Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 14 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 135
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک

BrazilRealMadridNaft

تشکر ها
    282
    تشکر شده 1,926 در 530 پست

Lightbulb اخبار و حواشی صبا

تو این تایپیک تمام اخبار و حواشی تیم صبا رو قرار بدین

2. 3 کاربر از پست مفید Los Anseleig تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

saba

عنايتي:ايران نبودم والا 150 تايي شده بودم

گلزنان ليگ بالاتر برد . اين مهاجم مشهدي عقيده دارد 100 گله است.

رضا عنايتي مهاجم صباي قم در سن 35 سالگي همچنان يکي از آماده ترين بازيکنان ليگ است. او تا به حال 12 گل براي صبا به ثمر رسانده و مطمئنا تا پايان ليگ تعداد گل‌هاي او بيشتر خواهد شد.اما مهمتر از هرچیز دیگر این بود که مهاجم سابق استقلال ، ابومسلم و سپاهان 100 گله شد.

رضا که امروز 2 گل به مس سرچشمه زد از کار خودش راضی است به خصوص در لحظه گل دوم که نشان داد او همچنان یک مهاجم تمام نشدنی است .در مورد تعداد گل هایش می گوید:«یکی از گلهای من غیب شده بود ،خوشبختانه درست هم شد و الان 12 گله هستم و با همین تصحیح من 100 گله هستم. البته بعضی ها می گویند من 99 گل زده ام اما من آمار گلهایم را دارم .البته زياد به این چیزها فکر نمي‌کنم چون موفقيت تيم مهم‌تر است.»

او در پاسخ به این سوال که چه احساسی از 100 گله شدن دارد می گوید:«دو گل ديگر می زدم100 گله مي‌شدم و خوشحالم که در یک بازی سخت این اتفاق افتاد. آنها 3 بازیکن شان را از دست داند ولی در طول بازی مقاومت فوق العاده ای علیه ما کردند .به هرحال من مطمئن بودم در لیگ برتر 100 گله می شوم و این اتفاق رخ داد و خوشحالم که دوباره همه به عنایتی باور پیدا کرده اند.او سپس با اعتماد به نفس می گوید: البته 4 فصل در ايران نبودم و اگر در ايران بازي مي‌کردم حداقل الان 150 گل زده بودم .»

رضا در مورد اینکه آیا صبا امسال سهميه آسيا مي‌گيرد خاطرنشان می کند:«تلاش مي‌کنيم که سهميه بگيريم ولي بعضي مواقع بازيکنان ما بي‌خيال همه چيز مي‌شوند و خيال مي‌کنند که گرفتن همين نتايج کفايت مي‌کند. ما اگر به خودباوري کامل برسيم مي‌توانيم نتايج بهتري بگيريم.»

منبع :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

saba

عنايتي: از 100 تايي شدن خوشحالم

مهاجم تيم فوتبال صباي‌قم گفت: از اينکه توانستم 100 گله شوم خوشحالم اما فدراسيون براي آقاي گل ارزشي قائل نيست.

رضا عنایتی در گفت‌وگو با فارس، درباره 100 گله شدنش در لیگ برتر و شرایط تیم صحبت‌های زیر را انجام داد.

* توانستی اولین 100 گله لیگ برتر شوی؟
    خدا را شکر می‌کنم. من چند فصلی هم در ایران نبودم ولی از اینکه به عنوان اولین 100 گله معرفی شدم، خوشحالم و امیدوارم بتوانم در بازی‌های بعدی این آمار را بهتر کنم.

* برای آقای گلی هم برنامه داری؟
    اول از همه تلاش می‌کنم برای تیمم مثمر ثمر باشم و در کنارش به آقای گلی هم فکر می‌کنم.

* البته تا جایی که می‌دانیم چندان از عنوان آقای گلی دل خوشی نداری؟
    همین الان هم راضی نیستم. در فوتبال ایران به تنها چیزی اهمیت داده نمی‌شود آقای گلی است و این خیلی بد است. وقتی کسی به جایگاهی می‌رسد فدراسیون باید به فکر پوئن دادن باشد اما متاسفانه مهاجمان ما هیچ انگیز‌ه‌ای ندارند چون اگر آقای گل شوند، هیچ اتفاقی نمی‌افتد و کسی ارزش قائل نمی‌شود.

