از این به بعد تمام اخبار راه آهن در این تاپیک قرار داده میشود
از این به بعد تمام اخبار راه آهن در این تاپیک قرار داده میشود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دايي: بهترين کادوي تولدم را از بازيکنان گرفتم
سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: با شکست فجر سپاسي بهترين کادو تولد را از بازيکنانم گرفتم.
علی دایی پس از پیروزی 2 بر یک برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران گفت: ابتدا باید پیروزی پرسپولیس درد ربی را به هواداران این تیم تبریک بگویم و همچنین از تماشاگران شیرازی که تیم راه آهن را تشویق کردند تشکر کنم. بازی شرایط خاص خودش را داشت. فجر سپاسی به ارسال توپهای هوایی رو آورده بود. این تاکتیک آنها بود که توانستیم با تدابیر تاکتیکی و همچنین صحبتهایی که با بازیکنانم داشتیم این تاکتیک را به خوبی خنثی کنیم.
وی ادامه داد: هر دو گل ما از یک نقطه به ثمر رسید که نشان دهنده کار تاکتیکی خوب راه آهن است. روی این مسئله کار کرده بودیم و توانستیم در این بازی سخت و خیلی بزرگ پیروز شویم.
دایی در مورد داور مسابقه گفت: به نظر من داور کار خودش را انجام داد و مشکلی نبود. ما در بازی گذشته بعد از دقیقه 90 گل خوردیم و دو امتیاز از دست دادیم و امروز مصمم بودیم سه امتیاز را بگیریم و بازیکنان با سعی و تلاش خود این کار را انجام دادند.
سرمربی راه آهن در مورد شعار تماشاگران علیه خودش گفت: احترام خاصی برای تماشاگران شیرازی قائل هستم اما بازیکنان من تمارض نمیکردند و من دنبال ضد فوتبال نیستم. داور هم به اندازه کافی وقت اضافه گرفت و وقت تلف شده را به خوبی محاسبه کرد.
دایی در مورد سالروز تولدش گفت: امروز بهترین کادوی زندگیام را از بازیکنان گرفتم. تیم ما از ابتدای فصل بدون حاشیه کار خود را انجام میدهد. مطمئنم راه آهن به رتبههای بالای جدول میرسد و ما در جمع تیمهای تک رقمی جدول لیگ قرار میگیریم.
سرمربی راه آهن در مورد بیاحترامی حسین کعبی به یاوری گفت: من ندیدم کعبی چنین کاری کند. پیش از مسابقه هم نه من نه هیچ کدام از بازیکنانم هیچ مصاحبهای انجام ندادیم اما خیلیها خیلی حرفها زدند. ما تیمی بدون حاشیه هستیم. از خودم شروع کردم و این مسئله را به بازیکنانم سرایت دادم. بازیکنانم هیچ وقت به سرمربی حریف بیاحترامی نمیکنند. محمود یاوری بزرگ و پیشکسوت ما است و حسین کعبی و همه ما برای او احترام زیادی قائل هستیم.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کعبي: تيم ما در حال نتيجه گرفتن است
هافبک تيم فوتبال راه آهن گفت: برابر فجر انگيزه داشتم اما اين انگيزه براي انتقام از ياوري نبود.
حسین کعبی درباره بازی روز گذشته مقابل فجر سپاسی و گلزنی در این دیدار صحبتهای زیرا را انجام داد:
* همه میگویند در زمین از یاوری انتقام گرفتهای؟
من دنبال انتقام نیستم و میخواستم بازی خوبی برای تیمم انجام دهم. این مسابقه بیشتر از جام جهانی برایم ارزش داشت.
* به خاطر صحبتهای که یاوری علیه تو انجام داده بود این صحبت را میکنی؟
کاری به کسی ندارم. مسابقه برایم حیاتی بود چون میخواستم به تیمم کمک کنم.
* مثل اینکه هواداران شیرازی علیه تو شعار دادند؟
اتفاقا تماشاگران شیرازی خیلی مرا تشویق کردند چون می دانستند قضیه چیست. انگیزهام برای این مسابقه بیشتر از صد در صد بود.
