به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
![]()
باید از پتانسیل کامل خود استفاده کنیم .
پر مرته ساکر اذعان میکند آرسنال اکنون از فرصت های خود به خوبی استفاده نمیکند .
پر مرته ساکر اذعان میکند آرسنال اکنون از فرصت های خود به خوبی استفاده نمیکند .
او میداند که شاید میتوانست داستان دیگری رقم بخورد و از ترکیب تیم خود خواسته است در بازیهای پیش رو از تمامی پتانسیل خود استفاده کنند .
مرته ساکر میگوید :
" فضای زیادی برای پیشرفت وجود دارد .
" تیم و پتانسیل خوبی داریم اما باید در زمین خوب عمل کنیم . در حال حاضر از فرصت هایمان استفاده ی لازم را نمیبریم .
" همیشه به دنبال کلین شیت و نمایش خوب هستیم ، در نیمه ی اول شانسهای گلزنی زیادی ایجاد کردیم اما کافی نبود . معتقد هستم در نیمه ی اول سزاوار پیروزی بودیم اما در پایان با یک امتیاز خارج شدیم .
" بازی با بلکبرن در روز شنبه بسیار نزدیک است و همیشه بازی خاصی بوده است ، ما در آخر هفته یکی از اولین تیمهایی هستیم که به میدان میرویم و برای سه امتیاز باید وارد زمین شویم و چهره ی دیگری از خود را نشان دهیم
یه روز خوب میاد ...
![]()
سانیا: مصدومیت دیدم را بازتر کرد
سانیا میگوید تماشای بازی سایرین دید بهتری به او داده است.
سانیا در بازی مقابل تاتنهام دچار شکستگی پا شد و ماه ها از میادین دور بود. مقابل استون ویلا در دقایق پایانی به زمین آمد و مورد تشویق هواداران قرار گرفت.
" بازیهای زیادی از آرسنال و سایرتیمها دیدم. دیدن فوتبال از بالا چیز دیگری است. از بالا دید بهتری دارید و خیلی ساده میتوانید بازی را توضیح دهید و بهمین دلیل هواداران انتظار بیشتری دارند. بازیهای زیادی از سایر مدافعین راست دیدم و نقاط و ضعف را آنالیز کردم و امیدوارم موارد مهمی را به بازی خودم اضافه کنم."
سانیای بازیکن به سانیای هوادار تبدیل شده بود و مقابل استون ویلا دوباره به سانیای بازیکن تبدیل شد و هواداران ایستاده تشویقش کردند.
" در زمان مصدومیت برای تمام بازیهای خانگی به ورزشگاه می آمدم و با عشق و قلبم تیم را تشویق میکردم. در زمان مصدومیت اول باید با مصدومیتم کنار می آمدم و بعد کوشش میکردم تا آماده بشوم.هواداران فوق العاده بودند و وقتی به زمین آمدم ایستاده تشویقم کردند و این باعث افزایش اعتماد به نفسم شد. از اینکه برای آرسنال بازی میکنم واقعا خوشحالم."
یه روز خوب میاد ...
![]()
آرتتا : جزئیات مهم هستند
هافبک اسپانیایی آرسنال معتقد است همه چیز به خودشان بستگی دارد...
میکل آرتتا معتقد است اگر او و هم تیمی هایش می خواهند در بین چهار تیم بالای جدول قرار بگیرند ، باید کیفیت بهتری از خود به نمایش بگذارند. هافبک برجسته اسپانیایی آرسنال در تساوی چهارشنبه شب در برابر بولتون همانند هم تیمی هایش در امر گلزنی کم فروغ بود. آرسنال از پنج بازی اخیر خارج از خانه خود تنها موفق به کسب یک پیروزی شده است ، همچنین با اختلاف پنج امتیازی ایجاد شده بین آنها و چلسی ، آرسنال برای قرار گرفتن در بین چهار تیم بالای جدول کار دشواری را پیش رو خواهد داشت. با این حال این بازیکن 29 ساله معتقد است آنها باید کیفیت لازم برای مبارزه را از خود ارائه دهند اما ایجاد این تغییر به بازیکن ها مربوط می شود.