* قبول داری فوتبال ما هنوز پیشرفت نکرده و همچنان بازیکنانی نظیر تو برای آقای گلی تلاش می‌کنند؟
    این روزها، روزهای خوب فوتبال ماست. بگذارید نسلی از این فوتبال برود تازه مشخص می‌شود چه بر سر این فوتبال آمده است. در رده‌های پایه هیچ اتفاقی نیفتاده است. منتظر هستیم یک علی کریمی پیدا شود تا به تیم ملی کمک کند و یا یک علی دایی بیاید گل بزند و مقام آقای گل جهان را به دست آورد.

* صبا در موفقیت اخیر تو چقدر نقش داشته است؟
    صبا این فصل به لحاظ روحی به من خیلی کمک کرد. اگر شرایط خوبی نداشته باشم در فوتبال هم تاثیرگذار اس. اما خوشبختانه این فصل باکمک آقای ویسی و مجموعه صبا بستری فراهم شد تا خاطره سال گذشته برایم پاک شود. امیدوارم همین روند ادامه داشته باشد و بتوانیم با تیم صبا شگفتی خلق کنیم و سهمیه لیگ قهرمانان را به دست آوریم.

* می‌دانی آرش برهانی هم رقیبت برای صد تایی شدن است؟
    دو سال است می‌گویند برهانی هم 96 گله است اما این مسئله زیاد مهم نیست. آرش بازیکن خوبی است و رکورد هم برای زدن است.

* دربی را دیدی؟
    بازی زیبایی بود و البته عجیب هم بود. استقلال فکر می‌کرد بازی تمام شده در حالی که فوتبال 90 دقیقه است. آنها غافل شدند. وقتی یک تیم می‌برد صحبت از تعویض‌های طلایی می‌شود و وقتی هم می‌بازد، صحبت از اشتباهات است.اما دیروز پرسپولیس با انگیزه و خوب بازی کرد و استقلال غافل شد.

* دوست داشتی در دربی بازی می‌کردی؟
    نه. من دوست داشتم همان کرمان باشم و موفق هم شدم دو گل بزنم.

* قضیه 8 نفره شدن تیم مس سرچشمه چه بود؟
    این تیم باید 6 نفره هم می‌شد. نمی‌خواهم بحث داوری کنم اما اخطارهایی که داور داد کاملا درست بود. داور برای اینکه بازی قطع نشود، با آنها مدارا کرد وگرنه بازیکنان بیشتری باید اخراج می‌شدند.

منبع :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

saba

عنايتي: دست ويسي و بازيکنان‌صبا را مي‌بوسم

مهاجم تيم فوتبال صباي قم با به ثمر رساندن 2 گل در ديدار ديروز (پنجشنبه) تيمش مقابل مس کرمان به رکورد 100 گل زده در تاريخ ليگ برتر را از آن خود کرد.

رضا عنایتی در گفتگو با خبرگزاری ورزش ایران درباره این رکورد و شکست تیم سابقش در دربی 74 صحبت کرد.

* در تاریخ لیگ برتر 100 گله شدی. چه برنامه ای داشتی که در این سن و سال توانستی این رکورد را کسب کنی؟
    - خدا را شکر که توانستم خودم را به منتقدانی که از من انتقاد می کردند و می گفتند فوتبالم تمام شده ثابت کنم. من بعد از 7 هفته ابتدای لیگ که مصدوم بودم برنامه ریزی تمرینی منسجمی را برای خودم در نظر گرفتم. با تمریناتی که زیر نظر ویسی انجام می دادم توانستم خودم را به سطح بالایی از آمادگی روحی و روانی برسانم. من بازیکنی هستم که اگر شرایطم از نظر روحی خوب باشد می توانم خوب بازی کنم. در استقلال و سپاهان شرایط خوبی نداشتم اما در صبا این بستر برایم فراهم شد.

* فکر می کنی کسی در آینده بتواند این رکورد را بزند؟
    - زدن این رکورد سخت است اما غیر ممکن نیست. من 4 فصل هم در ایران نبودم و خوشبختانه توانستم این رکورد را از خودم به جای بگذارم. دیروز از اینکه توانستم 2 گل بزنم و 100 گله شوم آنقدر خوشحال بودم که نمی دانستم چکار کنم! امیدوارم در ادامه لیگ هم آماده باشم.

