سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
دارم ديونه ميشم!!!دقيقه 21ما دو هيچ عقبيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بارسلونا 2 صفر عقبه
كلا اوساسونا تيم غير قابل پيش بينيه و بازي ها ي خونگي خوب نتيجه ميگيره بارسلونا به بد جايي رفته
شبكه 3 هم آخرشه ديگه.....خودشون تنهايي خنده بازار هستن!!!!!
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
واقعا چه بازي شد سانچس گل زد اوسا هم جبران كرد تا اينجا 3-1 اوساسونا چي شد.....
خاك تو سر شبكه 3 بابا اينا كه بارسا تي وي بودن چقدر با اين نكونام لج بودن كه اين بازي رو حاضر شدن پخش نكن!!!! همه ي بازيهاي فصل رو پخش ميكنن به جز اين بازي جالبه....
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
بچه ها وضع خراب تر از این حرفاس ! ما چند ساله که بیشتر از دوتا گل نخوردیم ! ولی الان 3تا خوردیم !!!
میخوام از عصبانیت ....................
اشكال نداره من با اين كه باسلونايي هستم ولي از باخت بارسا به اوساسونا اصلا ناراحت نميشم هر چي باشه يه ايراني تو زمينه
بارسلونا رو زدن حتما رئال رو هم ميزنن خنثي ميشه!
واقعا نیمه اول افتضاح بودیم
ولی نیمه دوم تعویض های پپ دو تا گل واسمون داشت
هنوز 10 دقیقه دیگه مونده
واقعا دیگه جبران 10 امتیاز خیلی سخته
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
بارسا قید لیگ رو زده !!!
ولی عیبی نداره بقیه جام هارو دِرو میکنیم !
واقعا باخت بدی بود
کاش نیمه اول هم مثل نیمه دوم بازی میکردن
فکر کنم سال 2008 میخواد واسه بارسا تکرار بشه و با فاصله زیاد نسبت به تیم اول فصل رو تموم کنیم .
دیگه جبران 10 امتیاز خیلی سخته
این والدز کی میخواد دست از سوتی دادن برداره خدا میدونه گل سوم اوساسونا واقعا خنده دار بود و شایدم گریه دار...
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
ای بابا من ساعت 1 از شهرستان رسیدم مستقیم اومدم اینترنت بیینم بارسا چی کار کرده زدن تو حالم.دیگه شورشو دراوردن لااقل تللو کاش فیکس بود.اه![]()
اعصاب واسم نمونده ! شانس بیاره یه رئالی به تورم نخوره این روزا !!!
بخدا میگیرم ..............................................
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)