او به سایت رسمی باشگاه گفت : " اینکه فصل را در بین چهار تیم بالای جدول به پایان برسانیم بسیار دشوار است ، اما همه چیز به خودمان بستگی دارد.
ما بازیکن های با استعداد و با کیفیتی در تیممان داریم و روز به روز در حال نشان دادن این مطلب هستیم. جزئیات زیادی درباره نحوه گلزنی و ساده تر کردن بازی برای ما وجود دارد که همه آنها به نکات ریزی وابسته هستند.
شما هرگز احتمال نمی دهید برای بردن یک بازی فوتبال پانزده موقعیت نصیبتان شود ، وقتی آن را بدست می آورید ، به خصوص خارج از خانه ، باید از آن استفاده کنید.
من هم قبول دارم چلسی بسیار خوب کار کرده است ، ما هم باید مثل آنها خوب کار کنیم و مثل ماه گذشته بازی هایمان را ببریم. من در این باره مثبت فکر می کنم ، هنوز هم بازیهای زیادی برای ما باقی مانده است. "
www.arsenal.ir
یه روز خوب میاد ...
![]()
دیابی در راه بازگشت
بازیکن خط میانی آرسنال نزدیک به یک ماه دیگر به میادین باز خواهد گشت...
آلکس سانگ ، در حمایت از بازگشت هم باشگاهی خود به میادین ، یعنی آبو دیابی گفت او قدرتمندتر از گذشته به تیم ملحق خواهد شد. هافبک ملی پوش فرانسوی مدت زیادی را قبل از بهبود یافتن کامل مصدومیتش خارج از تیم اصلی سپری کرده است. دیابی 25 ساله برای یافتن راه حل مشکلی که برای مچ پا و همسترینگش ایجاد شده بود به کلینیک های مختلفی در گوشه وکنار دنیا مراجعه نمود. اگر همه چیز طبق برنامه ریزی ها پیش برود ، این ستاره اسبق باشگاه اوسر فرانسه می تواند آرسنال را در دیدار برابر رقیب سنتی اش ، تاتنهام در انتهای فوریه همراهی نماید.
سانگ درباره دیابی به اکیپ گفت : " آبو بازیکن سخت کوشی است. او همیشه بهترین ها را برای بازگشت انتخاب می کند.
وقتی در ماه نوامبر به تمرینات برگشت و آهسته دویدن را دوباره شروع کرد ، همه ما رضایتمندی و خوشحالی را در چهره اش دیدیم.
اما این موضوع برای خودش و ما بسیار دشوار بود زیرا ما می دانیم با وجود او قوی تر خواهیم بود. "
آبو دیابی درباره وضعیت خودش گفت ، امیدوار است تا یک ماه دیگر به میادین بازگردد : " در حال حاضر همه چیز روند عادی را طی می کند و من معتقدم تا اواخر فوریه می توانم به تیم ملحق شوم. "
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز خوب میاد ...
![]()
کوشیلنی بازیکن ماه EA اسپورتس
پس از رقابت نزدیکی که این فصل در نظر سنجی وجود داشت بالاخره مدافع میانی آرسنال توانست اولین جایزه فصل خود را پس از سپری کردن یک ماه فوق العاده بدست آورد.
پس از رقابت نزدیکی که این فصل در نظر سنجی وجود داشت بالاخره مدافع میانی آرسنال توانست اولین جایزه فصل خود را پس از سپری کردن یک ماه فوق العاده بدست آورد.
لورنت این ماه را با گلزنی در مقابل فولام شروع کرد و سپس نمایشی ستودنی در مقابل لیدز یونایتد داشت.
مدافع فرانسوی آرسنال همچنین در مقابل منچستر یونایتد و استون ویلا درخشید و در مقابل استون ویلا یک ضربه ی پنالتی نیز برای فان پرسی به ارمغان آورد.
کوشیلنی 31.4 درصد از آرا را در ماه ژانویه به خود اختصاص داده و بعد از آن فن پرسی با 27.8 درصد در رده دوم قرار گرفته است.
