به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
تمرینات آماده سازی تیم پرسپولیس برای بازی با ذوب آهن صبح امروز در مجموعه درفشی فر برگزار شد. گزارش این تمرین از نگاه دوربین:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
پرنده ی استقلالی / در آشیانه پرسپولیس آرام گرفت
ولادی امیدوار است شرایطی فراهم شود که او بتواند پرسپولیس را در لیگ برتر هم همراهی کند.
به گزارش خبرآنلاین؛مهرداد پولادی پرسپولیسی شد.این خبری بود که از قبل هم می شد آن را پیش بینی کرد و البته با کمی تاخیر اتفاق افتاد.وقتی با مهرداد تماس گرفتیم مشغول تسویه گرفتن از مسی ها بود.پولادی که تمام کارهایش را هماهنگ مرده بود تا قبل از پایان نیم فصل به پرسپولیس بیاید با شرایط فعلی فقط می تواند در جام باشگاه های آسیا سرخپوشان را همراهی کند.
بالاخره پرسپولیسی شدی؟
بله،شکر خدا همه چیز تمام شد و حالا خیالم راحت است.روزهای کابوس وار به پایان رسید و مذاکرات مسئولان دو تیم نتیجه داده است.خدا را شکر می کنم.
چطور شد که این اتفاق افتاد؟پس از قهر شما و نرفتن به کرمان حرف و حدیث های زیادی در این زمینه شنیده می شد؟
نمی خواهم دیگر در این مورد حرفی بزنم.فقط خوشحالم که همه چیز به خوبی و خوشی تمام شد.من الان دارم تسویه حسابم را از باشگاه مس می گیرم.
فصل نقل و انتقالات تمام شده و با شرایط فعلی پولادی فقط می تواند پرسپولیس را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند،این طور نیست.
دقیقا.اما امیدوارم مسئولان سازمان لیگ شرایطی را فراهم کنند تا من بتوام در لیگ برتر هم همراه پرسپولیس باشم.
پرسپولیس این روزها شرایط خوبی ندارد.در این مورد حرف می زنی.
به هر حال هر تیمی فراز و نشیب دارد.پرسولیس از روز اول بدشانسی های زیادی آورد.اما مطمئن باشید که در لیگ قهرمانان حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت.
و تیم ملی.بازی کردن در پرسپولیس باعث می شود تا پولادی از تیم ملی دور نشود.
البته همان زمانی هم که بدون تیم بودم مربیان تیم ملی به من لطف داشتند و به صورت اختصاصی با من تمرین می کردند.از اطف همه آنها ممنونم.
khabaronline.ir
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
محمود خوردبین گفت: در حال حاضر به عنوان مشاور مدیر عامل در خدمت پرسپولیس هستم و با توجه به آنچه از آقای رویانیان دیدم، این مسئولیت را قبول کردم.
سرپرست پیشین سرخپوشان در ارتباط با انتشار اظهار نظرهایی از قول او درباره مشاور شدنش گفت: در مورد پست مشاوره، من آنگونه صحبت نکرده ام.
آنچه برای من بیش از هر چیز اهمیت دارد، این است که بتوانم برای پرسپولیس قدمی بردارم.
آقای رویانیان هم عنوان کردند که دوست دارند به عنوان مشاور کنارشان باشم و این برای من مهم بود، به همین دلیل قبول کردم که در این مسوولیت جدید آنچه را که می توانم در اختیار ایشان و تیم محبوبم پرسپولیس بگذارم. امروز هم که به باشگاه آمدم، حکم را دریافت کردم.
گفتنی است محمود خوردبین روز گذشته پست مشاورفنی مدیرعامل را فرمالیته خوانده بود.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اين كه ذوب آهن از تيمهاي ريشهدار ايران است گفت: ميخواهيم در ورزشگاه آزادي خبر بازگشت "پرسپوليس قدرتمند" را به هواداران بدهيم.
مصطفي دنيزلي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش مقابل ذوب آهن اصفهان گفت: ذوب آهن از تيمهاي اصل و نسب دار فوتبال ايران است كه به ردههاي بالاي جدول رده بندي چشم دارد.
