به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
توجه کنید آرسنالی ها
دوستان یه نکته مهم رو بگم جندی پیش در پایگاه خبری gunnerstrust مشاهده شده چند نفر عقده ای رفتن به آرسنالی ها پی ام خصوصی دادن که علیه آرسن ونگر شورش کنن و طرفداران آرسنال رو زده کنن و یه جورای این بحث بین هوادارای آرسنال رو علنی کنن احتمال داره تو این بخش هم بیان همانطور هم که نکو عزیز و دیگر دوستان ملاحظه کردن بعضی از چشمه هایش رو دیدند پس مراقب باشید
اگه مدیر بخش اجازه داد متن های این پایگاه رو برای دوستان عزیز و توپچی های محترم قرار میدم
شاداب چو ماه باشید![]()
WENGER 4 EVER
دوستان عزیز مثل اینکه شما بازی رو پیشاپیش دید ! اگه میشه لینک بدیت ما هم باخت میلان رو ببینیم !
واقعا من نمیدونستم میلان رو حذف کردیت و بارسا رو هم قراره 100% حذف کنید !!!
دمتون گرم واقعا طرفدارای پُر شوری هستید![]()
![]()
اين برخورد اولت با آرسناليها بود
دو روز ديگه بياي آرسنالي ميشي
نه من مسي و بارسا اينا رو جدي ميگيرم
خدا كنه قرعه به نام يه تيم ديگه باشه!بارسا هم تو فينال بينيم اونجا بزنيمشون اينجوري حالش بيشتره
ونگر: هانری بدون من هم بازیکن بزرگی می شدآرسن ونگر رابطه خود با تیری هانری را بسیار خاص می داند اما اذعان می کند هانری چه با و چه بدون هم موفق می شد!
تیری هانری در دیدار شنبه مقابل ساندرلند یک بار دیگر با ورود خود به زمین نتیجه را عوض کرد و با گل دقایق پایانی 3 امتیاز ارزشمند را به نفع آرسنال رقم زد.
مهاجم باشگاه نیویورک ردبولز آخرین بازی خود برای آرسنال را چهارشنبه در لیگ قهرمانان مقابل میلان انجام می دهد و آرسن ونگر مشتاق یک پایان دلچسب برای اوست.
" او بدون من نیز این کار را انجام می داد. معتقدم بازیکنان بزرگ ویزگی های بزرگ دارند، آنها همیشه از اینکه تا کجا می توانند پیش بروند شما را شگفت زده می کنند. انگیزه داخل آنها بسیار بزرگ است و هرگز حد و مرزی ندارند.
همه متفاوت هستند. باید گفت تیری که وقتی 17 ساله بود او را در موناکو پرورش دادم. سپس من او را به آرسنال اوردم، سپس او به بارسلونا رفت و من او را به آرسنال بازگرداندم بنابراین این یک داستان 3 زمانه است، سه فصل از یک کتاب.
معتقدم تاریخچه ای که ما در کنار هم داشتیم خاص بود زیرا شما معمولا یک بازیکن را در 3 دوره مختلف ملاقات نمی کنید.
از نظر من، اول از همه امیدوارم لحظات احساسی مثبتی در بازی چهارشنبه وجود داشته باشد اما مساله مهم تمرکز بر روی آن شب است زیرا بازی بزرگی برای ماست. بیایید امیدوار باشیم که احساسات مثبتی در انجا خواهیم داشت."
ونگر جون ببينم بعد از بازي چهارشنبه هم همينو ميگي !
به نظر من آرسن هم ميخواد هانري بمونه اما چيزي كه باعث رفتنش ميشه همون موفقيتهاي مقطعيه كه با وجود هانري درست ميشه بازيكنهاي آرسن نبايد به هانري عادت كنن.....
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ایشاالله می زنیم میلانو تو سنسیرو سوکس مس کنیم .
جدا از کری من به این بازی خیلی دل خوشم
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حساس ترین جدال بازی میلان-آرسنال است شاید هر دو تیم در این مرحله دوست داشتن به تیم های دیگری برخورد کنند اما با قرعه ی میشل پلاتینی میلان مقابل آرسنال قرار گرفت...
Arsenal VS AC Milan
بازی رفت دو تیم در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب در ورزشگاه سن سیرو شهر میلان انجام خواهد شد.
دیداری حساس و انتقامی برای میلانی های روسونری پوش که در سال 2007/2008 در سن سیرو بازی را 2-0 به حریف باختند و از گردونه رقابتها کنار رفتند اما میان آن میلان 2007 تا این میلان 2012 فرق های زیادی وجود دارد که میلان را متمایز از سال های گذشته نشان میدهد.
آرسنال در این فصل بسیار کم فروغ ظاهر شده و زیر سایه ی بزرگان جزیره آرسنال دیگر به چشم نیامد من سیتی.یونایتد.تاتنهام هرگز به آرسنال اجازه خود نمایی ندادند .
کارشناسان افول توپچی ها را یک دلیل میدانند آن هم از دست دادن فابرگاس است...
فابرگاس این روزها برای کاتالان فوق العاده خوب بازی میکند و گل میزند اما آرسنال بردن تیم های میانه و پایین جدول هم برایش مشکلی بزرگ به حساب می آید .
آرسنال برنامه ای داشت که فابرگاس را واگذار کرد آنها چهره ای جدیدی داشتند چهره ای که هرگز نتوانست به دلیل مصدومیت های پیاپی خودی نشان دهد.
جک ویلشر ستاره کوچک آرسنال به دلیل مصدومیت تقریبا این فصل رقابتها را از دست داد و شاید برنامه های آرسن ونگر را مخدوش کرد.