* در گلزنی های پی در پی تو همبازیانت چه نقشی دارند؟
    - نقش آنها در گلزنی های من خیلی پررنگ است. یک مهاجم وقتی در موقعیت گل قرار می کیرد باید به خوبی از طرف بقیه همبازیانش حمایت شود. من از همه بازیکنان صبا ممنون هستم که به من کمک می کنند گل بزنم. دست ویسی و همه آنها را می بوسم.

* با این شرایط ایده آلی که دارید پس فعلا به خداحافظی از فوتبال فکر نمی کنید؟
    - فعلا برای خداحافظی کردن خیلی زود است. من آماده هستم و تا 4 سال دیگر می خواهم بازی کنم.

* از شکست استقلال در دربی ناراحت شدی؟
    - من هنوز خودم را استقلالی می دانم و مثل هوادار و بازیکن این تیم از این باخت ناراحت هستم. استقلال از موقعیتهایی که داشت خیلی خوب استفاده کرد اما آنها از دقیقه 70 به بعد به فکر جشن بعد از بازی بودند. حواس بازیکنان پرت شد و بازی را باختند. الان هم اتفاق خاصی نیفتاده و استقلالی ها باید زودتر خودشان را جمع کنند تا قهرمانی را از دست ندهند. خوشبختانه خودم تا حالا تجربه باخت در دربی را نداشته ام و نمی دانم بازیکنان چه حالی دارند اما امیدوارم زودتر این باخت را فراموش کنند.

منبع :

8. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

saba

ويسي: سالها در تيم فولاد بازيکن و مربي بوده ام

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: من سالها در تيم فولاد بازيکن و مربي بوده ام و همانقدر که صبا را مي شناسم از اين تيم شناخت دارم.

عبدالله ویسی در خصوص دیدار تیمش با فولاد خوزستان اظهار داشت: فاصله ما با تیم فولاد در جدول هفت امتیاز است و اگر بخواهیم تا چند ماه دیگر در حاشیه امنیت قرار بگیریم باید این فاصله را به 10 امتیاز برسانیم. البته فولاد از کادر فنی توانمند و بازیکنان با انگیزه ای برخوردار است و همچنین سرعتی بازی می کند. به نظرم این مسابقه را باید یک جنگ تمام عیار دانست.

وی با اشاره به اینکه بزرگ شده مکتب فولاد خوزستان است، تاکید کرد: من سالها در این باشگاه بازیکن و مربی بوده ام و همانقدر که از صبا شناخت دارم، فولاد و ساختار این باشگاه را می شناسم.

سرمربی تیم صبا در خصوص میزان تاثیر این شناخت برای موفقیت در مقابل فولاد یادآور شد: رابطه من با بازیکنانم دو طرفه و عالی است. وقتی به آنها می گویم باید چه برنامه هایی را در زمین پیاده کنند به نحو احسن آنرا عملی می کنند. من حتی اگر به بازیکنان صبا دروغ هم بگویند، آنها باور می کنند، چه برسد به اینکه درباره تیمی صحبت کنم که در آن بزرگ شده ام و از تمام برنامه های فنی اش شناخت دارم.

ویسی افزود: به هر حال این مهم نیست که فولاد چه نقاط ضعف و قوتی دارد. برای ما این اهمیت دارد که پیروز بازی باشیم و سه امتیاز این مسابقه سخت را به حساب خودمان بریزیم.

وی درباره رکورد شکنی رضا عنایتی در تیم صبا گفت: وقتی رضا در بازی گذشته تعداد گل هایش در طول لیگ را به 100 رساند، همه خوشحال بودند و از رکوردشکنی او لذت بردند. همه بازیکنان می خواستند رضا 100 گله شود و به همین خاطر تمام توپ ها را به او می رساندند. شاید اگر بازیکنانم نمی خواستند عنایتی گل بزند هشت گل دیگر مقابل مس سرچشمه می زدیم ولی آنها برای او از خود گذشتگی کردند. به هر حال امیدوارم رضا امسال با ادامه این روند در صبای قم هم آقای گل شود.

