Design & Developed BY Patira

صفحه 21 از 27 نخستنخست ... 111920212223 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 201 تا 210 , از مجموع 269
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    همه جا بازي مي كنم جز دروازه
    مربی مورد علاقه
    سر الكس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علي دايي موقع اوجش
    تشکر ها
    123
    تشکر شده 740 در 154 پست

پیش فرض مربیگری آنلاین در سایت www.FcDerby.com

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

این تاپیک برای اطلاع رسانی ها و همچنین مطرح کردن مسائل و مشکلات احتمالی و بحث های مشابه باز شده است
    بدیهی است که پس از اینکه من انتقادات , پیشنهادات و ایرادات احتمالی را مطالعه کردم آنها را یادداشت کرده و به برنامه نویسان سایت منتقل می کنم و مطالب ارسالی شما از این تاپیک حذف خواهد شد
    حذف شدن مطالب شما بدین معنی خواهد بود که موضوعی که مطرح کرده اید مورد توجه ما قرار گرفته و در حال برطرف کردن آن هستیم

در مورد 100000 سکه هم باید گفت که هنوز این مبلغ اضافه نشده و بزودی به همه تیم ها اضافه می شود

با تشکر

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dj_sadegh70 نمایش پست ها
    یکم به تیم های لیگ برتر و افرادی که دارند توی سایت فعالیت میکنند بها بدید اینکه گفتید به لیگ ستاره ها بعد از یه مدت جایزه میدید خوبه ولی نه برای افراد فعال اکثرا ستاره ها رو دارند تیم های دسته پایین میبرند و امتیازی که برای لیگ داده میشه فرق زیادی نداره و تقریبا بی تاثیر هست لیگ باید به نظر من مثل یک ضریب باشه نه فقط یک امتیاز کوچیک

حالا نمیگیم هر هفته ولی حداقل برای هر ده قهرمانی لیگ برتر یک جایزه ای در نظر گرفته بشه که انگیزه رو زیاد کنه سایت شما که اول راه هست برای اینکه کاربرا تشویق به خرج کردن بشند باید انگیزه داشته باشند سایتی مثل مای اف سی روزای اول جایزه میداد به قهرمان قهرمانانش گرچه الان نمیده ولی این انگیزه داد به کاربرا و ارزشش رفت بالا
    حالا جایزه هم چیز زیادی نباید باشه الان بیش از یک سال از قدمت سایت میگذره بیش از 5 قهرمانی لیگ برتر فکر نکنم تیمی داشته باشه بعد از چند سال شاید یکی بتونه همچین مقامی برسه که یعنی همیشه توی کورس بوده خب این باید بهش جایزه ای داده بشه به خاطر حضور مداوم و فعالش

یا هر هفته جایزه نه حداقل یه قدر دانی یه تشکر خشک و خالی یه تبریکی از قهرمان لیگ برتر بشه

اینا پیشنهادای منه

شما پیشنها دبدین که امتیاز بندی چطور باشه
    ضریب باشه؟ یعنی چی ظریب باشه
    خودتون یه حساب کتاب کنید ببینید اگه ما بخواهیم خیلی بین لیگ ها تفاوت بگذاریم اصلآ امکان هست که تیم های لیگ های پایین برنده بشن؟
    حدود 99% تیم ها در لیگ های دسته 2 تا پایین قرار دارند و 1% تیم ها در لیگ دسته برتر و لیگ 1
    نمی تونیم قوانینی بگذاریم که فقط به 1% انگیزه بده و 99% از انگیزه بندازه
    شما اگه همین الان توی سایت اومده بوده و قانون برعکس بود می گفتین اینجوری که نمیشه هیچ وقت ما برنده بشیم !
    نظرات باید از روی انصاف و منطق باشه نا با توجه به جایگاهی که خودتون دارید
    موفق باشید

-
    WelCome To Derby

3. کاربر روبرو از پست مفید Derby تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن-قلعه نوعی
    بازیکن محبوب
    وسلی اسنایدر-میلیتو-جباری-جولیو سزار-خاویر زانتی-سوآرز
    اسم واقعی شما
    میلاد

NetherlandsInterSS_Tehran

تشکر ها
    31
    تشکر شده 181 در 54 پست

سلام خسته نباشید من می خواستم چند تا از بازیکنامو بفروشم ولی نمیشه لطفا برای حل مشکل اقدام نمایید!