ما ميخواهيم خبر بازگشت دوباره به "پرسپوليس قدرتمند" را در ورزشگاه آزادي به هوادارانمان بدهيم، چرا كه پس از بازي با ذوب آهن بازيهاي مهم بيشتري پيش رو داريم و بايد خود را براي آنها آماده كنيم.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در ادامه به شكست تيمش در بازي روز گذشته مقابل نفت آبادان اشاره كرد و گفت: هفتهي خوبي را پشت سر نگذاشتيم، اما مسائلي هست كه براي هر تيمي پيش ميآيد. مهم اين است كه هر چه سريعتر از شرايط روحي پس از شكست خارج شويم. پرسپوليس تيم بزرگي است و جوي كه پس از شكست برابر نفت آبادن ايجاد شده است، خيلي زود برطرف ميشود. در فوتبال روزهايي پيش ميآيد كه كارهايي كه مي خواهيد در زمين اجرا نميشود و يا شانس اجراي آن را پيدا نميكنيد.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس پس از شكست اين تيم برابر نفت آبادان بازيكنان اين تيم را به كسر 10 درصد و ميثاق معمارزاده را به كسر 15 درصد از قرارداد جريمه كرد، دنيزلي در اين رابطه گفت: پس از بازي با نفت آبادان فرصت نشد با رويانيان صحبت كنم، اما پس از ديدار با ذوب آهن در اين باره جلسهاي با وي خواهم داشت. ما همه براي موفقيت پرسپوليس كار ميكنيم و در پاداشها و جريمهها به طور يكسان شريك هستيم. نبايد به گونهاي باشد كه جريمه معمارزاده با ديگران فرق كند، در جلسهاي كه با رويانيان خواهم داشت، نظرم را به او ميگويم.
همچنين پس از شكست پرسپوليس برابر نفت صحبتهايي ردوبدل شده توسط بازيكنان در رفتن اين تيم در رسانهها و مطبوعات چاپ شد كه اين مساله باعث اختلاف شديد علي كريمي شد و او از اين مساله به عنوان وجود جاسوس در تيمش ياد كرد.
سرمربي پرسپوليس در اين باره گفت: من بر اساس شايعات كار نمي كنم. ميدانم كه در رختكن چه حرفهايي به بازيكنانم زدهام و بازيكنان هم ميدانند كه به آنها چه گفتهام. اكنون نيز اگر شما بخواهيد به شما هم ميگويم، اما در اين باره اين مساله كه بازيكني باشد كه اطلاعات رختكن را به رسانهها بدهد، حتي نميخواهم فكرش را بكنم. چون اگر چنين فردي وجود داشته باشد، خيلي زود مشخص خواهد شد.
در ادامه خبرنگاري از دنيزلي پرسيد كه با توجه به عملكرد معمارزاده در برابر نفت آيا قصد دارد در برابر ذوب آهن از دروازهبان ديگري استفاده كند كه او گفت: جواب سوالاتان را در روز بازي خواهيد فهميد. شانس همه بازيكنان براي حضور در تركيب تيم مساوي است. ميثاق هم برابر نفت روزي پر از بدشانسي پشت سر گذاشت؛ روزي كه ممكن است براي هر دروازهباني پيش بيايد.
در اين لحظه خبرنگاري به ديدار آينده پرسپوليس برابر استقلال اشاره كرد و گفت بازي با ذوب آهن پيش درآمدي بر آن بازي است و از او خواست كه نظرش را درباره آن بازي اعلام كند، دنيزلي گفت: اگر اكنون بخواهم درباره داربي صحبت كنم، بدين معني است كه بازي با ذوب آهن را ناديده گرفتهام در حالي كه اين گونه نيست و من نميخواهم چنين برداشتي شود. پس از بازي با ذوب آهن به اندازه كافي وقت براي صحبت كردن درباره داربي داريم.
دنيزلي در ادامه در پاسخ به اين سوال كه آيا تيمش ميتواند در بازي يكشنبه روند پيروزيهايش در ورزشگاه آزادي در نيم فصل دوم را ادامه دهد، عنوان كرد: ورزشگاه آزادي خانهي ما است و آرزويمان اين است كه طرفداران و بازيكنانمان هميشه از اين ورزشگاه سر بلند بيرون بيايند. در نهايت فوتبال يك ورزش است كه همه ميآيند در آن موفق شوند، ما هم فقط براي موفقيت خودمان تلاش ميكنيم .