اکسلید چمریلن نیز با تنها0.3 درصد اختلاف نسبت به فانپرسی در جایگاه سوم قرار گرفته است.
یه روز خوب میاد ...
![]()
اخبار تیم: چمبرلین و گیبز
اوضاع مصدومان تیم از زبان آرسن ونگر
درباره آخرین اخبار مصدومان..
مشکل کوچکی با چمبرلین داریم که باید امرورز آن را بررسی کنیم. او مصدومیت کوچکی از ناحیه زانو دارد که باید روند ریکاوریش را چک کنیم. بقیه آماده اند.
درباره تغییراتی در ترکیب ...
تغییرات جزئی خواهیم داشت. چون مقابل استون ویلا در روز یکشنبه بازی سختی داشتیم و سپس چهارشنبه مقابل بولتون. در مورد ترکیب فکر خواهم کرد
درباره کایرن گیبز...
گیبز تقریبا آماده است اما چون از اکتبر تا امروز بازی نکرده کمی اعتماد به نفسش کم شده.من با او صحبتی داشتم و شاید او با تیم رزرو بازی کند.
یه روز خوب میاد ...
![]()
امیدوارم در 16 سال آینده به همین اندازه خوب باشیم
ونگر راضی خواهد بود اگر آرسنال در 16 سال آینده به اندازه 16 سال قبل پر بار باشد.
مربی آرسنال زیاد از موفقیت لذت میبرد پس از اینکه در اولین فصل حضورش موفق به کسب دو جام شد و تا کنون توانسته در مجموع هفت جام بزرگ را بالای سر ببرد.
ونگر در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی یادآور شد که آرسنال هرگز در مدت مربیگری او در این مقطع از فصل در رده 7 جدول نبوده است.
این یک واقعیت است که ما هرگز در در این موقعیت نبودیم و این به16 سال گذشته من اعتبار داده است،بنابراین من آن را به عنوان سرزنش قبول نخواهم کرد.
من در نظر میگیرم آن را به عنوان یک ثبات فوق العاده.و این سخت ترین کار در سطح بالاست.
باور دارم ما 15 سال پیاپی در لیگ قهرمانان بازی کردیم و باید در 16 تیم پایانی لیگ قهرمانان در 10 روز اخیر به میدان برویم.ما می خواهیم در لیگ در جایگاهی قرار بگیریم تا به لیگ قهرمانان باز گردیم
ما می خواهیم به درستی خودمان را آماده کنیم برای مرحله بعدی جام حذفی و من آرزو میکنم در 16 سال آینده نیز همین گونه باشد برای باشگاه و می خواهم هواداران خوشحال باشند.
من اینجا هستم تا هواداران را خوشحال کنم و وقتی نمی توانم این کار را انجام دهم،البته ناراحتم.،اما آنچه مهم است این است که هواداران در آخر فصل خوشحال باشند.
ما 3 بازی پی در پی را واگذار کردیم و بعد از آن اعتماد به نفسمان کمی کم شد اما ما در مقابل استون ویلا از خود پاسخ بزرگی نشان دادیم و بازگشت فوق العاده ای داشتیم تا در نهایت بازی را پیروز شدیم،احساس میکنم در بازی چهارشنبه شب ما سزاوار پیروزی بودیم.
در مجموع احساس میکنم این تیم دارای یک روحیه و نگرش خوب و ذهنیتی قدرتمند است،ما برای مبارزه آماده هستیم و این مهم ترین چیز است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه روز خوب میاد ...
Arsenal 7 - 1 Blackburn
گزارش بازی
دقیقه 2: کوکلن در بین دو مدافع حریف، پاسی به تئو والکات داد و او با فرار خود در سمت راست سانتر زمینی را به دهانه دروازه فرستاد و پس از گذشتن از دو مدافع، به رابین رسید و او به راحتی دروازه خالی را باز کرد.
دقیقه 6: یک دوی خوب چمبرلین و توماس باعث شد الکس نزدیک محوظه شوتی بزند اما شوت او با اختلاف به بیرون رفت. در این دقایق شاهد هنرنمایی های چمبرلین هستیم!