* چرا در بازیهای دیگر چنین انگیزهای نداری؟
همه بازیها همینطور هستند اما چون بازیهای ما پخش مستقیم نمیشود بازیهایمان به چشم نمیآیند. در بازیهای گذشته یک پست عقبتر بازی میکردم اما برای این مسابقه یک خط جلوتر آمدم. من بازیکن یک پسته نیستم و مربی هر کجا که صلاح بداند بازی میکنم.
* چرا راهآهن در نتیجه گیری نوسان دارد؟
2 بازی است که پشت سر هم بردهایم مقابل مس سرچشمه هم سرمان را بریدند اگر آن بازی را نباخته بودیم اکنون باید در ردههای نهم و دهم جدول قرار میگرفتیم. بازی با فجر برای ما خیلی حیاتی بود و 6 امتیاز ارزش داشت. در این مسابقه نه به کسی بی احترامی کردهایم و نه حرف دیگری زدیم اما قبل از این مسابقه آنها مصاحبه کرده بودند و به تیم ما بیاحترامی شده بود.
* مثل اینکه بعد از گل زدن مقابل نیمکت فجر رفتهای و دستانت را به سمت آسمان گرفتهای؟
من به کسی بی احترامی نکردم. فقط سرم را به سمت آسمان بالا بردم و خدا را صدا زدم. دو سال است که قسم خوردم که به کسی بی احترامی نکنم. میخواهم فوتبالم را انجام دهم و مطمئن باشید جواب هیچ کسی را نمیدهم.
* فکر میکنی راه آهن بتواند در لیگ برتر بماند؟
تیم ما در حال نتیجه گرفتن است مطمئن باشید که بازیهای آینده امتیازهای از دست رفته را جبران میکنیم البته بازیهای سختی در پیش داریم.
* دربی را دیدی؟ نظرت چه بود؟
بله دیدم و خیلی خوشحال شدم. این خوشحالیام به خاطر دنیزلی است. البته پرسپولیس را هم دوست دارم.
* فکر میکردی پرسپولیس بتواند استقلال را شکست دهد؟
وقتی پرسپولیس 2 بر صفر عقب بود فکر نمیکردم بتواند بازی را ببرد اما اینکه میگویند یک مربی بزرگ است همینجا مشخص میشود و بی جهت نیست که میگویند دنیزلی مربی بزرگی است. خدا خیلی چیزها را به ما نشان میدهد.
*دوست داشتی شاگرد دنیزلی بودی؟
من فعلا بازیکن راه آهن هستم و به تیم خودم فکر میکنم.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مخالفت باشگاه راهآهن با انتقال امنه به اربيل
باشگاه راهآهن با درخواست باشگاه اربيل عراق براي جذب مهاجم عراقي اين تيم مخالفت کرد.
به نقل از صدای عراق، باشگاه راهآهن با بازگرداندن محمود امنه، مهاجم سوریهای این تیم به باشگاه اربیل عراق مخالفت کرد.
اربیلیها پس از ناکام ماندن در جذب هوار محمد، بازیکن ذوبآهن که پس از تعطیلات نیمفصل لیگ برتر ایران هنوز خود را به مسئولان تیم اصفهانی معرفی نکرده در پی جذب بازیکن سوری راهآهن با پیشنهادی بالا برآمدند که با مخالفت مسئولان راهآهن مواجه شدند.
باشگاه اربیل برای حضور در لیگ برتر عراق و رقابتهای AFC کاپ، تیم قدرتمندی را با هدایت مربی سوریهای خود راهی مسابقات کرده است.
منبع :
بايد از توان کيروش استفاده بيشتري ببريم
مديرعامل باشگاه راهآهن تاکيد کرد که در انتخابات فدراسيون فوتبال شرکت نخواهد کرد.
محمد حسن انصاریفرد درباره انتخابات فدراسیون فوتبال عنوان کرد: به نظر میرسد تنور انتخابات فدراسیون داغ شده و این روزها اخبار زیادی در این باره در محافل فوتبالی به گوش میرسد و برخی از این اخبار را هم رسانهها منتشر میکنند. امیدوارم در نهایت تمام این اخبار و این جریانها به گونهای پیش رود که شاهد رقابت سالم و عادلانه در محیطی کاملا فوتبالی باشیم.