ویسی احیا شدن عنایتی در تیم صبا را هنر خود این بازیکن دانست و تاکید کرد: علاوه بر رضا، میلاد نوری و علی مولایی هم توانسته اند بعد از چند سال عملکرد فوق العاده ای داشته باشند، در حالی که به نظر می رسید فوتبال آنها دیگر تمام شده است. خوشخبتانه در تیم صبا آنقدر اتحاد و همدلی هست که همه بازیکنان می خواهند به هم کمک کنند.

ویسی در بخش پایانی صحبت هایش در خصوص اینکه گفته بود "می خواهد یک روز در فولاد خوزستان مربیگری کند"، تصریح کرد: من دوره های مربیگری و بخش زیادی از دوران بازیگری ام را در فولاد سپری کرده ام و نسبت به این باشگاه احساس دین می کنم. به هر حال اگر یک روز شرایط فراهم باشد به این باشگاه بر می گردم و دین خودم را ادا می کنم.

تیم فوتبال صبای قم روز پنجشنبه و در چارچوب هفته بیست و پنجم لیگ برتر در اهواز میهمان فولاد است. صبا هم اکنون با 41 امتیاز در رده چهارم جدول قرار دارد.

منبع :

10. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

saba

ويسي: تقابل با فولاد ناراحتم ميکند

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: قرار گرفتن در برابر فولاد خوزستان که شخصيت فوتبالي من در آن شکل گرفته واقعا ناراحتم مي کند ولي فوتبال حرفه است و من به صباي قم متعهد هستم.

عبدالله ویسی چهارشنبه شب در کنفرانس خبری پیش از بازی فولاد و صبای قم در اهواز اظهار کرد: فکر می کنم هر دو تیم بازی تاکتیکی و زیبایی به نمایش بگذارند و هر دو خواهان پیروزی باشند؛ ضمن اینکه فولاد در زمین خودش بازی می کند و ما هم برای اینکه جزو مدعیان باقی بمانیم باید هر سه امتیاز را بگیریم و تمام تلاش خود را برای گرفتن این سه امتیاز می کنیم.

وی در مورد احساس خود از بازی مقابل تیم سابق خود نیز گفت: از اینکه در برابر فولاد قرار می گیرم واقعا ناراحتم چون فولاد مرا ساخته و تحویل فوتبال کشور داده ولی فوتبال حرفه ای همین است. البته از اینکه به عنوان یک مربی خوزستانی در لیگ برتر مربیگری می کنم افتخار می کنم.

ویسی در مورد دلیل بالانشینی صبا در لیگ برتر نیز تصریح کرد: این امر نتیجه یک کار گروهی در مجموعه صبا است. ما از هفته های ابتدایی لیگ جزو بالانشینان بوده ایم و از این به بعد نیز سعی می کنیم به این روند ادامه دهیم و سهمیه آسیایی بگیریم. البته به قهرمانی در لیگ برتر فکر نمی کنیم چون برای تیم ما زود است اما به هر صورت، سهمیه آسیا را خواهیم گرفت.

سرمربی صبا در مورد آینده خود در تیم صبا نیز گفت: برای فصل آینده چند پیشنهاد از تیمهای لیگ برتری دارم ولی اصلا به آنها فکر نمی کنم و به مدیران آنها نیز گفته ام که فعلا سرمربی صبا هستم و تنها به این تیم فکر می کنم.

وی در خصوص انتظار خود از تماشاگران حاضر در ورزشگاه تختی اهواز نیز گفت: خوزستانی ها همگی فوتبال را خوب می فهمند و امیدوارم شاهد بازی زیبایی باشند و یک فوتبال ناب را تماشا کنند.

بازی تیم فوتبال فولاد خوزستان و صبای قم از سری رقابتهای هفته بیست و پنجم لیگ برتر باشگاه های کشور ساعت 16 روز پنج شنبه در ورزشگاه تختی اهواز برگزار می شود.

منبع :

12. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

saba

رضا عنايتي: بايد پرسپوليس را ببريم
    مهاجم تيم صباي قم گفت: فکر مي‌کنم مستحق خوردن سه گل از تيم فولاد خوزستان نبوديم.