در ادامه خبرنگاري پرسيد آيا وضعيت نه چندان مطلوب ذوب آهن تاثيري در بازي اين تيم خواهد داشت يا خير؟ كه دنيزلي در پاسخ گفت: امسال آن چنان فرصت نكردهام كه بازيهاي ذوب آهن را تماشا و آنها را آناليز كنم. در مدتي كه در پرسپوليس بودم، سعي كردهام كه روي تيم خود تمركز كنم و بازيكنانم را بهتر بشناسم. ما بازيهاي مهمي را در ليگ برتر و در ليگ قهرمانان آسيا پيش رو داريم و اكنون زماني است كه هم من بازيكنانم را بشناسم و هم آنها مرا بهتر بشناسند. درباره بازي يكشنبه هم بايد بگويم كه براي پيروزي شدن برابر ذوب آهن همه چيزمان را وسط ميگذاريم تا انشاءالله به هدفمان برسيم.
در ادامه خبرنگاري به دنيزلي گفت كه او در هنگام آمدنش به پرسپوليس حرفي از قهرماني نزد، اما چند تن از بازيكنانش پس از بازي با شهرداري تبريز قول قهرماني دادهاند، آيا اين مساله براي هواداران غرور كاذب ايجاد نميكند، كه سرمربي پرسپوليس در پاسخ گفت: نميدانم بازيكنانم پس از بازي با شهرداري چه گفتهاند، اما بدون توجه به شرايط تيم اگر بازيكنانم چنين حرفي زدهاند، به آنها تبريك ميگويم. كساني قهرماني را به دست ميآورند كه به آن فكر ميكنند. مساله اي در فوتبال وجود دارد كه به آن «روح قهرماني» ميگويند. اين مساله در مورد مربي بازيكن و هوادار مصداق دارد. كساني كه از اين روح برخوردار نباشند، هيچ گاه موفق نميشوند.
دنيزلي در ادامه درباره حضور مهرداد پولادي به صورت قرضي در پرسپوليس و بازي او در ليگ قهرمانان آسيا گفت: با جلساتي كه با مسئولان باشگاه داشتهام به اين نتيجه رسيديم كه مهرداد پولادي ميتواند در ليگ قهرمانان آسيا به ما كمك كند. فيلم بازيهاي او را ديدهام و او را ميشناسم. ضمن اين كه ما اكنون در حال بررسي بازيكناني هستيم كه قرار است در فصل آينده در پرسپوليس بمانند. از مسئولان هم ميخواهم كه از فرصتها به نحو احسن استفاده كنند، چرا كه عملكرد آنها به ما ميگويد كه كداميك را نگهداريم و كدام يك را بيرون كنيم.
دنيزلي در پايان نشست خبرياش صحبتي هم خطاب به خبرنگاران و رسانهها داشت، او گفت: در بازيهايي كه در تهران برگزار ميشود، مشكلي براي حضور در نشستهاي خبري ندارم، اما در بازيهاي بيرون از خانه صحبت و نشستها سخت است. همچنين در روزنامهاي خواندم كه نوشته بود من خود را بالاتر از سطح فوتبال ايران ميدانم، در حالي كه چنين نيست، چون اگر چنين احساسي داشتم، اصلا به ايران نميآمدم. استقبالي كه هواداران پرسپوليس از من كردند باعث شد كه به ايران بيايم. نه من و نه هيچ مربي ديگري نميتواند ادعا كند كه از سطح فوتبال ايران بالاتر است، هر ليگي براي آن كشور و دنياي فوتبال مهم است. من از اين كه در ليگ ايران و به ويژه در پرسپوليس كار ميكنيم، احساس غرور ميكنم.
کار گروه حرفه ای شدن باشگاه پرسپولیس تشکیل شد و در پی آن، اعضای این کارگروه که از تخصص های مختلفی بهره می برند، مشخص شدند.
به گزارش مرجع خبری از سایت باشگاه پرسپولیس؛ در نشست امروز (شنبه) این کار گروه، علاوه بر مشخص شدن اعضاء و تعیین شرح وظایف هر یک مقرر شد، از این پس جلسات به صورت هفتگی و منظم تشکیل شود و هر یک از اعضاء در هر جلسه درباره پیشرفت کار گزارش دهند.
كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس اميدوار است سرخپوشان با جبران شكست هفتهي گذشته مقابل نفت آبادان، سه امتياز بازي خانگي مقابل ذوبآهن را به دست آورند.
