تبریک میگم !
یه بازی منطقی تو سن سیرو کردیم و روی ضد حمله ها توستیم به گل برسیم ! انصافا دفاع جز اون صحنه ل خیلی منسجم و محکم نشون داد ! جاکرینی خیلی توپ خراب می کرد ولی با توجه به سرعتش نگه داشتنش تو زمین واجب بود و روی گل حرکت تمیزی کرد ! من موندم اینا دیگه چه دلی دارند . با این همه پرسینگ بازم استوراری یه بار هم نکشید زیر توپ و یه بارم نزدیک بود کار دستمون بدن که البته بارتزالی خیلی خوب کار کرد . بونوچی هم بی نقص بود هر چند هرتوپی که تو پرس بهش پاس می دادند من یکی دلم هری می ریخت پایین ! یه حرکت انفجاری زد آله و بعد از چند متر حرکت با توپ یه شوت قشنگ زد که حیف شد !جالبه با اینکه تیم تحت فشار بود کونته مهاجما رو عوض کرد ! می خواست میلان بکشه جلو از تازه نفس بودن مهاجما توی ضد حمله نهایت استفاده رو ببره که خوشبختانه برد . حتی می تونستیم دو سه تا دیگه بزنیم که نمی دونم چرا این همه بازیکنا سر می خوردند ؟!!
دو بار جاکرینی ، یه بار استیگاریبیا و یه بارم ووچنیچ ! نمیدونم این زلاتان به چی اعتراض داشت ؟!! کیلینی هم نزدیک بود از وسط دوشقه کنه ایبرا رو !
اگه نمیومدن جمش کن یه کاری دست زلاتان و یووه هردو میداد .
خدا رو شکر این باز هم سربلند بودیم !
واسه دل آلپی ( من دوست ندارم چیز دیگه ای صداش بزنم) بهترین حربه همین استفاده از حملات و سرعت بازیکناست ! ایشالله اونجا هم رد می کنیم به امید خدا !
با تشکر
ویرایش :
یادم رفت بگم ! فورزا کاسرس ! فورزا ماروتا !لامصب گل دومش زیر دل سن سیرو رو خالی کرد !
یه نکته دیگه : پیرلو تو سن سیرو داشت هو می شد یا من اشتباه فهمیدم ؟!!