دقیقه 14: سانتر روی دروازه آرسنال. ژسنی بیرون آمد و با مهاجم حریف برخوردی داشت. زانوی این دو بازیکن به یکدیگر برخورد کرد و باعث شد بازی متوقف شود اما خوشبختانه برای هیگ کدام مشکلی پیش نیامد.
دقیقه 21: فرار تئو در سمت راست و سانتر روی دروازه که به توماس روسیچکی رسید. اما شوت او بلوکه شد و در برگشت هم شوت آرتتا به بیرون دروازه رفت.
دقیقه 23: پاس چمبرلین به توماس روسیچکی، شوت بیرون پای زیبای او با برخورد به مدافعین به کرنر رفت. به نظر می رسد شوتزنی های توماس روسیچکی برگشته است!!
دقیقه 24: چمبرلین کرنری روی دروازه ارسال کرد اما هد مرتساکر پس از برخورد به زمین، روی تور دروازه فرود آمد !!
دقیقه 28: ضربه چیپ رابین با اختلاف کم به بیرون رفت. در این دقایق، موقعیت گل، 7 بر صفر به سود آرسنال بود...
دقیقه 29: خطا پشت محوطه جزیمه از سوی کوسیلنی! و یک کارت زرد برای او. ضربه آزاد را پدرسن به زیبایی به گل تساوی تبدیل کرد. اثرگذاری ژسنی بر روی توپ هم کافی نبود چرا که این ضربه کاملا بی نقص بود!!
دقیقه 37: کوکلن پاس در عرضی را ارسال کرد و توماس روسیچکی از روی توپ پرید تا به ونپرسی برسد، اما او نزدیک محوطه شوت محکمی را زد اما با اختلاف زیاد به بیرون رفت.
دقیقه 38: یک گل کاملا آرسنال!!! الکس سانگ در مرکز زمین، پاس در عمقی برای تئو والکات ارسال کرد. او با سرعت خیره کننده خود، لب خط به توپ رسید و پاس رو به بیرونی فرستاد و رابین ونپرسی باز هم مقابل دروازه حاضر بود تا دروازه خالی را یک بار دیگرباز کند.
دقیقه 40: توماس روسیچکی با دلاوری روی تکل بازیکن حریف، توپ را به تئو داد. او رابین را در مرکز صاحب توپ کرد. رابین با یک چرخش زیبا، پاسی به مراتب زیباتر در عمق برای چمبرلین فرستاد. او با سرعت فوق العاده خود، وارد محوطه شد و دروازبان را جا گذاشت و با یک بغل پا دروازه خالی را باز کرد.
دقیقه 43: کارت قرمز مستقیم برای گیوت بازیکن بلکبرن!!! تکل دو پا و بسیار بد او روی پای ونپرسی باعث شد داور کارت قرمز را از جیب خود بیرون آورد. اگر رابین دو پای خود را به بالا نمیبرد ، چه بسا او دیگر نمیتوانست راه برود!!! اما خوشبختانه مشکلی برای او پیش نیامد.
دقیقه 45: به دلیل توقف های فراوان در بازی، داور 5 دقیقه وقت اضافه اعلام کرد.
دقیقه 46: آرتتا در سمت راست سانتری روی دروازه ارسال کرد و مرتساکر روی آن اثری گذاشت و در تیر دوم به ورمالن رسید. ورمالن در دو قدمی دروازه شوت زد اما شوت او با بدشانسی تمام به تیرک برخورد کرد تا این موقعیت طلایی از دست برود!!
دقیقه 47: مشکل برای داور !! دوار بازی پس از برخورد با انزونزی از ناحیه صورت دچار مشکل شد و پزشک آرسنال بالای سر او بود تا به او کمک کند. داور مشکلی برای ادامه بازی نداشت تا این نیمه با همین نتیجه به پایان برسد.
نیمه دوم :
شروع نیمه: طوفان آرسنال در این نیمه نیز ادامه داشت. آرسنالی ها که برای حفظ نتیجه آمده بودند، اما همچنان تشنه گلزنی بودند تا هواداران خود را پس از ناکامی های اخیر شاد کنند. در ابتدای نیمه بلکبرن چند بار سعی در کنترل بازی داشت اما چندان موفق نبود و باز هم توپچی ها مالکیت توپ را در اختیار گرفتند.