مهدي مهدويكيا در نشست خبري پيش ازديدار تيمهاي پرسپوليس و ذوب آهن گفت: ذوب آهن يكي از بهترينهاي ايران است كه هميشه ساختار خود را حفظ كرده است. بازي روز يكشنبه در خانه ما برگزار ميشود و اين براي ما مهم است كه با حضور هوادارانمان به نتيجه دلخواه خود برسيم و خود را در جدول رده بندي بالا بكشيم.
در ادامه خبرنگاري از او پرسيد، نقش بزرگترهاي تيم براي كمك به خروج پرسپوليس از موقعيت بد روحي در شرايط موجود چيست، كه مهدويكيا در پاسخ گفت: شكست جزئي از فوتبال است وما بايد قبول كنيم كه برابر نفت آبادان روز بدي داشتيم. در حالي كه خوب بازي ميكرديم گلهاي بدي خورديم. ما شكست را فراموش كرديم چون وقت نداريم به آن فكر كنيم، اما بايد از آن بازي درس بگيريم كه در 15 دقيقه اول هر نيمه تمركزمان را بالا ببريم تا گلهاي زود هنگام دريافت نكنيم. تمام سعي مان اين است كه برابر ذوبآهن بازي خوبي انجام دهيم و به پيروزي برسيم.
مهدويكيا در ادامه و در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر كردن به قهرماني در شرايط موجود براي بازيكنان پرسپوليس امري طبيعي است يا خير؟ گفت: يك بازيكن بايد هميشه به قهرماني فكر كند. البته امسال رقبا از ما بسيار فاصله گرفتهاند، اما سابقه داشته است كه پرسپوليس 13 امتياز از صدر فاصله داشته است ولي قهرمان شده است و اين مساله دور از دسترس نيست. در فوتبال همه چيز ممكن است و با توجه به اين كه هنوز 36 امتياز تا پايان فصل باقي مانده است همهي تيمها مي توانند خود را در جدول بالا بكشند.
كاپيتان تيم پرسپوليس در پايان درباره مسئلهي وجود جاسوس در پرسپوليس و اعتراضي كه علي كريمي دراين رابطه داشته است، گفت: در چند سال گذشته با مسئلهاي در فوتبالمان روبرو بوديم كه نه تنها در تيمهاي باشگاهي بلكه در تيم ملي وجود داشته است. مسئله اين است كه اتفاقاتي كه در رختكن تيمها رخ ميدهد بلافاصله به مطبوعات راه پيدا مي كندو اين مسئله اصلا خوشايند نيست. اميدوارم كه در آينده كمتر شاهد چنين اتفاقاتي باشيم.
علیرضا محمد گفت: هر گاه که خیلی آماده ام، ناگهان یک مورد مصدومیت گریبانگیرم می شود.
مدافع پرسپولیس درباره آخرین وضعیت خود با ذکر مطلب فوق در ادامه گفت: نمی دانم چرا اینطور می شود، به من می گویند چشم خورده ام. هر چه هست یک بدشانسی واقعی است.
این برای چندمین بار است که چنین می شود، درست قبل از بازی های دربی مصدوم می شوم. حاضرم هر کاری بکنم که این دربی را از دست ندهم، چون حس خیلی خوبی نسبت به آن دارم.
محمد در ادامه درباره بازی با ذوب آهن گفت: متاسفانه نمی توانم کنار بچه ها باشم، ولی اطمینان دارم بچه ها این بازی را می برند. البته ذوب آهن تیم خیلی خوبی است ولی با توجه به اینکه در تهران بازی می کنیم و بازی قبل هم آنطور شد، شک ندارم، پیروزی برای ماست.
وی در پایان افزود: نتیجه بازی با نفت طوری نبود که از خودمان دفاع کنیم ولی واقعیت این است که بچه ها بازی خوبی انجام دادند اما گل های بدی خوردیم که باید تلاش کنیم در بازی های آینده دیگر تکرار نشود.
زادمهر:معمارزاده نياز به بازسازي دارد
عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: ميثاق معمارزاده نياز به بازسازي روحي و رواني دارد.
محمد رضا زادمهر گفت: من در حال حاضر زیاد نزدیک باشگاه نیستم که بخواهم در خصوص پرسپولیس اظهار نظر کنم و سعی میکنم از طریق مطبوعات و تلویزیون اخبار را پیگیری کنم اما مسئولیت اول فنی در پرسپولیس دنیزلی است.
