اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
خب به سلامتی بردیم.
دی:چشمش کجا شوره؟؟
کاسرس تو شوتزنی به ایبرا گفت زکی برو بذار باد بیاد بعدش مهدی اومد گفت نه برگرد سرجات هوا سوز داره بدجور.
خلاصه تبریک ویژژژژژژژژژژژژه.
با دو گل کاسرس و تک گل وحشتناک الشاروی بردیم اونم تو سن سیرو رویایی.
از کاسرس که بگذریم استوراری خیلی خوب بود و صد البته بونوچی ... لامصب سوتی نداد تو این بازی.
دمش گرم كاسرس تو اولين بازيش 2 تا گل واسمون زد...
حالا كارمون واسه بازي برگشت راحت تر شد.
ولي خودمونيم اين مهاجما كي ميخوان گل بزنن خدا ميدونه.
بازي برگشت 29 بهمنه؟؟؟
Juve For Ever
بازی تمام شد 2-1 بردیم تبریک میگم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک میگم !
یه بازی منطقی تو سن سیرو کردیم و روی ضد حمله ها توستیم به گل برسیم ! انصافا دفاع جز اون صحنه ل خیلی منسجم و محکم نشون داد ! جاکرینی خیلی توپ خراب می کرد ولی با توجه به سرعتش نگه داشتنش تو زمین واجب بود و روی گل حرکت تمیزی کرد ! من موندم اینا دیگه چه دلی دارند . با این همه پرسینگ بازم استوراری یه بار هم نکشید زیر توپ و یه بارم نزدیک بود کار دستمون بدن که البته بارتزالی خیلی خوب کار کرد . بونوچی هم بی نقص بود هر چند هرتوپی که تو پرس بهش پاس می دادند من یکی دلم هری می ریخت پایین ! یه حرکت انفجاری زد آله و بعد از چند متر حرکت با توپ یه شوت قشنگ زد که حیف شد !جالبه با اینکه تیم تحت فشار بود کونته مهاجما رو عوض کرد ! می خواست میلان بکشه جلو از تازه نفس بودن مهاجما توی ضد حمله نهایت استفاده رو ببره که خوشبختانه برد . حتی می تونستیم دو سه تا دیگه بزنیم که نمی دونم چرا این همه بازیکنا سر می خوردند ؟!!
دو بار جاکرینی ، یه بار استیگاریبیا و یه بارم ووچنیچ ! نمیدونم این زلاتان به چی اعتراض داشت ؟!! کیلینی هم نزدیک بود از وسط دوشقه کنه ایبرا رو !
اگه نمیومدن جمش کن یه کاری دست زلاتان و یووه هردو میداد .
خدا رو شکر این باز هم سربلند بودیم !
واسه دل آلپی ( من دوست ندارم چیز دیگه ای صداش بزنم) بهترین حربه همین استفاده از حملات و سرعت بازیکناست ! ایشالله اونجا هم رد می کنیم به امید خدا !
با تشکر
ویرایش :
یادم رفت بگم ! فورزا کاسرس ! فورزا ماروتا !لامصب گل دومش زیر دل سن سیرو رو خالی کرد !
یه نکته دیگه : پیرلو تو سن سیرو داشت هو می شد یا من اشتباه فهمیدم ؟!!
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-09-2012 در ساعت 01:29
دقیقا مثل استقلال که باخت ما هم از روی نداشتن هافبک هامون باختیم
ولی بازیه خوبی بود انشاالله برگشت جبران میشه
که به احتمال زیاد تو اون بازی فابیو کاپلو سرمربی میلانه
این باخت نعمتش این بود![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
این برد رو تبریک میگم
کاسرس باز هم با برگشتش به یووه خوش درخشیده
viva juve
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
آقا منم برد رو تبریک میگم با اینکه بازی رو ندیدم و شبکه سه هم این بازی حساس رو نشون نداد ولی با توجه به نتیجه بازی حتما بازی خوبی بود![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبريك ميگم البته نتونستم بازي رو ببينم ولي با كمك دوستان از نتيجه با خبر بودم
لعنت به باعث و بانی این بغض
سلام بچه ها تبریک.................................
بعد بازی از شدت هیجان نتونستم بیام چیزی اینجا بنویسم
از طریق اس و میس هم داشتم از یکی از دوستان میلانی حالگیری میکردم که بعد فهمیدم بازی رو تی وی نشون نمیده و خوابیده بوده بنده خدا!
فقط بگم دیگه به قول مهدی باید به کونته ایمان آورد.
اینجوری بازی کردن تو سن سیرو کار هر تیمی نیست اونم با تیم دوم!