دفیقه 48: شوت لور را ژسنی مهار کرد.
دقیقه 51: کرنر ارسالی در برگشت به کوسیلنی رسید. او در حالتی نامعتادل روی توپ اثر گذاشت و میکل آرتتا از راه رسید و با شوت محکم خود گل چهارم آرسنال را وارد دروازه کرد.
دقیقه 54: خیلی زود آرسنال به گل پنجم هم رسید. روسیچکی با بیرون پا، والکات را در سمت راست راه انداخت و او با حرکتی خیره کننده وارد محوطه جریمه شد و دو سه نفر را دریبل کرد و در نهایت چمبرلین را در سمت چپ صاحب توپ کرد. او با یک استپ، توپ را چلوی پای خود قرار داد و با ضربه ای دقیق آن را به گل تبدیل کرد.
دقیقه 58: ضربه آزاد پدرسون در موقعیتی مشابه نیمه اول، اینبار به دیوار دفاعی آرسنال برخورد کرد.
دقیقه 59: چمبرلین با فرار فوق العاده خود در سمت چپ، وارد محوطه جریمه شد و سانتری را روی دروازه ارسال کرد و در سمت راست آرتتا سرضرب آن را شوت کرد اما شوت او دقیق نبود و به بیرون رفت.
دقیقه 62: آرسنالی ها باز هم به گل رسیدند!! اینبار هنرنمایی کوکلن! دیگر جوان آرسنالی در سمت راست با جا گذاشتن یک نفر، سانتر زمینی خود را فرستاد تا پاس هتریک کاپیتان خود را داده باشد. رابین ونپرسی با ضربه ای بی نقص، هتریک خود را در این بازی کامل کرد.
دقیقه 67: الکس چمبرلین در بین تشویق بی امان هواداران، جای خود را تیری هانری داد. باکاری سانیا هم به جای لورن کوسیلنی وارد زمین شد.
دقیقه 72: یوسی بنایون به جای الکس سانگ وارد زمین شد. در چند صحنه قبل به نظر می رسید سانگ دچار ضربه ای شده باشد. جزئیات این صحنه هنوز مشخص نیست.
دقیقه 81: یک دوی توماس روسیچکی و تیری هانری باعث شد تا توماس وارد محوطه شود اما توپ از پای او جدا شد و بازیکنان حریف آن را دور کردند.
دقیقه 84: شوت فنی تیری هانری در پشت محوطه به بیرون رفت.
دقیقه 90: اولین کرنر بلکبرن !!!!!!! تعداد کرنر ها 11 به 1 به سود آرسنال بود. سه دقیقه وقت اضافه...
دقیقه 92: رابین در سمت چپ سانتری را روی دروازه ارسال کرد و در برگشت به بنایون رسید و او با استپ خوب خود، توپ را شوت کرد که دروازبان آن را مهار کرد.
دقیقه 93: پاس رو به عقب بازیکن بلکبرن باعث شد دفاع آنها اشتباه کند. همین اشتباه کافی بود تا تیری هانری توپ را برباید. او که نزدیک به دروازه میشید، رابین را در سمت راست صاحب توپ کرد. اما رابین با از خودگذشتگی، توپ را دوباره به هانری داد تا آخرین گل آرسنال به نام اسطوره آنها تیری هانری ثبت شود. هانری با این گل، تعداد گل های خود را در آرسنال به عدد 228 رساند.
- بدون شک بهترین بازیکن زمین رابین ونپرسی بود. یک هتریک و دو پاس گل، عملکرد امروز او را نشان می دهد.
- فرانسیس کوکلن و الکس اوکسلید چمبرلین دو جوان آرسنال بازی فوق العاده زیبایی را به نمایش گذاشتند.
- می توان گفت تمامی بازیکنان آرسنال در این بازی بهترین نمایش خود را داشتند و تمام توان خود را برای کسب نتیجه گذاشتند.
- در این دیدار کوسیلنی و ورمالن کارت زرد گرفتند.