5. کاربر روبرو از پست مفید milad99 تشکر کرده است .

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط milad99 نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید من می خواستم چند تا از بازیکنامو بفروشم ولی نمیشه لطفا برای حل مشکل اقدام نمایید!
    سلام دوست عزیز
    اگه بازیکنانتون حرفه ای هستند که مسلمآ نیازی به فروش نیست ....اگر هم آماتور هستند که قیمت خیلی بالایی نداره
    به هر حال شما می تونین هفته ای یک بازیکن رو بفروشید.
    اگر هم خیلی عجله دارید که لیستتون خالی شه می تونین بازیکن رو آزاد کنید .اینجوری مشکلی ندارید و محدودیتی نیست
    موفق باشید
    WelCome To Derby

7. 2 کاربر از پست مفید Derby تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن-قلعه نوعی
    بازیکن محبوب
    وسلی اسنایدر-میلیتو-جباری-جولیو سزار-خاویر زانتی-سوآرز
    اسم واقعی شما
    میلاد

NetherlandsInterSS_Tehran

تشکر ها
    31
    تشکر شده 181 در 54 پست

manutd

سلام بازیکنام همه حرفه ای هستن ولی پیرن اینجوری رو بازیشون اثر می ذاره؟ولی من اصلا هفته ای یه دونه هم نمی تونم بفروشم!

9. 3 کاربر از پست مفید milad99 تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

سلام جعفر خان

3 بازی لیگم انجام داده ولی هنوز من تعداد بازی هام 1 هستش چی کار کنم

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

عضو Derby

تشکر ها
    4
    تشکر شده 41 در 23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Derby نمایش پست ها
    شما پیشنها دبدین که امتیاز بندی چطور باشه
    ضریب باشه؟ یعنی چی ظریب باشه
    خودتون یه حساب کتاب کنید ببینید اگه ما بخواهیم خیلی بین لیگ ها تفاوت بگذاریم اصلآ امکان هست که تیم های لیگ های پایین برنده بشن؟
    حدود 99% تیم ها در لیگ های دسته 2 تا پایین قرار دارند و 1% تیم ها در لیگ دسته برتر و لیگ 1
    نمی تونیم قوانینی بگذاریم که فقط به 1% انگیزه بده و 99% از انگیزه بندازه
    شما اگه همین الان توی سایت اومده بوده و قانون برعکس بود می گفتین اینجوری که نمیشه هیچ وقت ما برنده بشیم !
    نظرات باید از روی انصاف و منطق باشه نا با توجه به جایگاهی که خودتون دارید
    موفق باشید

-
    حرف شما کاملا درس ولی هر سایتی بلاخره یه فرقی بین کاربرایی که زحمت کشیدند و بقیه میگذاره کسی که هر روز داره به تیمش سر میزنه تمرین میده استراتژی و سیستم میچینه مربی و بدنساز خریده ورزشگاهش مهم هست بازیکن قوی خریده رسیده مثلا به لیگ برتر حالا توی لیگ ستاره ها شانس زیادی نداره چون همه تیم ها قوی هستند و بسیار نزدیک به هم در صورتی که توی بیگ های 8-9 دارند با اختلاف 4-5 تا به هم گل میزنند خب اینطوری حق کاربرایی که زحمت کشیدند خورده میشه میتونید برای گل ها امتیاز متفاوت بذارید به طور مثال هر تیم لیگ یک تا 3 به ازای هر گل 4 امتیاز بگیره ولی تیمی لیگ 4 تا 7 سه امتیاز و لیگ 8 تا 10 دو امتیاز اینطوری معقولانه تر نیست حتی توی امتیاز دهی های بین المللی هم به همین شکل هست که لیگ های سخت مثلا اسپانیا گلزنی توش امتیاز بالاتری داره تا نصبت به گلزنی مثلا توی لیگ بلژیک یعنی فرقی بین رونالدو گذاشتن که توی لیگ اسپانیا 40 گل زده از یک بازیکنی که توی لیگ بلژیک بازی میکنه و مثلا 50 گل زده نمیاند بگند رونالدو ضعیفتره و در ضریبش ضرب میکنند و امتیاز داده میشه اینجا هم میتونید به همین شک باشه اینطوری حرف من منطقی نیست؟
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

کوپالسکی : رفقا! رفقا! این قدر زود تسلیم نشین. ناسلامتی ما باید آبروی روسیه رو حفظ کنیم.
    بولیانف : خیلی خوب. پس ده دقیقه دیگه هم آبروی روسیه رو حفظ می کنیم.