رضا عنايتی پس از باخت سنگين تيمش مقابل فولاد، اظهارکرد: بازي خوبي را به نمايش گذاشتيم اما متاسفانه در ضد حملات، گل‌ دريافت کرديم. فولاد خيلي دوست داشت که تيم صبا هجومي بازي کند زيرا اين تيم در ضد حملات بسيار قدرتمند عمل مي‌کند. اين اتفاق هم رخ داد و آنها به هدفشان رسيدند.

مهاجم تيم صباي قم با اشاره به اين‌که فولاد تيم جوان و خوبي دارد، گفت: اميدوارم اين تيم آينده موفقي داشته باشد.

عنايتي درمورد بازي آينده اين تيم مقابل سرخ‌پوشان پايتخت، بيان‌کرد: در بازي مقابل پرسپوليس بايد تمام تلاشمان را انجام دهيم تا پيروز شويم.

منبع :

14. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

saba

ويسي: انتظار شکست برابر فولاد را نداشتيم

سرمربي تيم صباي قم پس از شکست تيمش برابر فولادخوزستان گفت: در اين بازي به تنها چيزي که فکر نمي‌کرديم، شکست بود.

عبدالله ويسي در نشست خبري پس از ديدار تيمش برابر فولادخوزستان ‌اظهارکرد: هر دو تيم در اين ديدار بازي هجومي ارايه دادند و خوشحالم از اين‌که هواداران خوزستاني بازي جذابي را مشاهده کرده و از آن لذت بردند.

وي افزود: تيم ما در اين بازي براي کسب هر سه امتياز به ميدان آمده بود و انتظار شکست برابر فولاد را نداشتيم. در نيمه دوم بازي به شدت به دنبال زدن گل بوديم و هجومي کار کرديم ولي تيم فولاد از فضاي پشت دفاع ما استفاده کرد و توانست روي ضد حملات خود به گل برسد.

وي خاطرنشان‌کرد: ‌زماني‌که تيم‌مان دو شقه شد بازيکنان فولاد بهتر توانستند از اين ضعف ما استفاده کنند و علي‌رغم اين‌که تيم‌مان از خيلي از موقعيت‌هاي آن‌ها جلوگيري کرد ولي در نهايت سه گل دريافت کرديم.

ويسي تصريح‌کرد:‌ من از آن مربياني نيستم که بگويم اشتباه فردي باعث شکست‌مان شد چون ما يک تيم هستيم و به نظر من زماني‌که تمرکز خودم بر هم ريخت بازيکنان ما نيز ضعيف شدند.

منبع :

16. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

saba

ويسي:براي پرسپوليس پنالتي خنده‌دار گرفتند

سرمربي تيم فوتبال صباي قم با انتقاد شديد از مظفري‌زاده گفت: اين داور براي پرسپوليس پنالتي خنده‌دار گرفت.

عبدالله ویسی پس از تساوی 2 بر 2 برابر پرسپولیس گفت: همه فوتبال زیبایی از تیم ما دیدند اما اجازه بدهید در مورد مسائل فنی این بازی حرفی نزنم و برای خودم و فوتبال پاکی که مادام از آن دم می‌زنند متأسف باشم.

وی ادامه داد: در مورد داوری تاکنون حرفی نزدم و نخواهم زد و قضاوت را به مردم شریف ایران واگذار می‌کنم. تیم‌های ضعیف و آدم‌های ضعیف باید از خدا بخواهند که حقشان را بگیرند.

وی در مورد اینکه قضاوت مظفری‌زاده به ضرر صبا بود گفت: این داور به نفع ما سوت نزد و با قضاوتش به مردم قم و تیم صبا آسیب رساند. ممدوتال باید در دقایق ۱۰، ۱۵، ۳۰ و ۵۵ از میدان مسابقه اخراج می‌شد اما داور خودش را به مسیری دیگری زد تا این صحنه‌ها را نبیند. او برای پرسپولیس پنالتی خنده‌دار گرفت. چرا باید تیم ما از این مسئله ضربه بخورد. بارها صبا از اشتباهات داوری آسیب دیده و حرفی نزده‌ام.