ویرایش توسط Mohammad : 02-04-2012 در ساعت 19:11
ونگر: ما عملکرد برجسته و نتیجه را با هم گرفتیمونگر در مورد پیروزی 7-1، اوکسلید چمبرلین، ون پرسی و ... توضیح می دهد
gunnerstrust
مصاحبه آرسن ونگر پس از بازی مقابل بلکبرندر مورد بعد از ظهری به یاد ماندنی ...احساس می کنم که اخیراً عملکردهای کاملاً برجسته ای داشتیم اما نتیجه نگرفتیم. امروز ما شاهکار و نتیجه را با هم گرفتیم که به طور ایده آل شما همین را می خواهید. من به هفت گلی که به ثمر رسید اهمیت چندانی نمی دهد مهم این بود که پیروز شدیم و بسیار خوب بازی کردیم.در مورد اوکسلید چمبرلین و والکات ...همان طور که می دانید آن ها انگلیسی هستند! احساس می کنم تدارک موقعیت های گلزنی امروز به اندازه گلزنی مهم بود. بازیکنان ما در جناحین بسیار خوب موقعیت های خطرناک خلق کردند و الکس نیز در این بین گلزنی کرد. رابین فوتبالیستی استثنایی است و شما حرکات او در محوطه جریمه را می توانستید ببینید که در مدارس فوتبال می تواند به نمایش دربیاید و یک دوره آزمایشی خوب باشد. وقتی او در محوطه جریمه تغذیه شود برای حریف مهلک خواهد بود.در مورد این که چرا او ون پرسی را بیرون نیاورد ...الکس چمبرلین برای اولین بار در دوران حرفه ایش در آرسنال سه بازی متوالی را در ترکیب ثابت بازی کرد. او در بین دو نیمه دچار گرفتگی گردن شده بود و من نمی خواستم روی او ریسکی انجام دهم. همچنین ما با کوسیلنی نیز مشکلی داشتیم و می خواستم به بنایون نیز بازی برسد.در مورد حفظ کردن فشار روی حریف 10 نفره ...ما جدیت خود را حفظ کردیم و همان روشی که می خواهیم فوتبال بازی کنیم ما را رهنمون ساخت و تکروی مفرط در تیم نداشتیم. این امر مثبت بود. ما با بلوغ و جدیت بازی کردیم و تا انتهای بازی در کنار هم بازی کردیم.در مورد مصدومیت جزئی اوکسلید چمبرلین قبل از بازی ...امروز نمی خواستم ریسک و قماری کنم. او در طول مدت زمان کوتاهی به بازیکن مهمی تبدیل شده که می تواند در تیم و بازی ما تغییر ایجاد کند. من در 20 دقیقه پایانی بازی مقابل بولتون به او استراحت دادم. بنابراین او فشار زیادی به خود نیاورد. تیم پزشکی گفت که بازی دادن به او با ریسک برای آسیب بیشتر به زانویش همراه نخواهد بود. بنابراین تصمیم گرفتم به او بازی دهم.در مورد این که چرا زودتر از این از او استفاده نکرده است ...او زودتر از این در این فصل آماده نبود. او در ماه گذشته گام بزرگی برداشته است. او بازی تیمی را انجام می دهد و به تنهایی به دفاع حریف نمی زند. او در دفاع نیز شرکت می کند و بسیار سریع رشد کرده است. او ضخصیت یک جنگاور را نیز به خوبی دارد. او اکنون بسیار بیشتر بالغ شده است.در مورد این که آیا او می تواند به تیم ملی انگلیس دعوت شود ...شما شگفت زده می شوید؟ من نه.در مورد به ثمر رساندن گل های زیاد ...این امر برای اعتماد به نفس تیم مهم بود که ما می توانیم پیروز شویم، سه ماتیاز را بگیریم اما این نتیجه به تنهایی نمی تواند ما را در ساندرلند پیروز کند. آنچه موجب پیروزی ما در آن بازی می شود اعتماد به نفسی است که امروز کسب کردیم تا به روشی که امروز بازی کردیم باز هم ادامه دهیم. هر بازی یک چالش و جنگ جدید است و ساندرلند نیز اوضاع خوبی دارد. ما باید برای آن بازی آماده باشیم.