مدیرعامل باشگاه راهآهن تصریح کرد: درست است که تاکنون کسی برای ثبتنام اقدامی نکرده اما باید در روزهای آینده منتظر باشیم تا ببینیم چه کسانی برای ثبتنام اقدام میکنند. مهم این است که همه چیز در یک فضای خوب صورت گیرد و شاهد رقابت نابرابر نباشیم.
انصاریفرد با اشاره به اینکه همه چیز باید در راستای فوتبال باشد گفت: مهم این است که تصمیمات فوتبالی باشد. مهم نیست چه کسی میآید، آنچه که اهمیت دارد این است که انتظار جامعه فوتبال و مردمی که دلشان به فوتبال خوش است برآورده شود چرا که فوتبال باعث شور و نشاط در جامعه میشود.
وی با بیان اینکه رسانهها نقش مهم و تأثیرگذاری در انتخابات فدراسیون فوتبال خواهند داشت، گفت: با توجه به گستردگی و حرفهای شدن رسانهها معتقدم آنها در این انتخابات مو را از ماست بیرون میکشند و چیزی از نگاه آنها پنهان نمیماند و اگر اتفاقی رخ دهد آگاه میشوند و قضاوت میکنند.
انصاریفرد در پاسخ به این سؤال که نظرش در مورد فدراسیون فعلی چیست اظهار داشت: یکی از انتقادهایی که به فدراسیون کنونی میشود بابت نتیجه گرفتن تیمهای ملی است ولی ما نباید نیمه خالی لیوان را ببینیم و باید انصاف داشته باشیم. کفاشیان و مجموعه او کارهای خوب زیادی انجام دادهاند که نباید آنها را نادیده گرفت.
مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس اضافه کرد: خوشبختانه تیم ملی و تیمهای پایه به سمتی میروند که میتوان آینده خوبی برای آنها متصور شد. کفاشیان چه بماند چه نماند کیروش خواهد بود. ایشان مربی بزرگی است که به فوتبال ما آمده و خوشبختانه با کمک رسانهها و مسئولان و استقبال مردم و پیشکسوتان فضای خوبی فراهم شده تا امیدها برای حضور در جام جهانی چندین برابر شود. کیروش کارش را بلد است و برنامهریزیهای خوبی برای تیمهای پایه داده و تشکیل تیم زیر 23 سال کار خوبی است که تأثیر زیادی در آینده فوتبال ایران دارد.
انصاریفرد گفت: کیروش به طور دقیق کار میکند و خیلیها میتوانند از برنامهریزی این مربی درس بگیرند. او تاکنون حاشیه ایجاد نکرده و نشان داده دنبال کارش است و خوشحال هستیم که او و همکارانش اخیرا بازیهای لیگ را بیشتر پیگیری میکنند. مسئولان فدراسیون هم باید طوری برنامهریزی کنند تا از توان کیروش استفاده بیشتری ببریم.
انصاریفرد در خصوص اینکه گفته میشود میخواهد برای ریاست فدراسیون فوتبال ثبت نام کند، گفت: چنین قصدی ندارم. برای عدم حضورم در انتخابات دلایل خاص خودم را دارم و امیدوارم هر کسی که رئیس میشود در رقابتی سالم و برابر به این سمت برسد.
منبع :
دايي:براي تارتار آرزوي موفقيت نميکنمسرمربي تيم فوتبال راه آهن در حالي که نسبت به توهيني که در تئاتر فجر به او شده بود به شدت عصباني بود ديدار پنجشنبه تيمش برابر داماش را يک ديدار فينال گونه توصيف کرد.
علي دايي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر داماش گيلان با بيان اينکه اين بازي يکي از فينالهاي پيش روي تيمش است، گفت: متاسفانه بازي رفت را برابر اين تيم شکست خورديم ولي تمام تلاشمان اين است که در بازي برگشت کار خوبي ارائه دهيم و به 3 امتياز برسيم. ما به نتايج قبلي داماش کاري نداريم چرا که اين تيم بسيار خوب است و يکي از دوستان بسيار نزديک من هدايتش را بر عهده دارد. من براي داماش و مهدي تارتار آرزوي موفقيت ميکنم اما نه در بازي فردا.
وي ادامه داد: شناخت خوبي از داماش داريم ولي متاسفانه به دليل فشردگي بالاي مسابقهها، نتوانستيم خيلي تمرينهاي تاکتيکي داشته باشيم اما بازيکنان ما انگيزه بالايي دارند که با تکيه بر آن ميتوانيم به نتيجه دلخواه برسيم. البته ما مصدومان زيادي هم داريم که به دليل فشردگي بازيها و خرابي زمينهاست ولي مطمئن هستم که مانند بازي با فجر، بازيکنان جانشين ميتوانند جاي غايبين را پر کنند.
دايي افزود: تا پيش از اردوي تيم ملي، دو بازي مهم پيش رو داريم که ميتوانند سکوي پرتاب ما براي جدا شدن از قعر جدول باشند. ما ميتوانيم با کسب پيروزي در اين دو بازي، ادامه فصل را با اعتماد به نفس بيشتري کار کنيم و مطمئن هستم که تيم ما ميتواند تا پايان فصل بسيار بهتر از اين باشد. هدف ما و علاقه شخصي من اين است که ما در پايان فصل در جايگاه پنجم تا هشتم جدول قرار بگيريم.
در ادامه خبرنگاري از دايي درباره حضور دروازهبانان خارجي در ليگ برتر پرسيد که او گفت: به جز امارات، ساير کشورها از دروازهبانان خارجي استفاده ميکنند. آمدن دروازهبان خوب خارجي به ايران، ميتواند به پيشرفت دروازهبانان خودمان کمک زيادي کند و حفظ پيشرفت را بالا ببرد. نميدانم چرا در کشور ما قانون برعکس است و به جاي ليگ دسته يک، حضور خارجيها در ليگ برتر ممنوع شده است. دروازهبانان جوان ما بايد ابتدا در ليگهاي پايينتر بازي کنند تا کار ياد بگيرند و پله پله به مراحل بالاتر برسند.
در ادامه همچنين خبرنگاري به دايي گفت آيا فشردگي مسابقههاي ليگ به تيمش لطمهاي نزده است، سرمربي راه آهن در پاسخ گفت: اين فشردگي براي همه تيمهاست اما بايد بگويم که اصلا حرفهاي نيست. به جز ورزشگاه آزادي که 80 درصد استاندارد است، ساير ورزشگاهها امکانات اوليه را هم ندارند و ما فقط مسابقهها را برگزار ميکنيم. اگر ظلمي هست براي همه به صورت مساوي است ولي بايد به سازمان ليگ هم کمي حق بدهيم. به نظر من اگر ليگ ما از بهار آغاز شود و اوج فشردگياش در تابستان باشد، خيلي بهتر است چون در تابستان هم کيفيت زمينها بهتر است و دانشآموزان و دانشجويان تعطيل هستند و ميتوانند به تماشاي بازيها بيايند.
خبرنگار ديگري درباره تئاتري که يک گروه فرانسوي در جشنواره تئاتر فجر به روي صحنه برده بود و باعث ناراحتي دايي شده بود پرسيد. دايي در اين باره گفت: من پيش از اين هم گفتهام که کسي جرات ندارد از آدمهاي سياسي انتقاد کند. متاسفم براي کساني که در ايام دهه فجر اين گونه برنامهها را اجرا ميکنند در حالي که خودشان اصلا نميدانند دهه فجر و انقلاب چيست و مردم براي چه انقلاب کردهاند و ظاهرشان را طوري درست ميکنند که عوامفريبي کنند. اين مسئله بيکفايت بودن و بيمسئوليت بودن بعضيها را نشان ميدهد که ميخواهند به هر قيمتي که شده، ميز خود را حفظ کنند. در همه جاي دنيا اگر کسي فقط يک روز به کشورش خدمت کرده باشد، او را روي سرش ميگذارند و به او احترام ميکنند ولي اينجا فقط دنبال خراب کردن انسان هستند. البته اعتباري که خدا به بندهاش داده است را کسي نميتواند خراب کند. من روز به روز دلم بيشتر از اين آدمها ميگيرد ولي مسئله اين است که اينها کف رودخانه هستند و ميروند و سنگهاي درشت باقي ميمانند. اين مسائل هيچ بر روي من تاثير نميگذارند چون خودم را مديون مردم ميدانم و عاشق آنها هستم.
دايي ادامه داد: وقتي برخورد مردم را با خودم ميبينم که در بدترين شرايط پشتيبان من بودهاند، ميفهمم که آنها خيلي بهتر از مسئولان قدر اسطورهها و قهرمانانشان را ميدانند. متاسفانه برخي مسئولان فقط به ميزشان چسبيدهاند و نميخواهند به هيچ عنوان از پايش بلند شوند. وقتي اين گونه آدمها دور ميگيرند، اين ميشود که يک گروه فرانسوي چنين تئاتري را اجرا ميکنند و من براي مسئولاني متاسف هستم که اجازه اجراي آن را دادند. متاسفانه وقتي در تلويزيون و در برنامهاي که به اسم نميدانم، "فلان بازار" به قهرمانها توهين ميکنند، ديگر چه کار ميشود؟ خيلي حرفها را نميشود گفت و بهتر است در دلمان باقي بمانند تا تعبيرهاي غلطي از آنها نشود.
سرمربي راه آهن در پايان گفت: من هرگز آدم سياسي نبوده و نيستم و به هيچ حزب و گروهي هم وابسته نيستم. من فقط به خدا و مردم وابستگي دارم اما نميدانم چرا آدمهايي که براي همه چيز و در هر موضوعي مصاحبه ميکنند، چرا اين طور موقعها چيزي نميگويند.
منبع :
عبدي: بازي سختي برابر داماش داريم
مهاجم تيم فوتبال راه آهن با اشاره به شرايط سخت و دشوار تيم داماش گيلان گفت: بازي سختي است اما اجازه نخواهيم داد تيم داماش با شکست راه آهن از بحران خارج شود.
بهادر عبدی درباره دیدار تیمش برابر داماش گیلان اظهار داشت: آنها به دنبال یک جرقه هستند اما به طور حتم این اجازه را به آنها نخواهیم داد تا با غلبه بر راه آهن از بحران خارج شوند.
وی با بیان اینکه شرایط امروز تیم داماش درست مشابه شرایط سال گذشته تیم راه آهن است، افزود: این دوران را در تیم راه آهن تجربه کرده و می دانم مدیریت، کادر فنی و بازیکنان این تیم از نظر ذهنی در چه شرایط هستند.
مهاجم تیم فوتبال راه آهن ادامه داد: تیم داماش از نظر بازیکن جزو تیم های خوب لیگ برتر است اما شرایط مالی این تیم باعث شده بازیکنان این تیم آنطور که باید تمرکز لازم را در زمین نداشته باشند.
عبدی در خصوص ''مهدی تارتار'' سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان و حضور چندین ساله اش در این تیم و این که این موضوع می تواند برای تیم راه آهن مشکل ساز شود یا خیر نیز گفت: تارتار مربی خوبی است و مدت ها به عنوان بازیکن و سرمربی، هدایت تیم راه آهن را برعهده داشته است که می تواند فردا به کمک تیم داماش بیاید اما این، همه بازی نیست و نتیجه در زمین رقم خواهد خورد.
وی در خصوص شرایط تیم راه آهن نیز گفت: پس از سپری شدن تعطیلات نیم فصل، شرایط تیم بهتر از قبل شده به طوریکه امروز می توان مدعی شد بد اقبالی ها دیگر از این تیم دور شده است.
به گفته وی، دیدار فردا (پنجشنبه) تیم راه آهن با داماش برای هر دو تیم سرنوشت ساز است چرا که با پیروزی در این دیدار هر کدام از این دو می توانند به مدت چندین هفته از قعر جدول رده بندی لیگ برتر فاصله بگیرند.
منبع :
دايي:کار داورها از اشتباه گذشته است
سرمربي تيم فوتبال راهآهن با انتقاد از داور ديدار با داماش گفت: کار ديگر از اشتباه گذشته و قضاوتها سمت و سو گرفته است.
علی دایی پس از شکست یک بر صفر خانگی مقابل داماش گیلان گفت: در صحنهای که داماش به گل رسید مهاجم آنها ۲ متر در آفساید بود اما کمکداور آن را اعلام نکرد. داوری در مجموع بسیار ضعیف بود. مثل آب خوردن سوت میزنند و اشتباه میکنند اما عین خیالشان هم نیست. هیچکس با قانون کار نمیکند و هر کاری که میخواهند انجام میدهند.
وی ادامه داد: چرا کمیته داوران در مورد اعتراض ما به بازی با مس سرچشمه رسیدگی نمیکند؟ چه کسی میخواهد تاوان این همه اشتباه را بدهد؟ به نظر من نتایج خیلی از بازیها را داوران تعیین میکنند. کار دیگر از اشتباه گذشته و قضاوتها سمت و سو گرفته است.
دایی در پاسخ به این سؤال که آیا درست است تیمها به فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا اعتراض کنند، گفت: اشتباهات آنقدر زیاد شده که تیمها مجبورند برای احقاق حق خود به فیفا و AFC شکایت کنند، وقتی علناً از اشتباهات داوران حمایت میکنند باید هم ما یک داور در آسیا نداشته باشیم. متاسفانه تیمهایی مانند راهآهن که در پائین جدول قرار دارد موش آزمایشگاهی شدند.
سرمربی راهآهن عنوان کرد: اگر کمک داور این بازی بینالمللی است نباید به این شکل و واضح اشتباه کند و جرم اشتباه یک کمک داور بینالمللی بیشتر است.
دایی در مورد محرومیت حاج بابایی داور دیدار راهآهن و مس سرچشمه تاکید کرد: چرا او را محروم کردند؟ اگر به قول خودشان قانون را اجرا کرده نباید محرومش کنند و اگر اشتباهش ثابت شده چرا بازی ما را تکرار نمیکنند؟
سرمربی راهآهن در مورد بازی گفت: تیم ما همه جوره برتر از داماش بود و موقعیتهای زیادی بدست آوردیم. وقتی فرصتها را از دست میدهیم یک ضرر به خودمان وارد میکنیم و متاسفانه داوری هم طور دیگر ما را آزار میدهد. نمیخواهم بهانه بیاورم و اعتراض کنم اما دلم میسوزد که تلاش شاگردانم با یک سوت و یک پرچم به هدر میرود. همیشه حرف حق را زدم و مسئله ما دیگر از انتقاد گذشته است. روزی که بدانم نمیتوانم در مملکتم حرفم را بزنم مطمئن باشید از ایران میروم.
وی اضافه کرد: متاسفانه در برنامه ۹۰ هم کارشناسانی میآورند که علناً جلوی مردم صحنهها را اشتباه کارشناسی میکنند. البته آنها هم با کمیته داوران کار میکنند و اگر به ضرر این کمیته نظر بدهند شاید برایشان مشکل ایجاد شود. از داوری که نمیداند دستش را باید کدام سمت بلند کند چه انتظاری دارید؟
منبع :
کعبي: گل آفسايد داماش تمرکز ما را گرفت
بازيکن تيم فوتبال راهآهن گفت: گل داماشيها در شرايطي به ثمر رسيد که بازيکن اين تيم در آفسايد قرار داشت.
حسین کعبی در مورد شکست یک بر صفر برابر داماش گفت: هر دو تیم بازی قابل قبولی به نمایش گذاشتند. گلی که ما خوردیم آفساید بود و همین موضوع تمرکزمان را به هم ریخت. در نیمه دوم موقعیتهای زیادی داشتیم اما با بیدقتی به هدر رفت.
وی در مورد اعتراض بازیکنان این تیم به داوری گفت: داوری هیچ اشتباهی نداشت و تنها کمک داور بود که اشتباهات زیادی انجام داد. در صحنهای که گل خوردیم مقصر کمک داور بود چرا که آفساید مهاجم حریف را اعلام نکرد.
منبع :
دايي: داور وقت اضافي بيشتري گرفت
سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: در دور برگشت در لحظات آخر گل نخورده بوديم و بعد از 12 بازي اين اولين بار بود که در دقايق پاياني گل خورديم.
علی دایی پس از شکست دو بر یک مقابل نفتآبادان اظهار داشت: بازی به لحاظ فنی خوب بود و دو تیم برای پیروزی آمده بودند. متاسفانه در لحظات پایانی که من اسم آن را دقایق نمی گذارم چون ثانیه های پایانی بود، گل را دریافت کردیم و این در شرایطی بود که بازی این قدر وقت اضافه نداشت که داور گرفت.
وی افزود: در بازی امروز به دلیل بازیکنان مصدوم و محروم از سه جوان استفاده کردم که تجربه اولشان بود. از عملکرد آنها رضایت دارم اما در یک لحظه دروازه مان باز شد.
دایی ادامه داد: در دور برگشت در لحظات آخر گل نخورده بودیم و بعد از ۱۲ بازی این اولین بار بود که در دقایق پایانی گل خوردیم.
وی تصریح کرد: ۸ بازی دیگر تا پایان مسابقات باقی مانده است که فقط دو بازی خارج از خانه داریم. سعی می کنیم در این مسابقات فاصله خود را با پایین جدول زیاد کنیم.
منبع :
![]()
دايي:اين شيوه حمايت از بخش خصوصي نيست
سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت: در ديدارهاي اخير همواره اشتباهات داوري به ضرر ما بوده است و ديگر پاسخي براي اشک هاي شاگردانم ندارم.
علی دایی در گفتگویی با اشاره به اشتباهات داوری علیه راهآهن اظهار داشت: با اشتباهاتی که در بازیهای ما رخ میدهد هیچ جوابی برای شاگردانم ندارم چون آنها زحمت میکشند اما این اشتباهات تیم ما را از کسب امتیاز محروم میکند.
وی افزود: برای چندمین بازی متوالی است که اشتباهات به ضرر ماست و من هیچ جوابی به گریهها و ناراحتی بازیکنانم در رختکن نمیتوانم بدهم. متاسفانه هیچکس جواب ما را نمیدهد و وقتی مصاحبه میکنیم متهم میشویم که در حال توجیه کردن هستیم.
سرمربی تیم راهآهن در ادامه صحبتهایش گفت:میگویند هر وقت دایی میبازد این حرفها را میزند اما در کنفرانس بعد از بازی با شهرداری که برنده شدیم، اعلام کردم که گل آفساید خوردیم و چیزی نمانده بود که آن بازی را هم از دست بدهیم. در بازی با نفت در شرایطی که داور ۳ دقیقه وقت اضافی گرفت و وقت اضافه تمام شده بود، دستور داد تا حریف ضربه ایستگاهی بزند و روی همان ضربه ایستگاهی دو بازیکن نفت خطای محرز انجام دادند اما داور بازی هیچ توجهی نکرد و نفت به گل ۳ امتیازی رسید.
دایی افزود: در این بازی به اصطلاح ۶ امتیازی نفت ۳ امتیاز گرفت و ما از کسب یک امتیاز محروم شدیم. در بازی با داماش همه دیدند که داور پنالتی ما را نگرفت و در دیگر دیدار ما مقابل مس سرچشمه گلی دریافت کردیم که بازیکن حریف خطا کرد و گل مردود بود. حتی حسین کعبی به ناحق در آن بازی اخراج شد. شما همه اینها را کنار هم بگذارید چون تیمهایی که ما با آنها بازی کردیم و اشتباه داوری در آنها رخ داده همه انتهای جدولی هستند.
سرمربی تیم راهآهن که از این شرایط ناراحت به نظر میرسید، گفت: در بازی با نفت آبادان اشتباهی که رخ داد آنقدر محرز بود که نیازی به آهسته کردن فیلم نیست. بخشیزاده در بازی با شهرداری هم داور بازی ما بود و یک گل آفساید به سود حریف را صحیح اعلام کرد. من مشکلی با جامعه داوری ندارم و شرافت و قداست آنها را زیر سؤال نمیبرم و اگر این صحبتها را مطرح میکنم به خاطر این است که بگویم این شیوه حمایت از بخش خصوصی نیست.
وی در ادامه گفتوگو خاطرنشان ساخت: مسئولان راهآهن هزینه میکنند و هیچ درآمدی ندارند و تنها دلخوشیشان نتیجه گرفتن تیم است ولی نمیدانم چرا این اتفاقات بصورت متوالی فقط برای راهآهن میافتد.باز هم تاکید میکنم با این روند بخش خصوصی چگونه تشویق شود که در ورزش سرمایهگذاری کند؟ما خواستار رسیدگی دقیق کمیته داوران به این موضوع هستیم و میدانیم که جز محرومیت داور چیزی عایدمان نمیشود اما تنها خواسته ما این است که دیگر از این اشتباهات تأثیرگذار در بازیهای ما رخ ندهد.
منبع :
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)