به نظر من که شاید مهره کلیدی نباشه و زیاد به چشم نیاد ولی خیلی به تیم کمک میکنه حالا درسته که هانری اون هانری 4.5 سال پیش نیست ولی به هرحال تو این 3.4 تا بازی که کرده تونسته 2 گل بزنه تازه تو همین 3.4 بازی 90 دیقه کامل بازی نکرده و همش به عنوان یه جانشین بازی کرده و به نظرم که مفید بوده و تو همین 2 ماهیی که تو ارسنال بوده خیلی به تیم کمک کرده .. من بازم میگم که هانری مثل یه وزنست که شاید به چشم نیاد ولی خیلی تاثیر گذاره ــ امیدوارم که نره ــ شاید یکم از محبوبیتش رو به خاطر رفتن به بارسلون از دست داده باشه ولی خوب اشتباهیه که انجام شده و دیگه راه برگشت نداره الان هانری بعد از 3 سال دوباره به لنده و ارسنال برگشته ـــ حتی خود هانری قبل اینکه به ارسنال بیاد و زمانی که توی ردبولز بازی میکرد و پیشنهادی هم بهش نشده بود گفت که اگر هم روزی به ارسنال برگشتم فقط به خاطر ونگر و هواداراشه و حتی قبل از اینکه که بره بارسلون گفت که اگه یه روزی ارسنالو ترک کنم مطمئن باشید که دوباره به اینجا برمیگردم چون ارسنال خونه منه و من دوست ندارم که خونمو ترک کنم ... در کل میخوام یه جمع بندی داشته باشم که شاید برای هر بازیکنی این اتفاقا پیش بیاد ولی این هواداران که باید پشت تیم و بازیکنهاشون باشن ــ هانری الان تو ارسناله و جزو یه بازیکن ارسنالی محسوب میشه و باید حمایت بشه ــ اگر هم که رئیس خدایی نکرده خدایی نکرده تصمیم به رفتن هانری بگیره ــ به نظرم که به تیم یکم از لحاظ روحی لطمه میخوره ـ من بازم میگم که بهتره امسالو به هانری بازی بده و سال دیگه تو باشگاه بهش یه پست بدن ـ که امیدوارم همین طور بشه ـ من که امیدوارم به موندن هانری ـ با گلی هم که به ساندرلند زد نشون داد که هنوز هم راه و چاه گل زدن رو بلده ـ ولی در نهایت این رئیسه که باید تصمیم بگیره !!!!!!!!! ونگر هیچ وقت کاری رو اشتباه انجام نمیده که امیدوارم این دفعه هم همینوطور باشه و در مورد هانری درست تصمیم بگیره .....