3 تا تعویض مامان کرد. هرچند تاثیر مستقیم رو گلا نذاشتن ولی بعد تعویضا روند بازی از این رو به اون رو شد.
این بازی نقطه عطفیه واسه بردن 2 جام میلان فقط در صورتی برنده میشه که بتونه تو دل آلپی مخوف 2 گل بزنه و گلی نخوره. که صددرصد موفق به اینکار نخواهد شد.
باور کنید از رو تعصب و غرور نمیگم ولی کاپلو هم جلو این یووه کار خیلی سختی داره. (اگه نگم کاری نمیتونه بکنه)ه به احتمال زیاد تو اون بازی فابیو کاپلو سرمربی میلانه
چه بازیکنیه این کاسرس! بیخود نبود ماروتا شب و روزش شده بود مارتین! از الان کاسرس جزو بازیکنای محبوب منه.
گل دومش از اون گل تخیلیا بود که فقط تو pes میشه دید. اصلا نفهمیدم با کجای پاش زد لامذهب!
رو گل اول هر 3 بازیکن جدید تاثیر داشتن اول پادوین بعد شوت بوریلو و بعد کاسرس!
خط دفاعی هم عالی بود و رو گل هم زیاد نمیشد مقصر بدونیمشون. مخصوصا جورجو که مهدی گفت زلاتانو روانی تر(!) کرده بود.
یادمه یه باز ایبرا گفته بود بازی کردن جلو کیلینی سخت ترین کار دنیاست.
به جز چند دقیقه از بازی میلان واقعا حرفی واسه گفتن نداشت. نیمه اول که تعدا پاس میلانیا به 3 هم نمیرسید و تصاحب توپ تو سن سیرو با یووه بود.
پیرلو هم اصلا از جو ورزشگاه نترسید و مث همیشه ریلکس و خونسرد بازی کرد.
به نظرمنم رسید وقتی توپ بهش میرسید تماشاچیا هو میکردنش. از این میلانیا بعید نیست هنوز یادمون نرفته روز بازی خداحافظی مالدینی چیکارا کردن.یه نکته دیگه : پیرلو تو سن سیرو داشت هو می شد یا من اشتباه فهمیدم ؟!!![]()
آندره ا دیگه قهرمان ماست و هیچکس حق چپ نگاه کردن بهشو نداره.
از بازی خوب دو تا وینگرامون نباید بگذریم. استیگاریبیا و مخصوصا جاکرینی با این سن دیشب تو اوج پختگی بودن. حرکت جاکرینی تو گل دوم در حد کهکشان بود.
در آخر هم من تمام حرفایی که راجع به ماروتا زدم پس میگیرم. اگه میتونیم با قیمت کم بازیکنای خوب بگیریم و ستاره شون کنیم من لزومی نمی بینم حتما سوپر استار تو تیم داشته باشیم تا دردسرای اونو تحمل کنیم.
از الان باید به فکر فینال باشیم و ستاره نقره ای!
البته کونته و تیم بازی به بازی جلو میرن و رمز موفقیتمون هم همینه ولی ما هوادارا و تیفوسیا دیگه کم کم داریم به دبل اسکودتو کوپا فکر میکنیم.
ایشالا که آخر فصل اله با دو قهرمانی شیرین از یووه بره و تلخی این چند سال هم فراموش بشه.
واقعا خاک بر سر شبکه 3 که این بازی به این قشنگی رو از خیلی از هوادارای یووه دریغ کرد.با اینکه بازی رو ندیدم و شبکه سه هم این بازی حساس رو نشون نداد
نمره بازیکنا:
M. Cáceres 8.0
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
سلام بچه ها!
برد به من خیلی چسبید، آخه از بازیای خوب میلان که راحت همه تیمارو میبرد نگران بودم ولی واقعا یووه یه بازیی کرد که میلان تو بازی زیاد به دروازه نزدیک نمیشد!
البته نبودن بواتنگ هم اثر زیادی تو بازی میلان داشت هرچند الشراوی هم خوب بازی کرد.
یووه کاملا با ترکیب دومش اومده بود به بازی و این مورد بردو شیرین تر میکنه و نشون میده نیمکت خوبی داریم.
یه سوال برام پیش اومده بود که استیگاریبیا تو چه پستی بازی میکرد؟! و جاکرینی کجا بازی میکرد!
آخه جفتشون پستشون هافبک چپن!
ایشالا تو دل آلپی بتونیم به همین شکل میلانو ببندیم!
توی صحنه های بازی اون لحظه که پیرلو وسط دو تا هافبک میلان دیریبل زیدانی زد خیلی چسبید و به میلانی ها فهموند چه اشتباهی کردن که به دلایل مسخره این ستاره رو از دست دادن!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)