در مورد ترس از این که گیوه به ون پرسی آسیب زده باشد ...بله نگران بودم زیرا نمی دانستم این تکل چقدر بد بوده است. مصدومیت بازیکنی مانند رابین ون پرسی چیزی است که در این لحظه نمی توانیم آن را تحمل کنیم و از عهده آن بربیاییم. تیری نیز به آمریکا بازخواهد گشت. به طور عادی این آخرین بازی تیری در ورزشگاه امارات بود و او در دقیقه آخر گلزنی کرد. بنابراین این گل خاص بود.در مورد این که آیا گیوه عذرخواهی کرد ...بله. این کار را انجام داد.در مورد این که آیا او پیش بینی پیروزی 7-1 را می کرد ...نه همان طور کعهه پیش تر گفتم ما نیاز به استمرار داریم. عجیب است اما من احساس نمی کنم که در فولهام بد بازی کرده باشیم یا در سوانسی و یا در مقابل منچستریونایتد. در نیمه اول بسیار بد بودیم اما در نیمه دوم ما نشان دادیم که باید پیروز شویم. اما هر باری که ما نمی توانیم نتیجه بگیریم این امر روی باور شما تأثیر می گذارد. این امر موجب می شود ما به کندی باورمان به این که می توانیم پیروز شویم بازگردد. پیروزی 1-0 در ساندرلند می تواند فوق العاده باشد و این امری است که باید برای آن آماده شویم تا یک عملکرد خوب را ایجاد کنیم.در مورد مشارکت بازیکنان در گلزنی ...بله، این مشکلی بود که در تمام کنفرانس های خبری در شروع فصل به آن اشاره کرده بودم. اگر او نتواند گلزنی کند، چه کسی گلزنی می کند. شما می دانید؟ بله درست است. این را منکر نمی شوم. اما همیشه احساس کردم که اگر به مشارکت سه بازیکن ما در خط حمله یعنی جروینیو، والکات و ون پرسی در گل ها نگاه کنید آن ها بیشتر درگیر وبده اند زیرا ما با دو هافبک کناری بازی می کنیم. اما این هافبک های کناری هم مثل امروز می توانند گلزنی کنند. این چیزی است که نیاز داریم و همچنین نیازمند گلزنی بیشتر هافبک هایمان نیز هستیم.در مورد تأثیر هانری در زمین ...فقط مثبت. چند درصد؟ نمی توان تعیین کرد اما حضور او بسیار مثبت بود و همه به نصایح او گوش فرا می دهند زیرا او اینجاست تا به ما کمک کند و آن ها هم می خواهند او این کار را انجام دهد. او مورد احترام است و بسیار مثبت اندیش است. او اکنون از کنار ما نمی رود به طور معمل او تا پس از بازی میلان با ما خواهد بود. ما اکنون باید به ساندرلند برویم و سپس مقابل میلان بازی داریم. دو بازی بسیار بزرگ.در مورد این که آیا قرارداد قرضی هانری تمدید می شود ...به این امر فکر نمی کنم، حداکثر احتمالی که هست حضور او دو هفته بیشتر است. به طور معمول نه او نمی تواند برای بازی تاتنهام اینجا باشد.
WENGER 4 EVER
نیک پاول ، کشف جدید ونگرآرسن ونگر ، سرمربی آرسنال ریاست تیم مسئول خرید این بازیکن 17 ساله برای فصل آینده ، در یک معامله 1.25 میلیون پاوندی را عهده دار خواهد بود. فرستاده ویژه ونگر ، استیو راولی ، درست قبل از اتمام مهلت پنجره نقل و انتقالات ژانویه به تماشای بازی این هافبک تهاجمی در تیم بارنت نشسته بود.
Arsenal.ir
توپچی ها بسیار مشتاق هستند در رقابت برای جذب این بازیکن جوان ، از چلسی و منچستر سیتی پیشی بگیرند. ذهن ونگر نیز به شدت معطوف به پیروزی در رقابت برای جذب این بازیکن است که به او لقب " پاتریس اورای جدید " داده اند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)