سرمربی صبا تأکید کرد: در برنامه ۹۰ فیلم بازی را کارشناسی می‌کنند و می‌گویند پنالتی بود یا نبود یا ممدوتال باید اخراج می‌شد این مسائل چه دردی از تیم ما دوا می‌کند. یک امتیاز امروز ممکن بود ما را آسیایی کند یا نکند. ما با شرافت و صداقت کار می‌کنیم بازیکنان جوانی از لیگ یک، 2 و ۳ و حتی از لیگ استان آورده‌ام. ما می‌خواهیم حقمان را بگیریم. چیز اضافی از کسی نمی‌خواهیم حتی نمی‌خواهیم یک درصد به سود ما سوت زده شود.

ویسی که بسیار عصبانی بود افزود: تاکنون می‌گفتم بحث نمی‌گذارند، وجود ندارد اما اکنون به مردم می‌گویم نمی‌گذارند تیم ما موفق شود.

منبع :

18. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

عنايتي:گلهايم را به هواداران‌استقلال‌تقديم‌ ي‌کنم

مهاجم تيم فوتبال صباي قم با انتقاد از عملکرد سعيد مظفري زاده گفت: هر 2 پنالتي که او براي پرسپوليس گرفته اشتباه بوده است.

رضا عنایتی اظهار داشت: در روزهای گذشته همه دیدند که پنالتی هایی که داور بازی برای پرسپولیس گرفت پنالتی نبود. من نمی خواهم به داور اعتراض کنم و اعتقاد دارم اشتباهات او غیر عمد بوده است اما متاسفانه با یک اشتباه زحمات یک تیم به باد می رود و دیگر نمی شود کاری کرد.

وی ادامه داد: باید پرسپولیس را می بردیم. همه دیدند ما چقدر سرتر بودیم و چه موقعیتهای خوبی هم برای گلزنی داشتیم که آنها را از دست دادیم. من به کریمی هم گفتم که پنالتی‌های شما درست نبود و او فقط خندید. 3 امتیاز این بازی را خیلی راحت از ما گرفتند و الان هم هر چقدر حرف بزنیم بی فایده است و این امتیازات به حساب صبا برنمی گردد.
    عنایتی با بیان اینکه شانس صبا برای گرفتن سهمیه آسیایی کم شده، گفت: اگر پرسپولیس را برده بودیم شانس زیادی برای گرفتن سهمیه داشتیم اما حالا شانسمان کم شده و باید منتظر باشیم که بقیه تیم ها امتیاز از دست بدهند. البته نا امید نیستیم و می توانیم در 8 بازی باقی مانده این تساوی را جبران کنیم.

وی که هشتمین گل خود را به پرسپولیس زد، افزود: این 2 گل را به هواداران استقلال تقدیم می کنم. من بابت باخت استقلال به پرسپولیس در دربی خیلی ناراحت بودم و دوست داشتم با گلهایم باعث برتری صبا شوم و استقلالی ها را خوشحال کنم. با اینکه نتوانستیم پرسپولیس را ببریم اما من گلهایم را به هواداران استقلال تقدیم می کنم.

منبع :

20. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

saba

ويسي: پنالتي پرسپوليس درست‌بود دارم بزنند

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: بعد از بازي با پرسپوليس هيچ داوري را متهم نکرد.

سرمربی تیم فوتبال صبای قم با اشاره به پنالتی‌هایی که داور دیدار با پرسپولیس علیه تیمش گرفت، با بیان اینکه بعد از بازی با پرسپولیس هیچ داوری را متهم نکرده که بخواهد از کمیته داوران عذرخواهی کند، گفت: اگر پنالتی دوم پرسپولیس درست بود مرا دار بزنند!