وی درباره بازی پرسپولیس مقابل صنعت نفت عنوان کرد: درست است پرسپولیس در آبادان ۴ گل خورد اما به نظر من عملکردش چندان بد نبود. زدن ۲ گل در خانه حریف خوب است تنها مشکلی که پرسپولیس را آزار داد اشتباهات فردی بود و همین موضوع باعث شد شرایط نرمال نباشد. پس از بازی دنیزلی اظهارنظری منطقی داشت و گفت سرنوشت بازی را با فونیکهسی و معمارزاده مشخص کردند.
زادمهر درباره عملکرد معمارزاده خاطرنشان کرد: معمارزاده دروازهبانی است که از لحاظ فیزیکی فاکتورهای خیلی خوبی دارد. او در مقطعی در فولاد و سایپا عملکرد بسیار خوبی داشت و حتی راهی تیم ملی شد اما اکنون نیاز به بازسازی روحی و روانی دارد تا به شرایط ایدهآل برگردد. این هم به ظرافت کادر فنی برمیگردد تا با این بازیکن چگونه رفتار کنند
مهدوي کيا: نبايد اتفاقات رخکتن به مطبوعات برسد
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: نبايد اتفاقاتي که در رختکن پرسپوليس رخ مي دهد بلافاصله در اختيار مطبوعات قرار بگيرد.
مهدی مهدویکیا در نشست خبری دیدار تیم های پرسپولیس و ذوب آهن خاطرنشان کرد: متاسفانه طی چند سالی که در تیم های باشگاهی ایران و یا تیم ملی فعالیت می کنم با این پدیده مواجه می شوم که اتفاقات رختکن خیلی زود در اختیار رسانه ها قرار می گیرد.
وی افزود: دوست ندارم در مورد مسایل حاشیه ای صحبت کنم، اما این مساله خوب نیست که اخبار تیم ما خیلی سریع منتشر شود.
مهدوی کیا در مورد دیدار با ذوب آهن اظهار داشت: ذوب آهن همیشه یکی از بهترین تیمها بوده و ساختار خودش را حفظ کرده است، اما امیدوارم بتوانیم از فرصت استفاده کرده و از این دیدار خانگی سربلند بیرون بیاییم و تا آنجا که میتوانیم خودمان را بالا بکشیم.
کاپیتان پرسپولیس با اشاره به شکست مقابل نفت آبادان گفت: باید قبول کنیم در آبادان یکی از روزهای بد فوتبال را پشت سر گذاشتیم و گلهایی که خوردیم خیلی بد بود و از لحاظ روحی تیم ما را تضعیف کرد به خصوص اینکه گلهای ابتدایی را در اوایل نیمه دریافت کردیم.
مهدویکیا خاطرنشان کرد: فرصت فکر کردن نداشتیم و اگر بخواهیم به این باخت فکر کنیم، با توجه به فاصله کم بازیها در بازی بعد دچار مشکل میشویم اما درس بزرگ این بود که در اوایل دو نیمه تمرکز کنیم و تمام سعیمان این است که بازی خوبی انجام دهیم و در سه چهار بازی آینده که خیلی هم فشرده است، به موفقیت برسیم.
اولين گردهمايي خانواده فوتبال ايراناستيلي:دنيزلي ميتواند با پرسپوليس موفق باشد
سرمربي سابق پرسپوليس گفت: دنيزلي ميتواند با پرسپوليس موفق باشد، اول راه است و نبايد عجله کرد.
حمید استیلی در حاشیه اولین گردهمایی خانواده فوتبال ایران گفت: این طور نشستها میتواند اتحاد اهالی فوتبال را بیشتر کند. باید بستری را آماده کنیم تا همه با هم یکدل شویم. هدف کمک به فوتبال ملی است و بحث فرد مطرح نیست. با این نشستها میتوانیم به اهداف بلند مدتمان برسیم.
وی درباره حضور دنیزلی در پرسپولیس گفت: بازیهای پرسپولیس را دنبال میکنم و به نظرم دنیزلی میتواند با پرسپولیس موفق باشد. او اول راه است و نباید عجله کرد. این مربی باید تیم را به خوبی بشناسند تا بتواند پس از آن در مورد عملکردش به بررسی پرداخت.
سرمربی سابق پرسپولیس افزود: بسیاری مشکلات وجود دارد که باعث عدم نتیجهگیری میشود اما امیدوارم دنیزلی با رفع مشکلات بتواند ضمن بالا آوردن تیم در جدول لیگ برتر، با پرسپولیس در آسیا هم موفق باشد.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)