Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 992

Hybrid View

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

تبریک میگم !
    یه بازی منطقی تو سن سیرو کردیم و روی ضد حمله ها توستیم به گل برسیم ! انصافا دفاع جز اون صحنه ل خیلی منسجم و محکم نشون داد ! جاکرینی خیلی توپ خراب می کرد ولی با توجه به سرعتش نگه داشتنش تو زمین واجب بود و روی گل حرکت تمیزی کرد ! من موندم اینا دیگه چه دلی دارند . با این همه پرسینگ بازم استوراری یه بار هم نکشید زیر توپ و یه بارم نزدیک بود کار دستمون بدن که البته بارتزالی خیلی خوب کار کرد . بونوچی هم بی نقص بود هر چند هرتوپی که تو پرس بهش پاس می دادند من یکی دلم هری می ریخت پایین ! یه حرکت انفجاری زد آله و بعد از چند متر حرکت با توپ یه شوت قشنگ زد که حیف شد ! جالبه با اینکه تیم تحت فشار بود کونته مهاجما رو عوض کرد ! می خواست میلان بکشه جلو از تازه نفس بودن مهاجما توی ضد حمله نهایت استفاده رو ببره که خوشبختانه برد . حتی می تونستیم دو سه تا دیگه بزنیم که نمی دونم چرا این همه بازیکنا سر می خوردند ؟!! دو بار جاکرینی ، یه بار استیگاریبیا و یه بارم ووچنیچ ! نمیدونم این زلاتان به چی اعتراض داشت ؟!! کیلینی هم نزدیک بود از وسط دوشقه کنه ایبرا رو ! اگه نمیومدن جمش کن یه کاری دست زلاتان و یووه هردو میداد .
    خدا رو شکر این باز هم سربلند بودیم !
    واسه دل آلپی ( من دوست ندارم چیز دیگه ای صداش بزنم ) بهترین حربه همین استفاده از حملات و سرعت بازیکناست ! ایشالله اونجا هم رد می کنیم به امید خدا !
    با تشکر

ویرایش :
    یادم رفت بگم ! فورزا کاسرس ! فورزا ماروتا ! لامصب گل دومش زیر دل سن سیرو رو خالی کرد !
    یه نکته دیگه : پیرلو تو سن سیرو داشت هو می شد یا من اشتباه فهمیدم ؟!!

ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-09-2012 در ساعت 01:29

2. 7 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)