عبدالله ویسی در گفتگو با مهر در خصوص صحبت هایش بعد از بازی با پرسپولیس علیه داوری تصریح کرد: از همان روز همه به من می گویند که انتظار نداشته اند اینگونه صحبت کنم. من عصبانی بودم و تند رفتم، اما شما نگاه کنید ما در شش مسابقه با اشتباهات داوران پیروزی را از دست داده ایم.
    وی افزود: در این شش مسابقه من هیچ چیزی از داوری نگفتم و حتی اجازه ندادم باشگاه به کمیته داوران نامه ای بفرستد. اعتقاد من این بود که داوران هم جایز الخطا هستند، اما بازی با پرسپولیس و اشتباهات مظفری زاده چیز دیگری بود. از دقیقه 12 ممدوتال مدافع پرسپولیس باید اخراج می شد. او بعد از دریافت کارت زرد خطایی را انجام داد که مستحق اخراج بود، اما مظفری زاده فقط به اعلام خطا اکتفا کرد. اسم این را چه می توان گذاشت؟

اگر پنالتی پرسپولیس درست بود دارم بزنند!
    سرمربی تیم فوتبال صبا با اشاره به پنالتی دوم پرسپولیس، خاطرنشان کرد: اگر از 50 کارشناس داوری یک نفر بگوید که خطای مدافع ما پنالتی بود بیایند مرا دار بزنند!

مترسک نیستم
    ویسی در پاسخ به این سئوال که "آیا از مدیران باشگاه برای صحبت کردن درباره داوری تحت فشار بوده است؟" یادآور شد: باشگاه هیچ وقت نمی تواند مرا برای اینگونه موارد تحت فشار قرار دهد. مگر من مترسک هستم که به راحتی حرف کسی را گوش کنم و تحت تاثیر قرار بگیرم.

برد با وقت کشی نمی خواهم
    وی با تاکید بر اینکه "می توانست با وقت کشی سه امتیاز بازی با پرسپولیس را به دست بیاورد،" افزود: هر کسی به من می رسد می گوید چرا وقتی از پرسپولیس جلو افتادید، وقت کشی نکردید تا بتوانید پیروز شوید. من این کارها را بلد نیستم و حتی وقتی مرتضی هاشمی زاده بازیکن تیمم در دقایق پایانی زمین افتاد گفتم که اگر بلند نشوی تعویضت می کنم! علاوه بر پرسپولیس در بازی مقابل شاهین و تراکتورسازی هم از حریف جلو بودیم و می توانستیم با وقت کشی بازی را به نفع خودمان تمام کنیم، اما من این پیروزی ها را نمی خواهم.

از کمیته داوران عذرخواهی نمی کنم
    سرمربی صبا در ادامه گفتگویش با خبرنگار مهر خاطرنشان کرد: حالا که یک مربی به دنبال بازی سالم است و حتی تیمش هم وقت کشی نمی کند، با یک اشتباه داوری اینگونه متضرر می شود. هر چند همه از صحبت های من بعد از بازی با پرسپولیس تعجب کرده اند، اما از کمیته داوران و سازمان لیگ معذرت نمی خواهم.

منظورم از درآوردن بازی کنترل بازی بود
    ویسی در خصوص اینکه گفته می شود "کمیته داوران اتهام زده است"، تصریح کرد: من هیچ اتهامی به سعید مظفری زاده و داوران نزدم. من به هیچ عنوان نگقتم این داور مشکل اخلاقی دارد یا خدایی نکرده پول گرفته است. منظور من از اینکه داور می خواست بازی را در بیاورد این بود که قصد داشت مسابقه را کنترل کند! صدا و تصویر این نشست خبری هم موجود است. من به هیچ عنوان به کسی بی حرمتی نکرده ام.

وی در ادامه بدون نام بردن از تیم تراکتورسازی افزود: هنوز نامه ای از کمیته انضباطی به دستم نرسیده است. اگر هم نامه ای بدهند مشکلی نیست. ولی برای من جالب است که وقتی علیه یک تیم پنالتی می گیرند، استاندار، فرماندار و نماینده های آن شهر علیه داوری بلند می شوند و از اشتباهات داوری به عنوان دلیل اغتشاش تماشاگران یاد می کنند. در حالی که این تیم نه توبیخ شد و نه با آنها برخوردی صورت گرفت. ضمن اینکه همان تیم بیشترین سود را از اشتباهات داوری برده بود.

از جیب خودم برای باشگاه خرج کرده ام
    " من و چند تن از مدیران باشگاه از جیب خودمان برای تیم خرج کرده ایم". ویسی با بیان این مطلب به مشکلات مالی تیمش اشاره کرد و گفت: تا حالا از مشکلات مالی هیچ حرفی نزده بودم، اما من، مدیرعامل و چند تن از مسئولان از جیب خودمان برای تیم خرج کرده ایم. نمی دانم چرا تمام توجهات به باشگاه های ذوب آهن، راه آهن یا داماش معطوف شده است و هیچ کس نمی گوید صبا هم مشکلات مالی دارد.