عضو Derby

تشکر ها
    4
    تشکر شده 41 در 23 پست

این که میگم شده ها جعفر خان تیم من توی 7 بازی 5 برد داشته و 2 مساوی تیو لیگ برتر رتبه کل من توی جام ستاره ها شده بود 22 ولی تیم لیگ 9 با 7 بازی شد اول خب ارزش 7 بازی بردن توی لیگ 9 بیشتره یا 5 بازی و دو تساوی توی لیگ برتر؟
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

کوپالسکی : رفقا! رفقا! این قدر زود تسلیم نشین. ناسلامتی ما باید آبروی روسیه رو حفظ کنیم.

13. کاربر روبرو از پست مفید dj_sadegh70 تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    4
    تشکر شده 41 در 23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Derby نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من در مورد سایت های دیگه نمی دونم چطوره
    اما باور کنید هزینه های اینقدر بالاست که هزینه خود سایت هم در نمی اد !
    چه برسه به اینکه بخواهیم هر هفته جایزه بدیم !
    حالا ایشالا من تا بعد از عید اگه اسپانسر جور نشه خودم از هزینه شخصی به چند تیم برتر توی زمینه های مختلف از جمله : سابقه , لیگ برتر , لیگ ستاره ها و کاربر اخلاق جایزه می دم
    در مورد جایزه هفتگی هم که دیدین پیشنهاد دادیم توی سایت و یک نظرسنجی راه انداختیم تا ببینیم مردم راضی هستند پولی به عنوان ورودی بدن و ما هم به تیمای برتر جایزه بدیم که ظاهرآ موافقت نشد
    موفق باشید

-
    میدونم هزینه سرور و نگه داشتن سایت خیلی زیاده ولی این هم برای انگیزه کاربرا لازمه چه فرقی بین کسی که وقت میذاره و لیگ برتر میاد و مدام قهرمانی میاره هست با کسی که تیمش رو بیخیال شده شاید هفته ای یک بار سر بزنه و توی لیگ 7-8-9 مونده باشه خب بعد از چند بار قهرمانی دیگه انگیزه ای براش نمیمونه چون هیچ فرقی نداره همیشه تیمش قوی باشه یا ضعیف زده میشه و میره از سایت همه بازی های آنلاین بعد از یه مدت یه جایزه کوچیک حداقل میده میدونم هر هفته جایزه دادن نمیشه کسی هم این توقع رو نداره ولی الان بعد از دو سال که از افتتاح سایت میگذره هنوز هیچ تیمی 6 تا قهرمانی لیگ برتر رو نداره شما بذارید هر 8یا9 یا یه چیزی بلاخره خودتون تعیین کنید و یک جایزه حتی کوچیک برای دلخوش بودن کاربرا تا این انگیزه به وجود بیاد و کاربرا هم بعد یه مدت بدون شک حتی خودشون خرج میکنند برای اینکه به یه جایزه ای برسند که شاید ارزش مالی کمتری داشته باشه ولی از طرف دربی باشه و یه خاطره برای خودش داشته باشه از طرف سایت

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

سلام خسته نباشید.یک مطلب تو صفحه اصلی نوشتید یکم سوال برانگیز بود.یعنی مثلا 2 بازیکن 40 ساله بشن اونوقت 2 بازیکن از تیم من کم میشه؟ مثلا مسی بشه 40 سالش کسی جاش رو نمیگیره؟

16. کاربر روبرو از پست مفید spiderkiller تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    قلعه نوعی
    بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی و میلاد میداوودی
    اسم واقعی شما
    محمد
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 6 در 4 پست

سلام ،‌اين روند افزايش سن بازيكن تو هر هفته كاملا مسخرس.

حداقل بايد 1 ماه باشه نه 1 هفته !

صفحه 21 از 27 نخستنخست ... 111920212223 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)