به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب نیمه اول رو 1-0 با گل به خودی مزخرف اوانز باختیم![]()
بازی متعادلی از دو تیم دیدیم کلا چلسی خوب برای خودش موقعیت درست نمیکرد و گلشون هم روی زیرکی استوریج به ثمر رسید که از زاویه ی بسته ، توپو از بین پاهای اورا عبور داد ، توپ به اوانز خورد و رفت تو دروازه
اما منچستر روی ضد حملات و روی دریبل ها و استارت های گیگز ، بله تعجب نکنید رایان گیگز امروز مثه یه هافبک 20 ساله واسه منچستر بازیسازی میکرد و با دوندگی ها و دریبل های بی امانش مدافعین چلسی رو آزار میداد، چند تا موقعیت عالی داشتیم که چلسی به امید دروازه بانی خیره کننده ی چک نیمه ی اول و 1-0 برد وگرنه منچستر 3-1 باید جلو میافتاد الان.........
در هر صورت امیدوارم در نیمه ی دوم اشتباهی از خط دفاع سر نزنه و بتونیم با حداقل تفاضلم که شده این بازی رو ببریم که بدجور به 3 امتیازش نیاز داریم![]()
به سلامتی گل سومم که خوردین السیتی هم که بازی رو برده چه شود!!!!!!!!![]()
دم فرگی گرم من یکی که خیلی قبولش دارم حتی بیشتر از گاردیولا و مورینهو واقعا مربی باهوشیه که بازی سه صفر باخته رو اونم جلو چلسی مساوی کرد![]()
ویرایش توسط Great Milan : 02-05-2012 در ساعت 21:50
اون صحنه که ولبکو زدن رو داور نگرفت تو نیمه اول
یه پنالتی هم به نفع چلسی کار کرد
HALA MADRID
تورس بیشتر از اینکه برای چلسی گل زده باشه کارت گرفته![]()
![]()
![]()
![]()
به نظر من این چلسی فقط بازیکن خراب کنه تو این چند سال بازیکنایه بزرگی خراب کرده از جمله شوانیه ماروبعد از رفتن شوالیه خیلی حسرت خوردم کاش هیچ وقت نمیرفت
بازیکن بعدی هم که تورسه که داره به سبک ارش برهانی بازی میکنه
![]()
واقعا باید می بردیم حیف که موقعیت خراب کردم محاجم های منچستر رشد کرده
چقدر یانگ بد بازی کرد
فرق فرگوسن با بقیه مربی های مطرح دنیا اینه که بازی 3-0 باخته رو تو زمین حریف یا یه لشکر مصدوم معدوم محروم مساوی میکنه که البته اگر 5 دقیقه دیگه بازی ادامه داشت بازی رو می برد
یه رکورد هم شکستیم :
چلسی همیشه وقتی 3 گل جلو میفتاد بازی رو میبرد ولی این بار 3 گل جلو افتاد ولی نبرد ! ! !![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)