به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
بچه ها درسته مساوي كرديم و 2 امتياز حساس رو از دست داديم ولي مشكلي نيست! ميتونيم بازم سيتي رو بگيريم! اونا اين هفته بازي راحتي داشتند و 3 امتياز رو گرفتند! ما همچنان شانس اول قهرماني هستيم.
چلسي هم حرفي واسه گفتن مقابل ما نداشته و نداره! بعضي ها كه بازي قبل رو هم باختند و الانم نتونستند باز تيم دوم يونايتد ببردند بدجور ميسوزند! واسه همين ميان ميگن داوري و ...... اينا همش چرته! نگاه به اين كنند كه تيمشون كجاي جدوله و چي به سرش اومده بعد بيان در مورد اين جور چيا با هم بحث كنيم
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
با چند تا عکس از این بازی اومدم :
گل اول وین رونی به پیتر چک از روی نقطه ی پنالتی :
گل دوم وین باز هم پنالتی:
ضربه ی نهایی چیچا چلسی کش:
خوشحالی بعد از گل بازیکنان منچستر یونایتد:
و سوپر سیو ده حیا روی ضربه آزاد ماتا که واقعا تحسین برانگیز و خارق العاده بودحتما دانلود کنید :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک آمار هم دربارهی چیچاریتو که خیلی جالبه :
چیچاریتو امسال فقط 3 تا بازی 90 دقیقه بازی کرده , 9 تا بازی کمتر از 40 دقیقه بازی کرده ولی 8 تا گل زده .
ویرایش توسط kdsm : 02-06-2012 در ساعت 00:38
ریو در توئیتر درباره هوو کردن طرفداران چلسی :"من امروز از طرف هواداران چلسی هوو شدم...مرسی بچه ها (طرفداران چلسی)شما به من و تیمم الهام بخشیدین و با کمک شما بازی را مساوی کردیم.این کارتون مثل سوخت زدن برا من بود."
اینهم سوتی تابلو های کنار زمین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به تمام یونایتدی ها .......خب یه نتیجه خوب گرفتیم با اینکه دو امتیاز عقب هستیم ولی همه ی بازی های سختمون رو کردیم مونده لیورپول که تو خونه خدمونه که حتما میبریم و من سوتی که دو سه بازی مونده به پایان لیگ که اونم میبریمدر ضمن مثل اینکه دخیا ترکونده و نشون داد که میتونه دروازبان بزرگی بشه
Good Bye Berba
سلام دوستان گل.
مساوی خیلی خوبی بود.به دهن آسونه بگیم تو زمین چلسی بازی 3-0 باخته رو 3-3 کردیم.واقعا باید به بکس تبریک گفت.خسته نباشند.خدایی دمشون گرم.امروزم که فرگی به عنوان بهترین مربی قرن اخیر انتخاب شد.دمت گرم فرگی.
سالروز حادثه مونیخ رو هم به تمام منچستری ها و فوتبال دوستان جهان تسلیت میگم.
ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.
We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever
سلام به همه منچستری ها
بازی خوبی منچستر کرد،تونست با وجود اینکه 3 تا عقب بود 3 تا به چلسی بزنه،دمش گرم
نمیدونم چرا همه از داوری بد حرف میزدن و میگفتن پنالتی رو الکی گرفت داور،خب حتما یه چیزی بوده دیگه که پنالتی گرفته
امیدوارم بازیهای بعدی رو ببریم و بتونیم امتیازامون رو جبران کنیم
راستی بازی بعدی منچستر با کیه
بازی بعد با لیورپول تئاتر رویاها به امید له کرده لیورپول و سوارز
Good Bye Berba
منچستر یونایتد - لیورپول ( لیگ برتر انگلستان )
هفته 25 لیگ برتر انگلستان
تاریخ برگزاری بازی : شنبه 11 فبریه – شنبه 22 بهمن
زمان برگزاری بازی : 12:45 به وقت محلی – 16:15 به وقت تهران
محل برگزاری : استادیوم اولدترافورد
لیورپول :
1 - جایگاه فصل قبل :
رده ی 6 لیگ
2– بهترین گلزن فصل قبل :
Andy Carroll با 13 گل در لیگ
3 – تعداد گل زده و خورده در فصل قبل :
59 گل زده و 44 گل خورده
4 – آمار بازی ها مقابل یونایتد در فصل قبل :
3-2 بازنده در اولترافورد و 1-3 برنده در آنفیلد
5– بازیکنان جذب شده در فصل نقل و انتقالات :
Jordan Henderson از ساندرلند - Charlie Adam از بلکپول - Doni از رم - Stewart Downing استون ویلا - José Enrique از نیوکاسل - Sebastián Coates از ناسیونال اروگوئه - Craig Bellamy از من سیتی
6- بازیکنان جدا شده از این تیم در فصل نقل و انتقلات :
Paul Konchesky به لستر سیتی – Milan Jovanović به اندرلخت – Nabil El Zhar به لوانته - Sotirios Kyrgiakos به ولفسبوورگ - Emiliano Insúa به اسپورتینگ لیسبون - Christian Poulsen به اویان فرانسه - David N'Gog به بولتون - Raul Meireles به چلسی
7 – کاپیتان :
Steven Gerrard با 31 سال سن که از سال 1998 در این تیم بازی می کند .
8– مربی :
Kenny Dalglish با 60 سال سن از سال 2011 هدایت لیورپول را بر عهده دارد
آمار رویارویی دو تیم :
مسابقات لیگ برتر : 39 بازی ( 20 برد برای یونایتد و 8 مساوی و 11 برد برای لیورپول ) – 57 گل زده و 46 گل خورده
مسابقات دسته اول انگلیس : 114 بازی ( 38 برد برای یونایتد –36 مساوی – 40 برد برای لیورپول ) – 152 گل زده و 147 گل خورده
مسابقات دسته دوم لیگ انگلستان : 4 بازی ( 2 برد برای یونایتد – 2 برد برای لیورپول ) 9 گل زده – 14 گل خورده
مسابقات کامیونیتی شیلد : 6 بازی ( 1 برد برای یونایتد - 3 مساوی ( نتیجه بازی در ضربات پنالتی ) - 2 برد برای لیورپول ) - 6 گل زده و 7 گل خورده
مسابقات اف ای کاپ : 17 بازی ( 9 برد برای یونایتد – 4 مساوی – 4 برد برای لیورپول ) – 25 گل زده و 17 گل خورده
مسابقات کارلینگ کاپ : 4 بازی ( 1 برد برای یونایتد - 3 برد برای لیورپول ) - 5 گل زده و 7 گل خورده
آمار کلی دیدارها : 183 بازی ( 71 برد برای یونایتد – 51 بازی مساوی – 62 برد لیورپول ) – 254 گل زده و 238 گل خورده
mufctalk.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)