وضعیت دو تیم در لیگ ها و مرحله گروهی
آرسنال در این فصل عملکردی ضعیف به جای گذاشته و در لیگ برتر انگلیس در حال حاضر در رتبهچهارم جدول قرار دارد و از 25 بازی 13 برد 4 تساوی و 8 شکست را متحمل شده این تیم توانسته 48 گل در رقابتها به ثمر برساند ولی در مقابل خط دفاعی آنها ضعیف بوده و 35 گل دریافت کرده.
آرسنال در مرحله گروهی رقابتها در گروه F رقابتها با تیم های مارسی.دورتموند و المپاکوس هم گروه بودند که با کسب 3 برد 2 تساوی و 1 باخت با 7 گل زده و 6 گل خورده با 11 امیتاز به عنوان تیم اول به مرحله بعد راه یافتند...
اما میلان تیم پرآوازه اروپا یا بهتره گفت پرافتخار ترین تیم جهان هم اکنون در صدر رقابتهای سری آ قرار دارند گرچه آنها دو بازی بیشتر از یوونتوس تیم دوم جدول دارند اما آنها شایسته صدر نشینی هستند میلان در اوایل فصل پر نوسان ظاهر شد اما رفته رفته به اوج بازگشت و در نیم فصل هم مانند اوایل فصل پرنوسان ظاهر شده اما با پیروزی آخر آنها مقابل اودینزه که در خانه به هیچ تیمی باج نمیداد انگیزه ی خوبی برای بازی مقابل آرسنال گرفتند...
میلان تا به اینجا با انجام 23 بازی 14 برد 5 تساوی و 4 باخت در رتبه نخست سری آ قرار دارد.
هر دو تیم بازی آخر هفته خود را خارج از خانه با نتیجه مشابه 2-1 پیروز شده اند , تیم میلان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان در گروه H با مدافع عنوان قهرمانی بارسا.ویکتوریا و باته بوریسوف هم گروه بودند که میلانی ها با کسب 2 برد 3 تساوی و 1 باخت با 9 امیتاز پا به مرحله بعد گذاشتند...
رخ به رخ
میلان و آرسنال تا کنون چهار بار به صورت رسمی با هم مصاف دادند که حاصل آن یک پیروزی برای میلان یک پیروزی برای آرسنال و دو تساوی بوده...
میلان در سال 94.95 با دو گل آرسنال را شکست داده و آرسنال در فصل 2007.2008با دو گل میلان را شکست داده...
ترکیب احتمالی دو تیم و مصاف های جالب
اولین مصاف دیدنی مصاف دو گلزن برتر دو تیم است از سمتی فان پرسی بهترین گلزن آرسنال و لیگ برتر انگلیس و این سمت ایبرا بهترین گلزن میلان و دومین گلزن برتر سری آ که هر کدام میخواهند شایستگی های خود را ثابت کنند.
مصاف دیگر مصاف بین خط هافبک هاست جایی که آکیلانی سابقه بازی در مقابل آرسنال ولی با پیراهن لیورپول را در کارنامه دارد همینطور بواتنگ با پیراهن پورثموث و تاتنهام مقابل آرسنال سابقه بازی دارد.
خط هافبک آرسنال روز سختی بی شک خواهد داشت آنها ویلشر.آبودیابی و جنکینسون را در اختیار ندارند.
در مقابل میلان هم رسیدن آکیلانی بواتنگ هم در حاله ای از ابهام است که در صورتی که برسند مطمئنا کار توپچی ها برای گذشتن از هافبک میلان سخت خواهد شد.
اما مصاف تئو والکات در مقابل مصباح هم میتواند دیدنی باشد هر دو فاکتو سرعت را در کار خود دارند و مصباح هم نشان داده میتواند سد خوبی برای حریفان باشد اما والکات با حرکات سرعتی اش میتواند خط دفاع میلان را آزار دهد...
در سمت چپ هم آرشاوین و آباته مصاف های خوبی خواهند داشت.
در قلب خط دفاعی دو تیم ستاره ی خوبی دارند توماس فرمالن جوان و تیاگو سیلوای ستاره که هر کدام میتوانن در روند بازی تاثیراتی داشته باشند در کنار فرمالن دجورو شاید قرار بگیرد که میتواند پاشنه آشیل میلان عمق خط دفاع آرسنال باشد و در کنار تیاگو هم شاید مکسس یا نستا قرار بگیرند که هر کدام استعدادی ناب محسوب میشوند...
در دروازه هم شزنی کم تجربه و در مقابل آبیاتی با تجربه چالش های جدیدی خواهند داشت...
امیدواریم میلان به مانند گذشته همواره باعث افتخار هواداران شود...
اخر مرتساکر نتونس خودشو به بازی با میلان برسونه
امیدوارم هرکی به عنوان جانشینش به جاش بازی میکنه بتونه جای خالشو پر کنه
راستی جروینیهو هم که دیشب پنالتی خراب کرد و جام رو به زامبیا هدیه داد ــ الانم که برگرده اعصابش داغونه
ویرایش توسط Mohammad : 02-13-2012 در ساعت 14:14
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نبود مرتساکر زیاد فرقی نمیکنه
چون گیبس برگشته و ورمایلن میره تو پست اصلی خودش بازی میکنه
ترکیب احتمالی از نظر من
چسنی
گیبس ورمایلن کوشیلینی سانیا
ارتتا سانگ
روجیسکی
چمپرلین ولکات
رابین
البته فکر کنم صد در صد اینجوریه
درود بر شرفت جکی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)