با 20 درصد قرارداد بازیکنان ذوب آهن یک تیم می بندم!
    ویسی ادامه داد: بازیکنان ما از ابتدای فصل فقط 20 درصد قرادادهایشان را گرفته اند. هر چند بازیکنان ذوب آهن هم مدعی هستند که فقط 20 درصد قراردادشان را گرفته اند، اما درصد آنها با درصد تیم ما به کلی متفاوت است. اگر 20 درصد قرارداد بازیکنان ذوب آهن را به من بدهند تا آخر فصل دیگر چیزی نمی خواهم؛ حتی می توانم با همین مقدار یک تیم برای فصل آینده ببندم! نمی دانم چرا ما را با تیم های نفت تهران، فولاد خوزستان و سپاهان که قسمت زیادی از قراردادشان را گرفته اند مقایسه نمی کنند و ما را کنار ذوب آهن می گذارند.

اگر صبا پایین آمد تقصیر من نیست
    سرمربی صبا که به نظر می رسد دیگر طاقت مشکلات مالی این تیم را ندارد، خطاب به استاندار قم گفت: ما با این وضعیت مالی 26 هفته تیم را جزو چهار مدعی اصلی قرار دادیم. حالا هشت هفته باقی مانده تیم دست شما باشد تا ببینیم چه کار می کنید. این هشت هفته باقی مانده حیاتی است و ما به حمایت همه جانبه مسئولان استان نیاز داریم. ما دیگر نباید تمرکزمان را روی پیدا کردن پول بگذاریم. قطعا اگر شرایط همینطور باشد تیم جایگاهش را در جدول از دست می دهد و پایین تر می آید. اگر این اتفاق افتاد دیگر تقصیر من نیست.

بازیکنان روی قولشان مانده اند
    وی با تقدیر از بازیکنانش به خاطر سکوت در برابر مشکلات مالی تصریح کرد: ما از ابتدای فصل برای تیم یک شعار ساختیم. شعار ما این بود که ما با تیم به مسافرت می رویم و در طول این مسافرت هم به هیچ کس اجازه پیدا شدن نخواهیم داد. خوشخبتانه بچه ها هم روی قول خود مانده اند و با این شرایط کنار آمده اند. اما وقتی قرارداد یک بازیکن 30 میلیون تومان است که فقط 20 درصد آنرا گرفته، او با این مبلغ کم و اجاره ماهیانه 2 میلیون تومان در تهران چگونه می تواند زندگی اش را اداره کند.

تا حالا با پاداش ها زندگی کرده ایم
    ویسی افزود: جای شکرش باقی است که پاداش های تیم تا حالا بوده است. ما با این پاداش ها زندگی کرده ایم. البته برای گرفتن این پاداش ها هم دوندگی زیادی داشتیم!

یک توصیه به هدایتی
    وی در واکنش به خبر احتمال خرید باشگاه صبا توسط حسین هدایتی هم گفت: من فقط از حسین هدایتی یک خواهش دارم. از او می خواهم هر تیمی را می خرد دیگر گول دلال ها را نخورد، یک تیم سالم ببندد و از بازی های تیمش لذت ببرد، نه اینکه با خرید یک تیم شش مربی جابجا کند و برای تغییر هر مربی 60 دلال پول مفت بگیرند.

منظور کربکندی این نبود که ناپاک شده ام
    ویسی در بخش پایانی گفتگویش با خبرنگار مهر با انتقاد از رسانه هایی که از صحبت های رسول کربکندی سوء برداشت کرده بودند، تاکید کرد: کربکندی فقط گفته بود من مدتی با عبدالله کار کرده ام و می دانم او مربی سالمی است، حالا یک مدت تهران است و من از او بی خبرم. رسانه ها به گونه ای صحبت های کربکندی را بازتاب داده بودند که انگار من آمده ام تهران و ناپاک شده ام. در حالی که کربکندی همیشه به من لطف داشته و منظورش این نبوده است.

منبع :

22. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

صفحه 6 از 14 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع