اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
نه نامرد اگه اینجا بذارم به عنوان پست اسپم ناک اوتشون میکنی.یا میبینیم اخرش نوشته ویرایش شده توسطALEX DELPIEROدلیل همین طوری محض خنده
پست هم که من بلد نیستم بدم پس برو خر رسول رو بگیر که فقط تشکر میزنه.
فردا شب بازی حساس با تیم یار قدیمی یوونتوس داریم برا اطلاعات بیشتر یه سری به سایت یوونتوس دات ای ار بزنید تا بهتر حالیتون بشه.
تنها نکته که برای من جالب بود حضور روبرتو باجو در لیست رکورداران این بازی بود![]()
دلیل ویرایش پستت نقل قول از پست پاک شده بود !
رسول که مشکل داره !
باید یه قانونی بذاریم اینجا ! هر کی روزی کمتر از دو تا پست بده توی این تایپیک باید به یه مدت مشخص که بعدا تصویب خواهد شد امضا و آواتارشو بچه های انجمن یووه انتخاب می کنند ! رسول تو هم مشمول این قانون هستی !
توی پست قبلی چون مجبور بودم برم جایی نرسیدم کاملش کنم !
در مورد ماتری و ترزگل : ماتری به نظرم فینیشر خوبیه ولی اون چالاکی و زیرکی ترزگل رو توی جایگیری هاش نداره ولی وقتی توپ تو یه موقعیت خوب گیرش میاد درصد بالایی احتمال گل داره ! نمونش همین گل دومی که به ادوینزه زد یا گلی که به لچه زد ! گلی که به اودینزه زد واقعا عالی کار کرد ! از پاس زیبای مارکیزیو که بگذریم چرخش خوب و ضربه به زائیه مخالف واقعا هنریه که کمتر بازیکنی داره ! لحظه اول ماتری پشتش به گل بود و خیلی سخت بود خوشبینی به گل شدن توپ که ماتری خوب تو این صحنه کار کرد !
متاسفانه این دو ساله هیچ وقت خبر خوبی از جووینکو برای برگشتش به یووه نبوده ! خود سبا معتقده در حقش ظلم شده که البته من مخالف با این قضیه هستم ! به نظرم فرصت کافی بهش داده بودند ولی خیلی خوب نبود البته در مقاطعی از فصل خوب کار می کرد ولی حالت جرقه ای داشت و بهترین کار در قبالش قرض دادن به یه تیم دیگه و کسب تجربه بود که مسئولان وقت یووه این کارو کردند ولی برداشت سبا چیز دیگه ای بوده . امیدوارم سبا به زودی به خونش برگرده ! مثل همیشه یه گل واسه جووینکو باید کنار بذاریم .![]()
1- این ^----------------------------------------------------------------------^ اسفنده که واسه چش نخوردن اون پایینیه دود کردم!
اصلا به جنابعالی چه مربوطه؟!
عشقم میکشه امضام اینجوری باشه!
راستی گفتی آنفیلد یاد فرگوسن افتادم!جو ورزشگاه جدید یووه توی بازی اول با پارما فوق محشر بود ! کلا یه چیزی مثل جهنم آنفیلد توی چند سال پیش لیورپول !![]()
بدبخت رنگ لبو شده بود!
لیورپول دوتا غولو قشنگ برد ولی بهتره دست از سر میلوس بردارن وگرنه محرومیت لوییس سوارزو 8 هفته دیگه تمدید میکنم تا شلوار کینگ کنی کراوات شه!
در مورد ماتری باید بگم به نظرم جاگیریهاش به خوبی ترزگه هست ولی داوید یه نعمتی مث الکس رو داشت که هر وقت هر چی میخواست واسش فراهم بود ولی ماتری از این نعمت بی بهره اس و واسه همین مارکیزیو و ... باید جورشو بکشن. ماتری به نظرم اگه یکم قدر خودشو بدونه میتونه بازیکن خیلی خوبی بشه. در مورد سبا هم موافقم هم مخالف!
اون موقعی که تو یووه بود از لحاظ بدنی واقعا تو سطح یه فوتبالیست سطح بالا نبود البته تو پازل تاکتیکی تیم هم جا نمیافتاد
در ضمن اسم بردن ازش به عنوان وارث اله هم روش فشار الکی میاورد همون فشاری که اوایل روی میلوس کراسیچ واسه جانشینی ندود وجود داشت با این فرق که اله هنوز تو تیم بود!
واسه همین بازی کردن واسش تو یووه راحت نبود. فکر میکنم با خداحافظی اله جووینکو بتونه به یووه برگرده البته من و همه یوونتوسیا ترجیح میدیم سبا به بووه نیاد ولی اله تو تیم بمونه.
البته یه چیز دیگه ای هم هست جووینکو تو تیم پارما یه بازیکن بزرگ و بهترین بازیکن این تیم محسوب میشه ولی اگه به یووه بیاد نهایتا میتونه یه بازیکن خوب باشه.
ولی باید این نکته رو بدونه که بهتره کوچیک باشه بین بزرگا تا اینکه بزرگ باشی میان کوچیکا!
درسته که بازیکن خوبیه و یوونتوسی محسوب میشه ولی اگه تابتستون یووه پیشنهاد بده و برنگرده بهتره دیگه هیچ وقت سراغش نریم چون یوونتوس خیلی بزرگتر از این حرفاست.
راستی موتا هم رفت و یه اسکول دیگه از جمع اسکولا کم شد.
آمائوری تونی موتا و احتمالا یاکویینتا (چزنا)
فقط امروز وقت هست تا بازیکن جدید بگیریم. خدا رو شکر دفاع چپ گرفتیم کاش ماروتا تا آخر امشب بتونه یه هافبک ذخیره جور کنه
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
به جنابعالي چه مربوط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا امضا و آواتارمو رو چي بزارم؟
كسي بازي اينو ديده اصلا ارزش داره يا از اون خريداي چرت و پرت ماروتاست؟رسمی : سیمونه پادوین به یوونتوس پیوست
ماروتا مدیر نقل و انتقالات یوونتوس بعد از ناکامی در خرید والن بهرامی و رجا نیانگولان به دستور انتونیو کونته سرمربی یووه اقدام به خرید سیمونه پادوین بازیکن باشگاه اتالانتا کرد.
بر این اساس سیمونه پادوین بازیکن چند پسته ی باشگاه اتالانتا طی قراردادی 5 ساله به ارزش 5 میلیون دلار راهی تورین شد و از دیدار بعدی می تواند پیراهن یووه را بر تن کند.
لعنت به باعث و بانی این بغض
سلام.
من هنوز موفق نشدم گلهای بازی یووه و اودینزه رو دانلود کنم.
چیکار کنم؟
خب خدا رو شکر این نقل و انتقالات هم تموم شد در این خریدها کاسرس بیشتر به چشم میاد و یاکوئینتا در میون خروجیها خیلی تو ذق میزنه.نقل انتقالات یووه در زمستان
مارکو بوریلو از رم به یوونتوس
مارتین کاسرس از سویا به یوونتوس
سیمونه پادوین از اتالانتا یه یوونتوس
آمائوری از یوونتوس به فیورنتینا
وینچنزو یاکوئنتا از یوونتوس به چزه نا
مارکو موتا از یوونتوس به کاتانیا
میکله پاتزیننزا از یوونتوس به اودنیزه
لوکاتونی از یوونتوس به النصر
یاکوئینتا خیلی حیف بود ولی خوب شد تو یووه خودشو خراب نکرد .
کاسرس هم که چند محوریه و با رفتن سورنسن و با توجه به سوتیهای بونوچی خیلی به کار یووه میاد.
سلام تشریف ببرین به اینجا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش رضا که دمش گرم زحمت گذاشتنشو برامون گرفته.
موفق باشید.
نه بازیکن مهمی نیس در واقع پاتزینزا رفته یکی مث همون به جاش اومده.
البته فرقش اینه که بیشتر از اینکه یه هافبک تخریبی و قدرتی باشه یه هافبک تکنیکیه.
تو تیم ملی زیر 19 و زیر 20 ایتالیا هم بازی کرده و به نظر بازیکن متوسطیه.
حسنش اینه که تو پست دفاع وسط هم قابلیت بازی داره.
حتی دفاع چپ هم بازی کرده!
به نظرم همین چند پسته بودنش باعث خریدش شده.
قبلا هم زیر نظر کونته تو آتالانتا کار کرده پس آنتونیو با شناخت ازش دست به خردیش زده پس نباید بازیکن بدی باشه.
اینم چندتا عکس ازش:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی قبل اینکه نیم فصل اول 4-1 پارما رو بزنیم 3 بار پشت سرهم بهشون باخته بودیم. اصلا نباید این تیمو دست کم گرفت
تو سه بازی آخرشون 2 مساوی با کاتانیا و بولونیا کردن و سیه نا رو 3-1 بردن البته قبلشم به اینتر 5-0 باخته بودن.
کونته این 20 بازیکنو واسه امشب دعوت کرده:
1 Buffon
3 Chiellini
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
با این مدیرایی بنجلی که لیورپول داره آمائوری هم نمی تونند بگیرن چه برسه به میلوش ؟!!
پ . ن : نحوه صحبت کردنت با کینگ مشکل داره !
باید به شور گذاشته بشه !
ماتری فصل پیش که به صورت قرضی اومد یووه فوق العاده بود ! ولی نیم فصل اول امسال بعد از اون چند تا بازی درخشان اولش افت داشت ! بیشتر هم میشه به کم تحرکی و کند بودنش ایراد گرفت . به این هم باید توجه کنیم در زمان ترزگه سیستم فاز هجومیش اینقد پر و پیمون نبود ولی سیستم کونته با تعداد بازیکن بیشتری تو یک سوم حریف بازی می کنه . ین باعث میشه از یه طرف توپ بیشتری به ماتری برسه و از طرف دیگه بازه حرکتی ماتری رو کمتر کنه . پس شرایط ماتری تو این سیستم به مراتب مثبت تر از شرایط ترزگه هست . اصلا مقایسه این دوتا یه کم غیر منطقیه .
حرفات در مورد سبا کامل تاییده و اونجایی که گفتم امیدوارم برگرده به خونش منظورم تحت هر شرایطی و هر زمانی نیست و مطمئنا غیر از آله من برای هیچ بازیکنی جلوی نام یووه تره هم خورد نمی کنم !حالا اینکه یه مورچه بیشتر نیست !
من هم با احمد در مورد یاکی موافقم !
هر چند یاکی با شرایطی که داره اون یاکی متعصب واسه یووه نمیشه ولی میتونست با توجه به رد کردن تونی و آمائوری نگهش دارند ! می دونم منطقی نیست ولی یاکوئینتا برای من همیشه دوست داشتنی بوده . خب حالا که صلاح یووه به نبودن یاکوئینتا هست ما دیگه گردنمون کجه !
میلان بعد از اینکه نتونست مونتولیوو رو بگیره رفته سالی مونتاری رو گرفته . به نظرم گالیانی قصد براندازی داره !ولی این ور ماروتا گوشاش درازه و بعد از عمری یه کاسرس واسمون گرفته ؛ محاله تا سال آینده حرکت مثبت بزنه امشب که سهله .
ویرایش توسط AlexDelpiero : 01-31-2012 در ساعت 22:30
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)