستممی بالم به خودم چه با جام گرفتنش چی بی جام گرفتنش چه 6 سال چه 600 سال
پرسپولیسیم... کریمی است عشقم چو او نباشد تن من مباد
و به کلیه دوستان خوش آمد گویی عرض مینمایم![]()
WENGER 4 EVER
ویرایش توسط pooyan_wenger : 02-13-2012 در ساعت 22:40
یه سوال فنی چرا من تا حالا خودم رو معرفی نکردم
سینا سماک هستم طرفدار میلان از لاهیجان
2 سال تو دربی عضوم19 سالمه دیگه چی بگم ....
![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
حالا که همه اسماشونو گفتن منم بگم
عبدالله گوهری از شهرستان درگز
عاشق شهرم هستم
عاشق شهید صیاد شیرازی که همشهریمه هستم
و در کل دو چیزو دوست دوست دارم
اول خدا
دوم آرسنال
7 ماهه عضو دربی هستم
خیلی خوشحالم از این که وقتتونو در اختیار من قرار دادین تا براتون سخنرانی کنم و امیدوارم بتونم یک کاربر مفید تو دربی باشم .
![]()
یه روز خوب میاد ...
ویرایش توسط Abdollah 202 : 02-13-2012 در ساعت 23:02
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)