به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
تبریک میگم به منچستری ها
اما بازی رو از روی حوادث فوتبال بیردن
نیمه دوم کاملا بازی دسته ارسنال بود و اما خب گل دوم رو ضد حمله زدین
بهرحال بردو تبریک میگم اما نتیجه عادلانه نبود![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ای بابا خودتییییییییییییییییی
عجیبه ها
احیانا داداش بازی دیگه ندیدی
من تو حرفای ارسنال گفتم اصلا خوب نبودیم
اما من یونی فقط رو برنامه های ارسنال و اشتباههای هافبکاش حمله کرد
وگرنه این بازی اگه ارسنال نمیخواست حمله کنه من یونی 2 موقعیتم گیرش نمیومد
اما بهرحال این خودش یه تاکتیک خیلی مهمه و با کارایی بالا و سخت اجراس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک میگم به دوستای منچستریم![]()
منم این برد رو به همه ی منچستری ها تبریک میگم.![]()
Just Real Madrid & Man Utdl
لیورپول - منچستر یونایتد ( fa cup )
دور چهارم اف ای کاپ
تاریخ برگزاری بازی : شنبه 28 ژانویه – 8 بهمن
زمان برگزاری بازی : 12:45 به وقت محلی – 16:15 به وقت تهران
محل برگزاری : آنفیلد ( استادیوم اختصاصی لیورپول )
ظرفیت استادیوم : 45,276 نفر
لیورپول :
1- نتایج این فصل :
تا هفته ی 22 لیگ با 9 برد و 8 مساوی و 5 باخت در رده ی 7 جدول رده بندی لیگ برتر – 25 گل زده و 21 گل خورده با تفاضل گل مثبت 4
2 - جایگاه فصل قبل :
رده ی 6 لیگ
3– بهترین گلزن فصل قبل :
Andy Carroll با 13 گل در لیگ
4 – تعداد گل زده و خورده در فصل قبل :
59 گل زده و 44 گل خورده
5 – آمار بازی ها مقابل یونایتد در فصل قبل :
3-2 بازنده در اولترافورد و 1-3 برنده در آنفیلد
6– بازیکنان جذب شده در فصل نقل و انتقالات :
Jordan Henderson از ساندرلند - Charlie Adam از بلکپول - Doni از رم - Stewart Downing استون ویلا - José Enrique از نیوکاسل - Sebastián Coates از ناسیونال اروگوئه - Craig Bellamy از من سیتی
7- بازیکنان جدا شده از این تیم در فصل نقل و انتقلات :
Paul Konchesky به لستر سیتی – Milan Jovanović به اندرلخت – Nabil El Zhar به لوانته - Sotirios Kyrgiakos به ولفسبوورگ - Emiliano Insúa به اسپورتینگ لیسبون - Christian Poulsen به اویان فرانسه - David N'Gog به بولتون - Raul Meireles به چلسی
8 – کاپیتان :
Steven Gerrard با 31 سال سن که از سال 1998 در این تیم بازی می کند .
9– مربی :
Kenny Dalglish با 60 سال سن از سال 2011 هدایت لیورپول را بر عهده دارد
آمار رویارویی دو تیم :
مسابقات لیگ برتر : 39 بازی ( 20 برد برای یونایتد و 8 مساوی و 11 برد برای لیورپول ) – 57 گل زده و 46 گل خورده
مسابقات دسته اول انگلیس : 114 بازی ( 38 برد برای یونایتد –36 مساوی – 40 برد برای لیورپول ) – 152 گل زده و 147 گل خورده
مسابقات دسته دوم لیگ انگلستان : 4 بازی ( 2 برد برای یونایتد – 2 برد برای لیورپول ) 9 گل زده – 14 گل خورده
مسابقات کامیونیتی شیلد : 6 بازی ( 1 برد برای یونایتد - 3 مساوی ( نتیجه بازی در ضربات پنالتی ) - 2 برد برای لیورپول ) - 6 گل زده و 7 گل خورده
مسابقات اف ای کاپ : 16 بازی ( 9 برد برای یونایتد – 4 مساوی – 3 برد برای لیورپول ) – 24 گل زده و 15 گل خورده
مسابقات کارلینگ کاپ : 4 بازی ( 1 برد برای یونایتد - 3 برد برای لیورپول ) - 5 گل زده و 7 گل خورده
آمار کلی دیدارها : 183 بازی ( 71 برد برای یونایتد – 51 بازی مساوی – 61 برد لیورپول ) – 253 گل زده و 236 گل خورده
mufctalk.com
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
سلام به منچستري هاي عزيز
فردا يه بازي بسيار حساس با ليورپول داريم , بعد از له كردن منچيتي حالا نوبت ليورپوله
خوش شانس نبوديم كه بايد تو آنفيلد به مصاف رقيب كلاسيكمون بريم! اما نشون داديم كه خارج خونه هم ميتونيم كيفيت خوبي رو به نمايش بزاريم.
باز هم صحبت هاي تكراري و تمام نشدني در مورد مصدومان تيم!
گفته ميشه وين روني به دلايل مصدوميت در اين بازي غايب خواهد بود و بازي دادن او ريسك بزرگيه
همچنين ريو فرديناند هم به دليل مصدوميت قبلي و تشديد اون در اين بازي غايب خواهد بود!
ناني هم تو بازي با آرسنال مصدوم شد و حدودا يكي دو ماه به دور از ميادين خواهد بود
در كل 11 مصدوم داريم كه فرگي تو آخرين مصاحبش ابراز اميدواري كرده 2 يا 3 تن از ايم مصدومان بتونند مارو در بازي با ليورپول همراهي كنند
مصدوميت بازيكنان ما تو اين فصل بارها و بارها مشكلساز شده و انگار تمومي هم نداره ! نميدونم چطور بايد از تيمي كه 11 مصدوم داره توقع قهرماني داشته باشيم ولي ميدونم تيمي كه فرگي در راس اون باشه تحت هر شرايطي آماده برد هست.
ما غايبين بزرگي در اين بازي بزرگ داريم ولي با داشتن انگيزه جوانان و تجربه بازيكنان با تجربه تيم و اتكا به شخصيت تيمي و تاكتيك هاي فرگي براي صعود به مرحله بعد پاي به اين ديدار ميزاريم.
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
به امیده برد شیاطینه سرخ!!! با لشکری از مصدومین ! بردنه لیورپول یه حاله دیگه داره!
خوب بچه ها بازی سختی داریم اونم با لیورپول
از این تیم من به شدت متنفرم از همون اولی که طرفداره یونایتد شدم از لیورپول متنفر بودم جدیدا هم سیتی بهش اضافه شده.
خوب امیدوارم که همگی آماده باشن و انتقام بازی رفت لیگ برتر انگلیس رو بگیرم.
دفاع باید خوب سوارز رو مهار کنه که بازیکن خوش تکنیکی هست در بازی رفت لیگ برتر هم دفاع مارو زجر داد.
ایشالا راحت می بریم.
به امید پیروزی
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)