اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
خب بالاخره اله فیکس شد مهدی هوووووووووووورا مهدی برا اینکه نگی چشات شوره برا همین نمیگم ایشالا آله گل بزنه.
آله كه يه جورايي گربه سياه تيماي بزرگه...
ايشالا امشب ميتركونه ميلانو...
بازي هم كه از tv پخش نميشه ما هم كه ADSL نداريم بايد آويزون رفيقا شيم...
بريم ببينيم خونه كي خاليه بريزيم اونجا![]()
Juve For Ever
عجب لینک بازاری شده !
یه لینک هم از ما :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب همه رو بررسی می کنم ببینم کدوم بهتره !
رسول بهونه نیار بابا ... نه اینکه ما خیلی فنی بحث می کنیم اینجا !!!
استرس داره هر لحظه بیشتر میشه ! فیکس بودن دل پیرو این استرس رو دو چندان می کنه ! وقتی دل پیرو بازی می کنه ضربان قلبم میره بالا !
شبکه 3 همینجوریش بازی های ایتالیا رو 3 خط درمیون پخش می کرد ! حالا که برنامه های دهه فجر هست دیگه باید حساب دیگه ای داشت ! این دانشگاه لعنتی تموم بشه یه دیش و رسیور و یه کارت می خرم میشینم مخصوص بازی ها رو صب تا شب نگاه میکنم اونم تو سربازی !
- بونوچی برگشته به لیست اصلی !جدال بونوچی و ایبرا امشب دیدنی خواهد بود !
اونا هم تیم کاملی واسه امشب ندارند ! نستا ، پاتو و بواتگ از اصلیترین غایبان هستند که میتونه به ما کمک زیادی بکنه ! بازی امشب خیلی می تونه تو مسیر هم قهرمانی سری A و هم کوپا تاثیر گذار بشه ! البته از نظر روحیه میگم ! خوشبختانه تا اینجای فصل مقابل تیم های بزرگ وا ندادیم ! ایشالله امشب هم سربلند از سن سیرو بیرون میایم !
نکته ای که خیلی جالب توجه هست ؛ اولین حضور پیرلو در سن سیرو مقابل میلان هستش و یه جورایی رو کیفیت بازی پیرلو تاثیر خواهد گذاشت . امیدوارم این تاثیر مثبت باشه !
با تشکر
حتی این سایتا هم فیلیتر شدن !![]()
بدبخت واقعي به من ميگن همين امشب سرعت اينترنتم خراب شده
لعنت به باعث و بانی این بغض
هیچکدوم $$$$$ نبودند که !
----
بازی یه مقدار محتاطانه از دو تا تیم پیش رفت ! مخصوصا میلان ؛ با اینکه توپ بیشتری دستشون بود کمتر موقعیت سازی کردن . کلا موقعیت خطرناکی از دقیقه 19 به بعد که من دیدم رو دروازه ها ایجاد نشد . برخلاف انتظارات یووه داره 4 - 4 - 2 بازی می کنه ! کاسرس توی حمله ها خوب اضافه میشه . شکل و شمایلش منو یاد کامورانزی میندازه !بوریلو علیرغم انگیزه و تلاشی که داره خیلی موثر نبوده . دل پیرو هم تو یکی دو صحنه اگر یه کم دقت بیشتری به خرج میداد میشد دروازه میلان رو باز کرد . مخصوصا اون توپی که میخواست با پشت پا بندازه جلوش ! به شدت احتیاج داریم تو این بازی گل بزنیم .
بچه ها کاسرس گل زد
پاوین و بوریلو رو گل تاثیر مستقیم داشتن!
مثلث خریدای ژانویه
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
اي بابا تو هم با اي
ن چشم شورت....
يووه گل خورد ...
فعلا 1-1 مساوي
Juve For Ever
گــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــل کاسرس یه گل خیلی توپ زد
کاسرس گل دومم زد
تو ضد حمله ، با پاس جاکرینی و شوت از پشت محوطه 18![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط arteen del piero : 02-09-2012 در ساعت 01:15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)